AWESOME YEAR ON EVERYBODY!

Godmorgon på er!
Nu har 2010 gått mot sitt slut, en dag kvar på hela året säger jag med gläääädje.
Det här året har varit en riktig svacka för mig och jag hoppas kunna säga att den är över nu.
Men det har hänt mycket bra också, mycket viktiga saker. Jag har hittat tillbaka till en nära vän igen (Angelica) och jag har varit riktigt grym i skolan och gett precis allt, jag lämnade höstterminen med stolta betyg.
2011 kommer bli ett helt fantastiskt år, det känner jag på mig! Inte bara för att säga ''det här kommer bli det bästa året någonsin'' bara för att liksom, den här gången vet jag det bara och jag vet att jag har rätt!
Några saker som jag ser fram emot sjukt mycket är att börja på gymnasium och ta ett ännu längre kliv ut i vuxenvärlden, att få lära känna så mycket mera människor och att få inrikta mig inom det jag faktiskt är intresserad utav. Att skaffa egen lägenhet och ägna mer tid åt mig själv, bli mer egoistisk och fortsätta strunta i andras åsikter och hålla mig till mina egna. Och framförallt att kunna säga ''jag är 15'' när någon frågar om min ålder, och sluta säga att jag inte är så liiiiiten längre iallafall. Det är faktiskt större skillnad på 14 och 15 än vad man tror, jätte stort kliv och himla massa saker som sker under dem åren. Man utvecklas så mycket. Sedan vet jag att mitt år kommer bli så jävla roligt, jag är blond nu liksom.. Somsagt det sägs inte att blondiner har roligare utan anledning! Det kommer förstås bli ett väldigt jobbigt år, men tack vare att det är så mycket nytt som sker kommer det finnas tillräckligt med vilja och kämpe i mig. Jag kommer ge precis allt som jag alltid gjort, det här året är så avgörande. Det är nu det gäller! Några krav på mig själv är att förbättras ännu mera i skolan och skaffa ett jobb samtidigt. Inte bara ett sommarjobb, utan ett fast jobb. Det låter svårt, men ingenting är omöjligt!

2010 AVSLUTAS. Med nära&kära på bästa möjliga sätt. Skall fira det i stan!
Jag välkomnar det nya året med ett stort leende på läpparna.
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA ♥

Kommer förstås fota jätte mycket med min kära systemis. Bilder kommer!!


LEAVE IT VICTORIA SFS

Jag förstår mig inte på sådana program. Alla personer i hela världen tycks älska det och jag säger bara varför? En modeshow låter lite kul att titta på och speciellt för de modeintresserade så att säga. Men vad är det man spanar in egentligen? Det är inte precis kläderna, det enda dem består utav är ett par änglavingar och lite horn huller om buller. Det är kropparna! Och vart är dem attraktiva egentligen? 1,80 cm lång och 45 kg. Hur kan folk ens tycka att det är vackert och ha dessa modeller som förebilder? Ioförsig det förstår jag eftersom det är tydligen så den perfekta kroppen skall se ut. Och vem vill inte ha en perfekt kropp liksom? Men vem är det som säger att man skall se ut så? Jo det är dem förbannade modellagenturerna och dem som tillverkar dessa kläder efter det måttet. Och nu menar jag inte att det är fult att vara så smal, det kan vara fint också. Men att man skall leva sig efter det här måttet och se det som rena drömmen, tycker jag är fruktansvärt. Det är förfan inte konstigt att människor i vårat samhälle drabbas av anorexia/bullimi och alla slags ätstörningar som finns! När det är vi själv som skapar det. Vi blir informerade och får det som rena faktat ända från när vi börjar leka med barbiedockor. Och människor i den såkallade modevärlden, blir helt hjärntvättade av det här. Jag tycker att man skall börja med kläder i alla storlekar som bärs av kvinnor och män i alla former på modevisningar. Duga för den man är och vara fin på sitt eget sätt! Inte visa upp något tvunget ideal att leva efter.


SVERIGE NYA NORDPOLEN

Precis vart ute och åkt pulka med Angelica, och fyfan vad kallt det är! Vi kunde inte alls vara ute länge.
Nu sitter vi iallafall inne hos mig igen, skall lägga upp några bilder som vi tog nyss.
Värma upp oss till varm oboy och fortsätta planera våran kommande weekend i Stockholm/Göteborg. Jag är hur laddad som helst, den kommer bli totalt awesome och inte minst sagt oförglömlig.

Hahah..


