Måndagskos!

Har en myzig måndagsnatt med min väninna, Emma L! Vi har varit ute på en nattprommis och ligger nu i sängen och kikar på en sorglig film med ett glas rött. Nu för tiden finns det inga fasta helger för mig, jag tar helg när jag känner, vill och har tid! Underbart på något vis! 
Fina i pyjamas och jag min överdrivet stiliga jobbtröja:):) 

Så lyxigt!

Jag började inte jobba förrän vid 15 idag (ok brukar förvisso börja denna tid, hehe) beslöt iallafall mig att passa på att ta en liten runda på stan! Det har ju öppnat en ny galleria vid Nationalteatern här i Oslo - och den var sååå fin! Hela gallerian var i koppar och det såg så lyxigt ut. Dessutom var det väldigt många norska designerbutiker, vilket jag tidigare inte sett så mycket utav. Köpte en latte och spanade runt med nyfikna ögon! Denna stad har så bra shopping, skulle kunna gå loss här vilken dag som helst. En sak jag fixade idag iallafall var; att gravera in mina initialer inne på Louis Vuitton butiken, gjorde det på min neverfull. Valde guld och jag tycker att hela väskan ser så himla lyxig ut nu, innan var den mer vardaglig. 
E.T
Älskar denna jacka från Acne. 
Nya fina gallerian! 

Det kryllar i benen..

Tror ärligt talat att jag jobbar för lite här i Oslo. Är så jäkla rastlös!! Njuter inte alls av ledigheten, är inte tillräckligt trött för det.
 
Tänkte skaffa ett till extrajobb. Har ju jobbet på Rimi som jag är skriven deltid på, fast har ändå mer än heltid i timmar per månad.. Och resturangerna då, men det krockar med Rimi - så det blir inte så mycket där. Jag har kommit på att jag har alldeles för mycket överflödig energi, vet inte vart jag skall ta vägen och göra med timmarna, så är det, om ni förstår vad jag menar. Det är svårare att sysselsätta sig med ledig tid här då jag inte känner lika många som hemma här.
 
Så min tanke är att ta ett nattjobb, vore så perfekt för mig att ha ett nattjobb efter att jag slutar på Rimi vid 11. Tänkte gå ut och söka innan jag börjar jobba imorgon! Det är inte min grej att vara ledig såhär mycket, jag vill jobba och tjäna mer pengar... Känna mig trött när jag kommer hem! Det gör jag inte på detta jobb på samma sätt som när jag jobbade hemma, därför måste jag jobba mer.
 
 
Funderar på någon butk som Deli Deluca eller Seven Eleven, hotell eller lagerjobb på nätterna.
 
Önska mig lycka till!

Fin söndagskväll!

Jag fick uppleva en ny och ännu en fin sida utav Oslo idag. Om man tänker bort alla droger och nerknarkade människor (tragiskt nog) som finns i innerstan, är det faktiskt en väldigt vacker stad. Otroligt många fina och bevarade gamla hus, parker och kullar. Idag visade mig Emma en jättemysig park uppepå en kulle, som ligger bredvid där hon bor på Bislett. Fanns dessutom en inhägnad park för vovvar där som lekte, var så mysigt att se, och utsikten var helt fantastisk! Så där skall vi ta många picknickar framöver bestämde vi, med en början på torsdag! Nu har jag varit och köpt en megastor klubba & världens godaste saft som skall mysas till en film. Annorlunda mysgodis, men otroligt gott för det! 
Fina emma! 

Det virriga livet...

Alltså, man lär sig att acceptera det mesta här i Oslo. Blev ett 9 h pass som slutade upp som 10 h pass på Rimi inatt istället, vilket inte jag hade något emot! Superkul att jobba sent, jag är piggare som person, det är OB, och hela stämningen känns lite mer spännande - haha, töntigt, men så är det. Hur som haver, min förtillfälliga roomie och jag blev utelåsta från lägenheten igår, den andra killen som bor här var nämligen ute och hade givetvis inte lämnat någon nyckel ute.
 
