NYTTIGA tag!

Tjabba, tjena hallå! Vaknade till strålande sol *host* imorse, våren kunde inte komma vid ett mer passande tillfälle. Hur som helst, tänkte precis berätta vad taggad jag är inför en nyttig vecka! Jag skall alldeles strax bege mig ut på en springrunda och efter en alldeles för soft period har ett jobbigt sötsug kommit tillbaka, vilket jag har bestämt mig för att bli av med, genast!
 
Sedan skall jag även till banken och öppna ett nytt sparkonto! Nu är det fasen dags att ta tummen ur & börja spara! Jag skämmer bort mig själv alldeles för mycket med småskit, ödslar ca 150 kr dagligen (!!) på fika, godis, mat, taxi om inte mer. Vilket är väldigt mycket pengar som går förlorade egentligen. Jag älskar att jobba och tjäna mitt eget, och det vore roligare att få behålla och se småsummor växa istället för tvärtom.
 
Nix, nu är det dags för en springtur i det tjusiga vädret! Wish me luck, har en känsla av att det kommer bli liiteee väl jobbigt. Men sånt är livet i guess! Hoppas på en myskväll med bästa jenfa ikväll också:) förövrigt saknar jag bästis trots det var någon dag sedan jag träffade henne.... Olivai!!
 
 
 
 

Krasslig på Påskafton

Först måste jag såklart börja med att säga; glad påsk, på er där ute! Jag själv är lite småkrasslig dagen till ära, jag hade tänkt ha förfest ikväll men känner att jag är alldeles för trött för det idag. Vila är viktigt för oss människor!
 
Vilket jag har haft alldeles för lite på sistone. Jobbat, festat & gått i skola flera dagar i streck nu, så nu är jag trött. Det jag är sugen på idag är en rejäl myskväll med mycket mat & godis, filmer och en väldigt varm filt! Lovet är väldigt oplanerat för tillfället (inte helt fel) ---> men en sak som är säker är att det skall jobbas mycket! Vill ha så mycket pengar som är möjligt för en student!!

Veckans SSS

Halloj alla kära! Under veckan har det hänt mycket. Men det bästa av allt är förstås att vi äntligen har påsklov! Jag har längtat som en galning trots att vi precis haft lov. Några bra saker med denna vecka är; 1, det var löning. 2, det är äntligen lov och tillsist jag har köpt en jättefin Mulberry kalender!
 
Igår jobbade, fikade, shoppade, trallade runt på ikea med Sofia, Leo & hans kompis och även festade jag in påsken med härliga vänner! Vi förade hos Nicole för att sedan dra oss mot nöjes och Alina Diverceski som spelade (dålig artist, förövrigt) men kul var det!
 
 
 

Utkast: Mar. 27, 2013


Tisdag

Sitter i skolan och väntar på att lektionen skall börja. Tog en sväng förbi stan förut och köpte en ny blus från gant och lite smink. Välbehövligt det! Efter skolan skall jag och min bästa väninna Sofia ta en lunch/fika och såklart kika lite till! Solen skiner idag också och jag kunde inte njuta mer, håller ni inte med om vad vädret är underbart?

Måndag

Vad skönt med en avklarad måndag! Och den har varit alldeles toppen. Vädret har varit fint idag + att jag umgåtts med bästis (powerwalkat och vart hurtig to be honestly), som jag inte sett på allt för länge! Vi hade som vanligt mycket intressant att ta itu med. Det var även våffeldagen idag och jag självklart lyckas vi vara den familjen som inte äger något jäkla våffeljärn. MEN! Vi tog våra rumpor och begav oss iväg för att köpa ett, och wow så smaskiga våra våfflor blev sedan! Gjorda av kärlek så att säga!
 
Just det, tog även en fika med saknade och underbaraste Hawwe!
 
Nu skall jag somna till en film, väntas en dag imorgon + 2 till och äntligen LOV! Nu gäller det att köra hårt som fasiken tills dess. Sweet dreams alla söta!
 

En bra vårdagströja

Den här tröjan fann jag inne på bikbok igår! Stressade som vanligt runt efter en present innan jobbet (denna gång till alicia) och kunde inte motstå denna. Både enkel, söt och skön! Kommer bli perfekt till min vårjacka och ett par solbrillor till!
 

wooorrrk

Hola senoritas!! Gårkvällen blev tidig som jag faktiskt sade! Inte illa hehe. Firade Alicia, åt gott, skrattade & pratade lite, när festen väl drog igång flydde jag nästan på direkten, haha. Har blivit så himla trött på fester! Speciellt i Karlstad, alltid samma människor, inget nytt som händer osv osv om ni förstår. Inget fel med det heller förstås, men nu blir det lugna puckar ett tag.
 