ONSDAG - DAY WITH A FRIEND


Oppsi, sov till klockan 15 idag! Var inte så bra kanske, haha det är åtminstone lov. Jag skall strax kila ner till duschen och piffa upp mig lite. Har bestämt en date med en snygg tjej idag:) Så det är väll bäst att jag skyndar mig lite! Hon är liksom världens stressobjekt. Jag har bestämt att vi skall ut och åka pulka och ta en tur till solariumet sedan, hon kommer förmodligen gilla mina ideer. Nepp, nu gäller det att rappa på lite innan hela dagen går förlorad.
Ha en awesome dag ladies' and gentlemen! ;-)

Någon som vet ifall affärer (typ Joy) är öppet på Nyår och isåfall hur länge?

MILJÖPARTIST!

Hej!
Jag är en målmedveten och engagerad ung dam på 15 år. Jag håller starkt på Milöpartiet och vill också vara med och göra skillnad/bli hörd. Även om jag inte är 18 år och får rösta ser jag inte det som ett hinder utan bara andra möjligheter. Nu till handlingen, jag vill gå med i Miljöpartiets ungdomsförbund och undrar ifall det finns något i Karlstad? Jag har sökt runt lite men inte funnit något svar. Jag är stort tacksam över svar snarast möjligt. Jag vill vara med och visa framföttera, jag vill göra skillnad!

Tack på förhand,
Mvh
Emma Torstensson
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hej emma!

Jag ber om ursäkt att detta svar kommer så sent. VI har haft problem med
vår mail, som var överbelastad.

Visst har vi grön ungdom i karlstad och värmland!



kontaktperson är adrian lindqvist: adli****@hotmail.com

Jag skickar en kopia av detta brev till honom.

Låter bra med ditt engagemang, lycka till!

Välkommen till den gröna rörelsen!

Skickade in ett mejl till Miljöpartiet för ett tag sedan och nu har jag fått svar. Nu skall jag bara konakta den ansvariga över detta och sedan är jag så gott som med. Jag tror på mig själv och att det kommer gå kanon. Men det skadar aldrig att ni håller tummarna för mig! Vem vet, ni kanske har en framtida politiker bredvid er? Jag är närmare än vad ni tror gott folk.




BLONDA TIDER


Åh vad jag saknar att se ut så.. Anledningen till att jag färgade håret brunt var för omväxlingens skull & jag hade varit riktigt blond hela livet och undrade hur jag skulle se ut med lite mörkare nyanser. Hittar inte den ''orginella'' bilden på oss utan bara denna som jag täckte för hela kroppen med, tyckte att jag var så fet så om jag täckte för bilden skulle ju ingen se!

SÖMNPROBLEM

Hej på er :)
Klockan är halv två och jag har inte somnat ännu, usch och fy! Och det värsta av allt är inte att det är ''någon gång ibland'' utan det är VARJE natt. Jag somnar aldrig, hur lite jag än sovit dagen innan! Går det att få tag i sömnpiller till en 15åring? Jag har iallafall hunnit med eget hemmaspa under denna tiden. Både ansiktsmask, peeling, naglarna, bodylotion och en lång varm dusch med hårinpackning. Man känner sig så fräsch efteråt! Underbar känsla. Färgade håret igår, och det sade frisören också att det skulle funka att färga ljust från min hårfärg eftersom jag inte är så mörk längre. Tyvärr tog mitt tålamod slut efter ett tag och jag sköljde ur färgen, så det blev några nyanser gult. Frisör är nog inte riktigt min grej trotsallt. Köpte iallafall ny hårfärg idag för att göra ett nytt försök, annars är det bara att be Erica om en räddning. Dock stod det att man skulle vänta att färga håret på två veckor om igen. Men det kan jag absolut inte lyssna på, det är liksom nyår på fredag och jag ser ut som en kyckling?! Så nu har jag även blonderat mig igen för att få bort det ''gula''. Håret är inte torrt ännu så jag kan inte se om det gick vägen. Gud jag ber till dig ♥ Låt det funka!

Jag igår, älskar min Canada goose jacka! Köpte en helt ny modell på den. Den andra börjar bli så tråkig.

Efter att jag färgade håret igår. Det är lite gult som ni ser! Förhoppningsvis är det borta nu. Annars vet jag inte vad jag gör.. För övrigt trivs jag SÅ bra i blondt hår och jag har verkligen saknat det men inte vågat färga tillbaka pga vill inte slita på håret för mycket. Men nu är det gjort! Det sägs inte att blondiner har roligare utan anledning!!


