Utan ord att säga

Idag är en sådan dag jag är helt tom, varken tycker eller tänker, bara är, helt enkelt. Förut strosade jag runt på stan med Johanna, shoppade inget - då sparar till en speciell liten kärlek (som ni vet), men ändå har jag förstås slösat massor utav pengar. Går fasiken inte en dag utan att jag spenderar flera hundralappar på fikor, kvarglömt busskort, dricka, lunch, m.m. Egentligen helt ovärda saker! Nåja, men åt andra sidan lever vi bara en gång (åtminstone såvitt jag vet)... Och det enda liv man lever skall man inte ha det snålt! Man skall ha det som man vill ha det, & i mitt tycke, bekvämt, lyxigt och omringat med människor man beundrar. Lite dubbelmoral från min sida!
 
Nepp, nu skall jag hoppa in i duschen! Visserligen har alla årstider något fint att erbjuda, men sommaren har verkligen bara fint.... Inget dåligt alls! Jag känner mig inte redo för kyla och höst ännu. Snälla, rara, lilla vädergud!!! Skänk oss lite värme till. Just ja, kopplingen med dusch och höst var att min kropp börjar känna på sig... Har återgått till mitt kalla jag! Duschen & framförallt badet, är en underbar skapelse.
 
Här har vi en bild på mig i mitt njutande ESSE. Glass, värme och fönstershopping med en kär väninna - det är inte mycket som slår det inte! Som ni ser har jag glass lite överallt.. Men det är så jag vill ha det. Onoga och gott!
 

Utkast: Aug. 28, 2013


Sleepover

 Halloj! Landade precis i sängen, mätt och belåten! Jag och farmor har lagat hamburgare & de blev alldeles, alldeles, perfekta! Annars då? Tänkte strax åka in till stan igen för en sleepover hos Felicia!
 
.

Hard working ladie!!!

Hallå alla damer & herrar! Idag har jag sovit ut, jisses så skönt!! Och för att inte tala om hur välbehövligt! Minns inte sist jag sov ända tills 12... Vilket i & för sig är bra, sova kan man göra i ett annat liv! Var ledig ifrån skolan så jag stack och jobbade istället, effektivt och bra! Träffade även Cornelia & Frida ett tag som kom & underhöll mig lite, snälla vänner det!
 
Nu skall jag sticka till ica och handla världens näst bästa dryck, pepsi max, förstås. Åh så smarrig den är!! Sedan fylla i lite papper inför klassbyte - och förhoppningsvis går det igenom och jag trivs i skolan till fullo igen. Imorgon börjar även entreprenörskursen - vilket skall bli så HIMLA roligt! Sofia & Johanna har också valt det så vi skall starta upp något intressant tillsammans! Denna gång känner åtminstone jag, för att göra något fint för andra, som har det svårt och kan gynna allmänheten, istället för ett UF-företag i pengatjänande syfte, jag har redan nog med jobb ändå!
 
Nog för mig! Som ni märker har jag återgått till mitt superladdade jag! Ser fram emot det här året så!
 
 
Här har vi en bild på min tjusiga 18 åring! Som fyllde år häromdagen. Älskar dig min kära brasilianare!!
 

JOBBDAX

Dags för första passet på Färjestad, denna säsong! Skall bli riktigt kul, är uppladdad - men lite trött.. Vilket innebär att det får bli ett kaffe-stopp på vägen! Jag har min egen specialare på Espresso, stor cappucino mocka i take away-mugg. OBS, take away-muggen är väldigt viktig! Den förändrar konsistensen på något vis och cappucino toppad med lite choklad, är alldeles, alldeles, underbart. Ni kommer fastna precis som jag! Men kom ihåg, att det var jag som skapade denna blandning!! Den borde införas i deras sortiment.
En bild på mig från Kos! Längtar redan tillbaka! Ha-ha, direkt när jag kom tillbaka & stack till jobbet, säger min chef: ''du har vart utomlands, men du är inget brun??'' (med en liten lustig brytning!) Tack, det är ju precis det sista man vill höra....
 