Nu skall jag bege mig in till stan för ett 9 h pass. Kommer bli en seg och trött söndag.. Men vad gör man inte för pengar hehe.
 
 
 
 

Födelsedagsfest för Alicia!

Hallå! Och vad skönt med lördag. Dock så är den fullplanerad.. Skall alldeles strax åka in till stan för ett jobbpass och därefter direkt till Alicia för att börja födelsedagsmingla hos henne. Dock så är jag inte jättetaggad på att gå ut ikväll, så det blir nog en tidig kväll - eller så ändrar jag mig där, om jag känner mig rätt ha-ha.
 
Ha en jättebra lördag.
Var nära på att skriva gammal bild men kom på att den är ju bara några veckor ''gammal''. Haha! Hur som helst, älskar älskar älskar man inte bara min nya väska? Så jäklans nöjd med den! Väldigt hermes birkin bag inspirerad också (min drömväska) hehe :)
 

Mot härligare tider!

Dem flesta förstår nog vad jag menar nu, ruset i skolan innan påsk är verkligen f ö r j ä v l i g t. Helsikke vad mycket det finns att göra och vad alldeles för lite tid & motivation det finns till det! När man är som tröttast har man som mest. Lite typiskt, men det är så det är!
 
I alla fall har jag hunnit med en hel del bra saker inom den trista pluggfronten denna vecka. Bockat av ett prov, läxförhör och nästan en muntlig redovisning i engelska, jag hann tyvärr inte redovisa då brandlarmet var tvunget att gå precis då.. Haha!
 
Nu laddar jag upp för en filmkväll och en lång SÖMN (slutade jobbet lite väl sent igår och kom hem liiiiiite väl sent) och såklart helgens 3 födelsedagsfiranden samt 3 jobbpass! Har en toppenhelg framför mig, hoppas ni har det likaså kära medborgare:) Puss & kram!
 

Utkast: Mar. 20, 2013


Chanel's senaste doft

''A women without parfume is a women without a future'' citerat Coco Chanel själv. Chanels senaste parfym, Noir. Parfymen är inspirerad utav en plats som Chanel själv väldigt gärna besökte, nämligen Venice. Den doftar intensivt, spännande, med inslag av bergamot, grapefruit & vanilj, enligt mig alldeles alldeles underbar.
 
Jag är trött på parfymer som doftar som självaste Chokladfabriken eller som att man hällt en hel sockerpåse över huvudet. Det finns ju faktiskt risk för att man bli uppäten... Och det vore väl lite synd! Precis som kläder tycker jag att parfym avgör sättet man blir bedömd på. Kläder och parfym hjälper mig att uttrycka personlighet, vilja och humör.
 
Chanel Noir, doftar som en kvinna med vilja som vet sitt värde.
 

Ingen måndagsångest här inte!

Ni vet känlsan när man går upp på en måndag? Den känlsan som tynger ner hela kroppen och skriker ''DU ÄR SJUK, TA SOVMORGON OCH VILA UPP DIG'' fast egentligen vet man ju förstås, att det är sin onda lilla ande som talar! Hur som helst, idag slapp jag den känslan; min klass är nämligen lediga imorgon! Så himla skönt.
 
Just nu ligger jag och myser med min vovve i sängen till ''La vie en rose'' (en film om Edith Piaf's liv, intressant). Sedan tänkte jag antingen ta tag i lite plugg (eller skjuta upp det tills imorgon hehe) eller söka lite sommarjobb. Helgen är förressten redan planerad och det blir hela 3 födelsedagsmiddar + jobb att hinna med. Kan ni förstå vad mycket mat, alkohol och trötthet det kommer att innebära?! Men det är det värt!
 

Morgonmöte @ Fancyprice och Karin Coach AB

Hallå alla gla'a där ute! Den här morgonen startade med ett givande möte med Karin Coach AB och vårt företag på kontoret på Sockerslottet. Först och främst måste jag säga, vilken fantastisk planlösning våningarna där inne har! Det är helt sinnessjukt vackert. Mötet innehöll både inspiration, skratt och nya lärdomar från både höger och vänster! Som pricken över i:et avslutades det med en anmälan till vårruset också. Nu är det dags att ta tag i vinterhullet så att säga...
 