.... Istället beslöt vi oss för att finna denna omöjliga jycke. Hur det gick?? Sådär..... Vi stampade i alla fall in på krogar lite här och var, i hopp om att finna honom, vissa krogar liknade lite krogar där Julia Robert befann sig på innan hon träffade Edward i Pretty Women. Så ja, riktigt sunkiga och konstiga ställen fann vi. Inte speciellt svårt ärligt talat. Men det var en upplevelse i sig! Tillslut somnade vi hos min roomies kompis då vi inte orkade leta längre.. Nu är vi ''hemma'' igen iallafall. Känns väldigt skönt att vara på plats, haha!
 
Tänkte åka in till stan för en mysig söndags/catchingup-fika med Emmsan, som nämligen flyttat hit!! Woho!! Och imorgon kommer Olivia och Tinna som också skall söka jobb! Så flyttar dem blir vi ett ännu större gäng. För jobb kommer de garanterat att få, svenskar är trotsallt hyffsat poppulära här i Oslo-town ;-).
 
Hoppas ni har en bra och framförallt mysig söndag!
 

DNB @ tråkiga ärenden

Kom precis till Oslo. Har sprungit fram och tillbaka mellan banken och jobbet, då jag tydligen hela tiden skall sakna något papper.. Som är sååå viktigt! Haha. Sådana här ärenden är verkligen alltid supertråkiga, och krångliga, tur att det är för en god sak iallafall, vill trots allt ha lön! Jobbar tills 9 ikväll, skall höra med Emma om hon är sugen på myskväll/natt - det är trots allt fredag! :-) 


Mot Oslo!

God morgon! Sitter på bussen mot Oslo igen. Det är så lustigt det här, efter varje gång jag åkt till Oslo, tänker jag; skönt, nu finns det inte så mycket saker att ta med längre", men jojomen, det blir snarare mer saker efter varje ynka gång. Är det inte kläder, så är det skor, och är det inte skor så är det mat. Lol. Hur som haver, jag älskar att swebus erbjuder fri wi-fi på deras turer. Gör allting ärligt talat, så mycket mindre rastlöst. Försöker på på walking dead och ha lite mysmorgon i bussen - med Marabous nya smak brända mandlar och coca colas nya Cola, med stevia, fruktsocker istället för aspartan. Hur bra som helst ju och nyttigt (are)! 


Tjejmiddag

Hallå! Ligger hemma i sängen och kollar på Walking Dead. Sådan jäkla grym serie. Jag är en sådan som sällan håller koll på vad som är inne och ute när det kommer till program, men sedan händer det någon gång ibland att jag råkar klicka in på någon serie, som nu till exempel, och den råkar vara riktigt bra. Som till och med håller en rastlös filur som mig i chack. Det är inte illa kan jag säga er.
 
Idag har jag varit i stan och fått ny pedikyr, valde chockrött denna gång. På fötterna föredrar jag faktiskt både starkare och gladare färger, vilken årstid det än tycks vara. Fötter behövs alltid pimpas upp! Efter att ha fått fina fötter, mötte jag upp tjejerna på Frost - var vrålhungrig så en god (& stor) hamburgare passade utmärkt. Och som man längtat efter att träffa dessa energigivare! Sådana människor som man skall umgås med i livet, trots att inte alla energigivare i gänget var med denna gång. ♥ Efter middagen stack de andra till Koriander och jag till Hagahallen för att träffa en annan saknad väninna, nämligen världens bästa Sara!! Hade givetvis ett annat uppdrag också, handla med massvis med godis inför Oslo imorgon - godiset i Norge är otroligt dyrt i jämförelse med Sveriges (typ 14,90 kr hekto).. Så man bör bli lite snål där borta.
 
Tänkte avsluta kvällen med några ytterligare glas vin på Koriander med dem andra, men istället blev det bussen hem. Skall trotsallt upp tidigit imorgon, och innan jobbet harj ag flera saker som skall fixas. Skadar inte att vara på hugget då. Annars har jag haft en väldigt fin och värdig kväll. Skratt, snack, leenden och energiklumpar som dessa satt alldeles utmärkt.
 
