Spontanjobb

Sitter i bilen påväg in till stan nu med mamma, fick ett spontanpass på mc! Det är faktiskt första lovet jag ägnar till lite nytta,alla andra lov har jag åkt till "stor"städer o.sv. Ikväll blir det ett pass på sats också! Härligt!


Tisdag

Godmorgon världen! Tog sovmorgon idag, åh så skönt det var. Nästan glömt bort hur det känns att sova ut, haha! Dagens planer ser lite trista ut men behöver göras. Numero uno; hjälpa farmor städa (som hon tjatat) numero dos; träna & sola, numero tres: plugga! Och tillsist möjligtvis en fika med johanna på stan,vore pricken över i:et på en tisdag som denna isåfall. Nu skall jag sätta lite fart, puss på er alla & ha en fin dag ♥

FEELS LIKE HOLIDAY, WELL, IT IS

Hej alla underbara människor där ute! Jag har haft ett alldeles perfekt avslut på en toppenvecka och minstsagt perfekt början på en ny! Igårkväll jobbade jag på färjestad, gick ganska bra, träfade många trevliga människor där vilket alltid är lika kul! Efteråt mötte jag upp Filippa för att åka handla massa gott inför en rejäl myskväll, skall det va' så skall det! ;) Hade den mysigaste myskvällen på länge med min käraste favorit! Innehåll både gottigheter & värdefulla samtal. Dock var vi så trötta och somnade båda innan tolv.. Så någon film hann det icke att bli (var filippa som fick bestämma ''i rymden finns inga känslor'' & får man dömma efter omslaget förstår jag att John blund kom snabbt som attan! Lät värdelös ärligt talat. Haha. 
 
Idag tog vi sovmorgon, som är ett måste på lov förstås. Sedan trallade vi ner på stan med bästa felicia som sällskap, tittade i lite affärer och fann ett par jättefina skor faktiskt. Nu på kvällen bestämde jag & Filippa för att vara lite hurtiga och tog ett tufft cykelpass på sats som avslut! När jag kom hem väntade en iphone5 på mig också. Nu kommer jag som förmodligen alla andra iphonesägare bli lite besatt, men det hör väl till.. Haha. 
 
Tusen tack för för dessa dagar världens bästa filippa!!! ♥♥

WORK & SLEEPOVER

Skall alldeles strax åka till stan för ett lätt jobbpass! Min kära älskade filippa kommer hem idag från att ha spenderat en helg med mycket (galenheter hoh) & shopping i Uppsala förstås, jag är mer än nyfiken på att höra allt hon har att berätta! ;) Har verkligen saknat henne! Imorgon vankas det ett morgonpass på sats, ibland måste man vara lite hurtig! 
 

Lite nytt!

Igår hittade jag detta på stan. Blus från kappahl, kostymbyxor från Kappahl, underkläder från lindex och skinnhandskar från Väskshopen

Weekend

Halloj! Går igenom helgen lite snabbt, hinner nästan aldrig blogga här längre (känns det som) så man får ta vara på tiden man har! 
 
Fredag - Började fredagen med ett besök hos doktorn och tillsist ett kvällsjobb på Mc. Kom hem sent & somnade sent...
Lördag - Startade dagen med en shoppingrunda på Bergvik med lillebror & farmor. Hittade lite nytt fint som jag skall visa er sen;) På kvällen vankades utgång! Ångrar dock att jag inte stannade hemma med ett varmt bad, filmer och massvis med gott därtill.. Knappt någon utekväll som slår det faktiskt haha!
Söndag (idag) - Vaknade för ett tag sedan och skall snart tappa upp mitt allt för efterlängtade bad! Hatar Sveriges istid, vi är ju inga polariebjörnar liksom. Nåja, ikväll skall jag jobba på Färjestad också!
 