REAREAREA! IN KARLSTAD

Räcker väll att man läser rubriken så förstår man vad dagen har innebärt? Var in till stan och shoppade med min vännina Jennifer på mellandagsrean lite, det hör väl liksom till att åtminstone shoppa en dag under dessa dagar. Fast jag säger bara en sak. I HATE IT! Mellandagsrean kan vara de värsta dagarna i städer under hela året. Folk är stressade, griniga, gapiga och trängs, knuffas överallt. Usch! Och allt detta för att handla ett klädesplagg 200 spänn billigare? Det är sjukt. Servicen i affärerna är grymt dålig, och det är något jag inte tål. Om man är anställd skall man iallafall ge kunderna vad de vill ha och den hjälp dem behöver! Och det enda jag köpte under hela dagen var några smycken. Jag hittar aldrig (nästan) kläder på ginatricot, hm eller något liknande. Det är alltid så stressig miljö i sådana affärer och dessutom ser man varenda person gå ut i sådan kläder som man själv, lite personligt tack!? Det är lite synd eftersom jag alltid kommer hem med betydligt mindre kassar än mina kompisar, antingen för att jag är för kräsen eller för att mina klädesplagg alltid kostar en förmögenhet, haha. En relax dag på ett spa borde jag unna mig och inte shopping, tror att det skulle behövas. Hittade iallafall en klänning på Yoj som jag förmodligen skall bli ägare till imorgon. På fredag är det trotsallt nyår! Shit vad jag längtar. Det skall firas på bästa möjliga sätt och 100%. Det är början på det bästa ÅRET någonsin! Jag är helt säker på att detta kommer bli super bra, så det gäller att planera allting i minsta detalj, vilket inte är min främsta egenskap. Men iår skall jag lyckas! Nu skall jag fortsätta med ätandet, har inte hunnit äta något idag så det är väl på tiden. Sedan sätta på en grym film. Bra kväll helt enkelt! Imorgon hoppas jag att angelica vill göra mig sällskap? Call me if you see this baby ;-) Ha en bra kväll alla medborgare!


Godnatt

Nu skall jag dejta min kudde!


Godnatt ♥

Mysig Juldag

Sov hur länge som helst idag, vägrade gå upp ur sängen. Och fan vad en sovmorgon är uppskattad! Så fruktansvärt härlig känsla tycker jag. Låg och såg på Hajar som hajar, älskar tecknat. Hajar som hajar och hitta nemo är nog mina främsta favoriter. Sedan tog jag en lång och skön dusch! Smörjde in mig i alla krämer som jag äger och tog lång tid för mig själv. Perfekt sätt att ladda upp inför skolstarten, sista terminen kommer bli riktigt tuff! Vid 18:00 tiden begav jag, mamma, farmor och lilbrorsan iväg oss på bio, Änglagård 3. Eller ja, dem tvingade mig! Bio och särskilt när man skall kolla på något som änglagård gör man antingen när man är ruskigt trött eller har jävligt tråkigt. Tur är pensionererna i filmen så jäkla roliga! Typ höjdpunkten i filmen, hehe. När filmen äntligen var slut hämtade vi upp Jennifer som jag inte träffat på ett bra tag. Vi gjorde iordning lite oboy och begav oss ut för ett kvällsåk i pulkabacken! Mycket mysigare på kvällen, och dessutom är ju åka pulka ett måste på vintern. Förra året hann jag inte med det, men iår är det gjort. Ibland måste man vara lite barnslig! Barn är man hur länge man vill, och jag kommer vara det föralltid.


en jennifer, redo för pulkabacken!

Jag förut, tagit med min systemkamera. Riktigt nöjd med den! Nu är jag som ett riktigt proffs:) hihi

Merry Christmas!

God jul på er alla! Har firat jul med hela familjen. Ätit julmat för traduitionens skull som dock inte är min favorit! Denna gången var det inte jag som stressade alla andra när vi åt, det var lille broder. Det har alltid varit jag som vart mest ivrig, ivrigare än de mindre och ja helt hopplös. Fast iår har jag faktsikt inte tjatat om julklapparna ett dugg, det måste bero på att jag blivit lite äldre? ;-) hehe. Har iallafall fått jätte fina klappar, precis det som jag ville ha. En systemkamera, en jätte jätte snygg kavaj ♥, smycken, bodylotions och pengar. Även en ny laptop till hela familjen. Kunde inte fått bättre saker, och kameran är total grym! Det bästa med den är såklart att visa upp den, det blir ju så snyggt när den hänger nedanför halsen. Jag kommer se så proffsig ut! För övrigt så är jag proppmätt och det känns verkligen som att jag spricker vilken sekund som helst. Tur att jul bara är en gång om året! Nu ser jag fram emot nyår inom en vecka, som kommer bli kanon. Början på det nya året, och denna gången säger jag det för att verkligen mena det ''DET HÄR ÅRET KOMMER BLI GRYMT!'' I just know it!

