Utkast: Jul. 31, 2014


Mitt nästa köp!

Nu har jag och Sara bestämt, att Marbella får det bli i augusti! Visserligen det eller Ibiza det lutat mot hela tiden, men vi kände att Marbella känns lite mer sofistikerat och shoppingrikt än Ibiza, som istället erbjuder världens bästa party-ö... Och vi är mer sugna på fina middagar, lyxig shopping, massage på stranden med goda drinkar denna gång! Det jag tänkt att unna mig denna semester är en Weekend-bag från Louis Vuitton (förstås), tycker att deras är jättefina - och dessutom, hur viktigt är det inte att resa med stil? Skall man resa så skall man minsann göra det med klass! Ioförsig brukar inte jag resa mycket men det kommer bli en hel del framöver nu. Lika bra att vara förberedd.  Förövrigt sitter jag i bussen påväg hem ifrån jobbet. Skall göra en smarrig sommarmiddag med mamma som inkluderar grillad lax, potatissallad, marabou-chokladsås & glass till efterrätt! Valet och kvalet är dock vilket mönster jag skall välja. Den klassiska LV-loggan eller Damier mönstret? LV-loggan känns mer tidlös, samtidigt som jag har en Neverfull i Damier och det vore kul att matcha lite. Vad tycker ni?? :-) 



Utkast: Jul. 28, 2014

Första lediga dagen utan jobb och dubbelpass på nästan två veckor. Legat och vilat i sängen hela dagen, varvat med lite städning i rummet här hemma. Tänkte snart gå till affären för att handla ingridenser till pannkakor! Varit jättesugen på det idag. Annars då? Skall slappa så mycket som möjligt, det är trots allt enda lediga dagen denna vecka! Imorgon skall jag jobba på Indiska och på kvällen träffa min saknade Fia, vi tänkte gå ut & äta samt kika på någon bio. :)
 

Morgonstund har guld i mun

Eller hur man säger. Och visst är det så. Hur sällan man ens tycks ta sig tiden till att fixa iordning en god, stor & ..(helst lite senare frukost) är det alltid lika underbart när man gör det! Och uppskattat för den delen. Så lite som gör så mycket till vardagen, riktig vardagslyx. Nu kanske inte det här såg ut som en megafrukost för er, men för mig som oftast brukar vakna - stressa till bussen och sminka mig i självaste bussen, ja då är det minsann inte illa! Sammanfattat är jag nöjd över mig själv denna morgon. Nu är jag taggad inför en heldag på Indiska! Sedan blir det första "helgen" för mig på en evighet, har nämligen en kväll ledighet, och det vankas vinkväll med väninnorna!! 

Älskar vårt lilla utekök (som inte syns på bilden) men det är så härligt att stå ute, fixa och trixa! 
I väntan på bussen; slappa på någon annans tomt i gräset för att överleva hettan. Ofräsch till fullo men i LOVE it. 

Påväg hem från jobb!

Hej på er alla nattugglor där ute! Är påväg hem ifrån ett dubbelpass på Indiska och Ankdammen. 14 h för denna dag gjorda! Mamma var så snäll och hämtade mig på jobbet, haft ett lång och trevlig pratstund med min arbetskompis Arman under tiden - på en liten bänk här i Karlstad, ha-ha. För övrigt har jag också fixat ett nytt nattjobb, för er som inte vet eller för er som undrar, har slutat på Sibylla, så det passar utmärkt med ett nytt jobb denna lediga nattlucka. Jag har ett mål numera och jag skall ge ALLT tills jag ror det i hamn! Man skall följa drömmar inte människor. Godnatt! 

Jag igår! Trots att jag jobbar o har sisådär 30 min lucka mellan jobb o nästa jobb. Byter jag alltid om för att visa min främsta sida! Man vet trots allt aldrig när man träffar sitt öde... 
Och en god lunch på jobbet häromdagen! 