TORSDAG OCH NÄSTAN LOV

Ovärda inlägg efter ovärda! Men jag antar att det är så ibland. Idag har jag en lååång dag i skolan tills halv 5 (dock bara roliga lektioner) Efter skolan vankas plugg med Carro för svenskaprovet imorgon och ikväll skall jag jobba på färjestad. Är i helhet riktigt trött nu, det skall bli så underbart med lov! Om bara en dag!
 
Tänkte ta en tidigare buss in till stan så jag hinner åka & sola en 30:minutare, måste trotsallt hålla igång den lilla färg man lyckats fått. Sedan skall jag försöka hinna åka till felicia för lite morgonmys! Har dessutom en hel (kanske halv haha) garderob som bara väntar på att bli medplockad?
Saknar sommaren..
 

Wednesday

Godmorgon sweeties! Gick upp lite tidigare än väntat idag, men det skadar ju ioförsig aldrig. Sitter hemma hos farmor och väntar på att traska iväg till bussen. Har somsagt mycket att göra idag! Löning imorgon också, wei. Hehe. Vi hörs sen!!  :)
Var länge sedan jag tog en ''outfit''-bild, så här kommer en! Topp från MQ, Klocka från Albrekts Guld & Jeans/Lee

Ett leende godnatt

Säger godnatt med ett leende på läpparna! Har så himla många roliga planer nu framöver & det bästa av allt är att dem lär hålla på ett till tag.. Det är ju min vardag liksom! Här har ni morgondagens schema för er som är nyfikna;)
 
Onsdag
06:00: Upp & hoppa!
06:30-07:30: Powerwalk! Skadar aldrig att bränna lite kalorier på morgonkvisten
09:00: Skola
12:00-13:00: Lunch/fika med Johanna på stan!
14:20: Slutar skolan!
14:20- ca 15:30: Styrelsemöte med Fancyprice! Fixa bankkonto, diskutera design och öppna webshopen b.l.a!
16:00-17:30: Träningspass på sats!
18:00-19:00: Bussresa hem, plugga på Svenskaprovet på fredag!
19:00: Hockey i Grums med Olivia (förmodligen) Grums-Nor!!
 
Fullspäckad men ack så rolig dag. Mycket nytta! Just det, har en annan rolig sak att berätta för er! Som jag kanske nämt tidigare? Nåja, en ny nagelsalong har öppnat i duvan! Fett fett fett nice! Jag var där idag (premiären) och det såg både fräscht och lyxigt ut. Jag pratade lite med dem & blev genast sugen på att ta en behandling (priserna var verkligen suveräna, gele/akryl-manikyr för 500-lappen!) tråkigt nog får jag inte ha det på mitt nya jobb.. Men till er andra, rekommenderar jag verkligen att gå dit! Jag har ioförsig inte gjort en behandling så kanske inte borde döma så mycket, haha. Men jag känner på mig att de är helt suveräna, asiater brukar faktiskt vara duktiga på spa-delen. Samma sak som de flesta tjejer skriver finare än de flesta killar (inte alltid förstås) ni förstår!
Hittade den här bilden från min brorsas skolavslutning i somras. Visst längtar man tillbaka.. Förövrigt älskar jag hattar! Känner inte ni också lite ''primmadonniga'' i det? (Riktat till tjejer!) Haha.
Och tillsist en fin bild på min bror!
 

En trött emma

Godmorgon på er! Sitter i cafeterian och skall alldeles strax ha ett matteprov och efteråt en Svenska redovisning. Känns åt helvete med matten och sisådär med Svenskan, med tanke på att jag skrev allting igår och skall redovisa det muntligt. Känns som en liten utmaning måste jag säga, vill & måste ha ett gott resultat!
 
Sov 12 timmar inatt förövrigt (jag brukar sova max 6h!!) och visst känner jag mig ruskigt utvilad men samtidigt ganska seg, haha! Näh allstå, ingenting går att jämföra med kaffets energiska-effekt. Där snackar vi magi! Ikväll skall jag på tjejkvällen i badhuset (Olivia vi drar dit ändå) massvis med olika träningsformer! Även plugga massor, har 3 läxor & ett prov nu i veckan. Mycket i skolan. Till helgen har jag iallafall roliga planer & sedan är det lov!

