Winter, i love you

Jag tycker att vintern är så fantastiskt mysig. Ioförsig kylan är kanske inget att sukta efter men om man bortser ifrån det, när hela Karlstad är kolsvart och det enda som syns är skymten utav belysningar överallt. Som att det glittrar. Och för att inte nämna julgranen på torget, den är oslagbar. Gah, jag skulle kunna sitta och picknicka och bara titta på allt det här utan att vilja sluta! Hur kan man inte älska det här. Såå vackert.



Förändring

Trivs som handen i handsken i mitt superblonda hår! Jag har alltid varit blond och det är verkligen jag. Även om jag blivit mörkare med åren, så kommer jag alltid att förbli en äkta blodnin! Men nu känner jag att det är dags för en pytteliten förvandling. Något i stil med bilden här under! Slingor skall in och mer mellanblondt hädanefter. Vad tror ni om det? Det här är verkligen något jag gått och grubblat över.. Så skulle vara supertacksam över er respons! :)


Jag i början av 9an

Spakväll

Åh, har ett perfekt avslut på den här tuffa dagen. Spakväll med mig själv! Måste vara den bästa och framförallt billigaste vardagslyxen! Love it. Har haft peeling, ansiktsmask, ansiktsvatten, rakat benen, smörjt in mig med body lotion och lackat tånaglarna. Känner mig så fräsch nu, det var verkligen behövligt! Nu skall jag mysa till någon film resten av kvällen ♥

Använder mig utav Victoria Beckhams bodylotion, älskar att den är så fräsch och sylig.


this day

Gick ner och åt förut med två fina vänner. Har aldrig tyckt om Mitticitys resturang just för att det påminner om en skolmatsal, men salladen där är så jävla god! Lätt mitt nya favorithak när det gäller sallader! Nu skall jag ner till Sats för att stänga utav mina känslor och bara köra hårt!

SVÅRASTE PROVET

Har precis gjort mig av med det svåraste provet jag någonsin varit med om! Den sista frågan, (åsikts, argumentfråga) hade inte ens en tanke som dök upp i mitt huvud på 10 minuter. Och jag som alltid brukar ha åsikter om allt! Shit.. Men förutom det kändes det bra, klarade det helt klart och för att ha nötat in ett prov två timmar innan var det bra gjort! Dock oansvarslöst att ta tag i det så sent, hehe. Den här känslan har jag nu: Jag är nästan fri!!!! Så enormt skönt, bara 2 prov kvar!

Såhär såg det ut innan provet förut, anteckande så händerna nästan gick av, annars så måste jag säga man jobbar lätt bäst under stress. Aldrig varit så fokuserad och framförallt sur innan ett prov, haha!

i plugget

Sitter och pluggar på Spanskan

Tips!

Jag måste tipsa om en suverän hemsida! Märkeskläder till sjuka priser och man hittar verkligen allt där. Alla kända och stora märken, för att inte nämna perfekta nyårskläder. Tror jag skall köpa min där, vill ha en långklänning och där finns det vädigt många fina och glamourösa. Ni kan verkligen fynda där så titta in!

www.outletsverige.se

God morgon världen

Hej på er! Skall alldeles strax åka till skolan, är riktigt trött.. Ville bara ligga kvar i min varma sköna säng med vovvsar intill, men icke. Såhär ser jag ut idag, uppsätt och en enkel stickad tröja. Har testat med lite mörkare skuggning över ögonen också. Denna gången blev det bara ojämt, inte kladdigt som förra! Nåja.. alla tjejer är väl inte tillämpade till smink & sånt!


Pluggar

Pluggar på samhällsprovet som jag har imorgon. 70 sidor och jag börjar med det nu.. Men det konstiga är att jag får in det i huvudet ändå. Kunskapen är definitvt kvar tills imorgon men längre än det är tveksamt! Nu skall jag fortsätta.


tuff dag

Nyss kommit hem ifrån en hård dag! Så otroligt skönt att ha Np överstökat, kändes som att jag skulle somna på lektionen efter. Så nu är det bara att ta tag i nästa prov, som är imorgon och sedan en långpromenad med vovvarna. En dag som denna önskar jag att jag hade en liten råtta till hund.. Haha, vore effektivt att slippa gå så långt jämt. Har iallafall varit till affären och köpt lite gott med mamma. Chips, dipp, pepparkakor & julmust till mitt pluggande. Var ett bra tag sedan jag åt något onyttigt, så det här förtjänar jag faktiskt ;).

