Beaaachen

Hej på er söta!
Har som igår bara lågit på stranden och solat! Så härligt :D. Jag, Johanna & Olivia har förhoppningsvis fått lite färg. Måste säga att jag avgudar livet i solen, spelar ingen roll om jag jobbar eller sysselsätter mig med något tråkigt, solen gör allt roligt! Jag skall absolut flytta till något varmt ställe när jag fyller myndig. Efter att vi solat och badat åkte jag och mamma & handlade för att grilla. Mummmsss.. Vi hyrde en film också som vi skall se nu! Mysigt! Hoppas ni får en bra kväll också & att ni uttnytjar solen väl sunshines;)

Dag på stranden

Sitter och äter frukost, jordgubbar & vaniljvisp. Alltså vaniljvisp är det goaste som finns.. Jag skulle kunna sitta och äta det bara utan någonting till och med vräka i mig det. Haha nej nu äcklar jag mig själv. :D Som vanligt är jag uppe i hyffsad tid och har god tid på mig.. Men utav någon mystisk anledning rinner alltid min tid iväg så jäkla fort. Nu sitter jag här, helt oirdning och bussen går om en halvtimme. Nu gäller det att skynda på lite! Min dag skall spenderas på Bomstad med Emma, vi skall köpa med lite picknick och ligga och sola där ett tag. Efter den här dagen skall brännan vara mycket tydlig! Jättemysig dag, jag älskar att sola. Hoppas ni också får en bra dag sweeties ♥

Stekt i solen

Jag & Jennifer har stekt i solen någon timme, (måste passa på nu när vädret är så fint). Nu börjar det bli kallare igen så vi skall bege oss ut på en liten powerwalk och därefter möta upp Carro för en riktigt filmkväll/skräckkväll!
Stekar CP
Jag skulle fota min bränna men insåg att det inte var så mycket att skryta om. Snyft.. Haha.

Köpt en LV

Titta vilket köp jag har gjort! Köpt en Louis Vuitton väska. Åhå, vad jag är kär! Nu är det bara en burberry och två mulberry väskor till som saknas.. Haha. Jag tycker att det är mycket bättre att köpa mindre och dyrare saker än en hel drös med skitsaker. Min nya älskling!

Solar och äter frukost

Dagar som denna är guld värda! För en gångs skull är jagt vaken först i huset, eller ioförsig jag brukade vara det.. Innan sommarlovet började iallafall ;). Ligger i en solstol ute i solen och äter frukost, läser tidning samt solar. Har smörjt in mig med ''kokkosolja''och sun protection.. Jobbar på brännan somsagt. Haha förresten, vet att min frukost inte är den bästa. En liten köttbit och ett glas pepsimax..
Njuuuuuuuuuuuuuuuuuuuteeeer!

Ingen myt!

Vad härligt att se, det var ingen myt ifrån väderfolkets sida.. haha kommer inte på vad det heter). Man vet ju aldrig om dem säger sanning eller ej, det skiftar utav bara dess like.. Gott att vädret är här! Perfekt, den här dagen spenderas i solen!

HETAST VS HETAST??

Vem är hetast utav dessa två drömmar egentligen? Jag älskar brunögda och mörka killar men när jag ser Brad Pitt spelar det absolut ingen roll. Fy-fan vad snygg. Jag har varit förälskad i honom så länge jag kan minnas!
BRAD PITT VS CRISTIANO RONALDO

Vilken tjej blir inte förälskad i den här hunken egentligen, nobody! De här två killarna har enligt mig kammat hem vinsten i världens snyggaste hunkar. Vem vinner första platsen utav dem dock? Svårt att avgöra..

Filmmys med bästis

Jag & bästis har gjort vår egna choklad/kaffe drink, som är en riktig specialitet. Myst och snackat i några timmar! Nu har vi laddat ner lite skräck och kärleksfilmer, så vi kan både skrika och förälska oss i snygga gentlemän.. Ett måste för alla killar vara en gentleman (!!!) så tänk på det nästa gång killar, att vara kaxig och supa bort skallen är definitvt ingen hit. Hehe. Nepp, bjuder på en usel cambild innan.. Följ trenden & mys till det lite ni också!
Filmmys i onepiecen!!

