Det är trötta tider......

Godkväll! Jag vet inte hur ni är, men när det kommer till mig och jobbfronten så jobbar jag SÅ mycket som möjligt + lite till (jag får stressa som en galning för att hinna till nästa pass o nästa jobb, alltid), jag vill alltid få så många timmar gjorda på så effektiv som möjligt! Lite (väldigt) optimistisk har jag alltid varit. Förra veckan jobbade jag nästan 17 h varje dag! Ett dygn jobbade jag till och med 20 h. Då skall ni veta att det inte är något mellanrum mellan passen heller, när ett 17 h pass är avklarat har det väntat ett nytt redan nästa dag - vilket inneburit att jag inte hunnit sova så mycket... Knappt något!
 
Kan ni förstå hur TRÖTT jag var igår? Sov totalt hela dygnet utan problem. Det är lite så jag funkar, jobbar så mycket som möjligt och sover så lite som möjligt - och när det säger stop på mig, då tar jag en dag för mig själv och stänger ut hela världen, bara sover, sover, sover, orkar inte svara på ett enda samtal, orkar inte bry mig om något. Det kanske inte är det bästa för hälsan, men än så länge mår jag bra inombords att göra såhär! Älskar mitt liv trots att jag jobbar som en galning.
 
Anledning att jag skrev detta är nog för att jag försöker klura ut mig själv tror jag... Typ förklara mig själv för mig själv. Idag har jag också sovit, tittat på film, sovit, slappat, sovit - och tillsist kört ett arbetspass på Dammen. Imorgon jobbar jag på Indiska och skall stänga ensam första gången! Även denna vecka vankas det jobb varje dag, dock inte lika många trippelpass som förra veckan!
 
Nix, nu är det dags för lilla Emma och sova. En ny dag imorgon! Godnatt alla rara!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0