Nu skall jag sova, godnatt!


Min pedikyrist är så himla duktig. Känner mig så mycket fräschare med en simpel sak som fixade fötter. 

Och det blev en sådan mysig kväll! Tack mina älskade för den lilla stunden! 

onsdag i hemstaden

God morgon! Jag vaknade nyss, eller ja, blev nyligen väckt utav ett ''uppiggande'' (hehe) samtal från Fia!! Tänkte börja fixa mig iordning lite. Skall handla inför Oslo imorgon, göra pedikyr, träffa Sara och middag ikväll. Det är mycket roligt som väntas en onsdag hemma som denna!
 
Just nu har jag lite egentid hemma med en tyvärr vidrigare kopp kaffe (lyckas alltid hälla i alldeles för mycket kaffepulver haha), nåja tanken var god åtminstone. Skall pussa lite på mina fyrtassar & sedan välkomna denna dag!
Två bilder från mysigaste dagen på länge! Pussade på småbrorsorna massor, lagade mat och bakade bullar - till tända ljus och James Blunt på högtalarna.
 

UNDERBART!

Jag.Finner.Inte.Ord. Det är så underbart att vara hemma igen!
 
Idag tog jag en sovmorgon, eller ja, tills mamma väckte och vi åkte & handlade inför middagen. Vi gjorde iordning grillad lax med delikatesspotatis & cremefreicheröra och tillsist grekisksallad med bröd och hemmagjort basilikasmör. Och jag som typ levt på soppa de senaste veckorna (min enkla dille i norge) har nog aldrig uppskattat riktig mat så mycket, ha-ha. Mamma har åkt på ett möte, så nu skall jag & farmor baka världens godaste bullar, nämligen med mandelmassa som fyllning, det måste ni testa (sök på google)!
 
Idag blir det bara en riktig mysdag som ni kanske märker. Men det är jag verkligen, verkligen, verkligen i behov utav. Har verkligen saknat denna hemma-känsla SÅ mycket! Har ju förvisso levt i en väska, så kan ju vara därför min saknad är så extrem, he-he. Ikväll skall jag träffa Olivia som jag inte träffat på flera månader. Saknar henne lika mycket som allt hemmagjort!
 
Imorgon skall jag fixa lite ändringar med abonnemang till telen och beställa en Iphone 6 plus. På kvällen blir det middag med tjejerna och antingen bio eller utekväll därefter. Perfekta dagar att komma hem till. <3

Mama I coming home!

God kväll kära vänner! Jag sitter på nattbussen påväg hem till Värmland du sköna. Fy fasen vad underbart det skall bli! Är ledig i två dagar nu och det skall jag minsann ta vara på, det skall bli skogspromenader med mina fyrtassade små hjärtegull, bullbak (då jag älskar bullar & känna mig som en liten hemmafru hehe), storhandling, middag med tjejerna och jag hoppas att jag hinner med en torsdag på koriander!! Men en utekväll brukar man trots allt alltid att hinna med! ;-) Ser fram emot att komma hem SÅ mycket, och träffa alla saknade ❤️ So much love. 



Min älskade bebis! 



Jag saknar att klä upp mig... Har jag inte gjort på senare tid kan jag tillägga... 

Grattis till oss!!

Fick nog bästa starten idag på jobbet. Sigurd kom nämligen och sade grattis emma! Varför undrade jag? Jo men då hade en nöjd kund som pratat med mig och min arbetsväninna ringt in och berömt oss så mycket. På rimi har vi en tävling, trevligaste kassören vinner 10-tusen, så förtillfället har jag & Mojzgan täten! Då det är första gången en kund ringer (som tävlingen går ut på). Det är ju det bästa som finns, att få valuta & uppskattning för vad man gör! Nu är jag hemma hos Elias igen och tänkte sätta på deras dator för en film. Imorgon blir det jobb först och sedan åker jag faktiskt hem, på riktigt! Och med det menar jag ända till Värmland! Saknar min familj & vänner där hemma så mycket. Jag är ledig i två dagar så måste passa på! Hoppas ni haft en bra början på veckan, min har varit helt underbar! 
Jag, Mojzgan & vår kassaledare Sidar, som är så nöjda över duktiga anställda som oss ;)

Så fin människa.