När kreativiteten kommer fram

Efter att ha suttit och läst i en tidning i väntan på att julskinkan skall bli färdig, poppade det såklart ut med hundratals tankar omkring mitt huvud. Denna gången gällande att flytta hemifrån, skaffa egen lya och börja på gymnasium. Det är det som är störst i mitt liv just nu, jag är så excited! Att få börja på gymnasium, och få vänner som är inriktade inom samma område som mig och även intresserade utav gemensamma saker. Det är ju sådana personer som blir till vänner, därav intressen! Lär bli vän med hela skolan, haha skämt åsido. Och särskilt att flytta. Åh vad jag längtar! Det är absolut ingenting som kan stoppa mig. Jag är ganska självständig utav mig och gillar att göra och lösa saker på egen hand, det är liksom jag som skall vara bossen vad det än gäller och jag vill inte ha några åsikter angående det. (Kan tänka mig att det låter lite korkat! Men det är så jag ser på det hela, oavsett om det inte alltid går så bra) När jag pluggar vill jag ha det knäpp tyst och få vara ensam, annars lär jag mig inte ett piss! När jag vaknar vill jag vara ensam och jag vill inte att det skall behöva bli något andra världskrig för att jag är först inne på toaletten, jag är liksom snabbast? Jag vill kunna spela min egen musik som jag tycker om. Jag vill slippa min 12 åriga lillebror som bara ställer till väsen med 10 kompisar hos oss från morgon till kvällen och dessutom slippa deras irriterande kommentarer! Slippa allt gnäll och tjat från föräldrar. Få ta hem kompisar vilken tid på dygnet som helst och vara ute mitt i nätterna och bara känna frihet! Haha. Om jag skall vara ärlig. Varför flyttade jag inte på direkten? Vad har jag väntat på liksom. Allting är positivt mer eller mindre!

Vet precis hur jag skall pryda min lägenhet. Jag har den helt och hållet i huvudet! Två vita påsiga soffor emot varandra, ett lågt glasbord emellan det. Viktigt att det är lågt så det framhäver den höga höjden på lägenheten! En ljuskrona ovanför sofforna, det är så vackert tycker jag, absolut ett måste. En platt tv i profil mot sofforna och den stora spegeln med massvis med krumilurar som jag har i mitt rum skall vara på andra profilen. Ett ord, L Ä C K E R T!

Precis en sådan här spegel jag har i mitt rum. Min absoluta ägodel i huset!

I'm in love!!

Jullov och nybliven 15 åring

Riktigt ovärd dag idag, ingen nytta har skett alls. Bara suttit och stirrat på tecknade filmer och julklappsrimmat i sju timmar, drygt rättare sagt! Men det är väll sådant som hör till juletider också. Imorrgon är det sista dagen i skolan och början på ett tre veckor långt lov. Åh det sitter så perfekt med lov nu! I am totally sick of school. Dessutom blir jag stora tjejen imorgon också. Hela 15 år! Det innebär faktsikt en hel del;-) Skall firas med familjen imorgon. Jag längtar verkligen efter alla presenter, wiho. Jag älskar att få presenter och överasskningar. Men vilken tjej gör inte det egentligen? Lätt bästa sättet att skämma bort någon på, utan att det behöver kosta. Måste in till stan och handla julklappar också som jag knappt påbörjat ännu. Att köpa presenter till andra är dock inte lika kul!




3 bilder från i Lördags!

Släktkalas!

Var en rätt så rolig kväll igår, jag skall inte klaga. Jag var även kock och gjorde min och Angelikas special;-) Väldigt gott! Nu fixar jag mig inför släkten och även Angelica som skall komma och fira mig snart. Såklart ligger jag lite efter i tiden och råkar ha bråttom.. Hurry up Emma! Lägger nog in bilder från igår lite senare, när jag fått dem utav jennifer. Idag kommer bli den perfekta dagen!

Jag igår!