Soliga vardag!

Jag älskar min vardag. För mig är varje vardag som helg, för att jag trvis med det jag gör på vardagarna så mycket! Helt underbart är det kan jag säga er. Är uppe med tuppen och skall strax åka till stan för ett arbetspass på Indiska, och ikväll räkfrossan på Ankdammen! En perfekt onsdag enligt mig med andra ord. :)
 
Imorgon jobbar jag på indiska och på kvällen vankas nog en utekväll med tjejorna! Ser jag verkligen fram emot!! Har ju gått och blivit en nykterist på senare tider.... Men det skall det bli ändring på imorgon;) många glas vin! Mmm.
 

Jobb!

God morgon! Jag är uppe med tuppen påväg in till stan för ett lunchpass, och ikväll ett pass på indiska! 


Knega, knega, knega!

God kväll kära vänner & ovänner! Jag ligger hemma och slappar i sängen, har ringt lite samtal angående jobb i Norge i höst. Lönen här är alldeles för dålig för en sådan som mig - med dåligt tålamod!w Jobbade lunch idag som inte hör till vanligheterna, brukar ju jobba kväll annars - men det är alltid kul att variera. Denna vecka blir det bara massa knegande, återigen, vankas flera dubbelpass och inte en dag ledig! Men det är ju så jag gillar det. Nackdelen är bara att jag saknar mina vänner efter att ha jobbat på alla jobb, blir lite avundsjuk när de uppdaterar vår lilla facebook-chatt som vi har, ha-ha..
 
Om jag får ledigt så blir det nog en tur till Stockholm för fest & shopping om någon helg med tjejerna! Karlstads utbud av, ja tja, människor är ointressant, fest är tråkigt och shopping? Det skall vi inte ens tala om, för här finns ingen shopping! Lol.
 
Nix, nu skall jag kika på Million dollar listening med Svenska stoltheten; Fredrik Ekelund!! Och drömma mig bort bland lyx, överflöd och häftiga jobb!
 


Slappmode i sängen.. Sååå skönt! 
.

JOBB @ Indiska

Påväg hem från jobbet! Blev ett pass på Indiska idag. Gick jättebra att stänga första gången ensam, allting är väldigt smidigt i butik tillskillnad ifrån resturang (som oftast är lite fumligare..). Tänkte bädda ner mig i sängen och kolla lite resor, jag Sara, Filippa och Emelie har tänkt sticka till Ibiza i augusti, eller om det blir något annat varmt ställe!

Det är trötta tider......

Godkväll! Jag vet inte hur ni är, men när det kommer till mig och jobbfronten så jobbar jag SÅ mycket som möjligt + lite till (jag får stressa som en galning för att hinna till nästa pass o nästa jobb, alltid), jag vill alltid få så många timmar gjorda på så effektiv som möjligt! Lite (väldigt) optimistisk har jag alltid varit. Förra veckan jobbade jag nästan 17 h varje dag! Ett dygn jobbade jag till och med 20 h. Då skall ni veta att det inte är något mellanrum mellan passen heller, när ett 17 h pass är avklarat har det väntat ett nytt redan nästa dag - vilket inneburit att jag inte hunnit sova så mycket... Knappt något!
 
Kan ni förstå hur TRÖTT jag var igår? Sov totalt hela dygnet utan problem. Det är lite så jag funkar, jobbar så mycket som möjligt och sover så lite som möjligt - och när det säger stop på mig, då tar jag en dag för mig själv och stänger ut hela världen, bara sover, sover, sover, orkar inte svara på ett enda samtal, orkar inte bry mig om något. Det kanske inte är det bästa för hälsan, men än så länge mår jag bra inombords att göra såhär! Älskar mitt liv trots att jag jobbar som en galning.
 