WOHO! ''TROPISK VÄRME PÅVÄG TILL SVERIGE''

Tror ni på (förlåt) f*n eller? Läste precis i tidningen och på klart.se att tropisk värme är påväg till Sverige!!
Hoppas, hoppas det stämmer! Då är jag och säkert många fler världens lyckligaste! Blir så depp utav det här vädret. Kanske var det för mitt aggresiva inlägg här under, Gud hojtade till och insåg helt enkelt ''näh nu måste jag ge Svenskarna lite fint väder'' haha. Skämt åsido.

Sommar utan sol


Vad less man blir på det här vädret. Det skiftar från regn, moln, regn, moln hela tiden, usch. Fy för Svenska sommaren! När jag blir myndig skall jag aldrig låta mig lida såhär, utan göra precis vad jag känner för. Jag skall flytta utomlands till något varmt land på vintern och livnära mig där på något enkelt jobb. Sedan komma tillbaka under sommaren i Sverige.. Låter inte det som en bra plan? Någon som vill ta efter? Förstår inte människor som ödslar sitt liv på något de egentligen inte vill, att dem är för lata för att uppfylla sina drömmar.. Det skrämmer mig. Hur som helst, en tanke från min sida. Jag väntar in Jennifer för att hitta på något. Hm.. en långpromenad skall jag tvinga med henne på sedan laga mat och ha en riktig filmkväll eller kanske gå på bio. Först & främst skall jag piffa till mig lite! Ducsha, raka mig, smörja in med bodylotion och sådant där. Så att jag blir lite fräschare än nu, liknar just nu ett smutsigt troll..


Shop as never before

Godmorgon sötnosar!
Fick ett meddelande på min mobil som löd, minst 50% rea på Nelly. Självklart stormade jag iväg till datorn på direkten! Tänkte dela med mig utav kodordet till rean för er som inte fått det. Kodordet=vip. Så iväg till datorn och töm era fickor nu! ;-)

BRITNEY TILL STOCKHOLM

Jag och Jennifer satt förut och snackade om gamla favoriter, då Britney Spears var alla flickors idol. Ja, Britney har nog varit allas idol en gång i tiden.. Och vi kom fram till att självklart måste vi se våran barndomstids största stjärna in-real någon gång i tiden. Nästa gång hon kommer till Sverige så är vi där!! Och från ingenstans så får vi reda på att hon skall till Stockholm i Oktober, snacka om förvånansvärt och snacka om att Gud är på vår sida! Grymt!! Haha jag är redan taggad.. Några månader i förväg. Ses vi där??