Sista veckan innan jag flyttar till lägenheten skall jag bo hos min kära arbetskompis, Elias. Eftersom varken kök eller badrum inte är färdigrenoverat ännu och Elias erbjöd mig sin lägenhet, kände jag att så mycket jag velat runt - kan jag lika gärna vela runt en vecka till med åtminstone toalett & dusch! Elias är nog en utav de finaste människorna jag någonsin träffat. Han betalar hyran själv, och låter sin gymnasievän & asylsökande vän bo här helt gratis. Bara för att hjälpa dem, och för honom är det helt självklart. Helt förstenad av hur genomsnälla människor det faktiskt finns. ❤️ Vi har legat hela kvällen och pratat om USA, eftersom hans asylsökande vän inte kan norska/svenska har allting blivit på engelska. Så jäkla kul! Kan ju erkänna att min språkkunskap inte är på topp, men jag har tänkt börja en kurs eller liknande här i Oslo för att utvecklas. Vill bli bättre på engelska och lära mig franska! Att vara duktig på språk är trots allt alltid nödvändigt, dessutom är det ju faktiskt väldigt roligt. Nu skall vi kika på film, och imorgon tänkte jag faktiskt bege mig ut på en springrunda innan jobb. Hoppas ni haft en fin kväll! 
Min nya dille här i Oslo? Soyamjölk och mängder av kaffe. Till och med på kvällen kan jag inte undgå att dricka flera, flera koppar.. Hehe. 

Underbart liv

God kväll kära vänner! Dagen till ära har spenderats hos och med Felicia & Elin. Vi har ätit mysmat och givetvis massor med godis. Jag måste säga att jag börjat fatta tycke för denna ''söndagsvilagrejen'' i Norge. Att vila och bara ha det så mysigt som möjligt är så givet på just söndagarna numera! Hemma hade man antingen jobb eller något annat för sig. Det var åtminstone inte samma vilokänsla som det är här. 
 
Igår var det Oslo maraton här i stan, vilket förstås betydde X-antal fler människor i denna lilla by! På Rimi blev det 10 h pass och en hel dag med utdelning av erbjudanden och choklad''boller'' (som är min nya favoritkaka här) till alla människor som passerade. Kan säga att jag hade jäkligt ont mungiporna efter denna dag, även lee kan göra ont ibland skall jag säga er! Men det är väl ett i-landsproblem... På kvällen åkte jag till tjejerna som till en (början) enbart hade förmingel, som snabbt förvandlades till fest, ha-ha. Jag åkte till Smestad med min nya vän Michael, på en fest med hans vänner. Kan sammanfatta att det var längesedan jag hade roligt på en fest! Och var intresserad av alla människor och vad de hade att säga! Tack för denna helg! 
 
Nu skall jag snart sova och imorgon väntas en ny lärorik arbetsdag! Jag älskar denna stad! 
 
 

Morgon på hotellet

God morgon kära vänner. Ligger i sängen på hotellet & vilar. Tänkte gå och köpa en kaffe, och tralla runt lite på stan innan jag börjar jobbet - måste köpa lite nytt smink. Bortsett ifrån att jag är lite sliten kommer det nog bli en bra dag idag. Har det på känn!


Lever det loppigaste jobblivet!