MYCKET PÅ GÅNG

Hello world! Först & främst måste jag säga; vad jag älskar måndagar! Bara roliga lektioner, dessutom en helt ny vecka med planer & möjligheter. Jag och Carro var iväg till universitet förut för ett möte med en kille som är grym på webteknik. Intressant! Nu slutar vi skolan strax och vi (Fancyprice gänget) skall på vårt första möte med vår rådgivare!

Bubbleroom leverar!

Tänkte göra ett litet kvällsinlägg för en gångs skull! Min kväll borde egentligen gått åt att plugga, men på den fronten har såklart inget hänt.. För mycket för att ta tag i med min snåla energi. Får köra hårt imorgon istället med massor av kaffe till! Som man bäddar får man ligga somsagt. Nåja.. Det här inlägget är inte negativt egentligen! Har jättemånga spännande saker på gång här i livet;). Imorgon skall jag och mitt UF-team iväg på vårat första möte med vår rådgivare! Ni kan inte ana vad taggad jag är!
 
Hur som helst! En söndag kan väl inte avslutas på bättre sätt utan lite fönstershopping at nätet?! Nix! Väldigt sällan jag är inne på bubbleroom, men kikade faktiskt in där nu & kan säga att jag är gott överrasskad! Fanns många häftiga, utstickande, vackra, söta kläder till bra & förstås dåliga priser. Haha. Här är några plagg som jag funderar på att köpa! Behöver veeerkligen införskaffa lite festliga plagg, har ju fasen inga. (Lever på mina vänners garderob)
Mixed from Italy Peplum Dress Black Bubbleroom.se
 

MY WEEKEND

 
Hunnit med mycket den här helgen! Allt förutom att plugga.. Haha! Fredagen tillbringade jag med Filippa & Felicia, på kvällen stack vi till Emmas bror som hade fest, stannade dock bara ett litet tag & beslöt oss för en mysig sleepover hos Felicia istället. Var utan tvekan mer behövligt så tidigt vi slumrade in, eller ja, åtminstone jag haha.
 
På lördagen tog jag en fika med min kära Filippa och spenderade en alltför kort men ack så underbar tid med henne;) Vid två tog jag tåget till Sunne för att spendera kvällen hos Bella! Blev en trevlig kväll med lite nya människor (alltid lika roligt!) Imorse tog jag tåget till stan igen för att jobba på färjestad & nu sitter jag hos farmor efter att precis varit på fika hos min saknade Olivia, matkoma efter marknadsremmar och nu ännu mera mat hos farmor! Haha, himla mycket ätbart för min del.. Men det är gott!

Hos farmor


Seriemys!

Godkväll godingar!
Haft en riktigt tuff dag idag faktiskt, fick tvinga mig igenom den. Vandrade runt som levande död idag i skolan, men trots det tog jag mig till gymmet och gjorde ett pass (Lite nöjd hehe) dock gick passet skit! Antar att jag hade för lite energi för det till & med. Träning ger somsagt inte bara energi utan tar lite också! Nåja, imorgon är det fredag och det skall bli så härligt. Ser fram emot helgen! Två utekvällar & lite jobb väntas.
 
Just nu ligger jag i soffan och tittar på Revenge, favvoserien (efter hollywoodfruar) förstås! Speglar mina planer i vuxna dagar, otroligt rik och mäktig kvinna;) jajemen. Vill man så kan man! ;)

inte redo ännu

Åh det är torsdag & alltså endast en dag kvar till helg! Vilket ioförsig är så bra... Längtansfullt för att inte säga! Däremot är jag inte riktigt redo ännuu, har massor kvar att göra och jag skall klämma in 4 hårda pass (med hög förbränning förstås) tills imorgon! Har inte hunnit träna något den här veckan då jag jobbat alla dagar förutom i förrgår. Men det skall allt gå att fixa!
 