UNDER TIDEN SOM VARIT

Midsommar
Dålig uppdatering på sistone, antar att alla förstår att jag har haft lika fullt upp med oviktiga och roliga saker som alla andra. Så förmodligen har ingen lidit utav det ;-). Först & främst jag hade en suverän Midsommar, påbörjade dagen med att slutföra min midsommarkrans, som iår även blev lika oslagbar igen! Åkte därefter till Borgvik, våran lilla tradition så att säga. Dem hade även krans tävling där, den med finaste kransen skulle koras.. Fan att jag kom försent dit alltså. Jag hade utan tvekan vunnit! För min krans var Gudomlig, totalt oslagbar.. hehe. Ni som känner mig vet att jag alltid är sen och har lite problem med tider! Hur som helst, myste med picknick med familjen där och träffade en hel del som jag kände. Kom typ fram hur många som helst som ville fota mig och gav komplimanger till mig och min krans.. Snacka om att jag var nöjd, haha. Åkte hem med pappa & Jonas ganska snabbt, började tagga upp lite inför kvällen hemma och stack senare iväg till Kars med familjen där alla vänner som vi alltid firat med var. Tycker det är så bra att man håller i traditionerna.. Det är ju så trevligt. Eftersom jag hade lite mera planer inför kvällen stannade jag bara och åt. Sedan mötte upp Olivia & Jonna och bar iväg emot Robins lya där vi skulle fortsätta fira. Blev en riktigt lyckad kväll för mig som höll drickan i styr och mindre lyckat för vissa andra, haha. Efter ett par timmar hos Robin bestämde vi oss för att kila hemåt, dock var vi fortfarande ganska festsugna. Tog följe med två killar Robin och Jonas helt säkra på att festen var slut.. Till våran lycka hittade vi en fest rakt nedanför min gata. Stannade där ända tills morgonen. Som ni märker har vi bytt från ställe till ställe! Kvällen och natten var suverän, trevliga nya människor, nära vänner och helgrym stämning. LYCKAT!
Lördag
Eftersom jag inte kom hem förrän efter 06 sov jag också ända till 15.. Haha lite pinsamt, sicken sömntuta jag är. What ever, det är ju sommarlov?! Klev tillslut upp ur sängen för en rejäl myskväll med Jennifer, Olivia och Johanna. Läskiga filmer.. Som gjorde att Olivia fick nackspärr för att jag skrek (?!) ääh, vi får tycka lite synd om henne och även mig som funderade över ifall jag kunde dö utav rädsla. Sjukt läskig skall ni veta.. Bortsett ifrån det var kvällen såklart hel lyckad med gosiga brudar, mycket snack och sånt där behövligt. Avslutade kvällen med att slagga hos Jennifer.
Söndag
Vaknade upp hos Jennifer, låg och drog mig i sängen ett bra tag medans Jennifer var upp och gjorde allt mellan himmel och jord. Tittade lite på film och åt frukost hos henne och kilade efteråt hem. Har ännu inte gjort något viktigt.. Jag skall snart ut till sjön med hundarna iallafall så dem får svalka sig lite, mina älsklingar.
Jag har tyvärr inga mer bilder ifrån Midsommar, men på min vackra krans har jag iallafall fångat några. Man fotar inte när man har kul somsagt.. Minnena sparas i huvudet.
Ha en härlig Söndag!

MOVIETIME

Har myst' med min lilla Olivis i några timmar, samt planerat midsommar, snackat och lite såntdära' ni vet! Pratade i telefon med Jennifer förut också, saknar henne utav bara katten. (Just för att jag vet att jag inte kan få tag på henne som vanligt, då blir det genast jäkligt tomt) vi har iallafall planerat in en weekend i Göteborg redan nästa helg. Shopping, shopping och åter shopping står på schemat. Nu är jag dock ensam igen, sorgligt nog. En film får göra ensamma mig sällskap natten lång. Äh.. Jag trivs med att vara ensam ibland faktiskt. Det är inte så illa som det låter. By the way have a awesööme night great people.
cambilder blir alltid allt annat än snygga. Se bara!! Hahah

GOD MORGON - GOD LUNCH (?!)

Fasiken.. Jag som skulle med bussen klockan 12, typiskt att jag skulle klanta mig och försova mig. Spelar ingen roll egentligen, har en riktig fuldag idag, är riktigt sliten.. Usch. Kan lika gärna ta det imorgon istället. Dagens planer är ganska slappa tyvärr.. (haha jag gillar att ha fullt upp) men jag borde väll inte klaga. Ut med vovvarna, plocka lite blommor till min oslagbara midsommarkans, träffa Olivia och köra en solarievisit.. Vilket inte är bra, men jag tycker att man kan göra det när vädret ändå suger så himla mycket här. När skall vi få sommar?! Ikväll skall jag möta upp Josefine, skall köpa ett par ursnygga skor utav henne. Gah!! Ett riktigt kap. Som ni ser har jag blivit lite bättre på uppdatering nu igen, hoppas att det håller ett tag den här gången. Nu skall jag göra frukost!
sliten cheeej

NO-NO-NO

Ur min egen synvinkel kan det här vara bland det fulaste som finns! En oäkta skinnjacka till en oäkta skinnväska. Snacka om kaka på kaka. Det är så fel och det är så fult.. Haha. Har till och med sett människor som matchar en kolabrun skinnjacka till en svart skinnväska. Jag undrar bara, hur tänker dem???