Hemskaste jag sett

k

Nationella

Godmorgon sunshines;) gick upp klockan 5 idag! Hehe lär bli ett antal latte:ar under dagen.. Startar dagen med nationella läsförståelse i Svenska! Tror det kommer gå bra, har ganska lätt för språk. Sedan blir det ett pass på sats som väntar, sugen på att köra någon gruppövning! Annars är det plugg för hela slanten som gäller idag, eller den här veckan! Hoppas ni får en bra dag & lycka till på Np ni som har det!

Såhär ser jag ut idag. En lappad kavaj, ni vet lite brittisk ryttarstil & till det ett par ''rid''skor. Haha lär se ut som värsta hästtjejen idag om man bortser ifrån smyckena.

I WANT IT ALL










Nyårsskor

Hittat dem perfekta nyårsskorna! Gissa om jag är lycklig?? Dock har jag inte funnit klänningen än men det här är i alla fall en början. Glittriga pumps tycker jag kan vara riktigt snyggt! Det påminner om när man var liten och allt skulle vara glittrigt. Annars dög det inte, haha. Dem här är i silvriga men jag tror att jag hellre vill ha ett par svarta. :D


Från ellos.se för 499 kr och 799 kr. Tror jag väljer de billiga, dem lär ju inte komma till användning så mycket.

Powerwalk

Nu sticker jag ut & promenerar med Olivia! Motion och tjejsnack samtidigt, vilken bra kombo. Förena nytta med nöje typ, hehe. En bra start på en Måndag!


Död

Ni kan inte ana vad slut jag är efter idrotten! + att jag sovit 3 h inatt. Det var klädsim och jag fixade mvg med bra tid, är riktigt nöjd över mig själv just nu! Haha simmade och tänkte på hur mycket kalorier jag förbrände till helgen.. Bra motivering va? ;) Helgens planer är förövrigt redan spikade och det lutar mot en betydligt lugnare men framförallt mysigare helg den här gången! Var ett tag sedan så det ser jag verkligen fram emot! Har ni några planer? Det jag såg mest fram emot den här dagen var dock att komma hem och krypa ner i sängen med mina älskade vovvar! :D

mina älskade vänner


Skolan

Sitter i cafeterian och pluggar på samhäll, än så länge har det dock blivit mest prat.. men men! Har fått ett Natur prov ur vägen åtminstone, tror det gick hyffsat. Nu återstår bara 4 prov den här veckan. Jävlar vilken vecka! Haha. Skall försöka tigga till mig en träff med Olivia sedan också, saknar min vän!


Mot stan

Halloj mina vänner! Idag har jag faktiskt gjort lite nytta. Hur svårt det än är att tro, så har jag pluggat en hel del. Har 5 prov till veckan så med andra ord vilken död människa jag kommer vara efter det här! Nu sticker jag in mot stan. Hoppas ni haft en bra första advent med mycket gottit därtill. Puss på er!
Jag i Fredags

I miss you

Gah, vad jag saknar den här knöppgöken! Gymnasie och nya vänner i all ära men fy vad synd det är att glida ifrån nära vänner. Glidit ifrån kanske inte var rätt ord.. När vi ses är det som vanligt lika roligt och samma känslor inblandade! Det är väl det som kännetecknar en kär vän, hur sällan man än ses står man fortfarande lika nära. Nära som borta. ♥


YESTERDAY WAS A GOOD DAY




Kollade igenom bilderna på kameran så är den här bilden det första jag ser! Haha, snacka om att jag skrattade en aning. Har även dragit slutsatsen, Sofia du är fan inte fotogenisk! Men söt är du iallafall.:D

Gårdagens

Såhär såg jag ut igår! Hade en riktigt bra kväll. Började den med mat och massa pratande vid Frost, ceasarsalladen var gudomlig, mmmm. Och sedan fortsatte vi hos Sofia hela kvällen, där det både kom och gick folk. Tack för kvällen!


Espanol

Sitter och pluggar på Spanskan med Johanna

time 4 school

Åker in till stan nu. Har en spanskalektion på morgonen och efter ytterligare 3 timmar en mattelektion. Värt! Skall skynda mig så jag hinner mysa lite med hundarna nu. Puss!