Annars då? En kort dag i skolan är alldeles strax förbi. För att fira och ja FIRA en ny vecka full med möjligheter blir det självklart en cappucino efter skolan! Mcdonalds har faktiskt börjat med en ''fin''kaffe om ni vill veta, toppat med lite choklad. Den måste vi såklart testa, billigast är inte alltid sämst! Bara när det gäller designerväskor..
 
Nu är det dags för ett svettigt pass på sats!
 
 

Söööndag!!

Halloj mina fina vänner! Lite dålig uppdatering här måste jag säga, men det blir så när man har fullt upp.. med att leva! I fredags var jag på middag hos Carl och Maria med Moa, Camilla och mamma. Vi åt jättegod mat som dem bjöd på och såååå fin efterätt! Haha, varför skall man alltid kommentera maten först? Vi hade förstås väldigt trevligt också, planerande nya planer och pratade lustiga minnen!
 
Igår (lördags) vankades det jobb all day all night.. nähdå hehe, bara dagen! Har börjat ''vikarera'' i foodcorner nu också på färjestad, jättekul och helt perfekt att testa och lära sig nytt. Ju mer färdigheter desto mer jobb! :-) När jag slutat åkte jag och Jennifer till Filippa och förade. Trevligt som alltid på mitt lilla favvohem på sundstas kvarter! Lite senare åkte vi till Linnea och hade en gaaaaleeen natt ute! Nu är jag hemma - sliten och förjävlig, med lite skrapsår huller om buller och förstås några blåmärken på det. Precis som en bra utekväll skall sluta!!
 
Och tillsist kära vänner.... Behöver erat råd!!! Och jajemen det handlar om pengar! Skall jag slå till på en Louis Vuitton weekendbag (keepall 45 för att vara exakt) eller ''spara'' min lön och köpa en burberry scarf osv osv istället? Vad tycks?? Weekendbagen kostar 8300 kr, smaskiga kronor så att säga!
 
Nu skall iallafall jag tralla mig iväg till ica för att inhandla lite söndagsmys. Felicia N, ser du det här så är det coco pops jag skall göra! Tack vare vår lyckade bakning har jag skapat ännu ett onyttigt sug. Nåja, det skall va' gott å leva som man säger!
 
Att få börja dagen genom att snosa på min vovve är nog det underbaraste sättes som finns. Love you bästis!
Middag hos denna stiliga herre!
Haha anledning till dess vovv-bilder är för strejken emot det! Såg att någon jäkla kille klagat på tjejer och deras kärlek till sina älskade små björnar? 1. Man kan inte förstå kärleken förrän man känner den!
SUPERfina Jennifer
 
 
 
 
 
 
 
 

TORSDAG

Hej världen! Blir väldigt tråkiga inlägg på vardagarna måste jag säga, det kanske säger hur tråkigt mitt liv är på vardagarna.... Iallafall dem flesta (det finns förstås undantag).Jag är riktigt skoltrött för tillfället och på det skall vi självklart ha hur mycket som helst i skolan. Rent ut sagt typiskt! Något som jag är oerhört jäkla trött på är alla inlämningsuppgifter hit och dit. Visst är prov jobbigt också, men efter att bara gör inlämningar efter inlämningar med alla regler blir det väldigt tröttsamt, och framförallt tidskrävande! Så gott som sken upp när vi ÄNTLIGEN har prov nästa vecka. Hellre 3 prov än 3 inlämningar. Woho!
 
Nog om det tråkiga! Imorgon blir det middag hos Carl och Maria, på lördag skall jag jobba och på kvällen gå ut med några vänner och tillsist på söndag.. Skall jag bara softa!!

Uäääck!!!

Haha, usch, vissa människor är verkligen äckliga. Visste ni att ''Balut'' kokt ägg med utvecklad kycklin inuti är en tradition i Sydostasien och Kina? Hur kan man äta något sådant?? Uäääh... Inte nog med det, det är dessutom djurplågeri. (För någon sådan barbarisk maträtt?) Kan inte förstå hur människor kan vilja äta det här.
 