Anledning att jag skrev detta är nog för att jag försöker klura ut mig själv tror jag... Typ förklara mig själv för mig själv. Idag har jag också sovit, tittat på film, sovit, slappat, sovit - och tillsist kört ett arbetspass på Dammen. Imorgon jobbar jag på Indiska och skall stänga ensam första gången! Även denna vecka vankas det jobb varje dag, dock inte lika många trippelpass som förra veckan!
 
Nix, nu är det dags för lilla Emma och sova. En ny dag imorgon! Godnatt alla rara!
 

Utkast: Jul. 13, 2014


Workingmode on!

God morgon! Hur är läget med er? Själv är det primus ballerinus. Glassade i solen igår hela dagen med tjejerna på Bomstad strand, flera år sedan jag var där sist! Men gud vilka härliga minnen man haft på den stranden. På kvällen åkte jag och körde ett efterlängtat men ack så svettigt pass på dagen! Att springa runt och servera, bära in och bära ut i en hetta på 30 grader och människor överallt, tar på krafterna kan jag säga er! Självklart låg mina arbetsbyxor i tvätten så jag tvingades ta på mig ett par svarta skinnbyxor, kan ni tänka er värmen? Och jag brukar sällan klaga på värmen! Annars då, missade bussen hem så jag gick och besökte mina Sibyllakompanjoner, slutade såklart med att jag hoppade in och jobbade ändå (gratis) då jag kände mig lite utanför när de andra jobbade... Ha-ha! Kom hem vid 05 inatt och gick upp 09, nu är det nämligen dags för ett arbetspass! Ikväll vankas även ett nattpass! Måste ta igen de tre dagarna jag vart ledig, har lite ångest.. Sådan ledighet sker inte på fri vilja när man älskar sina jobb!! 
Stranden igår :-) tagit ur min navelpiercing nu också! 


Motivaton på topp!

God kväll mina vänner! Jag har precis kommit hem från en springrunda. Min motivation på livet är på absoluta TOPPen nu! Det blir bara mer och mer tydligt hur fri man är här i livet - som jag längtat efter denna riktiga ''allt är möjligt-känslan'', för det är det faktiskt! Allting som man tror på i varje fall. Och visserligen har jag alltid trott på mig själv inombords, men så mycket som jag tror på mig nu, har jag faktiskt aldrig trott att jag kunde göra. Det häftigaste är att det inte ens har börjat! 
 
Skall träna som fasiken på min engelska här hemma de närmsta månaderna, prata med mig själv (ensam, som i vanlig ordning, fast på engelska) skaffa utländska brevvänner, läsa böcker och alla småsaker såsom titta på filmer med engelskt språk utan text. När jag skall på interjvu skall jag nämligen vara näst intill perfekt - jag skall vara mitt bästa jag och grymt slipad på engelskan, språket skall absolut inte vara något problem - och det känner jag redan nu att det känns inte som ett hinder för fem öre! Just det, ett grymt manus skall jag självklart skrva, där jag kan ta några magnifika meningar från mig själv till att använda i intervjun! Detaljer avgör trotsallt helheten!
 
När jag kommit hem ifrån Dubai i September/Oktober, tänkte jag knega stenhårt några månader i Norge - och mina vänner, som nu läser detta och undrar varför inte jag berättat detta?? Jo, för att jag precis kom på det! Skall jag flytta till Dubai skall jag fasen inte börja med ekonomiska problem. Tvärtom, jag skall känna att jag kan leva och ha det gott som jag alltid prioriterat! Visserligen är valutan ganska lång i Norge nu, men den är fortfarande högre än i Sverige, och skall man knega järnet av sig - då är trots allt Norge rätt land att börja i! Långa och slitsamma pass - innebär inte så mycket fritid - hinner inte slösa pengar (förnuftigt väl, hehe), istället mycket pengar till kontot. Perfekt till en början på en liten buffert!
 
