That's fashion darling

Jag har fått en thing för ''flug''brillorna igen! Som alltid bärs utav alla hollywoodkändisar. Näh nu är jag så jäkla trött på raybans, finns det någon som inte har dem? Även om dem är jättefina är det alltid kul med något nytt! Jag gillar den pampiga stilen!



Somrigt och simpelt

Jag föredrar utan tvekan romantiska klänningar på sommaren! Inte bara för att det är så himla skönt utan också för att det är vackert och kvinnligt. Men den senaste veckan har jag faktiskt inte tillökat mitt klänningsförråd utan införskaffat lite annat somrigt. Vita jeans och en vit kavaj tycker jag är en ursnygg kombination med en topp som bryter av lite. (Eller ett par ljusblå slitna jeans till!) Jag älskar den ''klassiska'' looken  som alltid kommer att vara modern vilket år det än tycks vara.


Shoppingfynd

Dessa saker har jag fått med mig hem. Stövlar och loafers från Scorett och en kavaj från Mq. Är så jäkla kär i kavajen! Bilden ger den absolut inte rättvisa och det blir inte bättre med mina fotografskills på det haha.. Den har guldknappar på sidorna av ärmen och är i linne! Läckert läckert läckert

En dag på stan med en underbar vän

Efter skolan mötte jag upp Filippa och vi stack ner på stan för lite shopping och lunch. Testade på det nya sushistället och det enda jag kan säga är; succe!! Fasiken så gott det var. Och det blir ju inte sämre med det lilla kalorieintaget! (Haha känner mig som en nörd förövrigt) Sedan gled vi vidare i butiker i några timmar till, pratade, skrattade och hade det trevligt med min allt för underbara vän! Eftersom sushistället var så gott stack vi dit ytterligare en gång innan stängning och köpte med hem! Just det, måste ju visa er dagens shopping också. Riktigt nöjd! Hoppas ni också haft en bra dag? Och glöm inte att kika på Revenge klockan 21 gullisar. Puss ♥

Hur vacker är hon inte?

Förövrigt börjar jag lära mig att äta med pinnar mer & mer! Det handlar ju trotsallt om att visa respekt till en annan kultur så detta måste jag bli proffs på. *Blink*


Ett framtida yrke. Kanske?

En sak som stör mig så fruktansvärt mycket är orättvisan mellan kvinnor och män. Att män med samma utbildning och precis samma yrke som en kvinna skall tjäna mer, ha mer makt, kvinnor drabbas hårdare i skilsmässor, mer och olika förutsättningar m.m. Listan kan göras lång, i stort sett hela Sverige sker orättvisor mellan könen. Det hjälper inte att kasta in några kvinnor i politiken och sedan tycka att det är ''rättvisa'' man behöver förändra samhället och normen i helhet, för att det skall bli skillnad! Män har alltid i alla tider ansetts vara överordnade och kvinnor underordnade, det är alltid mannen som haft rätt till att ''äga'', ha makten och bestämma. Dessutom är även religion en stor bov i det hela, i alla religioner anses mannen vara ''närmast'' Gud och kvinnor har det överhuvudtaget inte skrivits så mycket om (utan mest varit en bonus för mannen + få barn). Visst har det blivit mycket bättre sedan 1000-talet, men det finns fortfarande mycket som behöver ändras!
Vi alla är olika, men vi har lika värde och rätt. Oavsett; kön, etnisk bakgrund, religion, sexuellläggning eller funktionshinder skall alla behandlas lika.

Jag tycker att det här vore ett intressant ämne att arbeta inom i framtiden. Att alla skall bli lika behandlade och är lika värda. Det är inte en svensk utan en mänsklig rättighet!

Torsdag

Godmorgon sömntutor! Jises vad veckan gått fort, redan torsdag och nästan helg. Känns.. Toppen! Helgen är planerad och jag tror den kommer bli suverän. Idag är det en lång skoldag tills 16:00, trist men jag får belöna mig med lite shopping efteråt (skall köpa en urläcker kavaj!) så det går nog ändå. Skall även träffa Filippa och köpa med sushi tills ikväll. Är så sugen på det idag! Olivia om du ser det här: Vill du äta sushi med mig ikväll? ;)

Såhär ser jag ut idag; väst/love forever, jeans/lee, jacka/joy, tröja/sisters, stövlar/scorett


En dekorerad liten mage!

Okej, först & främst: mina jeans är uppknäppta och nerdragna endast för att dem täcker piercingen annars) Nu till det viktiga! Vad tycker ni om min nya piercing? Har haft hål i naveln ett bra tag men orkar aldrig engaggera mig i att köpa piercings och allt vad det är.. Men eftersom bikinisäsongen äntligen är här känns det bra att se någorlunda ok ut!

Piercing - check, bränna-check (kommer förstås bli muuuucho bättre), tränad- check (och mer skall det bli!) Vad säger ni, är jag godkänd för stranden? ;) hehe.

White, the new black

Dem här läckra jeansen köpte jag i Stockholm på Weekday igår! Riktigt nöjd måste jag säga då det är svårt att hitta ''perfekta'' jeans & det är lite extra noga med att dem skall sitta perfekt med tanke på att allt syns med vitt! Jag älskar vitt, sådan fräsch färg och den funkar till allt. ''White is the new black'' om inte annat!

En vardaglig vardag

Jag är på så jäkla bra humör! Spanskaprovet är avklarat (skitsamma om det gick åt helvete eller ej) nu har jag endast två prov och två inlämningar kvar! Jag går sakta men säkert mot mål, en obeskrivlig känsla. Efter skolan blev det lite stadshäng med min fina vänner och som vanligt välbehövt tjejsnack, köpte ett par snygga tiamo-stövlar som jag skall ha på Peace dessutom. Nu har jag precis gjort iordning en latte och skall strax sticka ut på en pw i kvällsolen med bästis!