Hittade ettt inlägg på Natacha Peyres blogg www.peyreblogg.se

ONSDAG

Precis pluggat färdigt! Ja, ni hörde så rätt så!! Har pluggat både Spanska och Engelska ikväll och det gick faktiskt ganska bra. Språk är de roligaste ämnena att plugga på enligt mig! Nu känner jag mig åtminstone lite taggad inför morgondagens prov och läxförhör. Träffade dessutom vår älskade ren som äntligen kommit hem!!! Gud vad jag har saknat den underbara människan!! Blev påmind om det när jag träffade henne, haha. 
 
Nej nu är det dags för sömn. Skall pussa på mina vovvar lite innan först, haha Herman ligger i sovrummet och voffar i drömmen. Så HIMLA söt! Ni skall höra vilket litet tjusigt ljud han bidrar med i sömnen, en sångfågel i voffensvärld om inte annat. 
 
Puss på er och sov gott!

Lill-lördag

Hola amigos! Det är lillördag och ynka två dagar kvar tills helg. Hela min helg är fullbokad med både jobb, vänner och en middagar. Jättetrevligt! Gick upp med tuppen idag och tänkte ta en powerwalk, dock så vände jag snabbt mina fötter igen när jag såg vädret... Typiskt att det skall snöa igen! Nu återstår dagens stora dilemma, åka och träna eller gå ut?!?!?! Vara duktig eller ha kul?! Hmm.
 
Nåja, skall fundera på saken ett tag. Ha en underbar dag sålänge!
 

MY LOVELY GIRL!!

Äääääääääääntligen (med många Ä:n!!) är min kära, älskade, underbara bästa vän hemma! Sofia har varit i Brasilien flera veckor och har återigen, äntligen satt sina fötter på vår kära svenska mark. Trots att jag vet hur mycket hennes själ vill tillbaka på typ.. direkten!? Får hon vänta ett tag till innan hon flyr iväg igen!
 
Annars då? Klumpeduns som man är försov jag mig och missade skolan. Eftersom det bara var någon ynka timme kvar beslöt jag mig för att stanna hemma och plugga istället. Och det blev faktiskt PLUGG för en gångs skull. Usch & fy vad mycket det är i skolan nu. Nu på kvällen har jag varit i stan och jobbat, kom hem för ett tag sedan och tänkte nu gå och lägga mig. Eller ja, det är väl bäst, så inte fröken Emma missar skolan ännu en dag till!
Sofia skickade den här bilden på henne och hennes brorson Daniel till mig för någon dag sedan! Hur sööööt är inte lilla Daniel! Syns att det är en äkta livsnjutare i blodet. Så fina! Sofia var dessutom så rar och hade en klänning som hon fått utav mig på Daniels dop:) rörd man blir!

CHASING MAVERICKS

Jag låter rubriken tala!! (Ok ni förstår nog inte hehe) igår såg jag min första film, på jag vet inte hur länge, faktiskt! Den fronten måste jag lära mig skaffa tid till, en riktigt bra film är ju bara så älskvärt. Igår såg jag på ''Chasing Mavericks''. Det handlade om en kille som brann för surfing. Helt otroligt hur inspirerad och berörd man blir när man ser någon annan person med någon så enorm glöd till något. Jag tänker inte informera er mer, för då slutar det nämligen aldrig med mina detaljer, haha. MEN! Jag måste verkligen rekommendera er att se den! Den är dessutom verklighetsbaserad och Joe, som filmen handlar om, dog 2001. Filmen är en hyllning till honom med andra ord.
 
Nu har jag precis kommit hem och ur duschen, trött och sliten efter ett jobbpass! Nu väntas sängen och till det en film förstås, hehe. Ni har ingen bra att rekommendera? Tar med mycket kärlek och glädje emot tips!
Ni hittar filmen på; www.dreamfilm.se som är en väldigt bra sida enligt mig. Ni behöver inte ladda ner filmerna och slipper på så sätt vara lite olagliga! Det är dessutom så lättvindigt.

JOBB

Godmorgon! Har precis gjort mig klar för ett pass på jobbet. Nu skall jag alldeles strax sticka till bussen, vädret är så himla härligt idag förövrigt:) Loves it!

Utkast: Mar. 09, 2013


Släktbesök

Hallooo! Igår blev det en spontankväll ute natten till ära! Det blev en jätterolig kväll & med lite nytt folk dessutom, vilket alltid är trevligt. Idag vaknade jag upp hos Felicia med Maya och Matilda. Nu har jag precis tagit en liten paus från släkten! De är nämligen på besök här hos oss idag. Vi har ätit 3 olika sorters paj, sallader och bröd. Kan säga att min pappa (för en gångs skull!) levererade med maten, hehe. Nu blir det fika! Mums.
 