Sämst på teknologi

Jag är nog sämst på teknik. Hur raderar man ett inlägg? Hur lägger man upp en video här? Ett klipp ifrån youtube? Haha alltså jag kan ingenting..

Mogen=Tråkig?

Jag får ofta höra ifrån många, eller rättaresagt alla. Familj, Släkt, Vänner, Främmande människor, ja alla att jag är väldigt ''mogen'' för min ålder. Mogen, lillgammal, och tantig! Till en början var det förstås bara smickrande att  höra ''oj är du 15? Trodde du var 20, Vad mogen du är för din ålder!, Vilken stil du har för att vara så ung, Du pratar inte alls snacket som andra ungdomar ''hon bah & han bah'' du pratar med stil'', Du ser mycket äldre ut och bla bla bla. Det kan väl vara kul att höra till viss del, men däremot när främmande människor som jag träffat på tar fel på 15 och 25, mina vänner kallar mig tantig både klädesmässigt och beteendemässigt är det inte så himla kul längre! Jag vill varken vara en tant eller 25 år, det är snarare en kränkning. När någon sagt så har jag bara tänkt ''men vadå, min stil är klassisk ser du väl inte tantig''. Dock tror jag att mängden av människor som säger det börjar övertyga mig om att de har rätt. När jag tittar på de andra i min ålder, skulle jag aldrig kunna vara som dem. Jag skulle aldrig gå ut med en tight glittrig kort klänning, det kan vara fint på dem men på mig skulle det jag vet inte varför men på mig är det helt förbjudet. Jag skulle aldrig kunna bete mig eller skriva som dem gör heller, jag skulle skämmas även om dem inte gör något fel. Jag vill absolut inte vara populär, vad har det för betydelse egentligen? Fruktansvärt ytligt, nej tack. Jag ser ner på de otrevliga tonåringar som tror sig vara coola genom att bråka och gå på oskyldiga, smygröka och allt vad dem gör. Är det inte meningen att tonåringar skall se upp till sådana här idioter? Folk kan förknippa mig med pryd, endel säger att jag inte släpper loss. Och det gör jag väll inte heller. Hur skall man göra det? Det skulle kännas fel, det är inte jag. Alltså jag skrämmer mig själv ibland, när jag hör på mig själv tycker jag att jag är en ganska tråkig människa. Vart befinner jag mig egentligen?

Kvällsmys!

Är inte särskilt attraktiv nu som ni ser, sliiiten tjej. Men det är kväll så vad gör det liksom! Har varit ute och plockat blommor till min midsommarkrans, som iår även skall bli lika oslagbar som förra året. Helt seriöst, ingen slår mig på kransar.. Är en riktig talang inom det området om jag får säga det själv! Avslutar iallafall den här dagen med lite filmmys. Never Back Down som jag sett hundra gånger skall få roa mig ännu en gång.. Är lite feg för att testa på nytt nämligen. Nåja hoppas ni får en mysig kväll sötisar. Puss puss! :D

MITT FRAMTIDA HEM

Här har ni mitt drömhus på riktigt, enligt mig har huset precis allt! Se bara detaljerna, vinklarna, färgen, fönstrena och för att inte glömma höjden. Ett riktigt drömhus minstsagt, eller ja för mig är det en dröm som kommer bli verklighet. I love it!! Sagolikt. Precis min stil, vad har ni för drömhus? Om man tittar på det här huset kan man också se lite vad för stil ägaren har, ex mig jag har knappast någon modern eller hip stil. Gammaldags och klassiskt tycker jag är snyggast. Tur att vi alla är olika! Nu skall jag tvinga iväg mamma och köpa kycklingsallad åt mig (min favoriträtt) sedan en solarievisit med olivian och självklart en promenad med luffsarna.. En regnig dag som denna vill man typ bara ge bort voffarna, haha.

MORGONPIGG!!

