För er som vill härma ;)


kavajbyxor. Så classic och snyggt. Love it. Har letat efter ett par perfekta länge. Köpte på MQ för 500.

Också ett par kavajbyxor. Från HM för 299 kr. Fynd!

Supersnygga linne-byxor, love them! Också från HM för ynka 299 kr.

TILL ER BLOGGLÄSARE

Haft en liten bloggpaus men nu är jag tillbaka, med en grym uppdatering som aldrig förr.
Var till stan igår med mamma och min bror, skulle hitta ett par skor till Eric. Haha men självklart kommer jag hem med några kassar till mig själv också. Kan visa er vad jag köpte i ett senare inlägg! Jag är hel nöjd, precis vad jag varit ute efter, så skönt att ha det köpt! :D Idag har jag varit i skolan en snabbis, slutade 11:00 så stack hem till Jennifer och myste till en film med varmchoklad, hihi mysigt! typiskt mig och jennifer. Vi gör alltid oboy, det är liksom en självklarhet för oss. Som tur är hittade jag waynes smaksättning i en chokladbutik att köpa, så nu kan jag göra en smaksatt latte och bjuda mina vänner på varje dag istället för överdrivet onyttig oboy. Måste tänka på kroppen! Hur som helst, väntar på att mamma skall bli klar så hon kan köra mig till Angelica. Helt säker på att jag tillbringar natten där också.. väntar en mysig kväll med en underbar kompis. Vi kommer nog planera, se på film och dricka pepsi max.. Haha. Uppdaterar snart. Puss på er!


PARTY 2NIGHT

Sitter här hemma för mig själv och bara softar. Vaknade runt 09:00 och har hunnit med så mycket! Såklart bara ägnat tid åt mig själv. Gjort spabehandlingar och smörjt in mig med goda bodylotions, nu känner jag mig så fräcsh! Ikväll skall jag och mina vänner till nöjesfabriken, Club Nordic. Eftersom Karlstads hela ungdomsbefolkning skall dit kan jag med all rättighet säga att det kommer bli grymt! Ändrade i sista sekund mitt skoval till ett par lårhöga stövlar, brukar inte trivas i det men det blev faktiskt en riktigt snygg kombo. Uppdaterar med bilder inom kort tid!

INSPIRERE ME

Jag har lite annorlunda stil i jämförelse med dem andra tonåringar. Jag har alltid varit ett stort fan utav den vintage:a stilen! Så vackert. Jag skall bjuda er på några fynd som jag hittat! (Dock ganska dyra fynd)

En vacker klänning med fina dekorationer. Passar perfekt till en lång lös snefläta och något tuffare att bryta av med. Varför inte ett par slitna jeans?
1700 kr

Den här gräddfärgade tunnikan bara älskar jag! Perfekta detaljer.
1289 kr

NATIONELLA KVINNODAGEN

Hej!
Idag är det ingen vanlig dag för oss womens, det är nämligen nationella kvinnodagen. En dag helt tillgägnad till oss är vi minst sagt värda! Skall ni fira den? Själv skall jag inte göra det, men jag skall försöka fixa en riktigt mysig spakväll åt mig själv ifall jag hinner. Vardagslyx.. Har egentligen ingen tid över för har sjukt mycket i skolan nu, gah.. Det tar mitt liv. Sitter iallafall hos Jennifer, följde med henne och Hanna efter skolan för en fika och sedan slappa vid Solsidan.. Vilket resulterade att jag somnade. Haha, att man alltid skall somna när man tittar på en film! För jag är väl knappast ensam om det, eller? Nåja, jag var väldigt trött så en powernap satt utmärkt som en energiförstärkare.
Nu skall jag dra mig hemåt. Har mycket att göra! Puss på er och ha en fin dag:)
VECKANS TO DO
*Biologi läxa
* Fysik nationella.
* SO prov, vg & mvg del.
* Engelska uppsats
* Hinduism och budism
* Skicka tillbaka biljetterna, glöm inte!!! (påminn mig)
Somsagt jag har lite i häcken, dags att sätta lite fart!

A TIRED GIRL

Hello people!
Jag har precis slutat jobbet och skall dra mig in mot stan nu, för att spana in mina nya älsklings-shoes (Soon your mine baby!) och även en sistaminuten present till min lillebror som fyller år idag. Egentligen så hade jag hellre lågit under ett varmt täcke i en stor och skön säng och sakta men säkert börjat drömma mig iväg. (As usual) Är nämligen så fruktansvärt trött, har sovit totalt två timmar inatt och sedan serverat 300 gäster & än är inte dagen över. Det tar på krafterna minsann! Nej, nu skall jag dra mig in mot stan. En latte och lite fönster shopping står på schemat. Puss på er!