God kväll kära vänner! Har precis slutat på jobbet, ligger på hotellet och äter chokladbollar & soppa, fantasifull blandning det där.. Gud vad jag har saknat att bo på hotell på tal om inget. När jag checkade in igår så kom Felicia över, vi hade en mysig tjejkväll som jag verkligen var i behov utav! Nackdelen med att flytta hemifrån, och dessutom till ett annat land (trots att det är nära hem) - det är väldigt lätt att känna sig lite ensam ibland. Så ja, en tjejkväll har jag verkligen saknat, Bortsett från det var det underbart att äta en stor frukostbuffé, läsa tjejtidning och sedan återvända till ett nystädat rum, helt ärligt, fy vad jag behövde detta. Jag har flängt runt och i stort sett levt i en väska den senaste tiden, det tar verkligen på krafterna att behöva anpassa sig och inte riktigt ha ett eget hem. Några dagar till på hotell och sedan till helgen flyttar jag in i lägenheten! Längtar. Nu skall jag läsa lite bloggar och sedan sova tänkte jag. Av någon anledning är allt jag vill göra i livet för tillfället jobba, resa och mysa! Varken förhållanden eller fester frestar mig i livet. När jag var ute i fredags låste jag liksom in mig på toaletten och surfade på mobilen istället för att vara social med de andra, förstår ni då vad ointresserad jag blivit av människor? Tror det har med att göra att det inte är något nytt, jag har träffat de flesta typer nu och för att tillvaron skall kännas lite spännande måste miljön bytas. Oavsett om det är Norge eller Sverige. Hur som haver, jag lever ett loppigt jobbliv iallafall, träffat fantastiska människor, nya vänner, skrattar och sliter massor! Godnatt! 




Som man väntat!

Till helgen flyttar jag äntligen in i lägenheten! Det är en superfin gammal lägenhet på 150 kvm på Majorstuen. Jag tror vi är 8 tjejer totalt, och det ser jag faktiskt fram emot! Eller ja, min magkänsla säger att efter allt detta velande och med mitt liv i en oerhört tung väska, kommer det äntligen att lösa sig och bli riktigt bra tillslut. Just nu sitter jag helt utmattad på Espresso House med en cortado, behöver verkligen sova.. Har trallat runt hela dagen själv på stan, fixat, ätit, pluggat och planerat. Så då väntas det väl en vecka på hotell då! Men det är bara att hålla ut! 


Uppe med tuppen!

God morgon kära vänner! Sitter i bussen påväg till jobbet. Blir ett tidigt pass på Rimi först och ikväll ett pass på Kjell & Tores (cateringfirman jag jobbar på ibland, himla kul, olika typer av bokningar varje gång)! Annars då? Skall köpa vin tills ikväll också, skall nämligen på kräftskiva efter att jag slutar jobbet! Det gäller att ta vara på dygnets alla timmar, varje sekund skall förbrukas! Hoppas ni får en superfin lördag. Jag är superladdad för min 😃👏👊 
Såhär går det när man lånar Emmas mobil.. STIG! 

Påväg hem!

God kväll kära vänner! Har jobbat ett sent pass idag på Rimi, och av någon anledning känns dessa pass längre än vad jag brukar vara van vid (vilket är sjukt då jag ofta jobbat 17 h pass där hemma), nåja, vi har haft superkul idag! Jag börjar sakta men säkert komma på lite fyndiga ord på norska också! Känner mig riktigt duktig, ha-ha! Norska namn kommer jag nog aldrig lära mig dock.. Har döpt om varenda kotte på RImi, Majur kallar jag Gustav och Michel kallar Christian, tur nog förstår dem att det är dem jag menar ändå. Ha-ha! Nej nu blir det lite nattkäk à la köpsoppa (bra mycket bättre än det verkar) och en mysnatt med kära emma! 
Idag fick jag även äran att bli utvald som "ansiktet utåt" nästa vecka då det skall vara något speciellt här på Rimi! Tydligen för att jag alltid leer så mycket, bravo till mig själv!! Bra början på en bra jobbhelg! Börjar älska detta jobb också! 
Satt på ett café förut och pluggade in varenda liten kod! Ju större summa i kassan i slutet av dagen = desto bättre, måste bli snabbast & bäst! Eller ja, det är mitt mål! Hehe! 