Julbak med vänner och familj

Sitter och har precis kommit hem ifrån lucian. Det var sista gången nu, vilket känns så skönt men ändå lite tråkigt. Kan säga att efter vårat uppträdande i 12 timmar pallade inte min röst något mer, jag har låtit som en kråka i två dagar nu och något bättre blir det inte. Inte så kul när jag skulle sjunga idag och rösten skärde sig hela tiden, vackert! Haha. Nu skall jag softa lite för sedan bär det iväg till Camilla. Skall ha julbak med Maria, Calle, Moa, Mamma och Eric. Det kommer nog bli minst lika kul som förra året. Trivs så bra med de personerna så det kan inte bli annat än lyckat! Nepp, nu skall jag sätta igång min softing som innebär pepsi max och hollywoodfruar. Perfekt! Samt lite mys med vovarna såklart ;-)


Morgonpigg med Te

Sitter vid köksbordet och dricker Te och bloggar. Te, honung och mjölk tillsammans kan vara bland det bästa på vintern. Är inte så trött som jag trodde heller vilket som jag förvånas över, jag var liksom vaken ända till 04 inatt.. Sömnproblem om inget annat! Nu är det snart jullov och betygen är ju redan satta så det är ingen större sak av det ändå! Skall bli väldigt spännande att få tillbaka Boken om mig idag också, men magkänslan känns bra iallafall. Och vad kan då gå snett? Hehe. Ikväll skall det bara mysas och ta det lungt.. Hoppas hyra någon bra film och varm choklad! Mmmm. Hur som helst, nu måste jag åka till skolan. Brorsan och hans kompis tjatar så på mig :D

Födelsedagsfirande för mig med vännerna på Lördag!

SNABBHETSREKORD

Hola amigos!
Herre jesus vilken stressig dag jag fick genomgå igår. USCH! Men jag slog mitt nya snabbhetsrekord också! Inte illa för att vara jag. Åkte in till stan och köpte klänning, manikyr och presenter på 40 min. Hur många är det som klarar det? När jag står och väntar på bussen var den såklart 15 minuter försenad och då dyker alltid ''tänk om jag missat bussen'' tankarna upp. Även om jag vet att det inte kört förbi någon. Då var jag inte bara stressad utan orolig, nervös och iskall också! Tillslut kom den i alla fall och när jag kom hem kunde jag ladda mobilen som inte varit online på några dagar, nu är jag kontaktbar! Fick reda på att vi skulle hem till Jonna i alla fall och då var det ett till problem, hur skall vi ta oss dit ut i sista sekund? Jennifers pappa ställde upp som tur var. Gjorde mig iordning på en timma med plattat hår, smink och fixat paket. Där ni! Ännu en gång var jag jätte snabb, hihi. Fast det tyckte såklart inte Hanna och Jennifer, som nämner det första de ser mig ''du är drygast i Sverige, bla bla bla'' Största stressobjekten till vänner kan jag lova! Väl framme hos födelsedagsbarnet (Jonna) var alla samlade och såklart hade vi en awesome kväll som inte kunnat bli så mycket bättre. Bra kvällar lyckas alltid ta slut så snabbt och det gjorde även denna, tyvärr. Nåja, det kommer många ytterligare tillfällen med mina bästa vänner!

Kärlek!

Födelsedagsbarnet! ♥

Det bästa utav nuläget

Hello ladies' and gentlemen!
Som jag sade igår börjar jag bli sjuk, och idag är jag det. Såklart.
Tycker faktsikt lite synd om mig själv eftersom jag hade så mycket att se framemot den här veckan.
Men men, jag får göra det bästa utav nuläget i alla fall! Skall försöka ta mig till skolan imorgon och bara göra provet och redovisningen, för det drabbar ju somsagt termins betyget. Eftersom jag antagligen inte kommer greja en kvälls Jonna firande med mina favoriter skall jag försöka ordna upp något till min lilla dam på egen hand. Eller stora tjej så att säga istället! Hihi:) Det är så mycket nu på vintern, redan 9:e december. Bara tolv dagar tills jag fyller år och 15 dagar tills det är julafton! Jag börjar längta lite! Nej nu skall jag knäppa på tvn och vänta på att farmor skall komma hem och pyssla om mig. Det är precis vad en sjukling förtjänar! :)

Jag och söta lilla Hanna på nyår! Mitt hår var mycket mörkare och framförallt längre då.. (fusk)


Sjukling..

Det är precis det sista som behövs just nu! Skall shoppa imorgon, på fredag fira Jonna, på Lördag festa och på söndag lucia. Finns absolut ingen tid för att vara sjuk i mitt läge. Dessutom har jag mitt sista prov på fredag och däräven en viktig redovisning. Det är extra viktigt nu eftersom betygen sätts på fredag, det blir lite som en sista chans. Jag är ur hungrig så försökte göra mat själv, kött är alltid godast tänkte jag. Men nu i efterhand insåg jag att det var lite för överkurs för mig ännu. Fläskfilen blev bränd utanpå och fortfaarande rå inuti, yuuäkk!
Det var 20- ute idag, nu får det ta och räcka eller? Kallaste vintern på 100 år, lägg av. Det enda botemedlet mot detta är ett varmt bad och två gosiga vovvar som jag skall mysa med nu. Love it ♥
Jag och mamma för 14 år sedan. Inte direkt lika?