Snacka om att jag är en pigg människa alltså!! Nästan så att jag kan skryta lite. Vaknade klockan 04 idag, och sedan dess har jag varit vaken.. Dock är det ganska tråkigt, vad skall man göra liksom? Har tittat på lite filmer, men just nu är jag ganska negativ och anser alla filmer som dåliga. Då är det inte lätt om ni förstår. Mitt uppe i min tråkighet, ensamhet kom jag att tänka på vad lat och inte nog med det onyttig jag har varit på sistone. Vilket inte är mig likt, såhär får det fan inte vara. Tror jag har kört en ''tredagars-på godisfronten'' och det har jag aldrig gjort förut, om det inte var när man var pytteliten ni vet och hushöll med sitt lördagsgodis man fått. Ni hör själva vilken dålig stil utav mig. Midsommar på fredag också, det är ju ett måste att vara i trim liksom. Så nu mina damer och herrar (om ni känner igen er får ni förstås haka på, upp ur soffan!!) nu blir det hårda bullar. Min frukost består utav grillat ifrån gårdagen, vilket är både nyttigt och hur jäkla gott som helst.. Efter detta skall jag ut på en rejäl powerwalk. För det förtjänar jag verkligen.. Haha.
met and some potatos.. Nam nam nam

Lillebror på hemfärd!!

Godmorgon sötisar!
Jag har mått illa hela gårdagen och gör det fortfarande tyvärr, det är väl straffet på alla dessa dagar som varit. Mycket stress, lite mat, stress och jättelite mat återigen. Har haft fullt upp! Men nu är jag back on track igen. Nu har jag all tid i världen till att göra precis vad jag vill och det skall jag se till att uppfylla. Idag åker Jennifer till Gotland, kommer sakna min lilla knäppgök.. Som tur är, kommer hon hem på fredag igen. Lagomt tid att vara borta på. Min dag kommer självklart spenderas i en solstol, måste ju passa på nu liksom! Vid eftermiddag kommer Eric hem ifrån Spaninen. Har faktiskt varit riktigt tomt utan honom, saknat honom. Han skall få en rejäl kram när han kommer hem och likaså alla presenter ser jag fram emot att krama om! Älskar presenter, haha. Just det! Har mailat Blondinbella AB om praktikplats där nu i sommar, hoppas på bästa svar! En chans att både utvecklas och synas.. Perfekt!
Olivia, Johanna & Jennifer, festtaggade brudar på 34an;-)

LOVET FICK EN PERFEKT START

Hej mina kära vänner!
Lovet kunde absolut inte fått en bättre start, balen var urbra, skolavslutningen och min såkallade ''grillfest'' likaså. Många klasskompisar som jag kanske aldrig träffar mer har jag tagt avsked ifrån, både till ont och gott. Kommer sakna er jättemycket alla 9a:are! Igår kväll hade vi fest hos mig och den var faktiskt riktigt lyckad, synd att den tog slut så snabbt. Stämningen var fantastiskt bra, och jag säger det att det var inte sista gången!! Tack så mycket alla i min omgivning under dessa dagar. Dem har varit bäst, love you guys!
Det här är inget avslut, endast en början på något fantastiskt. Framtiden!!
<3