Långa dagar korta nätter

Mitt schema denna vecka är så kasst! Jobbar från 13-21:00 från mån-fredag. Går upp sent, kommer hem sent och sover därefter. Känner mig lite som en robot. Annars då? Har filmkväll i Emmas lya med mig själv, och försöker tänka ut en budget! Men det är minsann inte lätt, speciellt inte att spara för en sådan som mig - som ärligt talat aldrig någonsin gjort det förut. Jag har hellre köpt lite mer, lite bättre & lite dyrare och jobbat ett pass extra.. spara har aldrig vart min styrka. Men nu skall jag bli grym på det! Har jag tänkt! 

VILKA IDIOTER

Jag och Amanda är alltså! Vi fick ett dubbelrum i ett kollektiv igår, tog vi det?! Nej för det första, det kändes som ett dagis för vuxna, för det andra, det var ett killkollektiv (inte för att vi har problem med det vanligtvis.... Men dessa killarna hehe) och tillsist, folk sprang runt med blått, rosa och ja hela regnbågens färger i håret. Vet att jag är dömande nu, men lite dömande måste man vara för en sådan dyr månadshyra för ett sådant mindre fräscht rum. Kändes dessutom som China town fast i Oslo utanför gatan, förmodligen ett under om man inte blir rånad på natten. Efter alla dessa klagomål kan no nog förstå att det inte blev rummet! Istället stångade vi oss iväg med typ allt vi äger, hehe, till ännu en väns lägenhet. Stannar hos Emma ett tag nu, men jag hoppas verkligen, verkligen, att jag får någon utav de lägenheter som jag mailat på. Det är verkligen viktigt att bo på rätt område har jag märkt. Nu börjar passet! Hörs senare ❤️ 


Är man ensam hemmakvinna så är man!

God kväll! Kom precis till lägenheten efter ett 17-h pass. Trodde aldrig att jag skulle få så många tider då jag bara undertecknade deltid på RImi (var lite orolig faktiskt) och deltid på Kjell & Tores företag... Men jojomen!! Har blivit schemalagd mer än heltid på Rimi, och dessutom har jag möjligheten att få bestämma precis hur mycket jag vill jobba! Känner mig riktigt lättad!
 
Kom hem vid 12 igår, började jobba 7 idag på Rimi - slutade 15:00, började 15:15 på Kafe Oslo och slutade 23:30, har gått och återtagit min vanliga vardag. Saknar dock Ankdammen som fasen... Ha-ha, så fort någon gör något på de andra resturangera jämför jag alltid med Ankdammen - kan inte hjälpa det, ''aha är det sådär ni gör, vi gör på ett helt annat sätt på Ankdammen, eller när jag typ skall berömma (lyckas det alltid vinklas åt (återigen) ankdammen) ''vad fint ni lägger upp på tallrikarna, påminner väldigt mycket om hur det såg ut på ankdammen!!'' Haha, fy vilken tönt jag är egentligen.
 
Nåja, nog om hemmasnack. Har precis kommit till lägenheten och här är jag minsann ensam, tjejerna är på fest och jag har precis kommit från jobb, vad gör man? Jo går och köper pizza såklart, som en äkta liten hemmaherre fast dam istället! Istället för Öl och pizza är det saft & pizza för min del..... Nix, nu skall jag gå ner och möta Amanda. Hoppas ni får en fin helg!
 
 
 

Nöjd!!

Jag är SÅ nöjd över att jag valde ett resturangjobb också, det är ju så jäkla kul.. Igår gjorde jag första passet på Sture Tores som är en catering/bokningsfirma för middagar & fester här i oslo, men, de äger även en lite finare resturang vid namn Café Oslo, och tillsist även en resturang vid namn; Café löve, som ligger på den norske teatre. Gjorde verkligen rätt val med detta företag, känner att jag kommer variera mycket och utvecklas desto mer! Ser fram emot allt! 
Igår var jag ensam servitris med tre kockar (två av dem ägare) på en matlagningskurs de hade här! 

Och eftersom gästerna lagade fyrarätters, så fick även vi det!! Mmm!! Nu väntas ett pass på Rimi och i eftermiddag café oslo! 