PLANS OF THE WEEKEND

Fick en fråga i bloggen om en ''frågestund'' och det har aldrig intresserat mig förut. Bloggen skall vara relativt ytlig tycker jag! Men om ni vill ha det så kan jag såklart ordna en sådan. En tjej frågade om ''planer till helgen'' så det tänkte jag berätta nu. Min helg ser väldigt lovande ut!

Fredag - Soft skoldag, endast två lektioner. Fixar mig iordning med några vänner och sedan drar vi vidare till Frost där vi startar kvällen med lite mat och tillsist såklart utgång!
Lördag - Hela dagen skall gå åt att plugga, avrundas med bio
Söndag - Plugga och träffa en kompis

Hoppas ni får en bra helg också!

Bra avslut på en torsdag

Avslutar den här Torsdagen med potatisgratäng, oxfile och julmust och The hills! Bra avslut

Myser med Sissi

Medans Sofia sminkar sig myser jag med Sissi! Goaste katten jag träffat.. hihi älskar djur

Donken & hockey

När man är med lilla Sofia ensam får man räkna med ett Mc Donalds besök! Och varje gång höra orden ''jag skall sluta äta här'' som båda jag och hon samt alla andra vet inte kommer ske, haha. Nu skall vi plugga lite och sedan åka och kolla på hockey. Vet dock inte vilka dem möter, men det lär väl märkas hehe. Go Färjestad!!

politisk tanke

Sitter på Samhällskunskapen och pratar om EU. Jag och några vänner kom in på ett intressant ämne om politik förut som jag tänkt på flera gånger faktiskt utan att säga något! Folk förknippar oftast socialdemokrater som snåla och ''alla skall ha lika'' medans andra förknippar moderaterna som ''rika och snobbiga''. Nu menar jag inte själva partiet eller de äldre som röstar, för dem verkar vara mycket mer pålästa. Däremot ungdomar, vill mer än gärna kalla sig moderat. Dem tycker att det låter snobbigt och om man håller på det partiet då är man ''rik''. Som att man skulle bli mer accepterad som moderat, eller något liknande. Helt ärligt, tror jag de som tänker såhär har fått allt med politik på bakfoten. Moderater står för eget ansvar, att man skall jobba sig upp till det man vill och ansvara för sig själv. Socialdemokrater vill jämna ut samhället, och även hjälpa dem som har det svårt. Om man ser det så, märker man att båda partierna vill värna för något bra och det är ju egentligen självklart.

Jag är nog en blanding på politik, jag tycker om moderaterna för att man skall ta eget ansvar och enligt mig är det självklart att en läkare skall ha högre lön än en person som jobbar på ica, tex. Däremot tycker jag Socialdemokraterna är bra för att dem värnar för dem som har det mindre bra, vill hjälpa andra. Jag tycker att man skall hjälpa dem som har det svårt. Det var ju socialdemokraterna som bildade ''socialbidraget'' som har hjälpt många! En god tanke. Vad tycker ni? Lite tråkigt att partierna har blivit laddade med sådan negativitet när man istället kan se det positiva. Typiskt människan egentligen, man glömmer bort det positiva samtdigt som man bara har ögon för det dåliga.

Godmorgon

Godmorgon sötisar! Jag börjar sent idag också, fast trots det har jag gått upp tidigt. Inte illa? Hehe.. Har både roliga och tråkiga planer för idag. Skall sätta ut lite annonser på blocket (tråkigt) och ikväll skall jag till Felicia på sminkfest. Skönt att hela veckan har gått, jäklar vad fort det går!


photoseries


Grymt tips!!!

Som ni vet om ni läser min blogg vill jag verkligen förstora läpparna.. Fylliga läppar är så himla kvinnligt & läckert! Det finns såklart flera olika sätt för att få större läppar såsom olika lipplumpers läppglans, dock så blir läpparna mer svullna och röda än större. Jag är helt säker på att alla har salt hemma? Ta det på läpparna, det kommer att synas skillnad! Glöm inte att ta lypsyl efteråt då salt är väldigt uttorkande och läpparna kan spricka. Go for it girls!




ten truths

Om jag ger mig in i någonting ger jag alltid 100%

Jag lyssnar mer på vad andra har att säga än mig själv (glömmer bort mina egna bekymmer hehe)

Jag älskar att fika och tjejsnacka, min glädje i vardagen

Den bästa känslan är att göra någon glad & att känna sig omtyckt.

