Det virriga livet...

Alltså, man lär sig att acceptera det mesta här i Oslo. Blev ett 9 h pass som slutade upp som 10 h pass på Rimi inatt istället, vilket inte jag hade något emot! Superkul att jobba sent, jag är piggare som person, det är OB, och hela stämningen känns lite mer spännande - haha, töntigt, men så är det. Hur som haver, min förtillfälliga roomie och jag blev utelåsta från lägenheten igår, den andra killen som bor här var nämligen ute och hade givetvis inte lämnat någon nyckel ute.
 
.... Istället beslöt vi oss för att finna denna omöjliga jycke. Hur det gick?? Sådär..... Vi stampade i alla fall in på krogar lite här och var, i hopp om att finna honom, vissa krogar liknade lite krogar där Julia Robert befann sig på innan hon träffade Edward i Pretty Women. Så ja, riktigt sunkiga och konstiga ställen fann vi. Inte speciellt svårt ärligt talat. Men det var en upplevelse i sig! Tillslut somnade vi hos min roomies kompis då vi inte orkade leta längre.. Nu är vi ''hemma'' igen iallafall. Känns väldigt skönt att vara på plats, haha!
 
Tänkte åka in till stan för en mysig söndags/catchingup-fika med Emmsan, som nämligen flyttat hit!! Woho!! Och imorgon kommer Olivia och Tinna som också skall söka jobb! Så flyttar dem blir vi ett ännu större gäng. För jobb kommer de garanterat att få, svenskar är trotsallt hyffsat poppulära här i Oslo-town ;-).
 
Hoppas ni har en bra och framförallt mysig söndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0