Karlstad in my heart!!

QUALITYTIME PÅ G!

Sådär! Nu är äntligen mitt lilla experiment till tårta klargjord och inne i frysen. Har fått äran att göra en såkallad daimtårta till min lillbrorsa som fyller år imorgon. Nu hoppas jag verkligen att den blir god! Så lång tid som jag ödslat på den. Behöver jag tillägga att 34:ans kök har aldrig någonsin sett värre ut? Skålar, stekpannor, skedar, vispar, slevar och sånt precis överallt! Haha. & snart får jag besök utav min kära vänninna för en ur mysig kväll (hon lär få en chock när hon ser hur det ser ut). Nåja lite damm här och var dör ingen utav! Skall visa henne mitt nyinköpta fynd också, håll tummarna för bra respons. Ha en bra kväll kära medborgare!

qualitytime with this freakin' hot ladie ♥

HELLO SATURDAY

Godmorgon på er sötisar!
Inatt har jag sovit så sjukt dåligt, vaknat hela tiden, svettats och bara inte kunnat somna. Jobbigt om inget annat! Nu är jag iallafall uppe med tuppen som tur är. Tittar ut och det är jättefint väder ute, hoppas det är lite varmare också.
Skall leta upp mina favvisar (solglasögon) och bära dem idag.. Det innebär lite vårkänsla, åååh!!
Har även lite to-do grejer att ordna upp idag, såsom bli lite säkrare på fysiken, so:n samt biologin. Städa mitt rum som just nu ser mer än förjävligt ut och bli lite säkrare på fysiken, biologin samt SO:n. & sist men inte minst en film-evening med Jennifer, som då också blir dagens höjdpunkt. Hihi, lika cosy som alltid! Trots det är det en Lördag som heter duga, jag är tonåring och jag är festsugen!! Och som grädde på moset blir jag också bjuden på fest, lite synd att jag skall jobba tidigt imorgon. Men lönen blir trotsallt smarrig när den kommer;)

Eftersom min lilla lillebror fyller tonåring imorgon, så tillgägnar jag en liten bild på dig. Min jobbiga, hemska lillebror!

Grateful

Jag har en så underbar känsla i kroppen.. Jag är så glad och framförallt så tacksam.
Idag, eller igår kanske jag borde säga (klockan har slagit tolv) var ingen dag jag såg fram emot.
Det var då jag skulle få säga mitt sista farväl till min mormor, världens underbaste älskade mormor.
Jag skulle önska henne odödlighet om jag kunnat, ni kan nog inte förstå hur mycket jag tyckte om henne.
På begravningen precis som väntat var den så fruktansvärt sorglig men också oerhört vacker. Allting var ljust, glädjefullt, vacker musik och masstal utav blommor.. Åh så fint det var. Det minsta som vi kunde göra för mormor.
Många tårar och sorg befanns men det viktigaste utav allt var att vi delade det tillsammans.
Efter begravningen serverades det olika sorters smörgås och tårta och jag fick chansen att få lite mer kontakt med dem andra. Jag har inte haft någon kontakt alls med mammas släkt och det tycker jag är så synd. Jag har nästan ingen släkt alls på så sett, inga kusiner heller. Det är förstås inget som jag kan göra något åt men däremot kan jag se till att hålla kvar kontakten med de släktingar jag har och det skall jag verkligen göra. Så jag tycker om min släkt, alla är så trevliga och lättsinniga. Samtidigt som jag kände sorg idag, kände jag väldigt mycket glädje. För varje dag som går förstår jag bara mer och mer hur viktigt det är att leva, att ta vara på sitt liv. Leva ett lyckligt liv.
När jag kom hem och sedan loggade in på facebook (männsklighetens nuvarande liv) fick jag som vanligt in en pratstund med mina tjejkompisar, tjejsnack som innebär myskvällar, shopping, killar och allt vad det innebär. Och från att vara glad och samtidigt ledsen blev jag på ett ännu bättre humör. Tanken slog mig än en gång vilken himla tur jag har att ha sådana underbara och bra vänner och familj. Även om jag kanske inte alltid säger det så tydligt, så är jag obeskrivligt tacksam för att leva det liv jag lever. Det är vänner och familj som ger en människa ett liv, ni gör mitt liv. Jag är så oerhört obeskrivligt tacksam och glad över att ni just ni ger mig det liv jag lever.