 
 

FREAKIN' IN LOVE WITH PRADA

Väskor måste vara den absolut bästa accessoaren en tjej, dam, eller kvinna, kan bära! Förstår inte de tjejer som inte fått en cravings på dessa designers-otroliga-skapelser?? Ioförsig bra för er kanske, ni slipper att slösa galet många kronor på det, och som mig gör, göra er utfattiga efter ett köp, he-he. Men det är det värt!
 
Efter en Hermes birkin bag är Prada saffiano tote, min absoluta dröm. Och ja, det är denna väska jag skrivit, och drömt mig bort i sedan tidigare! Den absolut finaste i mitt tycke är den ljusbeigea, och förstås största (maffigaste) modellen. Förövrigt är jag helt galen i färgen beige, jag tycker att det är en sådan ren och elegant färg.
 
... Men nog om det, det jag ville komma fram till är att den snart är min! Can't wait! Längtar tills Prada öppnar i Sverige... Synd att inget datum är satt än bara. Någon mer som har väskcravings som mig eller är det bara jag som är lite väsktokig?? Berätta, berätta!
 
Ps. Modellen som jag skall köpa är större!
 
 

Egentid i ALL ära!

Skolan har börjat och rutinerna har återtagits, roliga men ack så jobbiga. Jag som förväntade mig ett riktigt slappt och gott schema i år - fick snarare tvärtom.. Bland det tuffare & längre jag vart med om! Tur att det är sista året, det får mig att vilja kämpa på heltid ändå.
 
Bortsett ifrån det har jag förstås knegat och knegat som i vanlig ordning! Jobbat de tre senaste dagarna och skall snart sticka in till stan för ännu ett dubbelpass, denna gången på Mc & Löfbergs!! Ifrån att gå till en liten partypingla står det numera bara jobb på listan. För helt ärligt, hur roligt är det att gå ut på vintern?? Nej, då kan jag lika gärna jobba & göra nytta!
 
Just det, fixade mina naglar häromdagen. Tänkte ta en jordfärg som också passar till precis allt... Men! Som den fegis man är fastnade man på det klassiska, japp, franskt förstås! Huvudsaken är i alla fall att jag känner mig som en kvinna igen och inte en grottmänniska... För tro mig, det är inte roligt att känna sig som en sådan på 2000-talet. Nu menar jag inte att man gör det såvida man har ofixade naglar, men, efter en vecka utomlands & utslag precis överallt samt flagnad som en orm som skall byta skinn, gör minsta lilla förändring underverk i mitt tycke.
Såhär blev resultatet denna gång! Tycker att det är mycket, mycket, finare när de är ganska korta med en vit kant - än när de är desto längre, enligt mig ser det väldigt lätt ohygieniskt ut då.
Och såklart en bild från Cornelias 18 års middag! Så trevligt! Supergod mat och ett perfekt kväll kunde inte resultera i något annat. GRATTIS igen darling!
 
 

FÖRSTA SKOLDAGEN PÅ SISTA ÅRET

Hej alla kära! Imorgon gör jag premiären för den första skoldagen på det sista året i gymnasiet. I ärlighetens namn, så vill jag bara stanna tiden. Jag vill inte ens tänka tanken att släppa den stora bekantskapskretsen, den obefintliga oron, alla fikor på håltimmarna och förstås det ansvarslösa livet utan problem - som innebär: fester, fester, skitsnack, mera skitsnack, skvaller, drama, men även - underbara vänner och oförglömliga minnen.
 
Men jag förmodar att vi alla skall växa upp någon gång! Och bortsett ifrån det och alla vänner jag farar att förlora, känns det inte alls jobbigt. Med tanke på att jag alltid vetat vad jag velat i livet, och har jag inte vetat - har jag sett till att njuta utav stunden som ovetande. Dessutom är jag en person som alltid tar för mig & inte snålar en sekund på att leva livet. Det kommande året väntar inte bara sorgliga stunder, utan även beslut som kommer göra mig till en starkare människa och förhoppningsvis ännu lyckligare.
 
