Mys söndag

Var somsagt halloween igår, blev utgång för mig, Hanna och Jennifer. Vi tröttnade iallafall snabbt, det var inte värst kul och mitt humör var framförallt inte på topp. Jag och Jennifer stack till Nicke med Marcus och Hanna till en annan kompis. Det var först då denna lördag blev värd! Det var så kul och vi hade riktigt trevligt.. En enkel lördag! Idag har det inte hänt så mycket. Bara slappat och sådant som Söndagar är till för, vilket är himmla skönt ibland. Jag har sovit bort hela denna dagen och vaknade inte förrän kvällen då jag och Jennifer stack iväg på handbollsmatch. Det var en bra match och Grums vann förstås! (de kunde dock ha haft lite bättre motstånd). Hur som helst kommer jag nog inte somna så lätt ikväll, tur att alla romantiska komedier alltid vistas på tv1000, awesome! Men först och främst skall jag tvätta mina gose vovvar som är så skitiga efter en promenad! (går inte att ha en myskväll utan deras sällskap! LOVE ν).


HÖSTLOV!

Wiho! Som jag har längtat. Eftersom jag har varit så duktig under varenda helg sedan skolan började skall det ske lite olydigheter för min del! Man är trots allt bara barn en gång, haha. På Tisdag sticker jag och Jennifer till Stockholm i några dagar, som jag har längtat efter hur mycket som helst. Så kul det skall bli! Idag lämnade vi in svenska arbetet, håller tummarna för det bästa resultatet nu. Ikväll ställde vi in boxningen, jag kände inte för att träna idag och var helt slut i benen, det kändes som att jag sprungit runt på stan en hel dag. Ni förstår vad jag menar? Isället ska vi starta våran kommande lång helg så galet vi kan! Vi är alltså öppna för förslag, knasiga som galna ideer, vi tar emot allt. Haha. Just nu sitter jag hos Jennifer, Evelina och Denise kommer förmodligen till oss senare. Vi kanske drar till Johan som hade några kompisar hos sig. Det är i alla fall bestämt att det inte blir någon myskväll här inte, nu är det nog på det. Gah, så trött jag är på hemma kvällar!

FIGHT FOR FIT!

Jag och Jennifer var ur trötta efter boxningen häromdagen men bestämde oss ändå för att gymma lite, vi motiverade oss igenom att skrika ''fight for fit'' ''FIGHT FOR FIT'' tro mig det fungerade. Det ledde till och med att simma dagen därpå. Hur som helst, vi liftade med Jennifer's kusin efter skolan och har sen dess käkat och taggat upp inför en jobbig träning ikväll genom att lyssna på alla möjliga lilla melodifestivalen låtar. Coola brudar med Ida och Jessica är nog min favorit, man blir riktigt sprallig av den! Hehe. Jag har gjort ännu ett kapitel i ''boken om mig'' så nu är det bara ett kvar, på Fredag skall det vara klappat och klart. För att ge den ett extra plus skall jag designa framsidan med produkter från panduro. Den här uppgiften har varit så rolig! Jag har alltid haft lätt för Svenska och jag kommer alltid med egna ideer, det är som en uppgift gjord bara för mig. Nu skall vi sticka och träna.
Have a nice day ladies and gentlemen!♥

Jennifer och jag i Göteborg i somras

DUKTIGA CHEYOR

Har haft en sovmorgon med Jennifer till elva när hennes syster kom och väckte oss. Vi har tittat på idol och lite andra TV program som vistas en morgon som denna, inte särskilt bra men ändå. Jag är i alla fall grymt tacksam över en sovmorgon för en gångs skull. Jennifer skall snart på kalas och jag ska kila hemåt och plugga på svenskan som jag skjutit upp. Imorgon är det sista veckan innan höstlov vilket är hur skönt som helst och jag längtar bara mer och mer tills våran weekend i Stockholm. En himla massa shopping, spa besök, bio & ute aktiviteter skall vi roa oss med. Känns ändå som bästa sättet att spendera pengar för en tjej, hehe. & inte blir det sämre utav att hela den kommande veckan har vi olika gymnasieskolor som besöker oss så vi har inte en enda vanlig lektion, bortsett från svenskan ''boken om mig'' som skall vara inlämnat på Fredag. Fast det fixar jag självklart, hela boken är så gott som färdig det enda som saknas är några dekorationer som pryder boken lite, efteråt skall det vara ett solklart MVG.

HÄRLIGA LÖRDAG

Jag gick upp tidigt imorse för att sticka iväg och simma med Jennifer. Gud vad skönt det var att göra lite nytta på en morgon som denna, istället för att sova till 13:00 dra och träna vid 09:00 kändes mycket bättre. Dessutom försvinner inte hela dagen på grund utav slockna ögon. Efter att vi simmat gjorde vi iordning vårat egna ''spa'' i badhuset, alltså tog med ansiktsrengöring, peeling, ansiktsvatten & så vidare hemifrån. Vilket var hur härligt som helst.. Man känner sig så fräsch efteråt! Basta gjorde vi såklart också. En perfekt lördagsmorgon helt enkelt.. Vid den här tiden borde jag fixat mig för att åka till stan, men det blev tyvärr inställt för att Janells mamma fyller år.
Väldigt tråkigt att vi inte kunde ses men ändå väldigt skönt för mig att kunna pusta ut ett tag, ett tag! Nu skall jag strax ut med hundarna och mamma på en långpromenad i skogen och ikväll bär det av till Jennifer, Hanna också förmodligen. Vi vet inte vad vi skall hitta på ännu, så vi får se vad ödet väntar oss!
 
Jag just nu, glad över att jag vaknade upp på både rätt sida och med fin hud.

Jag


De dagarna man bara vill gå i ide

Sitter och gör ingenting. Egentligen borde jag plugga engelska men någonting inuti mig stoppar mig, orken. Ännu en gång skjöt vi upp biologi uppgiften och det är inte alls bra. Så jag bestämde mig för att ta eget ansvar och börja sakta men säkert på den själv. Lite information och liknande hittade jag, men sedan kunde jag inte fortsätta eftersom jag hade inte pappret och läraren verkade inte vara så aktiv på fronter heller. Nåja, alltid en början. Den här dagen borde egentligen inte funnits, jag har bara varit sur, grinig och hela världen har varit emot mig. Jag hoppas på solsken imorgon iallafall? Den kommande veckan kommer bli så rolig! Vi har gymnasieforum på Onsdag och på Fredag, kul :D

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN BE IT!

Orden talar sanning. Det är man själv som sätter gränserna.. Ingenting är omöjligt.

''Allt är möjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid''

Mitt eget måtto, ge aldrig upp.


RSS 2.0