Tisdagsmys

Precis käkat mat, tror jag spricker snart. Hehe. Hade elevrådsmöte sista timman vilket var hur roligt som helst, att det kan vara så seriöst med skolan kan ingen tro! När man går in i rummet är det som att hoppa 50 år i tiden, alla beter sig som värsta politikerna. Har lämnat in två arbeten idag så nu har jag tre prov kvar innan veckans slut. Skall snart dra till Angelica, skall tvinga iväg oss till solariumet. Är så himla blek! På torsdag skall det shoppas julklappar eller ja, det brukar oftast sluta med att allting i kassarna är till mig själv, haha. Nej nu skall jag iallafall dra mig vidare till en annan goding och spendera en mysig tisdagskväll med. Ha det gott sötisar:)

Miss it! Jag går mot blondare tider.. WIIH ♥

PLUGG PLUGG OCH ÅTER PLUGG

Usch, så trist det kan vara! Jag har en idrottsinlämning, första världskriget, engelska berättelse och två geografi prov denna vecka. Det är alldeles för mycket! Men jag hade värsta planerna att jag skulle göra fördigt idrotten och förstavärldskriget men fortfarande sitter jag här. Har lagat nachos med brorsan och det var nog det vidrigaste jag käkat på länge, dessutom har jag ingen dricka hemma. Hur som helst. Nu jävlar skall jag rycka upp mig själv! Jag har blivit så jäkla lat, här skall det pluggas inget annat. Och ikväll väntar jobb.. Fy och blä. Trist men viktig dag. Just det, fick tillbaka tre läxförhör från Engelskan fick Mvg på två utav dem och på det sista saknades det två poäng, sur jag blev. Hehe det borde räknas som ett mvg - ?

Nästan jullov!

Sitter färdig och väntar på att åka till skolan. Det är absolut inte min dag när det gäller utsidan, yvit hår utav bara satan av hårfönen, gamla sår som jag rivit upp i ansikte. Näst intill likt ett tråll vill säga! Tur att det bara är skolan och Måndag i alla fall, haha. Bortsett från det är det bara plugga och engagemang som gäller nu, 110% på heltid! Det är så mycket att göra nu i slutet när det drar ihop sig. Och vill man få betyg hit och betyg dit är det bäst att fixa det innan veckans slut. Jag har alltså skit mycket i häcken.. Fast jag skall inte klaga sen är det jullov! Woho! Idag kommer bli en sten tuff dag och även vecka, skall göra historiauppsatsen och idrottsuppgiften och därefter jobba. Det löser sig nog:) Puss!


PENGAR?!

Har räknat ihop att jag vill ha julklappar för cirka 42 tusen och födelsedagspresenter för 14 tusen. Känns lite väl mycket, men ändå så behövligt. Och allting känns ''jag måste ha det'' ''och det här också! Och det där'' typsikt mig.. Min önskan är nog lite för krävande för att kunna gå i uppfyllelse men att önska skadar ioförsig aldrig, hehe. Vintern erbjuder så himmla mycket fint som får alla tjejer att falla.. ♥ Jag är i behov utav ett jobb helt enkelt! Och den rutiga lappade kavajen är lätt snyggast i vintern och absolut ett måste. Idag har varit en riktigt mysdag, slappat all day long så att säga. Varit och käkat pizza med Angelica på 97;an, jag kommer inte ens ihåg sist jag käkade pizza där.. Förr käkade vi jämt det typ, och vi körde alltid på Färjestad med extra räkor'' haha. Näeee, kycklingsallad är fortfarande nummer 1 för mig. Sedan köpte vi godis och onyttigheter som vi stack hem till mig och knaprade på. Pratade om ovärda saker i timmar. Igår var jag ute med Malin, Josefin, Emma, Nathalie och Caroline och några ytterligare kompisar till dem. Fan vad kul det var, att träffa nya människor är verkligen det bästa som finns! Tusen tack! :) Nu har jag tvättat massa kläder och städat, det ser ut som ett rent helvete på 34an. Usch, inte bra. Nej, nu skall jag återgå till det trista..