Såhär ser jag ut idag!
 

Finbesök!!

Godkväll underbara värld! Veckan går återigen mot helg, guuud så härligt. Första lektionen idag var kort, vilket resulterade i en rastlös liten Emma som slutade på nagelsalongen med nya fräscha naglar. Valde klassiskt franskt den här gången!
 
Idag kommer även min älskade lilla Sunnbo på besök! Skall alldeles strax springa och möta henne (antar att hon står nere vid bussen där nere lite småirriterad nu haha) nåja, ingen brådska här i livet inte. Felicia har förövrigt tjajat som en galning över ett par kakor vid namn; oreo pops, cocos pops, coco pops (har för mig hon kallade dem det). Iallafall så skall vi såklart baka det ikväll, låter smaskigt så jag bangar förstås inte. 
 
Nej, nu måste jag kila. Hoppas ni haft en superhärlig dag med vårvädret som börjat komma!
Jag gör mina naglar på ''Nails for you'' en liten salong i duvan. Tycker dem är jätteduktiga där, och prisvärda framförallt! 
Hann även med ett litet besök på gymmet
 
 
 
 

Lillebrors födelsedag

Hallå! Ännu är nästan en vecka avslutad. Efter skolan gick jag på stan en sväng med två vänner, vi förflyttade oss från kafe till kafe och tog fika efter fika. Så mysigt! Älskar att fika, längtar tills det blir lite varmare så uteserveringarna kommer fram också.
 
På eftermiddagen vankades ett pass på sats, träffade alla möjliga vänner där som vanligt. Där finns det då alltid någon att snacka skit och träna med! Det negativa är dock att sats har alldeles för många medlemmar nu, det är helt späckat med folk hela tiden. När jag kom hem firade vi min lillebror, som fyller hela 15 bast idag!
 
Nu är det dags för lite plugg...
 
 
 

TIPS

Jag är verkligen ingen expert när det gäller smink, skönhet och alla dess märken. Så det hör inte till vanligheterna att jag uttrycker mig inom detta ämne, med andra ord haha. Det jag själv brukar fokusera på när jag sminkar mig är att det som fixas skall fixas snyggt, helt enkelt. Jag kan med andra ord stå med mascaran i en kvart och läpparna likaså. Fina och fylliga läppar är så fint, en bra läppenna hittar man inte alltid.. När man väl hittar något bra skall man inte tveka på att köpa det.
 
Den här läppennan från Make Up Store föll jag för på direkten! Jag som har ganska röda läppar naturligt sätter den sig alldeles perfekt på. Det syns liksom inte att jag har läppenna, det är precis min egna färg. Och för att inte nämna hur bra MUS läppennor är, de sätter sig snyggt och rakt och blir inte alls ''knottrigt'' som det blir utav endel. Väldigt enkla att använda! Har du som mig ganska röda lappar, rekomenderar jag verkligen att köpa färgen ''gum''.
Jag använder färgen GUM
 

Månadens cravings

Alltid finns det något läckert att sukta efter. Jag har fastnat totalt för ett par Louis Vuitton gummistövlar samt scarves! Skulle passa alldeles utmärkt nu till en blöt och blåsig vår som Sverige brukar erbjuda. Vad tycker ni? Funderar på att införskaffa... :-)
 
 
 
 

en bra start

 
Halloj! Har precis kommit hem och gjort iordning te till min alltför jobbiga plugghög. Idag har jag förressten vart duktig, började dagen med en powerwalk och efter skolan åkte jag och tränade! Skönt faktiskt. Ikväll är det Maria och Mindy också (tänkte påminna så ni inte missar) sista avsnittet! Jag sitter som vanligt bänkad, hehe.
 

Roberta Minelli

Min väska från Roberta Minelli har äntligen anlänt! Efter sisådär 5 veckors väntetid trillade den äntligen ner i brevlådan. Trots den fruktansvärda väntetiden (stod max 3 veckor!!!) var den tveklöst värd det, jag är så jäkla nöjd! Min stil är inte speciellt ''tuff''', så ibland kan det bli lite svårt för mig med svarta läderdetaljer. MEN inte för denna!
 
Den här stilrena väska med ultimata detaljer är för mig att dö för, haha! Orginalpriset är 2099 kr och jag fick den för ynka 1000 spänn på en kampanjsida (members.com, bli medlem!!) Värt!
 