Tog sovmorgon idag (vår lektion är valfri, hemma eller i skolan) så tänkte plugga på provet som är senare idag och åka in för en 30 minuters solsemester! Välbehövligt & oerhört gott;) Så får det bli!
 
Just det! Morgondagen skall spenderas med allt för älskade & saknade Filippa!!! En sleepover hos henne är precis vad som behövs. Pricken över i:et i denna tuffa (näärå haha) vardag. Förstår inte hur jag kunde glömma att berätta det för er?? Veckans viktigaste händelse! Förlåt filippa!! :*
Jag och filippa i kusten!

It's a rainy day

Spenderar min lunch i biblioteket, numera i vanlig ordning (haha). Ovärt att gå till lunchen i regnet när man ändå inte äter något. Mycket mysigare att sitta här med varm oboy & slutföra lite läxor när man ändå är i skolan! Usch, är riktigt trött idag, helst av allt vill jag bara åka hem; ligga och dra i sängen till romantiska komedier all day long.. Men icke! Efter skolan skall jag stanna kvar & plugga ett tag - därefter träna & tillsist jobba ikväll! Puh, kommer vara helt slut efter den här dagen.

Myskväll!!!

Har varit på ica och köpt lite gott tills kvällen! Är det myskväll så är det;). Dock så är Jennifer så förbannat dryg så ja, det har blivit lite svårt att hålla sig ifrån godsakerna haha.. Men hon får faktiskt skylla sig själv! Ni har inga bra tips på filmer förressten? Hoppas ni också haft en dunderbra dag.

UNDERBARA TISDAG

Gud vilken härlig dag! Började dagen med sovmorgon, kan absolut inte klaga. En bra start på dagen är verkligen A & O. Eftersom jag blivit så otroligt f´*cking blek gick jag till solariumet på första gången på hur länge som helst! Sååå härligt. Tar tillbaka det med brun-utan-sol, skall nog inte sluta sola helt ändå;) dessutom är det halloween snart & då är det viktigt med lite snygg bränna! Slutar skolan alldeles strax och då skall jag spana in Victoria secrets produkterna från arkaden lite, ett måste om man är tjej hehe. Ikväll skall jag träffa Jennifer som jag inte gjort på hur länge som helst! Otroligt synd. Tur att vi har tagit upp kontakten igen, det är jag fruktansvärt glad över.
 
Så då blir det en gammal hederlig filmkväll a la j&e! Massvis med stora & för att inte nämna onyttiga koppar Oboy med skräckisar ink. mycket snack förstås! Bra tisdag!
 
Goa & gla'a tjejer påväg till Stockholm i högstadiet!

MYCKET I LUFTEN

Måndagen avklarad! Vart skall jag börja?! Först och främst, jag har haft en riktigt-bra dag, kanske snäppet lite för stressig men annars skall jag inte klaga.
 
Jag och mina vänner är nu ett officiellt UF-företag! Fancyprice.se kommer ni inom kort se mycket utav gott folk! Som Caroline skrev på sin blogg (haha många bloggar här..) så har vi viljan och den räcker otroligt långt. För er som är lite nyfikna på vad vi skall göra & håller på att påbörja är det en webshop som är på ingång. Vi skall sälja produkter, främst riktat till tjejer; till riktiga pang-priser! Alla skall kunna köpa, det skall inte vara dyrt för någon! Trots det kommer förstås kvalite vara A & O i vår plan. Pris & kvalite är vad vi kommer stå för.
 
Var tyvärr tvungen att smita lite tidigare från skolan till jobbet idag.. Inte bra av mig, men så blev det (bara det inte händer allt för ofta hehe). Gjorde min premiär på McDonalds idag! Som jag förväntat mig trivdes jag som fisken i vattnet, jag föredrar jobb som är slitsamma och stressiga: det är då tiden rinner iväg! Nu ligger jag hemma helt utslagen i sängen, skall somna till en film med gosiga vovvar nu har jag tänkt. Perfekt avslut det♥
En gammal bild på mig & min darling! Skärpning på bildfronten nu, jag vet.... Dags för lite nya & det kommer inom kort mina kära ;)

HALLOWEEN!