DAG PÅ STAN

Hello everybody!
Jag har egentligen inte tiden för att blogga, men eftersom min sömnproblem fortfarande lever kvar kan jag gott bjuda på ett inlägg;). Började morgonen med att försova mig till skolan.. Alltså en typisk ''Emma grejj''. Skyndade mig med sminket och hela köret, frisyren som Frida gjorde på mig dagen innan var fortfarande hyffsat fin så jag behöll även det så. Balklänningen åkte på och när jag lämnade huset kände jag mig faktiskt som en riktig proom-queen, haha. Väl i skolan var det 9ornas dag och även våran sista dag på jättesten, förhoppningsvis förevigt. Dagen har alltså innehållet en hel del lek och bus, vilket jag som kan vara lite busig ibland gillar.. Hiihi. När jag kom hem stod jag och pratade en stund med mamma och ni skall bara veta vad som inträffade! Haha, jag kände att det var något inuti min klänning. Ganska stort, tänkte att det var väl ett löv eller något som hamnat där på någon konstig anledning. (var ända uppe vid min mage, där klänningen sitter tight) så jag nöp tag i lövet på utsidan och lyfte upp klänningen, och vet ni vad jag ser? EN JÄVLA INSEKT!! En kamouflage färgad stor ja jag vet inte vad. Så sjukt äckligt! Jag hoppade och stojjade runt och självklart skrev utav bara helvete. Inte nog med att jag fick en hel del blickar på mig, klär jag av mig helt och hållet ute på gatan rent tack vare min panik. Haha, usch vad skall folk tänka om mig efter denna incident, känns som att jag skall undvika min grannar ett tag i fortsättningen. Hur som helst, lite senare åkte jag till Jennifer för att sticka in till stan. Blev självklart lite shopping, smått & gott ni vet. Dock är klockan rätt så mycket, så hinner inte berätta så mycket mer. Skall försöka uppdatera mer imorgon! Puss på er alla söta.

TISDAGS-NATT

Hello guys! ;)
Den här dagen har varit sjukt slapp. Fick sovmorgon till 11 och åkte därefter iväg till skolan för att titta på vårshowen. Jag tycker att vårshowen faktiskt har blivit sämre, men det är kul att folk vill uppträda iallafall! Dock skulle jag vilja ge många utav er ett tips, man kan inte stå och titta i ett papper när man sjunger. Så fångar man ingen publik. För att få uppmärksamhet måste man också förtjäna den. Så ge allt och bjud på er själva. Lyd mitt tips och det kommer gå suveränt! Trust me. Förövrigt så var gårkvällen med klassen ganska mysig och vi hade riktigt trevligt, måste även tillägga att jag har nog aldrig i mitt liv åte så mycket på en dag. Jag har inte åte en matbit idag eftersom jag är proppmätt ännu! Förstå hur mycket mat och godis vi fick i oss igår. Efter vårshowen åkte jag till Frida som fixade mitt hår (en test omgång inför balen) vilket också resulterade super-bra. Hon var jätteduktig och jag kan absolut inte vara nöjdare. Eftersom det är utklädnadsdag imorgon skall jag sova med håret, hoppas det håller! Jag skall nämligen vara drottning, för en gångs skull inte ett skämt. Haha. Utklädnadsdagen kommer nog bli en riktig höjdare och inte nog med det avslutas dagen med shopping med min kära jennifer. Love shopping! Hihi, och förstås ett besök på solariumet med Olivia, (har blivit en vana för oss).

Vid stranden

Är vid stranden & njuter, med luffsarna och mamma.

sunny little sunday

Det är jättesoligt och varmt ute så tänker inte skriva något långt inlägg! Helt säker på att ni hajar? :D
Man måste ta vara på det fina liksom.. Och måste tillägga att det är typ bara värmland som har haft fult väder, och som har det nästan hela tiden! Stockholm ex. har haft strålande sol hela veckan. Lite irriterad på mitt landskap nu faktiskt! Nu får det skärpa till sig. Gårkvällen var grym! Minstsagt. Mycket trevligt och nytt folk, som även såg till att vi stannade där hela natten. Har bara någon ynka bild, (har svikit mitt löfte än en gång) fast den laddar jag upp lite senare. Don't worry babes!
Ursäkta om jag låter lite egenkär, men fan vilken fräcsh bränna jag har fått! (Det syns inte lika bra i camen dock) Nu är jag på god väg! Även ansiktet har fått det, på kinderna som ni ser.. Haha det ser ut som att jag har rouge på mig. Vilket är toppen! Kan se sminkad ut & vara osminkad ;)