Bra bild?? ;) Mina nya jeans från Weekday, t-shirt Kappahl och skor Stadium


En dag i huvudstaden

Nog om att jag superälskar Göteborg så är inte Stockholm så fel heller. Vi underskattar rättaresagt vårt fina land! Har haft en trevlig dag med klassen i Stockholm, det trista är att största delen av dagen gick åt riksdagen/museeum som jag redan vart på några gånger! 2 h shoppingtid är det värsta jag varit med om. Sprungit och stressat runt som en dåre och trots det lyckades vi komma 30 min försent till bussen (och nästan missa den) Men men, lyckades kamma hem några fynd ändå. Näh, nu kallar sängen.. Hörs mer imorgon & hoppas ni haft en fin dag!

Myskväll

Har en myskväll med Sofia & Maysan! Eller ja.. Inte längre, då dessa barnrumpor redan bestämt sig för att ta kvällen! Men men.. jag får göra det bästa utav saken som ensam. Titta runt på lite olika internetsidor, läsa bloggar och kanske sätta på en film. Hoppas ni haft en bra dag! Vi hörs mer imorgon ♥

28 may 2012

Hello guys! Vilken bra start på veckan jag haft, och för att inte nämna vilken bra vecka det kommer bli. (Trots allt plugg) Blev en runda på stan med min shoppaholic till vän och sedan en efterlängtad lattefika på det! Smed massa roliga sommarplaner och tillökade även dem som var, den här sommaren kan jag verkligen garantera kommer bli fantastisk!

Nog om det. Nu skall jag packa iordning lite för att åka & spendera natten hos Sofia! Kommer bli mysigt. Imorgon åker vi till Stockholm med klassen vilket jag ser fram emot så mycket. Är riktigt taggad för lite shopping faktiskt!

Perfekt lunch

Jag är ett riktigt matvrak måste jag erkänna. (Mat är ju faktiskt det bästa som finns) Om det inte vore för att mina kläder skulle spricka och jag rulla fram istället för gå skulle jag äta hur mycket som helst. Haha! Däremot älskar jag nyttig mat, tycker det är mycket godare än onyttig. Dessutom känns det bra att veta att det man stoppar i sig är bra för hälsan, huden, naglarna, håret ja allting.

På vardagarna skippar jag allt som har med kolhydrater att göra (även i mat) Men det är faktiskt viktigt att få i sig alla sorters näringar så idag gjorde jag en perfekt tallrik som innehåller allting som kroppen kan tänkas behöva! Kall lax (protein) Keso (protein och sparsamt med fett) Mörkt bröd (kolhydrater) Tomat (näring och antioxidanter). Och som pricken över i:et är det så sjukligt gott! Till alla er som vill gå ner i vikt eller få en snyggare kropp till sommaren: Man tränar sig smal! (Inte äter) Det är viktigt att få i sig alla sorters näringar men till viss mängd, sedan kan man såklart dra ner på kolhydrater os.v. Jag skulle aldrig följa någon viss bantingsmetod som GI, Lchf och alla tusentals metoder som finns. Det är självklart att man går ner i vikt såvida man förbrukar mer kalorier än vad man får i sig. Om man skall följa en viss metod som bara innehåller en viss näring skulle man lika gärna kunna äta lösgodis, bara man äter mindre än vad man förbrukar. Och hur bra låter det egentligen?

Inspirerande shoppingtankar

God morgon kära ni. Jag har pysslat lite med farmor under morgonen, tittat film och myst och nu har vi precis lagt en tårta i ugnen. Mums! Det är ju morsdag idag och det skall såklart firas, jag tycker att man skall hålla i traditioner och högtider så gott det går!

På tisdag skall vi till stockholm med klassen, främst för att titta på riksdagen (vilket man redan gjort ett x-antal gånger... haha) Men har vi tur skall vi nog hinna med lite shopping också! Jag har tröttnat på att gå i vanliga butiker och handla vanliga kläder som man ser varenda ungdom gå i. Så jag har sökt upp lite olika secondhand/vintage butiker som jag skall spana in. Jag är ett riktigt märkesfreak (tycker att det är kul och känna sig lite fin) så jag har tittat ut en vintage på Lv, Hermes och Mulberry. Fanns en otroligt läcker Mulberry väska där! Och lite andra märken såsom Filippa K, D&G, Missoni och förstås unika gamla kläder.

Ett tips till er alla när ni skall åka någonstans är att söka om det på nätet! Jag har gjort det flera gånger och det fungerar utmärkt. Man kan hitta alla möjliga intressanta butiker som man annars inte skulle lägga märke till. Dessutom skadar det aldrig att vara lite förberedd! ;)

(Glöm inte att skriva upp adresserna på papper bara)

Mulberry bayswater white fanns på en av dem! En vit läderväska har jag velat ha hur länge som helst.. Och såklart blir inte mitt ''behov'' mindre när jag ser den här snyggingen för några lappar billigare!

En sommarnatt

Två bilder från igår (från Ida's instagram) Hade en trevlig kväll med dessa förtjusande tjejer. Nu skall jag kasta mig ut i solen, haha fy för att jag börjar dagen på datorn! Not ok. Måste ju ta vara på det här fina vädret! Ikväll blir det thaimat och allt plugg som bara väntar på att få bli läst.


FIESTA

Ses ute i dimman!