Det är halloween om någon vecka och många fester väntas! Redan till helgen firar vi in första maskeradparty't. Då kommer vi till den alltför vanliga frågan! Vad skall man vara utklädd till??! Jag tänker såhär; man vill ha en ganska cool utklädnad, men man vill ju fortfarande inte förfula sig själv. Utan isåfall se både lite fjantig & fin ut!
 
Iår har jag tänkt på att vara en kanin! Alltså två stora vita öron och den lilla tussen i rumpan. Inte för mycket men inte för litet heller, haha. Då tänkte jag köra på en body och svarta tights under. Skulle bli ganska bra tror jag! (stjäl inte mina ideer nu hörrni) Om inte kanin, tänkte jag faktiskt på drottning! (ni ser bilden här nedan) som jag var på utklädnadsdagen i 9an. Det finns nackdelar och fördelar med båda! Kaninen kanske blir lite väl ''sexig''? För min smak och en lång finklänning kanske skulle kännas lite för mycket? Jobbigt att springa runt i os.v
 
Säg gärna vad ni tycker!! Hjälp & åsikter är jag i mest behov utav. Puss & kram!

Utmattad

Godmorgon! (japp, jag går upp nu..) Vaknade upp ca. 6 imorse helt utmattad och bestämde mig för att nej, jag stannar hemma idag. Tror jag överbelastat min lilla kropp med jobb, plugg, skola & vänner, haha! Skall försöka trappa ner på det lite. Skulle egentligen haft en ''American and French evening'' idag med Carro, Carro & Lovisa från klassen men tyvärr är jag nog lite för krasslig för det. Istället blir det plugg för hela slanten, har en hel del att göra från skolan och även jobbet här hemma. Lika bra att sätta igång!
 
En hemma-dag/kväll väntas alltså! Imorgon skall jag & Olivia på 40 års-fest, blir nog kul!
Mitt i allt tråkiga! Här har ni en jäkligt gammal bild från högstadiet.. En utav mina första fyllor. Hahah! Minns hur den kvällen gick..;)
 
 

At school!!

Befinner mig i skolan, har samhällskunskap och slutar förhoppningsvis sedan. Skall bli riktigt skönt att åtimistone sluta lite tidigare på en lång dag! Direkt efter skolan skall jag följa med bästis till hennes pappa grav, tända ljus och göra lite fint till honom. Efter får det nog bli en liten matbit på stan också, utöka helgens planer lite! (som förövrigt ser toppenbra ut). Ikväll skall jag jobba på färjestad. Gissa om jag är trött? Ja som attan!! Just nu skulle det faktiskt vara härligt att gå i ide, haha.

Nåja, hellre fullt upp än inget alls! Cash is king;) Ha en toppendag!

Biblitekshäng

Haft en toppendag idag! På lunchen tog jag en fika med saknade Johanna (visst ses vi väl i skolan, men alldeles förlänge sedan vi hade en standarspratstund om allt mellan himmel & jord!) Så det var verkligen behövligt och för att inte nämna den allt för saknade choklad-latten! Mumma. Joy, Hanna & Julia hänkade även på som sällskap. Trevligt! Efteråt åkte jag tillbaka till skolan och tog skolkort, tror det blev helt ok. Försöker åtminstone inbilla mig det hehe.
 
Nu sitter jag i biblioteket med Sofia, Bella & Amanda. Dem försöker plugga, själv har jag gett upp det och gått all-in på pratandet! Skall alldeles strax kila iväg till Mcdonalds för introduktion (wish me luck).
 
Puss på er & hoppas ni haft en underbar dag;)

I've got the job!!!!