Idag har jag jobbat, som jag trivs på mitt nya jobb! Träffat MIN älskade Filippa, som jag inte träffat på flera månader!! Vi planerade träffar och förstås kommande helgen! Hädanefter skall allt bli som vanligt igen, mycket kontakt och många träffar, precis som det skall vara. Kan ni förstå vad mycket vi hade att ta igen idag? Flera månader på bara en ynka liten kväll!! Det är inte dåligt det!
 
 
Nu skall jag sova och ladda upp inför en skoldag imorgon! Gäller att visa sin bästa sida som utvilad och glad det sista året.. Kommer trots allt inte få uppleva detta igen. God natt och sov gott!

En utav de underbaraste veckorna i mitt liv

Har efter en veckas semester landat hemma och i soffan. Jag har nog haft en utav de absolut veckorna i hela mitt liv, med världens underbaraste vänner, galnaste festerna och härligaste stränderna - kan jag inte klaga på något. Allting har varit helt perfekt och vi har skrattat, flummat, irriterat oss, retat & glatt oss på varandra, konstant!
 
Det är en resa med så många detaljer värda att nämnas, samtidigt med så många detaljer som är alldeles för långa för min ork....... Och enligt andra kanske inte bör nämnas! Ha-ha. Så! Därför väljer jag att hålla tyst om de frestande men ack så spännande detaljerna och helt enkelt låta mina kära läsare, medborgare och uteblivna därtill - undra som katten! Alla är vi nyfikna människor!
 
Det sjuka är att vi solat från morgon till kväll, ätit två måltider per dag, festat varje dag och sovit alldeles för lite - trots det, mår jag prima ballerina och jag kan nog tala för mina vänner också! Livet som livsnjutare är underbart.
 
Världens finaste vänner.
I väntan på flyget, natten på Arlanda blev självklart sömnlös;)
Taggade tjejer påväg till hotellet.
I min förvåning fanns det många nya fina hus och likaså gamla och unika! Vilket fall som helst, nästa gång blir det Ibiza!
Första dagen spenderades självklart på stranden med smarriga drinkar!
Första middagen ute.
Mina stoltheter!
OKEJ.. Att stå och dansa på en bardisk lär inte hända igen.. Såvida jag inte är långt ifrån Sverige förstås!!
Ännu en middag innan en utekväll. Denna gång på en mexikansk liten restaurang.
Fulla och gla'aa!!!
Ha-ha, den här detaljen är verkligen värd att berätta! Vem tror ni inte slarvar bort sina vänner på partygatan om inte jag?? Men som den festprisse jag är låter jag ej ensamheten hindra mig, haffar nya vänner på dansgolvet och när det är dags för hemgång vänder jag mig till några hundar. Djur har alltid vart en svaghet för mig, jag kunde inte motstå. Vilket ledde till att jag bar på en ''liten'' golden ända till hotellet från festgatan (ca 1,5-2 km) och efter oss kom det förstås några anhängare till hundar! Kan ni förstå synen, jag går själv bland alla människor mitt på festgatan med en hund i famnen och därefter en hög hundar efter mig?!
 
Som pricken över i:et blir jag självklart ovän med vakten som inte tillåter mig att ta in dessa bedårande varelser.. ''Your'e a shame for this country!!!'' slutade det med att jag utbrast. Vilket jag gjorde helt rätt i, i mitt tycke, man skall hjälpa behövande!
Accecoarerna som hatt och brillor är ytterst viktiga en dag på stranden!!
Det här är den godaste pizzan jag någonsin ätit. Extra mozzarella, parmaskinka och tomat.
Poolhäng vid hotellet innan stranden
Madames!
Middag i gamla stan
Jag har nog aldrig vart så besatt utav glass som i denna resa. Ätit sisådär.... 3 glassar per dag! Men vem kan motstå??? När alla dessa underbara smaker finns!
Sista utekvällen i Kos!
Träffade även helt otippat på min kära dancing Queen Ida i letan efter en toalett på centralen! Ida skall till Washington en weekend för att dansa med sin kompanjon. Är hon Queen eller är en en Queen???
 