Somriglook

Jag DÖR så härligt väder! Tusen tusen tusen tusen tack Gud! Idag inviger jag min Chanel-inspirerade klänning från Mango (love it) och som pricken över i:et åker jag in till stan för en 15:min lektion? (Engelska muntligt) värt men ändå ovärt.. Haha nåja, soft fredag! Hoppas ni får en toppendag sötisar

Truths


Bara för att jag lider utav lite tristess bjuder jag på några sanningar om mig själv.. Intressanta sådana ;)

När jag vill få ro går jag in på badrummet & kan sitta där i flera timmar (haha)
Jag har ett väldigt ombytligt humör, går från ena dagen till världens lyckligaste och andra till världens olyckligaste
Jag gillar långa, bredaxlade, mörka gentlemän
När jag tar studenten skall jag göra lumpen
När jag går i klackskor känner jag mig ''maktfull'' haha
Jag får alltid min vilja fram
Jag är ganska orädd som person, förutom mot spöken! Är livrädd för det övernaturliga och mörker
Jag tror på ondska
Jag älskar djur, när jag var liten kunde jag skapa ovänner genom att försvara en myra
Jag förstår mig inte på människor som är missundsamma mot andra. Varför kan man inte unna varandra lite glädje?
Det är väldigt sällan jag blir intresserad utav någon, har bara varit kär en gång
Jag älskar designerväskor!
Jag hatar att förlora
Jag frågar sällan mina föräldrar om pengar, jag gillar att tjäna mitt eget
Första gången jag sökte jobb var på Nwt som 14 åring! (tror ni dem skrattade åt mig?) haha..


Let the summer begin

Fyfan vad vilken bra dag! Slutade redan 11 till strålande sol. Nu myser jag med fanny och väntar på att farmor skall komma hem så vi skall göra ceacarsallad. Ikväll blir det ettt dubbelpass på sats! Bara några få veckor kvar i skolan och sedan P&L, grillfester, sena sommarnätter & långa sovmornar, utomlandsresa och ja fritid på heltid!

Glassat i solen

När jag kom in till stan idag berättade Johanna att vi hade bara en lektion & den inte förrän 13:00. Så ja.. Ni kan nog räkna ut vad vi gjorde? ;) Struntade i skolan och åkte hem till Johanna, solade i flera timmar och planerade sommaren (som jag förövrigt längtar ihjäl mig till) och dessutom tog årets första dopp! Kunde inte haft en bättre dag med min underbara vän och hennes goa vovve. Nu laddar jag upp för träning!




Sunny little day

Två np avklarade och sisådär 100 kg från hjärtat har lossnat! Nu skall jag sticka ner till stranden med Maya & Sofia, det är så himla varmt ute! Älskar det! Och ikväll träna med Felicia. Hoppas på mycket färg innan. :D


Tisdagsmorgon

Vaknade nyss, åh jag är så trött.. Att ligga kvar i sängen skulle vara värt miljoner. Som tur är slutar jag tidigt idag! Har redan laddat upp för att somna i solen och få en liten bränna ;) hehe.. Kör på osminkat och en enkel klänning som vanligt. Hoppas ni får en solig toppendag mina kära!

Trots att jag skriver att jag är ''färdigfixad'' syftar jag absolut inte på håret.. Syns det att jag är nyvaken också?

Godnatt

Går och lägger mig (sent som vanligt) & (som vanligt fullt upp) men vad har jag gjort? Ingenting, inte ens pluggat.. Fyfabian vad tiden bara rinner iväg. Näh, det skall bli så skönt med sommarlov. Har två nationella prov i matte imorgon och matte är mitt svåraste ämne. Jag kan ingenting men jag orkar inte ens bry mig, trots att det är ett kärnämne. Haha ja ni hör ju själva.. Är så skoltrött så det är tragiskt! Nej jag skall klara det här!!!

Att vakna upp till sol imorgon kommer nog räcka för att göra min dag toppen ändå. Och lite mys med underbara vänner förstås.♥ Godnatt och sov så gott alla där ute!

Jag och min älskade vän!

Svar på tal!

Fick en bra fråga utav en tjej förut. Självförtroende är trotsallt något alla behöver en boost i! Så jag tänkte dela med mig utav den till er! Och hoppas det är till någon hjälp. ;)

Lina om Look of today:

Vet du vad jag gillar med dig? Du verkar alltid så självsäker och kör alltid ditt eget race! Som att inget kan stoppa dig hehe. har du några tips till andra att bli så? puss fina emma :)

Svar: Jag har faktiskt ganska bra självförtroende. Nu menar jag inte bara utseendemässigt utan även innifrån och det jag menar är att jag alltid tror på mig själv. Att tro på sig själv är nyckeln till allt! Om inte du tror på dig själv, hur skall då någon annan kunna göra det? Sedan har jag förstås förjävliga dagar då jag känner mig både ful och fet (ja listan kan göras lång) men även de dagar jag känner mig snygg. MEN det är aldrig någon annan som får mig att må dåligt eller tvivla på mig själv! Det skulle jag aldrig tillåta. Och det är det som jag tror dem flesta tjejer/killar att bli osäkra; dem bryr sig helt enkelt vad andra tycker för mycket. När skall man inse att folk är elaka pga en anledning! Avundsjuka. Och visst kan jag också vara avundsjuka på kroppar, hår m.m men jag är aldrig elak för det. Istället är jag glad för den personens skull, åh vad kul för henne! Istället för att kasta ut elaka kommentarer borde människor lära sig att glädjas för andras skull. Men med tanke på att det är så många som inte kan det, får man hålla hakan uppe och skratta. Det finns många elaka människor men man skall aldrig låta dem beröra dig.