Blondinbellas kavaj, to die for. Skall inhandlas till veckan!

Lördag

Sitter med Angelica hemma hos mig nu. Skall dra på fest nu med Malin och hennes kompisar. Kul! :D

Kalla tider!!

Brrr.. vad kallt det är ute! Det är verkligen nya Nordpolen, istiden så att säga.. Det blir bara kallare år efter år, usch! Borsett från det är vintern så mysig tycker jag, jätte vacker.. Älskar snön och alla belysningar ute! Tyvärr måste jag byta ut smoothien mot något betydligt varmare, typ caffe latte. Hur som helst lämnade jag in tekniken idag, jag tror den gick hyffsat. Känner på mig att den damen gillar lite ''äldre'' och mer komplicerade ord, så det var vad hon fick! Haha, hälften av hela uppgiften var jag tvungen att slå upp i ett lexikon. Jag förstod inte ett smack, och det var Svenska? Nu jävlar är det hennes tur att få det jobbigt.. Rena rama 1700 tals Svenskan. Har gjort det så jobbigt som bara möjligt för dig. Pappa har kommit hem också, så nu är det inte tyst och framförallt inte lugnt en sekund här hemma. Typsikt! Men det är inget att hänga läpp över, jag tänker inte sova hemma inatt ändå. Eller över helgen. Nej nu tänker jag inte hänga så mycket mer vid datorn, utan slänga på en ansiktsmask och ett varmt bad såklart. Det är ju det minsta man kan göra för sig själv tycker jag!


Mummsss.. jag älskar sommardrycker. Överhuvudtaget kalla drycker, hehe. Så gott!


Sömnproblem..

Hittills under HELA 2010 har du:

Druckit alkohol? - ja
Rökt? - nej
Snusat? - nej
Varit full? - hm, ja
Däckat? - nej
Kysst en främling? - nej
Fått ett sugmärke? - nepp
Gjort ett sugmärke? - nix
Har haft oskyddat sex? - nix
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? Nepp
Kysst en kille i klassen? - nej
Gjort något dumt? ja såklart
Gjort något som du ångrar? - ja absolut, men jag ångrar inte mina misstag
Strulat med ditt ex? - nej
Sagt nej till sex? - ja
Fixat dig i timmar?  ja, ibland!
Gråtit inför mer än 10 personer? - nej, jag är lite mer hemlighetsfull;)
Smygit ut? - det var förra årets mysterier!
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - näpp
Sovit brevid någon av samma kön? - ja såklart:)
Sovit brevid någon av motsatt kön? - jaadå
Lekt med någons känslor? -  Verkligen inte! Idioti!!
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- ja, my friends
Gråtit dig till sömns? - det har nog skett någon gång
Gråtit framför någon du älskar? - Jaa
Har haft sex ute i skogen? - Haha nej
Kysst en tjej? - Nej
Vaknat av att du gråter? - Nejdå..
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Nej! Jag är schystare än så.
Mått bättre eller sämre av alkohol? - Förstår inte? Alkohol mår man inte bättre utav om man mår dåligt.
Slagit någon på skoj? - ja hehe
Blivit slagen på skoj? - nej mig vågar ingen slå på förstås ;)
Lärt känna över 10 stycken nya människor? - hm.. Inte ''känna'' och blivit kompis med, mer på avstånd typ.
Gått bakom ryggen på någon? - har jag.. Är bara människa.
Varit på sol semester? - nepp
Badat i havet? - Jaoo
Har haft snöbollskrig? - Jajamen!
Sett en hel fotbollsmatch? - Jaa.. trist
Inte sovit på en hel natt? - om det gills att man slumrat till en liten stund? :)
Varit på sjukhuset? - jadå
Sovit i över 12 timmar? - ja, jisses vad skönt!
Sett en film mer än 10 ggr? - Japp
Lärt känna någon via internet? - hm ja lite
Velat dö? - Nej! jag tänker leva ett bra tag till, hihi
Fått ett IG? - Nej! ;)
Åkt buss i över 10 timmar - nej fyfan
Varit ute en hel natt - ja, sommarnatt.. wounderfoul.
Blivit tagen av polisen -  på grund utav? Nej
Svikit en vän - ja tyvärr..

Visat röven för för en kompis farmor och farfar ? nej, haha?
blivit våldtagen av en lärare ? eh? nej

Hmm, Tips?

Känner för att hitta på något snarast, något jätte impulsivt och galet!!
Någon shoppinghelg i Göteborg vore roligt, har troligtvis boende där också.
Har någon annan något tips? :D hehe.