Woho! Ett till jobb är nu inplacerat i mitt dagliga schema. Numera inte bara färjestad utan också McDonalds! De här slitar-jobben kommer pryda CV:t så bra sedan! Dock så föredrar jag slit framför oslit när det gäller arbete... Tiden går så sakta om man inte har fullt upp!

Annars då? Veckan är helt f u l l s p ä c k a d. Utan överdrivt! Sitter här och försöker tänka ut hur jag skall hinna med allt. Imorgon skall jag ta en fika med Johanna (vi måste komma igång med våra vardagliga fika-rutiner igen!) sedan introduktion på det nya jobbet och därefter har jag hela kvällen planerad. Mitt upp i allt detta skall jag gå i skolan och göra allt plugg som bara väntar på mig. Haha så ser ungefär veckan ut. Det positiva är ju att alla planer är roliga!
 
 
Hela helgen skall spenderas med världens bästa olivia också! Var allt för länge sedan vi hade en hel helg tillsammans. Alltid du & jag mitt kära hjärta.
Såhär såg jag ut idag för er som undrar;) Klänning från Cubus och jeans från Lee.

09/10 Tisdag

Hola amigos! Haft sovmorgon ändå tills halv två idag! Legat och gosat med vovvarna hela morgonen, verkligen guldvärt. Nu skall jag snart sticka till stan & skolan för två lektioner. Ikväll vankas träning med Emma & powerwalk med Olivia! Helgen är planerad & ser ut att bli riktigt rolig. Life is good♥
Mammas prins

Entreprenörskap

Började måndagen med entreprenörskap som vanligt, riktigt kul om jag får säga det själv. Vi har en kort dag idag vilket är så himla uppskattat.. En vecka skall börja lugnt! Efter skolan skall jag hjälpa Felicia att hitta en ny väska på stan (lär inte vara några bekymmer hehe) och ikväll är det träning som gäller. Taggad! Taggad för allt;)

Dag med bästis

Spenderat hela dagen med min bästavän! Blivit mycket snack, skvaller och skratt som behövdes ta igen. Allting är verkligen oersättligt med någon man tycker så mycket om! Har som vanligt blivit stylad av min lilla stylist till väninna och på kvällen kollade vi på hockey. Just det! Missade förstås inte första avsnittet av Solsidan. Höjdpunkten av en söndag utan tvekan! Nu skall jag strax bege mig hemåt, trots allt skola imorgon. Hoppas ni haft en bra helg & mysig söndag ni fina. Puss på er♥

Färjestad-Modo

Ikväll skall jag jobba på Färjestad igen! Färjestad-Modo som spelar idag, på tal om hockey.. Så måste modo (efter färjestad och djurgården) vara det enda lag jag har lite hum om. Det ligger i Örnsköldsvik och Peter Forsberg ''Foppa'' har spelat där! Haha, mer än så kan jag inte.. Fast inte så illa ändå. Är faktiskt inte alls taggad till att jobba ikväll, känner mig både sliten och ful och det enda jag känner för är att ligga hemma med en stor godispåse med en romantiskfilm till det. Vore så härligt.. Men nej, inte ikväll & inte denna helgen!

Wimbeldon tea

Efter ett ruskigt hårt pass på sats sprang jag förbi Kardemumma och unnade mig en påse nytt te! Haha, inom de sista veckorna har jag blivit värsta te-fantasten.. Dricker hur mycket som helst! Denna gången fick det bli ''Wimbeldon'' (jordgubb, champagne & fläder) tycker smakerna var en lyxig blandning så vi får se vad det går för! Stannade även till på Vivendi och pratade med den alltför härliga ägaren. Efter att jag sprungit in och kikat på alla nyinkomna plagg har jag så gott som blivit ''vänner'' med dem anställda. Riktigt kul!