Bilderna får sammanfatta en oförglömlig resa!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TIME FOR GREECE

ÅH vad härligt det skall bli! Om jag skall vara ärlig har jag inte hunnit tagga upp ännu - och är inte så taggad som jag borde vara. Men! Det kommer när jag sitter på planet förmodar jag! Haha, måste berätta om en lite lustig incident förut. Gick från jobbet i godan ro, då Johanna smsar och frågar vilket tåg jag skall ta, ''jag skall ta ett tidigare än er till Stockholm så jag hinner shoppa lite på Onsdag innan vi åker också'' säger jag. Och Johanna: ''Men Emma, vi åker ju till Stockholm imorgon? Hur skall du då hinna med flyget och kunna shoppa på onsdag om vi åker med flyget på tisdag-natt?? Som en typisk Emma-grej har jag självklart tagit fel på dagarna, och trott att vi skall åka en dag senare.. Och jag som trodde att jag var ute i sådan god tid och inte behövde stressa! Men icke sa Nicke, nu blev det helt plötsligt väldigt stressigt, skall packa, hinna jobba imorgon och sedan rusa iväg till tåget.
 
.. Som en vanlig vardag i mitt lilla liv då! Nu skall jag i alla fall fortsätta med den packning jag påbörjat (som förövrigt inte kommit så långt) och sedan sova! Sagt varje dag: ''idag skall jag sova ut'' men så blir det tyvärr aldrig, man måste ju passa på nu när sommaren snart är slut!
 
Hörs när jag kommer tillbaka från Kos om en vecka! Tills dess får ni ha det alldeles, alldeles underbart. Det skall jag & min 7 galna tjejoor ha!

Godnatt

Hallå mina vänner! Denna helg har jag ordagrant talat bara jobbat och jobbat, kört flera dubbelpass! Inatt var det ärligt talat lite jobbigt - bussen hem gick inte förrän 08 på morgonen och jag slutade jobba 04. Alltså 4 h väntetid när man bara vill hem och sova! Och eftersom min kära moder klagat på att jag är så ansvarslös samt att jag tar henne som en taxichaffis bestämde jag mig för att VÄNTA. Sjukligt nog hade jag Jennie som sällskap i några timmar, tack och lov! Vi pratade om allt mellan himmel och jord & hade det faktiskt ganska trevligt sådär på nattkvisten...
 
Det jobbiga var dock att stiga upp 2 h senare och iväg till Mc för jobb! Men nu är det avklarat och jag ligger hemma i min käraste ägodel, säng, och skall snart inta sömnläge! Även om jag oftast tycker det är slöseri att sova, nu börjar jag bli trött, ha-ha. Tänkte sätta på en film, tråkigt nog så har jag lite svårt att se på filmer - lyckas alltid bli så rastlös! Och det gäller även bra filmer! Är det någon som känner med mig?? Som bara inte kan låta bli att pausa lite då & då och hitta på något annat, typ fördriva timmar vid facebook istället?! Eller är det bara jag.
 
Nåja, en liten uppdatering i alla fall. Imorgon skall jag jobba & lämna in kläder på kemtvätt. Förövrigt åker vi till Kos på onsdag! Skall bli sååååå skönt med en sista vecka semester, en galen sådan med tjejerna också!
 

Kaffe-abstinens!!

Hur länge jag än tycks vara vaken klarar jag aldrig av att sova länge. Sover max 6 h varje natt. Under skoltid sov jag visserligen bara 3 h per natt.. (Sjukt!!!) Och ändå lyckades vara pigg - men det har såklart med världens bästa dryck, kaffe, att göra. Nu under sommaren har jag inte druckit det alls lika mycket! Trots att jag har en kaffemaskin och som den lilla kaffefantast man är - köpt massor utav fina och dyra kaffepulver från olika chokladbutiker, hjälper det inte.. Jag har blivit LAT. Och kanske lite bortskämd på det. Och ni som tycker att jag är larvig som pratar om kaffe som att det vore allsmäktigt, vet inte vad ni tycker, kaffe gör nämligen underverk på en människa.
 