Möte med Fancyprice och träning

Tjoho! Precis kommit hem från en morgonwalk med Olivia, så skönt! Vi hade även sleepover hos henne, jag tröttnar aldrig på att sova över, speciellt inte med en bästavän. Nu väntar jag på att mina träningsbyxor skall torka så jag kan kila vidare mot stan. Det väntas lite jobb med Fancyprice och tillsist cykelpuls! Skall bli så jäkla skönt att komma igång lite igen, efter ett allt för onyttigt lov...
 
Min lilla voffe som njuter i solen! Visst är han söt?

Vidrigt och omänskligt

Religioner och tro:er i all ära och med all respekt. MEN djur skall aldrig behöva lida för något så dumt och onödigt skäl. Vilka vidriga metoder och tillätanden det finns! Skulle aldrig äta halal-kött, det är fan omänskligt.
 
Jag tycker att alla människor som äter det borde gå och besöka ett sådant slakteri. Att få vaka över de stackars djurens rädsla och lidande med egna ögon, det borde förändra endel. Om inte, undrar jag vad det är för människor. Vad onödigt att låta djuren lida så mycket när det finns en enkel utväg som spruta, som undivker allt lidande.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Mi6em7RFhBU

Promenix

Varit ute på en pw med Olivia & vovvsarna  i det härliga vädret! Nu vet jag inte vad jag skall hitta på faktiskt, har ganska tråkigt - men ändå mycket att göra, haha. Jag-vill-inte-plugga. Döda mig.... Nej, jag vill inte bli dödad ännu, så det får bli något annat! En filmkväll låter mer lockande. Hoppas ni haft en underbar dag snyggisar :)
Det bästa med grums måste vara promenaderna! Man kan se ut lite hur som helst utan att oroa sig! Och naturen får vi förstås inte glömma. Alldeles alldeles underbart...

Helgens shoppingkasse

 
Det här fick bli helgens shopping! Lite nytt inför våren passar alldeles utmärkt nu!
Hittade denna söta topp på H&M, jag tycker att pärlorna var så söta detaljer!
Tröja från någon lite botick på Kungsgatan i Stockholm
 Solglasögon från Marc by Marc Jacobs.
Loafers från Rizzo
Vårjacka från Para Jumpers
Och massvis med smaskiga macarones förstås! Min egna lilla standard när jag är i Stockholm. Btw vad förjäkliga mina naglar börjar bli... Usch!!
 
 

DET ÄR VÅR!

Heeeej mina kära vänner! Sent igårkväll anlände jag till vår kära lilla by, vid namn grums. Trött och förjävlig packade jag upp lite saker och stämde in en myskväll med Jennifer & Frida. Vi hade en jättebra kväll med både skratt och snack i mängder! En sådan kväll som alltid är behövlig, med andra ord.
 
Och förressten!! Ledsen att jag inte visat upp mina kära köp, gör det senare idag! Ni skall bara veta vad nöjd jag är, haha! För att byta samtalsämne har jag även lyckats åka på världens förkylning, det blev en god anledning till att ta ledigt från jobbigt idag (och välbehövlig hehe..) det är så himla härligt väder ute! Sverige, jag älskar dig!!! Du har dina stunder minsann. Nu skall jag och mina älsklingsvovvar ut på en promenix! :-)
 
Ha en bra dag kära medborgare! Njut av den till fullo. Puss på livet!!
 

Vår kära lilla huvudstad

Halloj! Jag har precis kommit in på hotellrummet igen och rent ut sagt: KASTAT mig i sängen! Mina ben är så jäkla trötta så att jag nästan dör! Idrott och gym i all ära, men det är inget emot en rejäl shoppingrunda, det är en sak som är säker, hehe. ;) 
 
Antar att ni är nyfikna på vad jag köpt? Jag har som vanligt inte köpt så mycket. En vårjacka från Para jumpers, en bunt med maccarones (standard) och ett par jättefina loafers. Än så länge är jag jättenöjd med mina köp, men mer blir det imorgon! Nu skall vi börja göra oss iordning lite för middag och bio. Bra fredag :)
Jag och Moa på Vapiano förut. Träffade upp några vänner till familjen och lunchade.
Farmor
Oppps fel håll på bilden.. Förövrigt mums! Det första jag tänker på när jag kommer till stockholm är Macarones, haha!! Dessa små kakbitar kostade nästan 300 kr. Dyra och goda :)
 
 

RSS 2.0