Nu väntas en lugn fredagskväll. Skall titta på Gossip girl 5!! Äntligen!! Och dricka mycket te därtill förstås. Mysigt♥

Träning

Åker till stan för ett svettigt pass! Den här helgen skall bli nyttig & alkoholfri.. Skall faktiskt försöka tämja ner på festandet framförallt;) Haha! Iallafall lite.. Nåja 1h cykelpuls samt 1h styrka väntar! Gött!!
Förresten! Måste bara rekomendera Chanels-foundation till er alla. Har hört gott om den förut & den lever verkligen upp till  sitt både namn & rykte! Älskar den. Jag brukar alltid bli väldigt ''glansig'' av foundation, vilket den här krämen motverkar helt perfekt. Ps, jag vet att jag har lite ''stig helmer'' hår på sidan.. Kan inte hjälpa det då vi har en ytterst farlig gasolgrill på baksidan! Glad över att några hårstrån är kvar iallafall haha..
sit

Sämsta humöret

Har precis gjort iordning fullkornsbröd & passionsfrukt, jordgubb och kola-te till kvällsmat! Så gott! Var på bästa humöret tills jag klev in i mitt rum, en viss (förlåt) jävel har varit här; städat och mublerat om som vanligt. Idiot till mamma! Om jag skall vara ärlig tycker jag att det är respektlöst från hennes sida som aldrig lyssnar när jag ber henne att inte städa och inte mublera och inte gå in i mitt rum men ändå gör hon det. Det är fasen de enda ynka 14 kvm i hela huset som jag slipper henne och alla andra i familjen på. Det är jätteviktigt att få vara ifred.....

NÄSTAN HELG

Efter en lång dag i skolan med bl.a vårat första journalistik-prov åkte jag och Carro & belönade oss med en sushilunch! Det var vi värda. Förövrigt var det första gången Carro åt det, eller ja, enligt henne har hon ätit ''kycklingsushi'' & det är tydligen samma sak;) haha! Hon tyckte iallafall om det så nu har jag ytterligare en kompanjon att ta massvis med sushiluncher med! Proppmätta och belåtna stack vi därifrån och jag vidare till sats, fixade ett nytt årskort då mitt gått ur. Måste rekomendera er alla att börja där! Så proffsigt, lyxigt och kvaliterikt. Denna gången fixade jag på både City & färjestad så nu kan jag variera mina träningsplatser. Såklart stack jag inte bara ditt för att fylla i lite papper utan även för att köra ett hårt pass! Nu är det dags att sluta slarva med träningen Emma! (peppar peppar mig själv ha-ha)                                                                                   
 
 
 

Existerar trevliga busschaufförer?

Ja, troligtvis.. Dock så är dem ytterst få! Nästan varje dag jag åker till skolan bemöts man av någon riktig bitter*itta. Idag blev jag så jäkla sur på gubben så jag kunde inte hålla mig ifrån att ge honom en utläxning. Helt rätt enligt mig själv. Väljer man serviceyrket skall man vara trevlig! Nog om det, väntar på att lektionen skall börja (har foto, lite trist tyvärr ha-ha). Ikväll vankas träning iallafall! Skulle verkligen vilja testa på nya sushi-haket idag också. Vore ju såå gott.. Mmm!
 

Gymnasieforum

Imorse fick jag skjuts till stan utav min granne, hur snällt?! Har verkligen toppen-grannar. I bilen snackade vi om jobb (som jag av någon anledning alltid tyckt varit ett intressant ämne haha). Hela dagen har spenderats på gymnasietforumet och informerat nästa årskull och varför dem såklart skall välja Sundsta! Riktigt kul faktiskt, och trots att jag missade en hel skoldag tränade vi istället på att framföra oss inför andra. Det gick jättebra! Nu förstår jag vad lärarna menar med uppmärskamma, leende elever. Så fort som någon skänkte ett litet smile till mig sken jag upp ha-ha. Nu sitter jag hemma och hällar i mig massor av koppar te, förblir så resten utav dagen. Mysfaktor 1000<3
Här är vi! Iformatörerna;) allting är verkligen roligt här i livet såvida man är positiv!