Sedan är jag en person som alltid sagt vad jag tycker och tänker, rakt ut utan att tvivla & det är väl på både gott & ont! Men just för att jag alltid sagt det, haft starka åsikter m.m har jag även fått mycket skit och kritik tillbaka. Och jag tror att det har gjort mig ''immun'' mot det mesta.

Look of today

Såhär såg jag ut idag! Klänning från Hm, hatt från Mq och armband från något gatustånd. Åh vad jag älskar att gå i klänningar.. Det är som att gå i bara underkläder! Som tur är är det inte det haha.. Nu skall jag grilla med la familia!


Good good day

Tjenixen i stugan! Vad härligt det skall bli med sol i en hel vecka! Jag kommer vakna upp med ett leende på läpparna varje dag. Hoppas det håller i sig länge. Sitter just nu i skolan och skall skriva ett fritt historiaarbete, jag har valt Raul Wallenberg & tycker det är riktigt intressant att läsa om. Tänk vilken hjälte som räddade tusentals judar i en värld full av nasismen och till & med offrade sitt liv för det. Sedan skall jag förhoppningsvis ta en fika med saknade Sara och köra ett pass på sats! Bra dag

Söndag

Jahapp.. Då var söndagen här och jag är inte riktigt för en ny vecka, ännu. Vill ha lite mer helg & ännu mera äventyr! Men snart är det sommarlov och det skall bli så härligt med långa sovmornar. När jag kom hem tog jag en pw med vovvarna & Olivia till ica. Nu skall jag smaska på lite gottigheter och mysa!

Nykter is the shit

Okej.. Först & främst måste jag säga: vem har sagt att man inte kan ha kul nykter?! (Dubbelmoral från min sida aj know). Jag har tagit två glas ikväll och det känns så ofattbart bra! Har faktiskt haft kul ändå. Hellre lite tråkigare än spårad och bortgjord. Eller så kanske det är mina underbara vänner som förgyllde kvällen??

Åkte in till stan vid 2 idag och tog en middag med pappsen på Tempel, blev en oxfile och fyfasiken så gott och skönt med lite egentid med pappa. Händer ju inte allt för ofta tyvärr. Efteråt stack jag och mötte Emma & Filippa för lite traskande på stan och sedan till frost för lite mysande. Och sedan (mycket sedan haha) stack vi till sandgrund där det var lite uppträdanden och ytterligare mys med några till tjejer. Smaskade på många marshmallows och god choklad! Nam nam. Perfekt för ett matvrak som mig hehe.. Kvällen tog såklart inte slut där (det är ju lördag!) så vi bestämde oss för lite party. Kortfattat, toppenbra! Nu har jag precis kommit in till filippa som sussar så sött bredvid mig, den lilla godingen. Tänkte joina henne på sovfronten nu och jag hoppas att ni alla sover så gott också! Puss
Bild från Frost

Summernight

Känns faktiskt som att sommaren börjar komma nu! 17 grader, det går uppåt för vårt lilla Sverige minsann. :D

Gårkvällen var grym! (Som väntat) Firade Olivia med ett gäng tjejer, åt & drack gott med mycket skratt därtill. Och jaa.. Sedan begav vi oss ut i dimman och jag kom staplande hem full och gla'a inatt. Haha! Tusen tack världens bästa vän och alla superförtjusande tjejer som förgyllde kvällen också!

Så fina!


 älskling!


Bästis födelsedagsfest

Haha puh! Vilken dag. Gick upp redan vid 08 och har haft fullt upp sedan dess. Fixat present, kläder, tränat m.m men nu börjar jag äntligen bli färdig. Skall alldeles strax sticka till Olivia och hjälpa henne lite samt fixa oss tillsammans förstås (tradition hehe) Emilia har även sin födelsedagsfest idag som jag heller verkligen inte vill missa. Synd att man inte kan dela sig :( Hoppas iallafall du får världens bästa födelsedag också, många kramar och fina presenter mitt 2:a hjärtegull. Nåja, let's get the party begin!


Härlig morgon

Felicia följde med mig hem igår och nu har vi precis ätit frukost. Tog en powerwalk imorse också, så härligt. Skall snart börja ladda upp för 75 min cykelpass (lär bli jäkligt tufft & gott) sedan en fika med Haowshin!


Toppenbörjan på långhelg

3 prov klara, ett pass på sats och som avslut picnick med favoriter


Invigt sommaren!

Direkt när jag kom hem från skolan åkte jag och mamma och handlade, Oxfile och lite annat smått & gott! Idag invigde jag sommaren med att grilla för första gången iår! Mums så gott.. Köttet skall vara så blodigt att det nästan är rått tycker jag, känner mig lite som en vampyr haha. :D Nu blir det filmmys resten av kvällen, trots att jag har massor att plugga så gör jag det senare! Man lever bara en gång!

