Living the dream!

God kvall raringar! Hur mar ni? Sjalv mar jag toppen. Jobbat hela dagen idag, pa Sibylla och ankdammen - alltsa gud vad jag alskar mina jobb, och for att inte tala om de jag jobbar med, otroligt underbara manniskor hela hogen. Och in kanske tror att jag overdriver, men det gor jag inte, ar 100% Arlig, gar
Seriost och langtar efter att jobba! Pa vagen hem stotte jag pa Samir och hans kara van som fick aran att skjutsa mig till Sara. Imorgon aker jag och min bastis + Basta Susanne till goteborg! En shoppingdag ar vi varda efter allt knegande, Sara ar precis som mig nar det kommer till jobb. Ok, nu dags att sova - god natt hoppas ni haft en fin dag, jag har alskat min! 
Kvalitetstid med min Kara arbetskollega! 


WORKOHOLIC

Vaknade precis efter en otroligt välbehövlig sömn... Räknat ut att jag sovit knappt 6 h på två dygn, har liksom inte hunnit sova. Jobbat dubbelpass i fredags, igår trippelpass - waynes, ankdammen och sibylla. Började vid 9 och slutade kl 04 på natten, enda rasten var när jag trallade från ena jobbet til det andra. Det kan man kalla ett långt men härligt pass! Men om jag skall vara ärlig så tycker jag inte alls att det är jobbigt, tror det beror på att jag varierar jobben, det känns som att man slutar fastän man ändå inte gör det, på något vis!
 
Nåja, lika bra att uttnytta energin medan man kan! Sova kan man göra i ett annat liv, skämt åsido. Jag ligger i alla fall hemma och degar i sängen, sovit hela dagen varvat med att vaknat och ätit chips. En standardsöndag för min del. Kommande vecka vankas i alla fall massor av jobb! Skall göra mitt första ''officiella'' pass på Indiska till onsdag, och det lär även bli flera dubbel/trippelpass.. Är man en workaholic så är man ;-)
 
På tisdag skall jag till Göteborg med Sara, Susanne och Emelie! Skall kika efter en fin klocka:) Funderar på en Burberry än så länge.
Det här hade jag på mig häromdagen! Skjorta från Filippa K, Sjal från Louis Vuitton, shorts - ett par urgamla från högstadiet (!!) köpte på H&M, stolt över att jag tillsist fick IGEN dem!
Det här hade jag på mig i fredags! Älskar denna kjol från Valerie. Tycker att den är riktigt pampig! Visst fick jag till det ganska bra ändå? Det var maskeradtema!
Jag och min väninna Julia!
 
 
 
Även tempels talang till fotograf, Martin!! Bar en snygg mask! Gjord av mg förstås hehe.
Mina älsklingar kom & hälsade på mig på Dammen:)
 
 
 
 
 
 
 

Morris Ladie

 

 
Sarah 
 
Vart är kappan du har på dig där ifrån? Skulle vara jättesnällt om du svarade på det i ett inlägg, den är superfin!:)
 
 
 
 Nathalie 
 
Alltså kappan du har är ju to die for.. var är den från? :)
 
Tack vad snälla ni är! Och jag håller med, kavaj/jackan är både elegant, tidlös och klassisk - typ, de enda egenskaperna en jacka tycks behöva. Jag älskar den! När jag sitter på bussen eller i bilen blir jag alltid orolig att skrynkla materialet, och jag vill absolut inte slita på kvaliten genom att stryka den - vilket leder till att när jag åker buss får jackan ett eget litet säte & när jag sitter i fullproppad bil, ja då envisas jag med att ta av den, ha-ha. Men det gäller att vara försiktig med sina små värdigheter ibland.
 
Jackan kommer ifrån märket Morris Ladie och förra årets vår-kollektion, jag hade turen att finna den enda som var kvar från förra årets kollektion i butikk (men man vet ju aldrig om det dyker upp på blocket eller liknande). 3000 kronor gick den på, bra pris för en så tidlös jacka som denna tycker jag.
 
Vet inte varför skuggan lade sig så knepigt, men nertill är alltså skugga & inte smuts som det ser ut på bilden!
 