Nu är mormor återförenad med morfar uppe i det blå, där dem tittar ner på mig ibland och där dem lyckligtvis lever sitt liv på andra sidan. Jag vet att livet inte tar slut efter döden, jag ser inte döden som ett slut utan bara början på något nytt.
Mormor och morfar lever fortfarande, bara inte i den här världen. Vi kommer ses igen mina älskade änglar, det kommer bara ta ett tag!


Vart vill vi människor?

Ibland blir jag så frustrerad över oss människor. En liten klick av jordens befolkning lever lyxliv, reser runt, äventyrare och verkligen lever sitt liv. Resterande människor lever ett helt vanligt liv, som då innebär en godispåse på helgerna framför Melodifestivalen, ett jobb i servicebranchen med den brutalaste lönen och förstås någon utomlandsresa per år om ekonomin räcker till.
Det jag vill säga är inte att det är ett tråkigt liv eller att man måste leva lyxliv för att leva livet, det jag vill förmedla är vill du det här?
90% av människans befolkning har ett sådant liv och det är nu vi kommer till den stora frågan.
Skulle 90% av människans befolkning vilja ha det livet? Jag menar, vi drömmar, kräver knappast samma sak som nästan alla andra. Inte en chans att du har samma krav som en annan.
Alla har olika drömmar, alla har drömmar.. Fast inget mer än så. Skulle jag fråga en person:
- Vad drömmer du om? Jag skulle så gärna vilja bli pilot och starta en egen flygfirma, som skulle bli så stor'' fast det är bara en dröm, alla drömmer om något liksom. Eller en äldre dam som som gärna vill vinna miljoner på lotto, en tonåring som vill flytta och flytta och aldrig riktigt ha något hem, bara leva för dagen. Eller den där tjejen som är helt exalterad utav kändislivet och vill bli precis likadan, fast hur skulle hon kunna det. Glöm för guds skull inte det är bara en dröm.
Vad är det som stoppar er? Ni är människor som precis alla andra, ni har också lika stora möjligheter som precis alla andra! Det spelar ingen roll om din pappa har kontaker, äger något stort företag och allt vad det kan innebära. Alla måste börja någonstans och det är upp till dig om du vill börja eller ej. Så vart kommer denna brutala lathet ifrån? Den som stoppar hela samhället att leva sitt liv, det är så många som inte uppfyller sina drömmar.
Lev efter måttot: Vill du dit, skall du dit!
Jag skall flytta till staden som aldrig sover, New York. Få ett jobb på en utav världens största tidningar Elle med en grym lön och bo i en minst sagt grym takvåning som ingen tordes drömma om.
Jag skall förverkliga mina drömmar, skall inte du också det?

ONSDAG

Nyss kommit hem ifrån stan med mamma. Jag var och tittade och provade massvis med kläder medans mamma var och pratade med prästen. Jag blev på så strålande humör eftersom allt jag provade satt perfekt! Hittade världens snyggaste klänning, kan inte riktigt beskriva den men den var helt underbar. Skall köpa den på Söndag efter jobbet och nästa vecka är det löning vilket kommer innebära en hel del shopping. Blir så jäkla taggad inför sommaren när de får in så snygga kläder! Big love! Som tur är går det mot ljusare tider, it's only get better. Wiho! När jag var färdig på klädesfronten satte jag mig vid Waynes och pluggade en timma till en mycket mumsig latte. Känner mig ganska duktig idag, hur många tjejer är det som sätter sig och pluggar när dem är på en shoppingruna egentligen? Måste ge lite vuxenpoäng angående ansvarsdelen iallafall! Sedan hämtade mamma mig och vi packade ihop resten utav mormors saker. Nu är jag hemma, sitter och diggar till Benjamin Wahlgren.. Haha jag och min barnsliga musik.. Men ungarna är suveräna! Näpp, nu skall jag, mamma och farmor laga tacopaj!


VILKEN HUNK!

Av hela världens befolkning finns det inte en person som kan säga att han inte är hel läcker!
Titta bara tjejer, vilken drömkille! De kraven man kan ha på en top 10 kille är att vara lång, brunögd, mörkt hår med levande svall och självklart lite solbränna. (Glöm för guds skull inte tvättbrädan!!!) Helt klart dåtidens, nutidens och framtidens hetaste hunk. Tycker såklart om blonda killar också, Brad Pitt t.ex. är ett undantag ;-)

Ladies and gentlemen let me introduce... CRISTIANO RONALDO ♥


RSS 2.0