Jag är stönig och skall alltid ha min vilja fram

Bryr mig ofta om andra och hur dem mår

Jag hatar djurplågare, helt ärligt önskar jag att dem går igenom något sånt själva. & dör!

Jag köper aldrig för att ''köpa'', sparar hellre till en sak med högre värde som också behåller sitt värde. En liten investering! Ioförsig ser inte många personer väskor som investeringar haha..

När jag var liten var jag en riktig pojkflicka. Hatade att bli uppklädd, sminka mig och se fin ut som andra tjejer, jag var slarvig (än idag) tuff och ville hitta på saker som inte ''tjejer skall våga''


Stadshäng efter skolan

Efter ynka en lektion i skolan stack jag och fyra fikasugna tjejer och åt/drack latte på Waynes.. Haha än så länge har jag och Johanna varit där varje dag, vilka stammisar! Behövligt tjejsnack som vanligt och tittade även efter lite julklappar. Nu är jag hemma och det väntas skolböcker och ett varmt bad ♥



Bilderna är som vanligt tagna av jojos iphone

Onsdag

Börjar inte förrän 12, haft en lång sovmorgon! Åker till skolan för en lektion. Feelin' good


SÄLJER SATS KORT!

Okej.. Det här med träning och att komma i form gick inte riktigt som jag tänkt. Åtminstone inte på Sats, har inte tillräckligt med motivering för att träna regelbundet och för att det skall vara värt att ens ha ett kort. Så jag har beslutat att sälja det till någon som har mer nytta utav det än mig! Fast tappa inte förtroendet för mig, jag skall komma i form och bli riktigt tight.. hehe förr eller senare!

Det är ett årskort som jag köpte för drygt två månader sedan för 3500 kr. Alltså 10 månader kvar på det och det tillkommer en hel del erbjudanden som rabbatter på affärer m.m. Prisförslag får ni som är intresserade komma med. Säljer till det bästa förslaget förstås. Lycka till med träningen nästa kortägare!

RESOR

Drömmen nu vore en utomlandsresa med mina vänner. Festa, sola och bada hela tiden! Åh lycka'


Oerhört förbannad

Den här skoldagen slutade ju bra! Vrålförbannad springer jag ut ur klassrummet från Na:n. Det är jävligt sällan någon får mig sur men när jag väl blir det exploderar jag nästan, sitter och darrar nu ha ha. Jaja, nu skall jag in till stan och träffa Olivia iallafall. Den godingen får mig på bättre humör åtminstone!

En dröm på datorn

Måste bara tipsa om Isabel Adrians blogg! www.isabeladrian.chic.se. Det är den bästa bloggen helt klart enligt mig själv, jag drömmar mig bort lika mycket varje gång till andra sidan jorden och glömmer bort att det är faktiskt Sverige jag bor i, haha. Titta in och ni kommer aldrig sluta besöka henne! Gah, jag skall drömma om det landet tills min dröm blir förverkligad, när mitt hem ligger i Usa.

Ni strålar

Tillägnar ett litet inlägg till Andrea & Sandra, som bjöd på middag och efterätt i helgen. Så omtänksamma människor som er borde det finnas mera utav! Gud vad jag är glad över att gå i samma klass som er och överhuvudtaget få vara er vän och haft chansen att lära känna er. Ser fram emot de kommande tre åren tillsammans mina vänner. Btw, jag behöver inte tillägga hur otroligt vackra ni är på den här bilden? Puss på er!! ♥


Älskar att plugga

Har planerat sedan tidigare att ikväll då måste jag plugga på Natur! Gör jag det? Faaaan heller.. Haha. Här sitter jag och klockan är redan 21 och jag har inte ens börjat. Sjukt att det kan vara så svårt att komma igång! Näh emma, ryck upp dig själv och gör lite nytta nu. :D


Dagen i bilder

Bowlade på sista timmen med klassen, var riktigt kass men det var kul ändå! Mycket skratt med goa människor! Efteråt fikade jag med några vänner på stan och tittade runt i lite butiker (standard numera haha) Nu sitter jag här hemma, skall snart börja plugga. Men först en promenix med mina vovvar som jag saknat! Trots att jag träffat älsklingarna imorse. Hoppas ni haft en bra dag!