När sommarlunchen är som bäst

Underbart! Imorse, en helt vanlig onsdag i mitt liv numera, tog jag en sovmorgon - vaknade upp utav ljuvliga fåglars kvitter, hehe nejdå, vaknade upp utav något ännu bättre - nämligen mamma som hållde på att förbereda grillunch morgonen till ära. Mmmm.....
 
Så nu har jag precis avnjutit en perfekt sommarlunch med la familia och dogsar därtill. Hemmagjort vitlöksbröd, färskpotatis, grillade tomater, kött & pepparsås! Skall strax åka till stan och spana in rean lite, ikväll ett jobbpass.
 
Hoppas ni får en superstrålande dag!! Det skall jag ha :-)
.
 

Tisdag!

God morgon! Hur mår ni? Själv mår jag toppen. Har precis tagit en superhärlig & förstås supervarm dusch, är det bara jag som gillar att duscha när det nästan bränner på kroppen?? Samma sak när det gäller att dricka varma drycker, då vill jag att det skall koka! Ha-ha. Hur som haver, känner mig i alla fall fräsch nu, och tänkte sticka ut på en morgonprommis med luffsarna.
 
Dagen blir ganska lugn, skall in til stan och hämta min saknade lilla ägodel (ja, självklart iphone:n..), kan inte ens smsa med min nuvaranda telefon, snacka om att känna sig handikappad. Ikväll ett pass på Dammen!
 

I mina bästa dagar!

 
Hej alla vänner & ovänner! Eftersom uppdateringen varit lite halvdan här på sistone, förväntas det väl något uberbra, genialt, intressant, eller bara lite divigt inlägg om vilken upptagen liten ladie man kan tyckas vara. Och det är ju visserligen ingen nyhet..... Och visst har det hänt en hel del på sista tiden, typ studenten, som skall anses vara bland de bästa händelserna i våra liv, själv tycker jag att mina dagar har varit glansiga ett bra tag, och det kan enbart bli bättre.
 
I ärlighetens namn känns det inte som något speciellt att skolan är över, jag har ändå aldrig varit toppstudenten som struntat i att leva för ett toppbetyg - jag tror på att man kan komma precis vart man vill i livet med ambition och hjärta, och när man vet vad man brinner för, då finner man en väg till det. Jag vet redan nu att det kommer inte sluta i skolbänken för mig, i sådana fall bara några kurser för att bli mer språkkunnig eller kunskapsrik på något behövande plan.
 
Trots att det inte känns SÅ speciellt ännu, har jag märkt av en känsla, och det är ren frihet! Nu kan jag med stolthet överväga att jobba dubbeplass på 150 olika jobb så ofta som jag vill, jag har ingen plikt att gå upp till skolan längre, och jag behöver inte känna någon skyldighet till att plugga på kvällskvisten. Den känslan var ändå ganska ångestladdad. Jag sade det till Sara förut, jag älskar att vara vuxen! Visserligen har jag bara varit (ung)vuxen sisådär en vecka, men redan nu känner jag på vad underbart det är och vad jag kommer att älska det. Det är mitt liv och det är min uppgift att besanna alla mina drömmar. Att leva livet.
 
Studenten var förövrigt underbar mina vänner! Balen var rolig, men inget speciellt, jag har redan pratat med alla människor 100 gånger ändå (känner lite abstinens efter nya människor och nya kulturer), studenten var desto bättre med familj, god mat och bara familjär och trygg känsla. Studentfesten var full & galen. Agia Napa var äckligt, stökigt, dräggigt, en lång minneslucka - tillbringad med bästisarna.
 
 
De senaste dagarna? Jag har jobbat mycket på Ankdammen, där jag förövrigt bara trivs mer och mer, jag älskar stämningen på resturangen, och jag älskar atmosfären på uteserveringen! Jag behöver inte prata med någon, jag baraa njuter av att tralla runt på serveringen. Jobbat lite på Waynes & har äntligen lärt mig göra hjärtan på kaffedrinkarna! Nästa vecka börjar jag på Indiska, och trots att mitt hjärta för resturangbranschen tycks vara lite större, skall det bli roligt att utvecklas på ett nytt jobb med nya människor!
 