4 tjejer, en lägenhet, en kväll

Det här med att bo med sina vänner (kort varsel dock) har sina fördelar, såsom nackdelar. Det är jäkligt lätt att gå varandra på nerverna trots att vi bara har bott några dagar ihop, det blir alltid väldigt stökigt, utan att vi ens gör något - lite faccinerande på tal om det, ha-ha. Men! Det har somsagt sina fördelar, och dom överväger fasen det andra, hur ofta har man mysiga tjejkvällar "hemma?" Ja möjligtvis; Någon gång i veckan/någon gång i månaden - här har vi det varje dag! Vi går och handlar tillsammans, lagar kvällsmat tillsammans och sitter & pratar ut om dagen som varit, givetvis inkluderat skitsnack, bekymmer, skojigheter, cravings, också. Det tycker jag är helt underbart! Förövrigt skall jag snart börja göra mig iordning, idag väntas menyprovning på Café löve! 
Tacoskväll med tjejerna häromdagen❤️

Uppe med tuppen!

God morgon! Jag vet inte vad det blivit med mig som människa, men jag har praktiskt tagit hoppat upp ur sängen vid 06:00, varje morgon (!!!), sedan skolan slutade, och typ tänkt ''Vilken fantastisk dag det kommer bli!!'' Det är verkligen inte svårt när det är ens egna val, tillskillnad ifrån förut, då det var lite mer som ett måste.. Det jag skulle säga är, vad jag uppskattar denna energi!
 
Sitter i soffan och dricker upp min morgonkaffe, skall snart åka till jobbet, och i eftermiddag skall jag på ett möte angående schemat på teatern, är verkligen förväntansfull, jag har en känsla som att jag kommer trivas där SÅ mycket - och att chefen där ''ger mig så många pass jag vill'' (enligt honom själv), känns det absolut inte sämre!
 
Hoppas ni får en fin dag alla kära!
 
Solig sensommarkväll i Oslo.

Första jobbdagen avklarad!

Första jobbdagen är avklarad på Rimi, och det gick jättebra! Även om jag inte har samma glädje på detta jobb som mitt förra, är det absolut inget fel på och dessutom är alla väldigt trevliga och hjälpsamma. Sådant gillar jag, avslappnad stämning där man kan känna sig lite hemma. Hur som haver, jobbet har gått bra, jag har lärt mig mycket och utvecklats lite mer inom norskan (hehe).. Det lustiga är att norskarna har svårare att höra vad jag säger än vad jag har, att förstå dem. En bad mig liksom att övergå till engelska?! Ha-ha. Bortsett ifrån det, skall catcha upp med en vän som bor här, Emma, på stan, och ikväll blir det tacomys hemma hos tjejerna! 


Ny stad och nya äventyr!

Tja snyggingar! Sitter i bussen påväg till Oslo. Flyttar alltså idag, påbörjar mitt nya jobb imorgon och jobb nummer 2 dagen efter. Ser fram emot det SÅ mycket! Kan med all ärlighet säga att jag skall göra mitt främsta i varje ynka liten situation. När jag lämnar Oslo skall det inte finnas en liten brist på servicekunskapen! Eller engelskan (skall börja läsa en kurs vid sidan utav). Annars då? Hade en "avslutningsresa" med ankdammen i helgen. Haft otroligt kul och vart lite väl onykter, som jag blivit alla dessa dagar denna vecka.. Eller ja, de dagarna jag vart ute förstås. Tål verkligen ingenting längre, billigt men ändå synd när man älskar vin! Men med en ny stad och nya vänner blir det förstås massor av firande. Flertal glas champagne på Grand imorgon, idag pizza i soffan framför BB! 
Jag och älsklings-Filippa häromdagen! 
Fina arbetsvänner taggade för kryssning! 
Efterättsbuffe ❤️ Störde tanterna i pianobaren med MÅNGA bilder givetvis😉
 Robin med ständigt nya damer!! 

Jag och bästa Lindy! 
En bild från idag, skulle tacka mina chefer för en toppensommar:-) 

RSS 2.0