Waynes med fina flickor

Fikar på Waynes med Johanna & Maya, planerar roliga saker till helgen och resor framöver. Längtar!


Bilder lånade av Johanna


Monday mornin'

Hello guys! Jag är redan i skolan, en timme innan vi börjar! Så himmla skönt med lite extra tid nu när vi har Np idag, skall förbereda min muntliga redovisning under tiden. Den skall handla om ''Kärlek som inte existerar'' och personen jag kommer prata om är Elvis Presley! Vem kan tro att jag tycker om honom? Haha..

Såhär ser jag ut idag, vanlig som vanligt. Ha-ha

Myser

Myser på bra här hemma! Har pluggat (en väldigt liten stund) med gott tillbehör och nu har jag precis kommit upp ur ett varmt bad med levande ljus. Mina favoritsysslor på vintern är utan tvekan varma bad & sola solarium! Skall sätta på en romantisk komedi som heter Runaway Bride med Julia Roberts och Richard Gere! Den är nog bra!

Påväg hem (mobilblogg)

Påväg hem ifrån Sofia! Jag avskyr att vakna upp dagen efter man varit ute, eller hos någon annan. Man, eller jag blir nästan rädd för mig själv så jag ser ut.. Haha. Stackars människor i omgivningen! Idag är en sådan dag jag bara vill gömma mig inne med massa filmer och en bra vän därtill


Gårdagen

Alltså shit! Vilken gårdag! Haha! Började hos Sandra och efter dess blev allt oklart på festfronten. Men vi har hunnit med mycket! Fått gömma oss bland trädgårdar tack vare polisen.. Haha men vilket äventyr. Tillslut var det bara jag & Sofia kvar som stötte på några killar på stan och fortsatte natten med. Sjukt att vi har varit med om allt det här nyktra.. Hur som helst, nu skall det pluggas hela dagen. Har np imorgon & Na prov till veckan. Puss på er!

Världens bästa Sofia


Tjejmiddag & utgång

Nu åker jag iväg på tjejmiddag hos Sandra & Andrea. Dem har ett tema som innebär att vara ''klassisk & elegant, med mycket svart & vitt.  Skall bli riktigt kul! För att inte nämna hur laddad jag är för att umgås med mina vänner. Efteråt blir det vidare ut, så jag antar att vi ses i dimman? ;) Om ni ser några figurer liknande ett schackspel på stan så är det nog vi! Hojta till! Hoppas ni får en urbra kväll, hörs mer imorgon ♥


Kvällens outfit, tycker ni jag lyckas se lite elegant ut? Haha;)

Dör av att städa

Är hos farmor och skall tjäna pengar. Vet ni vad jag gör? Rent ut sagt ett slavarbete! Ärligt talat så ser jag upp till folk som står ut med att jobba som hembiträden, fönsterputsare, trädgårdsmästare m.m vilket skitjobb, haha! Skall jobba tills 4. Vi skall ta en kaffepaus nu så jag överlever förhoppningsvis. Vad gör man inte för lite pengar?

Frukost

Mamma var iväg och handlade nybakta frallor och bullar till frukost! Mums. Nu skall jag åka och fixa present och börja förbereda mig inför kvällen. Idag skall jag komma i tid & ha bra tid på mig! (Stressa=det värsta som finns)


Läppförstorning

Något som jag länge velat göra är läppförstorning. (Ingen operation utan spruta). Jag tycker det är så himla snyggt med stora och framförallt fylliga läppar! Jag har aldrig haft något emot operationer eller förändringar överhuvudtaget som jag vet att många har och dömer andra efter. Jag tycker att man skall göra vad man vill, det är sin egen kropp det handlar om! Jag förstår inte alls varför folk gör världens sak över ett ingrepp, det är inte deras sak helt enkelt. Det är just det jag varit rädd över angående detta sedan tidigare också, att folk skall döma mig efter en spruta. ''Där är hon som förstorat läpparna, kolla på henne m.m'' Men åt andra sidan har jag aldrig låtit människor förändra mina viljor så det tänker jag inte göra nu heller. Jag skall fan göra det här!