Nu skall jag ta ett varmt bad, med levande ljus och pepsi max såklart. Satan vad kallt det är! Sedan skall jag ha
mitt eget spa, fast denna gången skall jag inte somna med ansiktsmasken på!



Två bilder på mig och Jennifer från Stockholm!

Lucia!


Lägger upp bilden från Lucia som jag glömt göra. Här är den i alla fall :)
Fan vad snygga ni är måste jag säga! :D

LADDAD FÖR HELG?

God så sugen jag är på helg just nu. Jag känner för att hitta på något nytt, spännande och impulsivt.. hehe. Fan att jag har föräldrar som sätter gränser, om inte det vart för dem hade jag aldrig låtit mig stanna här. Och jag hade såklart gjort allting som erbjudits! Bara 3 år kvar i alla fall.. Hur som helst, gjorde fysikprovet idag. Jätte bra gick det väll inte, så jag tänker inte förvänta mig så mycket mer än g. Då blir jag bara besviken.. haha. Jag har gjort det iallafall. Nu har jag 4 uppgifter kvar, men dem skall gå betydligt bättre. Har inte orkat plugga något mer idag och bestämt mig för att jag förtjänar en dag att göra vad jag bara känner för liksom. Tänk om jag dör imorgon och inte gjort det jag känner för i det sista ögonblicket? Vilken tragedi! Något sådant skall aldrig få hända mig, man lever bara en gång trots allt. Imorgon är det fredag och jag är hur laddad som helst! Känns som att det kommer hända något riktigt bra. Skall på tjejkväll hos Denise på kvällen så det kan inte bli annat än lyckat..

Ps. Någon som har ett bra tips om hur man kan förhindra en lillebror att mörda en? Jag sitter i klistret nu. Haha :D


Sist vi hade tjejkväll, hela gänget samlade :D

Once upon a time.. It's not game over!

Har insett att jag vill sluta fred med en kompis som stod mig väldigt nära, och fortfarande gör. Oavsett otroligt mycket skit snack och bråk, är vi vänner igen. Jag tänker inte bry mig om det förflutna som varit utan fortsätta blicka framåt. Mina kompisar undrar säkert ''varför?'' kan säga på rak arm att jag tar samtalet nu, en gång för alla. Sen skall det vara glömt. Jag kikade på otroligt gamla minnen och insåg faktsikt hur mycket jag saknade allting. Så varför göra slut på något som man mådde så bra utav? Det känns inte rätt. Vi är vänner och kommer förmodligen bli ovänner hundra tusentals gånger till, men oavsett det har och kommer vi alltid hitta tillbaka till varandra. Hehe. Angelica Hednar. ♥

Nyår 2008


Funnit min innre styrka!

Jag är hel grym ibland om jag får säga det själv, utan att låta som ett egofreak. Jag gick till skolan imorse om riktigt låga förväntingar inför Biologi provet.. Jag har inte haft minsta lilla motivationen och kämpen i mig alls den senaste veckan. Vilket jag tror beror på att vi har haft alldeles för mycket att göra, när man får för mycket press på sig som man tillslut inser att man inte kommer klara utav ger man bara upp utan vidare. Tillslut. Jag gav helt enkelt upp.. Jag tyckte inte att jag lärde mig någotning utav vad jag pluggade på och alltig kändes värdelöst.
(Så lärare om ni ser detta, tänk på att inte sätta allt för hög press på eleverna. Och inte allt för många prov på så kort tid. Ni vill väl att dem skall nå målen? DÅSÅ!)
Dessutom när jag kom till skolan hade jag redan mycket arebete i hälarna, och vad tror ni inte händer då? Jo jag får ännu ett, tills på Fredag.. Jiiiiisses. Skärp er lärare! Lägg ut prov och läxor på längre tid och inte flera i veckan.
Hur som helst, hände något som jag aldrig trodde skulle ske. Biologi provet gick så jävla bra rent ut sagt! (Feel it)
Och biologi arbetet som vi har hållt på med en längre tid, fick jag jätte bra resultat på. Jag är stolt över mig själv.
På idrotten idag hade jag även lektion, så nu är det borta ur tankara. Som känns SÅHÄR skönt.
Nu har jag bara:
Idrottsinlämning
Svenska prov
Fysik prov
Afrika och Asien karta kvar att göra. Sedan är jag fri för en längre tid! Hihi!
Det här kommer jag att klara och det kommer att gå galant. Jag har hittat min styrka inom mig själv och min motivation som varit ur mig för en längre tid. Men nu jävlar. I am back in the game!

RSS 2.0