... Åtminstone på mig! Jag blir energisk, superpositiv och lycklig. Varje gång jag skall träffa eller skall komma att behöva umgås med en person som jag inte är speciellt förtjust i - måste jag alltid dricka kaffe. Då klarar jag nämligen att handskas med den personen perfekt! Kan nästan gå från att ogilla till att gilla då för att vara ärlig.
 
Det jag ville komma fram till med denna spalt är förövrigt att idag SKALL jag äntligen ta en runda på stan innan jobbet! Med massor utav kaffepauser på olika caféer.

STINAS FÖDELSEDAGSMIDDAG + JOBBX2

Puuuuh!! Igår var det vad jag trodde skulle bli en otroligt lååååå-ång torsdag. Skulle nämligen jobba dubbelpass, alltså 14 h jobb, från början på 10 på morgonen till 04 på natten. Men så farligt var det inte! Allting började med att jag för det första satt och väntade på bussen, hur stressad som helst - då jag som vanligt överskattat min snabbhet på morgonen, he-he, är nog inte så snabb ändå. Bussen valde i alla fall att strunta i att komma, roligt! Då jag stressat som fasen och inte ens hunnit klä på mig en bh.
 
Men från ingestans hände det otippade! Det stannade en bil vid busshållsplatsen (mitt i min största panik) och killen som sitter bredvid mig och väntar på bussen går fram för att be om skjuts, jag hänkar förstås på och tänker; kan han, så kan jag! Så jag frågade förstås; går det bra om jag också åker med? Och killen som förövrigt såg väldigt bra ut kollade på mig - med en snopen min, javisst, det kan du väl, ha-ha.
 
Det visade sig alltså att den andra killen liftade inte...... Det var bara jag som antog det. Än en gång har jag överträffat mitt lilla mod! Men tack och lov för att jag trodde det, annars hade jag kommit alldeles försent till jobbet, och sådant får inte ske.
 
Efter jobbet på Mc stack jag till sats med Gabby och fördrev lite tid med henne, samt Sara som kom. Sedan stack jag på födelsedagsmiddag för Stina på tempel! Och slutligen vankades ett nattpass på Sibylla, det var lugnt hela kvällen (öste ner regn ute) vilket resulterade i mycket snack och skratt. En bra och inte alls för lång torsdag!  

WORKING CLASS HERO!

Jahapp, har för tillfället inte speciellt mycket tid att leva - då jag mest fokuserar på att tjäna pengar! Jag har nämligen bestämt mig för att köpa en drömväska i höst, och då menar jag drömväska. Och måste därför spara ihop en liten summa till den, tänker inte berätta vilken designer ännu, men den skall vara ljusbeige, jag är helt förtrollad i den färgen! Enligt mig är beige det nya svarta! Jag tycker att man så lätt flyter in i mängden med svarta detaljer då det är så många människor som alltid kör på svart, missuppfatta mig inte, svart funkar förstås alltid. MEN, den här väskan är så himla fin i beige! Jag tycker att den ljusa färgen framhäver väskans elegans och lyxighet.
 
Nåja, åter till vardagen, har kikat på stan lite idag samt fikat med Olivia. Sedan gick hon och fixade naglarna och jag stack till jobbet. Tackade precis ja till ett 8 h pass på Donken imorgon också, det blir alltså först 8 h på Mc, sedan födelsedagsmiddag för Stina (nybliven 18 åring som skall firas!). Tråkigt nog missar jag hennes fest då jag måste sticka iväg och jobba sedan igen. Jobbar natt på Sibylla! Totalt 14 h imorgon! Cash is king!
 