Nog om det, känner att mina tankar skenar iväg lite... Hehe. Förstår ni ens allt jag skriver, eller hoppar jag för mycket mellan drömmar, planer och vardag?! Om inte, ni kommer se så småningom vad som händer! En sak kan jag säga er i alla fall; följer man sitt hjärta, ångrar man sig ALDRIG. Mitt hjärta vill uppleva spännande platser, träffa häftiga människor, beskåda kulturer, leva i lyx och överflöd, jobba massor med det jag älskar, få ett jobb på min nuvarande arbetsdröm, världens främsta flygbolag. Alla mina ungdomsdrömmar finns för tillfället i Dubai. Och det är dit jag skall!
 
 
Imorgon vankas förövrigt en dag på stranden med tjejerna! Har inte varit på bomstad på flera år så det skall bli riktigt nostalgiskt. På tiden! Måste bättre på min bränna också.... På kvällen ett efterlängtaat jobbpass på Dammen!
Två bilder från min studentfotografering :-) Har en klänning med volanger & djup rygg från Gina Tricot!
 
 

Utkast: Jul. 08, 2014


Run, run for your life bitch!

De senaste timmarna har jag varit övertaggad på livet, ja de senaste timmarna!! Varför? Jo för att planerna inför min flytt till Dubai har gått & blivit ännu ett steg närmre verkligheten. Min för tillfället, livsdröm! Jag har nämligen en vän till mig som har famil där borta, och eftersom skolan är slut nu här i Sverige, skall hon också flytta till dit till hösten. Min underbara väninna har även hjälpt mig enormt med detta, bland annat besvarat mina tusen frågor kring jobb, boende, livstil... Allt mellan himmel och jord!
 
Idag frågade i alla fall Zara mig om jag ville följa med henne till Dubai i September! Då har jag chansen att knyta ännu mer kontakter, få en känsla till landet, och även hjälp till en intervju på världens bästa kategoriserade flygbolaag - givetvis Emirates airlines. Jag längtar SÅ till September nu! Det blir trots allt inte vilken semester som helst eftersom Zara redan känner staden och har både familj och kontakter där borta! En riktig möjlighet!
 
För att belöna min kropp lite extra är det dags för en kvällsrunda med springskorna, och för en perfekt svettig löptur behövs dess taggiga låtar - min nuvarande favorit; The Big Bang, med Katy Tiz!
En outfit som jag gömde i häromdagen, när jag hade en riktig ful-dag. Ni vet hur hemska sådana dagar är! För-jävliga, rent ut sagt. Kände mig genast snyggare när jag körde en mer uppklädd, stilig look. Det blev en fräsch långklänning från Gina Tricot (sitter som smäck), guldiga skor från Zara, Väska från Louis Vuitton, Jacka från Morris, Sjal från Louis Vuitton och solglasögon från Marc Jacobs.
 

Senaste införskott!

Hejsan! Jag har ju sagt att jag skall börja visa lite mer shopping här i bloggen. Visar faktiskt väldigt sällan vad jag köper här, det är väl om ni ser vad som är nytt och inte på bilderna förstås! Här kommer iallafall tre små införskaffningar från Göteborg. Köpte absolut inget speciellt, då Göteborgs utbud är helt katastorfalt dåligt! Ok, inte lika dåligt som i Karlstad, men sämre än vad jag trodde. Dock är det alltid lika underbart att shoppa på andra ställen än där man faktiskt bor!
Guldig klocka från Michael Kors. Är egentligen inget fan av Michael Kors som designer, men hans klockor är faktiskt väldigt fina!
Min favoritparfym i världen, Chanel Noir! Doftar som en kvinna av stolthet, eller, en kvinna som vet vart hon vill i livet! Det här är i mitt tycke den ÄKTA Chanel-andan. Jag älskar den!
De svarta pumpsen, varenda tjej behöver ha i sin garderob! Från Tiger Of Sweden :)
 
 
 

Nostaligifilm!