Till hösten skall jag flytta till Dubai och börja jobba för Emirates som flygvärdinna! Flygvärdinna har länge varit en dröm för mig, inte att livnära sig på hela livet, utan snarare att jobba med som ung, för just nu är det mitt drömyrke. Uppleva världen, jobba med alla världens olika människor och kulturer, utvecklas inom service & givetvis i högsta främsta klass. First class.
 
Midsommar iår blev ett enkelt firande med vännerna hemma hos Fia, vi åkte och handlade god mat & lagade tillsammans. På kvällen åkte vi till Adam och hängde med killarna och Maya (som självklart var där från start;)). Jag avslutade sedan med ett nattpass på jobbet! Älskar att tjäna pengar!
 
 

Utkast: Jun. 21, 2014


Utkast: Jun. 17, 2014


Mamas b-day

Godmorgon! Jag har vart uppe med tuppen denna morgon, ända sedan 06 - har ju flera saker att fixa idag. Först och främst, åka in till stan och fixa mitt katastrof-hår denna morgon, sista sekund som vanligt! Jag hoppas över allt annat att det går att rädda till något bättre.. Det är trots allt bal imorgon. Alltså, hur dumma i huvudet får man vara som färgar håret två dagar innan balen själv hemma? När man förövrigt verkligen inte kan det! Jo väldigt dum i huvudet. Annars då? Skall fixa mina naglar, hoppas att jag lyckas få en tid hos min favorit Yulia, annars får man taga vad man hava. Tillsist lämna in min trasiga tele och fixa & trixa med mammas present.
 
Mamma fyller år idag så vi skall fira henne här hemma i eftermiddag! Tyvärr kan jag inte delta i grillandet ikväll då jag skall jobba, suck..... Grattis kära mamma på 48-års dagen!

Back in Sweed!

Hejsan! Jag är tillbaka på vår svenska lilla mark, trots ynka en vecka borta i Napa krävs det defintivt inte mycket för att hemlängtan visade sig komma. En vecka studentresa i Cypern räckte definitivt, även om det var med järn(tjej)gänget & sisådär hela Karlstad därtill. Vi har haft det helt underbart med långa (som tycktes bli korta) & många pressardagar - resulterade i bruna och fräscha kroppar! Kvällar på olika restauranger, och hur många vi än tycktes testa på blev vi dessvärre aldrig nöjda med maten, om det är något jag kan konstatera om landet så är det; Cyperioter kan inte laga mat!! 
 
Förvånansvärt nog så har inte hela veckan innehållit fest, dessvärre typ 3 dagar, som kanske inte riktigt liknar en student/festresa... Visserligen låg jag på sjukhus också, pga klumpighet som ramlar - struntar i medicin, får infektion och därefter vätskebrist (går det att åka till Napa utan att skada sig förressten??). Men helt ärligt, jag avskyr dräggiga fester och det är precis vad nattlivet i Napa erbjuder. Överdrivet fulla ungdomar som knappt vet vad dem heter, nej tack. Däremot var dagsfesterna på stranden superios! Tillskillnad ifrån nätterna så lärde man ''känna'' människor och var åtminstone medveten om vad man snackade om (lät inte alkoholen ta över) hade det trevligt med nya intressanta människor och förstås himla härligt njutandes på stranden! Det är lite mer livet i i mitt tycke. 
 
Shoppingen var förövrigt överasskande bra! Fanns flera olika kända designer märken såsom; Diane Von Furstenberg, Ralph Lauren, Burberry.. Imponerande ändå för ett litet festställe som Napa:)
 
Har tyvärr inte så många bilder att erbjuda er, min mobil gick nämligen isönder under dag två (orsak okänd, tror dock mobilen fick lite solsting). Men det skall komma så småningom, då mina kära vänner skickar dem!
 
Dagen idag har spenderats med Filippa, Olle och Sara. Jag och Filippa har färgat håret, jag blev dock en katastrof, Olle kallade mig slagfält (tänk er bara). Så imorgon har jag fått en sista-minuten tid hos frisören (förstå vilken lättnad innan balen) och fråga mig inte vilka idioter vi är som gör det här två dagar innan balen. FÖR riskfyllt, haha! Sedan fixa naglarna, fira mamma som fyller 48, gå på möte och beta av ett pass på dammen! Effektiv måndag! 
 

RSS 2.0