Fit for fight

Okej, bered er på ytterligare lite skrytande! Haha.. Idag gick jag upp kl 05:00 (trots sovmorgon till halv 11) tog bussen in till stan kl 06:00 och körde ett tufft cykelpulspass samt gym! Kan säga att det var bland det värre jag vart med om.. Creed till alla som kör morgonpass för jämnan, fyfabian vad det kändes. Nåja, nu sitter jag iallafall här i skolan & är nöjd med mig själv. Tänkte även visa er hur min diet ser ut som jag håller mig till på vardagarna. (OBS är onyttig på helgerna) Längtar till lektionerna bara kan sätta igång -avslutas så jag kan sticka iväg och träna! Hoppas ni också får en toppendag alla sötnosar!
Återigen jag rekommenderar verkligen det här passet! Vilket mål du än har med din träning är det grymt; kondition, styrka och uthålighet. BAM! Du har allt på samma gång! Dessutom tycker jag det är så snyggt med vältränade och fasta ben. Just det, man bränner ca. 800 calorier på ett pass! Ja om du inte slarvar förstås;)

NY VECKA, NYA MÖJLIGHETER

Åh vad jag gillar det här citatet! Trots att det kan vara riktigt jobbigt & tufft med en ny skolvecka är det alltid någon ny dörr som öppnas. Det gäller bara att gå in också! Jag är riktigt laddad för den här veckan, speciellt när vi bara har 3 skoldagar. Fruktansvärt skönt! Idag blir det solning och ett pass på sats med Fillan.

Bild från helgen

Inredningsdetalj

Min mamma är om ni inte vet galen i inredning. Efter att hon stängt igen sin affär ändrar hon om vår inredning hemma minst ett antal gånger i veckan... Vilket inte alltid leder till positiva reaktioner då hennes projekt tar ganska stor plats! Har varit utan en tv i vardagsrummet några veckor nu men det är det fasiken värt. Trots att det ser ut som ett helvete innan blir det alltid så snyggt när det är färdigt. Om det är någonting ingen slår henne i så är det faktiskt inredning. Ibland är det ok att skryta ;)

En dubbeldörr in till sovrummet! Den ser snyggast ut vidöppen, men sovrummet är lite för stökigt för att visa upp här just nu, haha.. Nåja, jag tycker det blev jättebra.

Todays

Såhär såg jag ut idag! Klänning från Vila

Myser

Efter en spänningsfylld dag i stan och postkodlotteriet har vi intagit tvsoffan med hämtmat från ett thaikök! Mums vad gott. :D Just det, tillägger även att Rickard sjöberg är så himla läcker!


en kortfattad toppenhelg

Gud vilken superhelg jag haft! I fredags tog jag det lungt med mig själv, bakade chocolate chips cookies och myste framför bra filmer. I lördags stack jag och vännerna till skattkär (med andra ord, bortom ingenstans) på ett litet äventyr! En superkväll med mycket trevliga och nya människor och inte en sekund utan ett leende på läpparna! Idag åkte jag in till stan med farmor & Eric för postkodlotteriet. Så glad för alla människor som vann flera miljoner, så roligt för dem. Dessutom är det kul att det verkade som att en del verkligen var i behov utav det också. Grät nästan för deras skull, haha! Den här helgen har varit så gott som perfekt.

FIESTA

Hola amigos! Sitter hemma hos Sofia och taggar inför kvällen (Olivia kom!!!) Förövrigt är jag jätteladdad och tror på en onykter & galen toppenkväll!! Äventyr

Du är efterlängtad, fredag

Godmorgon på er! Hur mår ni? Jag själv mår bra! Kan man göra något annat på fredagar... Hehe. Har en planerad och rolig helg som väntar, som jag bara väntar på att få börja! Men först - Engelska lektion.

Såhär ser jag ut idag; läppenna, puder och mascara samt svarta jeans och en tunnika från Mq

Tränat

Efter skolan stack jag till sats som vanligt och körde ett cykelpulspass (numera standard)! Alltid lika skönt, har ni inte kört det och gillar tuffa men enkla pass rekomenderar jag det verkligen.. Jag har alltid avskytt tekniska träningsövningar men älskat fys-aktiga. Har man bytt om till träningskläder skall det fan kännas också!

Bortsett ifrån träningen som går bra är jag på lite depp-humör. Mycket problem som jag inte finner någon lösning på.. Usch jag har verkligen haft en jobbig period. Minsta lilla sak kan göra mig superlycklig samtidigt som den kan få mig att bryta ihop på en gång. Men men.. Alla har svackor & det blir nog bättre snart:)

Hoppas ni haft en toppenvecka och hittar på mycket roligt i helgen!

Känns som jag bara visar mig osminkad numera.. hehe. Blir så när jag fått någon träningsoutfit-sjukdom (närå)! Däremot måste jag säga att jag blivit så nöjd med mina ben! Dem förut vältränade benen is back;) Lite smalare skall dem bli sen är jag nöjd!

Duktiga tjejooor

Har skrivit ett historiaprov som faktiskt kändes riktigt bra! Nu sitter jag och pluggar med Johanna, vi hade tydligen engelska läxa också. Men visst är intensivt plugg alltid bäst! We will make it;) Sen blir det sushi, dubbelpass på sats och en 30:minutare i solariumet. Effektiv dag!


Pluggar

Usch, jag har sååå mycket att göra i mitt liv just nu att jag ger upp allting istället, och det jag väl slutför gör jag skitkasst. Jag är ingen person som gillar ett fullspäckat schema som går i kras om en liten detalj bryts.. Åhnej! Jag vill ha vanliga skoldagar med en oplanerad fritid, det är jag! Men men, endast en ynka månad tills fritid och leva livet dygnet rum så gäller att hålla i. :D Förövrigt ligger jag i sängen lyssar på musik & pluggar, ganska soft

Tränat

Kört ett hårt cykelpulspass samt ett styrkepass idag. Nu är jag nöjd! Skall alldeles strax ringa en vän och sedan bege mig ut på en långpromenad med älsklingarna. Här är det hurtiga tag som gäller.. Hehe åtminstone den här veckan;)

Haha orkar aldrig ta på mig vanliga kläder efter jag tränat.. Det enda jag byter är i stortsett skorna. Ser ut som en vandrande hippie och jag måste säga att jag trivs som en sådan!