Idag har jag min första lediga torsdag på väldigt länge! Och faktiskt, det är helt ok-underbart att vara ledig också! Har legat och degat i sängen ända fram tills nu, eller näh, vem försöker jag lura? Tänker nog ligga här ett bra tag till, med massor av nostalgiska-filmer! Skall sätta på Crossroad nu, ni vet med Britney Spears? När jag var liten älskade jag i alla fall den filmen, Britney var trots allt de flesta tjejernas idol då!
 
Ikväll blir det även en utekväll! Ser fram emot det supermycket, var länge sedan jag var ute med mitt lilla tjejgäng. Det är ju det som är nackdelen med att jobba kvällar, man missar så mycket tid med sina vänner. ♥

Lunch @ Bergvik

Halloj! Har rast pa jobbet och lunchar pa thaibuffen. Skall spana in lite butiker och sedan aterga till arbete! Ikvall vankas annu mer jobb. Ni som inte har nogra planer borde Komma forbi pa Ankdammens rakfrossa! 

The IT skirt!

Kan inte hålla mig ifrån att uppdatera er om denna (rent ut sagt) superdröm! Så lika bra att göra det på direkten, kan trots allt inte sova.. En ballerinakjol med perfekt längd. Inte för lång - inte för kort, jag är en sådan tjej som aldrig skulle visa mig i varken för kort kjol eller klänning. Vill nämligen inte att folk skall kunna fundera på om jag kommer ifrån en bordell eller bara råkade köpa för liten storlek.. Eller bara gillar att ha det så! Nix, inte min stil.
 
Bortsett ifrån den perfekta längden, som framhäver benen på ett elegant vis - är den även väldigt rolig och unik. Ränderna, materialet & längden blir tillsammans en riktigt bra kombiantion. Elegant, unik och sexig på samma gång!
 
Från Valerie! Fyndade den på 50 % så den kostade enbart 650 riksdaler. Värt!
 
 
 

En liten tisdagsnatt!

Hejsan mina vänner! Dagen idag har spenderats i Göteborg med Sara. Vi tänkte variera våra shoppingturer och åka till Göteborg för trevlighetens skull, shoppingen visade sig dock inte vara så himla trevlig.. Visst att det finns mycket mer än i Karlstad, men ändå, katastrofallt jäkla utbud!! I alla fall när det kommer till designershopping. Helt fel stad. Men det vet vi till nästa gång!
 
Bortsett ifrån det fick jag såklart med mig några kassar hem ändå, men jag kan säga er att det tog bra mycket längre tid för min del att införskaffa några sådana - än vad som annars hör till vanligheterna! Fick springa in och ut i butikerna 150 gånger tills jag tänkte; ''äsch jag köper väll detta då''! Ha,ha, visade sig dock bli lite bra ting ändå nu i efterhand. Hur som haver, haft en härlig dag i goa lilla Götet med min älskade väninna.
 
Nu kikar jag på Million Dollar Listing med Fredrik Ekelund, herregud vilken stjärna till mäklare! Så rolig, så down on earth och så jäkla vass bara. Drömmare som man är snappar jag upp varenda liten unik gest han kör, för att en vacker dag kunna dra nytta utav dessa tekniker! Har ju faktiskt tänkt att bli en liten stjärnmäklare någon gång i livet;-) Vad tror ni? Jag tror att jag skulle vara grym, med lite träning!
 
Nog med självförtroendeboostar till mig själv från mig själv, för ikväll! Nu är det dags att sova. Imorgon vankas ett arbetspass på Indiska, skall jobba öppning för första gången där! Och på kvällen ett pass på Dammen. Brukar ju köra trippelpass nu för tiden, så det känns som en hyffsat soft lill-lördag ändå.
 
Godnatt och sov så gott!
 
En bild på mig och Sara från förut! Länge sedan jag visade upp lite shopping här, så tänkte visa mina senaste små tillskott imorgon :-)
 

RSS 2.0