SATURDAY

Hello sweeties!
Kom inte hem förrän runt 04 inatt så jag tyckte att 11 var helt ok tid att vakna på. Som jag alltid gör, oavsett om jag har bråttom eller inte.. En mysstund med vovvarna sker varje morgon, en billig vardagslyx helt enkelt.. I love it!! Stressa hjälper aldrig, man kommer förmodligen inte i tid ändå för man är redan försent ute och + det förstör man hela dagen. Råder bara alla stressomaner att sluta med det, bödan är redan skedd! Vad är det värsta som kan hända liksom? Citerat av mig, en tidsoptimist utav största sort;) haha. Måste säga att jag är ganska avundsjuk på alla som har sommarlov, än har tyvärr inte jag det. Inte förrän nästa vecka. Fan vad det suger, fast om man ser det ur positiv synvinkel fick alla som gick ur denna veckan det absolut sämsta vädret. Nåja, skall åka hem till farmor snart och kika på en klänning och sedan börja göra mig iordning lite. I kväll väntas somsagt 20 årsfest för Sebastian! Jag är laddad som aldrig förr.. I kväll slår vi klackarna i taket mina damer & herrar. Hope you do it to! Jag uppdaterar senare med klädval, har (typiskt alltså) beslutsångest mellan två klänningar. Kan visa er sedan! Jag tror det blir den vita, det känns lite mer ''soo meeee'' ha-ha. Bilder från kvällen kommer förstås också, min systemkamera måste komma till användning ;) Have a awesome day&night all people!! Kiss and hugs ♥

FRIDAY NIGHT

Tjabba tjena hallå!
Kom till Jennifer för några timmar sedan med Carro också, vi tänkte åka in till stan för att kika lite på uppträdanden som var och även festa såklart (!). Dock så ändrade vi oss ganska snabbt med tanken på vädret, en myskväll satt rejält mycket bättre. Har iallafall slingat håret på Jennifer, som ser ut att ha blivit bra! Jag är nämligen inte den rätta tjejen för sådana här saker, som smink & hårfix! Haha, men nu lyckades jag faktsikt. Min mobil som har varit spårlöst försvunnen sedan idag hittades också på min cykelkorg genomblöt. Lite typiskt klantigt av mig och jag räknade inte med att den skulle funka heller, i och med att den var genomblöt. Jag blev riktigt stolt över dig min lilla mobil.. Inte alla mobiler som klarar sådant, nu har du ioförsig en väldigt speciell ägare också, hihi. Vi skall snart ut och möta upp Nicke, Kevin, Marcus och Amanda och snacka lite skit med dem! Imorgon vankas 20 årsfest och jag är i toppskick och uppladdad som aldrig förr! ;-) Hoppas ni andra där ute får en superbra kväll, och inte låter vädret hindra er som jag gjorde. Go for it ladies and gentlemen!!
nyktra brydar!

Happy birthday mammy

Idag är det inte vilken dag som helst för idag fyller min kära mamma år! Och förstås en hel del lyckliga studenter som får känna av frihet på riktigt. Gud så jag längtar till att ta studenten.. Tråkigt nog är det ett tag kvar. Hur som helst, jag önskar grattis till er alla! Hoppas ni får den bästa dagen i erat liv. Jag åkte hem lite tidigare ifrån skolan för att jag mådde riktigt illa, vilket inte heller gjorde så mycket eftersom vi inte gör något på lektionerna.. typ bara sitter och fördriver tiden, väntar på att klockan skall slå tre. Jag har gjort en super god tårta till mamma, en designtårta a la Emma om inget annat.. huhu. Både jag mamma och luffsarna gillade det;-). Jag har köpt ett presentkort och lite smått & gott till henne.. Skall nog till stan en sväng senare och kolla på ett kök ytterligare en gång. Imorgon vankas torget med lite uppträdanden och festande ofcourse! Samma där även på Lördag, fast då är det 20 års fest för Sebastian som vi skall fira. På Söndag kommer Olivia hem så vi skall ses och däräven boka in en tid hos Frida snarast.. Angående min håruppsättning till balen. Förresten, haha! Jag har inte köpt balklänning ännu.. Shiit.. inte ens en vecka kvar, typiskt att jag är ute i absolut allra sista sekund.