Sinnessjukt!

Precis när jag kom innanför dörren så gott som hoppade en överlycklig farmor upp i mig. Hon har vunnit att vara med i grannyran på Postkodlotteriet på Söndag & därmed ha chans att vinna 50 miljoner! Så kul för henne, nu håller jag verkligen tummarna. :D

Förövrigt har jag kört stenhårda trippelpass på gymmet idag, två cykelpulspass samt ett coreballpass. Nu är jag så slut så ni kan fan inte förstå! Även så otroligt skönt.. Idag har jag varit duktig! Som pricken över i:et är min lilla älskling Fanny här på besök. Så ni kan nog förstå att hela kvällen kommer gå åt att mysa med vovven♥


SUSHI!

Alla har någon form av känsla till sushi; kärlek, hat, kärlek, hat eller som mig hatkärlek. Jag både älskar och hatar det, vissa dagar får jag riktigt sushisug och det enda som kan täppa igen min hunger, samtidigt som jag andra dagar bara vill spy av doften. Jag tycker det är mer än bara ''rå fisk'' som folk säger. Som alla vet innehåller fisk överhuvudtaget många bra ämnen och likaså sushi. Det finns många behövliga fetter, omega3 och  kolhydrater i riset. Det enda som saknas är en frukt till fullbordad måltid! Och det bästa av allt: 5 laxbitar, 3 rullar, 1,5 dl misosoppa, 2 msk inlagd ingefära samt 1 cl soya innehåller endast 300 calorier!

Om ni är som mig och blir mätt på typ.. 3-4 bitar (fisk är väldigt mättande) kan ni lista ut hur lite calorier det innehåller? En ''normalstor'' sushimåltid är ju rena bantningstipset. Perfekt för alla som vill vara smala och snygga till sommaren med en hälsosam måltid till det! Efter att jag fått reda på det här blev det plötsligt 100 gånger godare ;).

Förändrat?

Haha i brist på sysselsättning sitter jag och tittar igenom min gamla bilddagbok, där alla hållde till för ca 5 år sedan (?). Åh herrejisses vad man kan förändras.. Kopierade en ''vardaglig'' text från min gamla tid;)

hola amigos
har vart och tränat boxning och därefter gym med jenfan, blev ett hårtpass som vanligt. Vilken dum person säger att tjejer är klena? killarna ger upp mycket fortfare än oss där borta.. men det beror somsagt på personen och inte könet. är på världens bästa humör just nu, mamma har precis skjutstat mig till farmor, ska träffa fannyälskling nu en stund och få lite nya kläder av farmor! fan vad underbart :) ska plugga vidare sen, fick alla rätt på båda proven, galant som jag sa! heh, har även bokat tid hos frisören återigen, så det blir på fredag. har planerat helgen supermycket, allting verkar bli perfekt. jag har hittat ett älskvärt gymnasium också, passar mig perfekt.. och ligger långt långt borta! wiho! för första gången i mitt liv, så är jag ute i tid, haha.

(ca 2 år sedan jag skrev texten)

And here you got one picture from that time! 2009/2010

så långt borta

usch och fy, den här måndagen kändes inte alls bra. allt för långt bort till helgen och proven känns närmare än någonsin.. en promenad med bästis och lite mysande med älsklingskillarna får göra susen.                                                     just det! har skaffat instagram och för er som vill får gärna följa med; emmaggabriella, skulle behövas med tanke på hur oppopis jag känner mig förtillfället;)

A women can never own to much dresses

Uppdaterade min klänningsfront med 3 nya skönheter häromdagen (den som inte är med på bild bar jag i Lördags). Visst är dessa läckra? Den sockersöta rosa känns verkligen som en ''jag'' klänning och kommer bäras flitigt i sommar. Läderklänningen var den jag fastnade mest för, jag har aldrig köpt någon tuff klänning förut utan alltid kört på romantiska och simpla kläder så det här är lite förändring. Återstår dock att se ifall jag vågar mig ut i den efter att farmor påpekat att den skulle passa in på en bordell! Haha...

Den rosa är från Classfield och Läderklänningen från Twist and tango (äkta läder).


Härliga Söndag

Åh jag har haft en så härlig söndag med världens bästa bästis. Skrattat och pratat om allt mellan himmel & jord, samt varit ute på långpromenix med lite sega vovvsar, solat och fått lite färg. Jag har gjort i stort sett allt förutom det viktigaste; alltså plugga. Usch, ärligt talat så minns jag inte sist jag öppnade en bok och pluggade. Jag har blivit en så jäkla lat och omotiverad person på skolan.. Jag måste verkligen ta tag i det här, för utan skolan och bra betyg blir det svårt i livet. Iallafall det lyxiga liv som jag tänkt mig;) hehe..

Imorgon blir det iallafall picknick med underbaringar och lite solklart stadshäng på det. Om det inte vore för skolan och liiiiite för korta helger (haha) så har jag inte ett enda klagomål på livet, det enda som saknas är sommarlov.


My truly love

You will allways be my number one


Sunday mornin'

God morgon! Usch jag har inte längtat efter en ny vecka. Vill ha lite mer helg med fester och myskvällar i mängder. Men men, idag har jag en stor plugghög som väntar och som jag måste ta tag i. Det svåra är bara att jag slarvat bort alla pluggpapper och böcker.. Som vanligt! Åh jag bara önskar att jag vore lite mer ordningsam ibland.
Skall iallafall börja min Söndag med en lång och efterlängtad pratstund med kära felicia!

Två av mina älsklingar!

Offra sin stolthet för kändisskap?