Prestigefylld-dag!

Idag har det hänt en hel del roliga saker! Efter skolan gick jag Karro, Carro, Lovisa, Nathalie & Ida och testade den nya M'c Flurry Mars på Mc, på vägen lyckas vi bli nerskvätta av en idiot i skolan som ledde till lite irritationer men nog om det! Väl på Mc upptäckte jag en arbetsintervju (alltså en kille som hade det med arbetsgivaren) självklart nappade jag direkt & tänkte; jag måste gå dit. Fast efter killen då, hade ju varit lite elakt att störa dem ha-ha. Hur som helst, bad jag att få prata med den ''blonda tanten'' and so I did! Presenterade mig och berättade att jag tjuvlyssnat lite på deras samtal, frågade om dem sökte anställda och isåfall var jag precis den som de sökte (man skall alltid snacka med självförtroende ni vet!) och jag lyckades få en arbetsintervju på direkten! Bara sådär! Det gick suveränt och jag hoppas innerligt hon hör av sig så fort som möjligt. Vilket jag tror, just för att jag tog för mig och ''bestämde'' från början.

Annars då? Kvällen har spenderats på jobbet, med andra ord läktaren på färjestad. Det var en riktigt grym match idag! (Ja det kan till & med jag avgöra hehe) Färjestad vann mot Linköping med 8-1 (tror jag?) Dem var utan tvekan spindeln i nätet under hela matchen. Nu skall jag sätta på reprisen av Svenska Hollywoodfruar, det får man ju bara inte missa. Mitt favvoprogram det!

Morgonspa!

Trots att jag har sovmorgon till halv två idag vaknade jag helpigg redan 07:00. Då är det enligt mig idiotiskt att slösa tid i onödan.. Lika bra att hoppa upp & göra något vettigt! Min morgonsyssla resulterade i ett morgonspa, hur länge sedan som helst jag hade på en lermask. Jag tittade om det fanns något svettigt pass på sats men verkade inte så (känns onödigt att åka in till stan för att gymma) när man ändå kan göra det lika bra hemma!
 
Min morgonplan!
1. Hemmaspa = Lermask, ansiktsscrub, ångbad och bort med gammalt och fult nagellack!
2. Läsa igenom journalistik-häftet, till provet på Torsdag.
3. Springrunda på ca 30 minuter, 90 armhävningar + 90 situps (30 åt gången) + benböj.
4. Åka in tidigare till stan för att kolla i lite affärer (alltid lika kul!) & vara smakråd åt Caroline!
 
Sen vankas en rolig samt en hatisk lektion..... Svenska (LOVE) Matte (brutalt tråkigt) & ikväll jobb på Färjestad! Bra dag. ♥

Cozy autumn

Äntligen är vår kära höst är! Haha, trodde aldrig att jag skulle säga det. Men det finns inga dåliga väder, enbart dåliga kläder;) (tar nog tillbaka det någon dag dock hehe). Nu på kvällen har jag bara legat i soffan med vovvarna och massor utav tända ljus & mängder av koppar te därtill. Hur mysigt är det inte? Mmm. Njuter verkligen av livet just nu. Det blir knappast sämre med en sovmorgon till halv två imorgon heller. Åh, så underbart! Nepp, nu skall jag fortsätta mitt mysande. Hoppas ni har det gott, puss på er.
En bild från en utav förra årets vinterdagar

Måndag

Godmorgon! Sitter på entreprenör-lektionen och bollar ännu mera ideer till vårt företag med mina kompanjoner;). Måste säga att det ser mer & mer lovande ut! Är så excited. Vi har två lektioner till idag, journalistik och samhäll, bara roliga lektioner som tur är. Ikväll skall jag, tjockisen själv iväg och träna. Veeeerkligen på tiden nu! Har inte hunnit träna på 2 veckor. Usch & fy inte bra Emma..

RSS 2.0