Jag och bästis förut! :-)

Working mode

 
 
Genom att ha jobbat på några hamburgerhak är jag numera inte bara proffs på bullar - jag är proffs på hamburgare också! Och det säger jag inte bara, både farmor och andra personer har godkänt min lilla åsikt! Även om det är jag som samtycker mest förstås. Efter ett långt arbetspass på 9 h har jag precis kommit hem och slängt mig i soffan, och lagat hamburgare (hehe). Nu tänkte jag hoppa in i duschen!
 
Imorgon blir en rolig dag. Skall fika/luncha med Olivia, sedan skall vi gå & fixa naglarna tillsammans - efteråt vankas jobb och tillsist ännu en fika, fast med Julia! Känner mig nästan lite effektiv. Livet är allt bra det!
Jag, stressad som fasen över att ha (trott) att jag missat bussen.. Puuuh, alla har vi våra sega sidor! Jag avskyr att vänta och ser hellre att andra väntar på mig, kanske dock inte funkar på bussar...
 

Jobb jobb och åter jobb

Godkväll! Idag hoppade jag upp ur sängen - pigg och allert för ett jobbpass vid 10! Okej, skoja.... Var inte så pigg då, men jag piggnade till mig! Började dagen på Donken och självkart var det hellungt tills jag slutade och tvingades jobba över, vilket resulterade i sen ankomst till jobb nummer två. Människor från Kina som är här och undersöker lilla Sverige, som låter sig tycka att Sverige är ett otroligt intressant land som är värt att fota varje ynka lilla sekund, inte ens en sten får missas! Men jag förstår dem, och instämmer, hellre fota en gång för mycket än för lite. Lika bra att fota allt!!
 
Tillbaka till poängen, när de kommer in och skall beställa är de knappast mina favoriter, speciellt inte när jag vill och skall sluta, idag kom det 5 stycken och ingen av dem kunde prata en tolkbar engelska utan bröt på brutal mandarin! Eller om det var något annat asiatiskt språk, vilket som, det gick inte att förstå något. Sedan hade de inget chip på kortet vilket resulterade i att jag var tvungen att skriva in siffrorna på deras kort i kassan, lätt som en plätt tänker ni nog då, fast nej. Inte när siffrorna är några hackiga tecken med gäster som inte kan engelska och en emma som inte kan mandarin. Det var ganska svårt när jag skulle stå där och försöka klura ut vad det lilla tecknet hade för betydelse, motsvarade det en sexa eller en tvåa? En etta eller trea??
 
Bortsett ifrån det var dem otroligt trevliga och hade ganska bra smak på mat! Sedan åkte jag och fortsatte kvällen på Sibylla, alltid lika trevligt att jobba där! Träffar alltid så rara människor, det är när människor ger som man verkligen vill ge tillbaka, eller när man ger och får creed för det, ha-ha, ja då vill man ge ännu mer, ioförsig!
 
Nu skall jag sussa. Imorgon väntas ännu ett jobbpass!

Energin skall förbrukas!

Hallå mina vänner och ovänner, bekanta & främlingar därtill! För det första, kan ni ana hur slut jag är?! Jobbade natt i torsdags, natt i fredags - kom hem 06:00 och klev upp 07:30 för ännu ett jobbpass, ett tufft sådant, 10 h på Donken med smockfull kö precis hela dagen. Förvånad att jag ens hann att andas, ha-ha! Förövrigt var jag livrädd för att försova mig eller somna på plats då jag jobbat mycket, sent och sovit i en jäkla timma. Way to Little!!
 
Men here I am! Ungefär levande död men ändå. Trots trötthet lät jag förstås inte jobbet hindra mig, en utekväll med tjejerna fick det bli... Inte vart ute på 2 veckor, känns som en evighet sedan och som pricken över i:et blev kvällen riktigt lyckad! Både gammalt och nytt folk och det är alltid lika roligt. Ännu en sommarkväll att minnas.
 
När jag satt på bussen hem imorse ringde Felicia och var sugen på en fika, och är det någon som aldrig sviker en fika så är det nog jag.. Hoppade utav bussen mitt på E18:n och tog en promenix tillbaka till Bergvik!
 