Måndag

Sista dagen innan skola igen, usch & fy.. Trots att jag har haft några jättehärliga lediga dagar och de ynka dagarna i skolan som är kvar orkar jag ändå inte. Haha. Känns som att jag kommer gå i deprission om jag återvänder.. Menmen! Jag sitter iallafall och lyssnar på Melissa Horn, bara tagit det lungt sedan jag vaknade. Har vaknat jättetidigt varenda dag, knepigt. Hur som helst, jag skall ta en snabbdusch och sedan sticka iväg & möta upp Olivia. Hämta ut ett paket på posten samt tillbringa min dag med ingen annan än henne såklart. Gårkvällen spenderades på Sandgrund där Starboys uppträdde, otroligt mycket folk dock var musiken lite sådär. Men det var trevligt att komma ut lite med ett gäng glada människor!

Besök på 34an



Webcam i all ära...... Haha. Värsta bra tidsfördriv! Nu skall jag ut & underhålla gästerna lite grann. Ohyfsatt att sitta här! Tjinixen :)

Världens härligaste dagar

Åh vilka härliga dagar jag har haft.. Oj, haha. Hej förresten! Långhelgen har varit helt underbar, minstsagt. Har dock inte varit så aktiv här eller på datorn överhuvudtaget eftersom jag har varit sysselsatt med saker hela tiden. Jag skall försöka förklara några dagar ganska kort!

Torsdag: Slutförde alla extrauppgifter i skolan, tog sådan jäkla lång tid så slutade att jag somnade helt död till en film! :D

Fredag: Vaknade upp jättetidigt, vilket är lite synd.. När man väl har sovmorgon så sover man inte? Nåja, huvudsaken är känslan att man kan sova iallafall.. haha. Solade i några timmar. Åkte senare till Olivia där Johanna också var, vi tog en rundtur på den lilla marknaden som var. Om man nu får kalla det de ens! Därefter åkte jag och Olivia och köpte massa gott till kvällen, eftersom vi bestämt oss för en riktig myskväll. Vi åt grillat, snackade om allt mellan himmel och jord och smaskade på mängder utav godis. Jättemysig och behövlig kväll!

Lördag: Var sjuuuukt varmt när jag vaknade! Tog en lång frukost ute i solen med hela familjen, riktiga sommarfeelings. Mötte upp Olivia och Johanna vid bussen och åkte in till stan för att spana runt lite och hänga på en uteservering. Till min förvånan ville de andra jävlarna sitta inne, haha vilket jag inte kan förstå! Satt & njöt ett tag på Sandgrund med Sara som också kom. Spanade såklart in en hel del snygga killar ;) på kvällen åkte vi hem till Olivia och piffade oss lite för att sedan sticka ut på fest!

Söndag, som också är idag. Än så länge har jag bara tagit det lungt, sakta men säkert börjat göra iordning mig lite. Blir förmodligen picknick med Felicia sedan. Och kvällen kommer spenderas på Sandgrund med alla möjliga uppträdanden med min partybrud förstås. Kanske tittar Janell också förbi! Oj, haha glömmde bort att vi har främmat här också. Det är några kompisar till pappa ifrån Göteborg som är här som vi skall bjuda på middag. Nej fy.. det är allvarligt vad glömsk jag är ibland, hur många personer glömmer bort att dem har främmat egentligen. Haha!
Imorgon är vi iallafall lediga vilket är hur skönt som helst. Ledighet är fan det bästa som finns! Freedom om inget annat!


En perfekt ledighet

Vaknade tidigt idag och har sedan dess bara legat och dragit mig.. Sånt man typ aldrig har tid för annars! Mmm.. Nu skall jag försöka snabba på lite, hela dagen skall spenderas med Olivia. Vi brukar inte umgås så mycket nu för tiden, men vi var bästisar förr.. Och en gång bästis alltid bästis ;) Haha. Det är så lätt att glida ifrån varandra, som tur är skall vi förändra det. Har tänkt att kika runt en sväng på marten som är här i Grums och sedan mysa till en riktigt tjock kväll med massa gott. Mysigt! :D


Skall göra mig iordning lite nu. Puss på er & ha en fin dag!


RSS 2.0