Har tittat på lite alla möjliga program ikväll, så himla skönt att känna känslan; jag har all tid i världen! När jag har lite mer tid på mig brukar jag alltid tänka på så mycket, djupa som ytliga saker. Och det jag vill komma fram till nu är hur mycket bör man egentligen offra för lite kändisskap, det är ju otroligt många människor som söker in till big broter, paradise hotel, kungarna av tylösand, gör allt för att få sina bloggar kända m.m. Ja överhuvudtaget gör allt för att bli kända! Jag tvekar på att det är pengarna dem tänker på först, även om det är lite lockande förstås. Ungdomar som har sex i tv, beteer sig förjävligt och kränker andra, gör otänkvärt ohygienska saker för lite rabalder i en tidning, gör utvik om sig själv, sprider utmanande bilder för lite kommentarer & till och med skapar osanna rykten om sig själv för att sedan skriva ''jag drev''.

Först och främst tänker jag; hur tänker dem eller tänker dem överhuvudtaget? Vad förväntar dem sig utav det här? Att bli betraktade som billiga och äckliga inför allmänheten eller som en väldigt puckad person. Såklart är dem inte det, men det är ju bilden alla andra får utav dem och som dem förhoppningsvis är medvetna om. Är det värt för att bli igenkänd utåt? Om man skall vara kändis vill man ju vara det utav en bra anledning, det är väldigt sällan det är något positivt om dem även om några få lyckats i framtiden. Jag skulle aldrig göra något sånt mot mig själv, jag har mer självrespekt än så. Det tycker jag att andra borde tänka på en extra gång också!

(Menar förstås inte bara i tv-rutan utan nätsidor såsom facebook, twitter, bloggar m.m)

Jag tror att dem flesta ungdomar missförstår vägen till framgång och kändisskap. Såvida man inte har hundratals kontakter sedan barnsben eller en arvinge till Hilton får man gå den långa vägen. Man kan inte ta genvägar hela livet och tro att man kommer lyckas. Jag menar vad förväntar dem sig? Efter hundratals skandaler och ett rykte som äcklig från Big-brother kommer hela Sveriges företag höra av sig och vilja göra reklam? Inget företag vill göra reklam sålänge det ger en dålig bild av dem! Se bara på bloggaren Kissie te,x efter att ha varit ett ''skämt'' för hela allmänheten och vill ändra sig till en seriös och bra person inom bloggen sjunker genast hennes läsarsiffra. Varför? För att hon har inget att komma med. Gå till skolan och skaffa en utbildning istället.

Hur många tjejer lägger inte upp sådana här bilder på sig egentligen? Som ursäkt använder dem ''jag är inte rädd för att visa lite hud, det har väl alla sett'' ja det är väl ingen nyhet. Det handlar inte om huden utan vilken bild det skapar. Och tjejer klagar på jämnställdighet, för att det skall bli ett så jämnställt samhälle som möjligt måste man börja se sig själv som en person med självrespekt och inte någon bekräftelsedocka.

(Jag tycker att det är skillnad på en bh bild i spegeln än en bikinibild på stranden, det ena tyder på bekräftelsebehov och det andra att man njuter utomhus)



Myskväll

Fick göra det bästa av möjliga ikväll! Och det blev verkligen lyckat:) Jag är nog en riktig soffpotatis trotsallt.. Haha. Så himla skönt att bara göra ingenting framför en film med bra sällskap och lite gott därtill. (Självklart chokladfounde som är nya favvisen). Hoppas ni också får en toppenkväll! Nu skall det mysas! ;)


Todays

Åh tror ni inte jag somnade i sängen förut och vaknade typ nu?? Kul! Jag som hade en och annan utgångsplan men verkade som att Gud ville att jag skall stanna hemma ikväll. Nåja jag var väl trött.. Har fixat mig lite snabbt och skall sticka till ica och köpa lite mys inför kvällen iallafall. Puss ♥

Lördagsmorgon

Har slappat hela morgonen framför romantiska komedier (mina favoriter) pratat i tele med Olivia m.m. Nu skall jag hjälpa farmor med städning lite och sedan sticka till solariumet. Är faktiskt sugen på att dra ut ikväll också! Så det får nog bli det idag! Vi hörs senare pussgurkor:)

Haha gillar den här bilden! Våra verkliga jag;) ''Vänta lite då, måste fixa håret'' (som ändå förstörs 15 min efter) Glada och goa Christine och en trött fast söt Amie!

Some partypic

Haft en bra kväll med Emma, Christine, Erika & hennes kompis! Träffade massa nytt folk & åkte iväg till en hemlig destination ;). Nu sitter jag i soffan och smaskar på godis samt ser på film.. Bra avslut?

Tonight we gonna rule the world

Hallå alla glada & goa! Sitter hemma hos farmor (som vanligt haha) färdig fixad och klar. Skall alldeles strax hem och hämta lite pengar för att sedan sticka in till stan, till Emma & gänget! Kommer bli en toppenkväll med alla snygga tjejor. Hoppas ni får en minst lika bra kväll, myskväll som festkväll! Puss!!

We only live once

Godmorgon solstrålar! Har sovmorgon tills klockan 12 idag, men trots det har jag varit uppe med tuppen, stressat & yrat omkring.. Nåja, jag får skylla mig själv! Trodde det skulle bli värsta fult väder idag, men visade sig lite kallare bara, en glad överraskning för mig. Visst vintern är mysig men jag hatar den ändå, livet skall vara soligt. Ikväll blir det iallafall fiesta all night long! Så himla taggad! Nu skall jag minsann ta igen förra helgen ;)

 Om ni inte känner mig kommer ni snart märka att jag älskar klänningar;) Det enda jag lever i på sommaren! Idag fick det bli en svart långklänning med jacka över eftersom det är lite kallare. & natural a la osminkad idag!