Nu skall jag ut på en kvällsprommis med vovvarna som avslut på denna helg. Hoppas ni har det alldeles underbart!
Och denna magiska dryck fick mig såklart att vara lika levande som alltid! Pratar förstås om cappucino;) Mmm
Jag och fina Sara igår!
Och jag och fina Hanna!
Nu är jag visserligen med på varje bild och det var faktiskt INTE meningen att det skulle bli så, men faktum är att jag gillar bilder och igår måste jag känt mig snygg - då jag är med på varje bild, haha. Det är ok att skratta!
 
 
 
 
 
 
 
 

En dag hemma!

Bland det värdefullaste som finns! Att man kan älska några filurer så mycket.
Och såhär ser jag ut idag! Slappt och skööönt :-)
 
 
 
 
 
 

Andra augusti

God morgon! Jag vaknade precis efter att ha kommit hem 05:00 inatt från jobbet. Lyckas dock aldrig sova speciellt länge ändå.. Hur som helst, vädret levererar idag igen och jag tänkte sticka ner till sjön med vovvarna så de får svalka sig lite. Sedan skall jag catcha upp med Felicia, fika/luncha, spana in lite butiker innan det är dags för jobb.
 
Förövrigt är det bara jag som är lite rastlös på livet? Jag längtar liksom efter att åka och jobba och tänker ''synd att jag inte börjar lite tidigare idag..'', haha! Antingen är det för att det är väldigt roligt eller så är det jag som är uttråkad. Men, jag skall inte klaga!
 
Nu skall jag åka och köpa glass med pappa. Hörs sen och ha en solig dag alla medborgare!
 
 
Jag igår! Kavaj, kostymbyxor och t-shirt från Filippa K.

Rekordväder

Helt otroligt väder idag! Den här sommaren kan man faktiskt inte klaga på vädret i Sverige, det var länge sedan det har varit såhär fint under en sådan lång tid. Men eftersom man bor i Sverige har man likaså lärt sig att inte ta vädret för givet, med andra ord, ynka lilla sol skall utnyttjas till fullo!
 
Skall sätta mig på altanen och äta lite frukost. Sedan försöka få med mig Jennifer och dogsarna till sjön! Ikväll skall jag jobba. Hoppas ni får en härlig dag!

Love yourself

Läste ett inlägg om respekt på en väldigt smart tjejs blogg och fick en tankeställare. Man säger att man skall respektera alla, men faktum är att respekt är något man förtjänar, man ser till att få respekt - genom att ge sig själv respekt. För att andra människor skall tro på mig t.ex. så måste jag först och främst tro på mig själv.
 
Jag tycker att respekt är ett ord som kastas både hit och dit, utan betydelse. Det är självklart hos de flesta, dessvärre många som glömmer att ge sig själv det. Man skall alltid veta sitt eget värde. Göra vad man känner för och likaså se till att inte göra saker som man inte känner för - även om man utför en handling för att bli omtyckt eller kanske få vänner. Ger man inte sig själv respekt kommer man definitivt inte att få det utav andra människor, snarare bli utnyttjad och ännu mer osäker på sig själv - och tillslut fundera på vem man egentligen är?
 
Man skall aldrig ta skit eller umgås med vänner som stjäl energi. Tid är bland det viktigaste vi har, man vet trots allt aldrig hur länge man lever, och det gäller att ta tillvara på den och umgås med människor som får oss att må bra, inte tvärtom.
 
Och förstås min favoritdel i det hela.. Tror man inte på sig själv kommer man aldrig att bli lycklig! Det är jag helt säker på. Måste vara otroligt tufft att leva och känna att man vill något helt annat i livet. Man måste våga, chansa och ta risker! För att komma någon vart, testar man inte olika saker, vet man aldrig heller vad som missas. Vad medmänniskor än tycker och säger skall man alltid följa sitt lilla hjärta, de enda gångerna jag ångrat mina val är när jag låtit andra ta dem åt mig. Man skall alltid lita på sin egen vilja!
Gammal bild på mig och min favoritkille!
 

RSS 2.0