Fullt upp!

Dålig uppdatering som vanligt, men jag har så jäkla fullt upp! Kom precis innanför dörren och klockan är 10 över 11, varit sysselsatt precis hela dagen. Ni kan bara ana hur mycket jag längtat efter den här värdefulla trötta lilla stunden ensam och vaken. Var hos doktorn förut som förövrigt gick bra, lunchade med Sara och åkte sedan och träffade mina kära släktingar Sofie och Olliwer.. (Har även shoppat lite som jag skall visa er imorgon) Umgåtts med dem och deras vänner hela kvällen. Så trevligt!

Nu är jag så trött så nu skall jag sussa. Hoppas ni haft en bra dag & sover sött!

HELGSLÄNGTAN

Åh era stackare.. Nu kommer ett sådant här sjukt ovärt inlägg igen! Jag ligger i sängen och borde sova, fast jag kan inte. För att jag längtar till helgen sååå jäkla mycket! Alltså vem fan kom på ''den som väntar på något gott väntar aldrig för länge'' det har gått en dag & jag går snart i depression utav min ivrighet!

Har roliga festkvällar med kära vänner att se fram emot, samt en S&E myskväll då vi inte haft det på ett bra tag.. Vill ni veta hur mycket mat det innebär? Det räcker inte med trerätters utan får nog bli sexrätters istället. Thaimat, pizza och grillat, godis, choklad och chips (listan kan göras lång). Gah på våra myskvällar finns allt! Med tanke på all mat som det här innebär får vi dra till netto och göra lite billigare fynd. Citerat av sofia själv: Skall vi vara tjocka skall vi åtminstone vara ekonomiska tjockisar!''

Fest med härliga vänner! (Ser fram emot en crazy-night med dem så) Nykterhet finns inte på kartan!

Myskväll a la S&E

Filippa & Emmis! Godingar!!

Bästa Olivia!

Härlig dag

Haft en så härlig Onsdag i solen! Direkt efter skolan stack jag och Fillan ner till pråmen med jordgubbar, solade, njöt & skrattade. Nu har jag precis kommit från ett hårt cykelpass med Ida & nu vankas powerwalk med Olivia! Det enda trista är plugghögen som ligger hemma & väntar på mig... Fyfasiken så trist.

At: English lession

Sitter på sista lektionen med Emmis, Meyav & Daniella. Förbereder inför nationella som vi skall ha imorgon, jag är inte nervös faktiskt. Har en magkänlsa som säger att det kommer gå helt ok! Skall snart möta upp Fillan på stan för att njuta och sola lite innan min träning. Ikväll vankas promenix med Olivia och lite förberedelser inför hennes födelsedag! Förresten, har ni tänkt på att Onsdagen redan är förbi & endast en skoldag tills helg igen? Yippiee hihi

Jag & min älsklingsväninna!


Filmkväll

Tisdagar är verkligen min tvkväll! Alla bra program sänds på tv:n idag. Svenska miljonärer, Lyckan i La & Wermland forever (ja jag tycker det är bra) haha gissa om min familj hatar att jag är bänkad framför tv:n, ingen tillåts ändra kanal för då jävlar. Men för att jag är så snäll flyttade jag till farmor på filmkväll idag igen, börjar nästan bli en tradition haha. Hur som helst, jag ångrar det inte! Så himla rolig min farmor. Vi tittar på Wermland forever och farmor och farmor frågar ''har du sett någon av dem någon gång?'' ''ja jag ser några av killarna på mitticity hela tiden, dem jobbar ju där'' farmor svarar- '' jaha, men gud va dii (värmländsk) skall tycka dii är häftiga nu, dem är nog väldigt tillgjorda efteråt och skall visa upp sig så mycket som möjligt. Haha jag håller på att dör! Precis tvärtom vad man hört, då alla säger att dem skäms. Jag själv skulle bara se det som en möjlighet om jag var dem. Det är ju inte precis bigbrother, bara yttterligare en dörr som öppnas. ;)

När man mår som bäst

Det här är livet. En kall dricka med bar kropp i en stekande sol. Vovvarna luffsande i trädgården.


3 från gårkvällen

Bjuder på 3 bilder från gårkvällen (förfest hos filippa)! Måste även tillägga vad brun jag ser ut i bakgrunden på ena bilden, många som säger att jag blivit brun (ja jag är ett solariefreak) jag måste ha blivit blind för mig själv haha.. Ser jag såhär brun ut förstår jag att folk ser det! Tack för kvällen allihoppa. & tusen tack till tjejerna.

Så fina tjejer!


Solar

Åh vilket härligt väder det är att vakna upp till! Blev glad på direkten! Nu skall jag ta vara på den här dagen, ute & jazza i solen. Hoppas verkligen ni är ute och inte sitter inne och spelar någon skit såsom... tvspel?? Bra!

Valborg

Hemma efter en bra & ovanligt nykter Valborg. (Om ni undrar så ångrar jag mitt beslut att vara nykter som attan) haha... Fyfasiken så trist! Men men, nu är våren & nästan sommaren här, som man har väntat. Hoppas det varar länge. Jag äääälskar Sveriges sommar! Hoppas att ni firat in våren på bästa möjliga sätt & haft en toppen kväll. Puss!

Älskar uringningen på klänningen i ryggen! Synd bara att jag var tvungen att skippa bh:n (vilket kändes lite obekvämt) men struntsamma.. Bröst som bröst??

RSS 2.0