Jag är medveten om att endel blir beroende utav operationer, sprutor och allt mellan himmel och jord, missbrukar det och tillslut ser ut som en helt annan människa. Och det är jag såklart inte för, det är trist att det kan bli ett beroende. Men så är det också med allt man gör, dricker man för mycket blir man alkolist m.m. Så är det med allt! Missuppfatta mig inte bara, så länge man har koll och det är något man vill göra tycker jag att man skall utföra det.



Versace for H&M

Vad tycker ni om det? Själv tycker jag att det är roligt att H&M har fått lite glamour i sitt märke, eller i allafall försöker. Däremot tycker jag att H&M är ett märke som skall förbli billigt. Det finns ju de märkena som kostar mer och de som kostar mindre & när man går till H&M tror jag de flesta förväntar sig ett bra pris. Man skulle ju aldrig kunna tro att H&M säljer ett klädesplagg för flera tusen. :D

When my eyes are open, I see you. And when they are closed I see you and me.

God morgon på er! Har lite ärenden som jag skall göra, b.la sälja alla mina ridsaker (!!!) och hämta mitt busskort som jag tappat bort, tusen tack till den goda själen som lämnade in det. Har många roliga planer idag och för den här helgen överhuvudtaget. Skall vara modell för Joy sedan, haha jag modell.. Då lär hon få jobba. Men det skall bli kul!


Önskelista

Jag fick en fråga för ett tag sedan om vad jag önskade mig i Julklapp, och eftersom det inte finns något bättre än att önska och få saker tänkte jag berätta det här!

1, En Yves Saint Laurent ring, den rosa här nedanför! Den är att dö för så snygg. Skulle aldrig släppa taget om den.

2. En mulberry väska.

3. Presentkort på Spa, klädaffärer
4. Pengar
5. Jeffrey Campbell skor


Det är nog allt och något som jag verkligen vill ha!

älskar mat

Gissa vad glad jag blev när mamma kom hem med min favorit''rätt''! Älskar potatissallad och baconlindad filee haha.. Kan äta hur mycket som helst, så det skall jag göra nu. Äta massor med mat och se på film! Bra avslut på en Torsdag♥

Powerwalk med Olivia & vovvarna

Har varit ute i nästan två timmar och powerwalkat med Olivia & vovvsarna! Hoppas jag brännt många kalorier till helgen.. Hehe. Jag hade inte träffat Olivia på en vecka så det var verkligen på tiden och vi hade sjukt mycket att ta igen. Kändes som jag blivit av med en sten på hjärtat när jag kom hem. Så lite tid men ändå så dyrbar! ´

Äntligen!

Har väntat i över en vecka på att få tillbaka min vinterjacka! Sprungit runt och frusit.. Funderade nästan på att köpa en ny, haha. Anyway, hädanefter hittar ni mig som en liten jultomte igen ;)

KONTANTER PÅ BUSSAR!

Om det är något jag verkligen hatar är det de nya systemet på bussar! Fy för kort hit och dit. Vem håller koll på hur mycket pengar man har och att fylla på det hela tiden? Iallafall inte jag.. Behöver nästan fjäska som tusan för busschauförren ''kan du inte göra ett undantag och ta kontanter, jag glömde'' till min fördel brukar jag därför få åka gratis, eftersom dem aldrig tar emot pengarna. Men idag var det en liten surare tant i bussen, det slutade alltså med att jag inte kom till skolan. (mamma var på jobbet och hittade inte kortet imorse) Vilket ioförsig inte är konstigt, borde inte ha sagt ''Har du inget hjärta'' till henne, haha. Tror att både jag & hon lärde sig en läxa. Till mig= hålla bättre ordning & koll och till henne sluta vara bitter & lev livet. Med andra ord byt jobb!

En gammal bild på mig & Jennifer, var mycket mörkare där.


Café, ett ställe att avslöja hemligheter?

Häromdagen gick jag och min vän som vanligt och tog en varsin latte på ett Cafe, för att skvallra, snacka, kill och tjeproblem. Prata om allt mellan himmel & jord med andra ord. Väl när man kommit in på ett intressant samtalsämne är det inget som stoppar oss (då vi kan fortsätta i flera h) Och framförallt ingen som hör oss heller! Tror vi åtminstone...

Att sitta på ett Cafe för att prata ut om sina problem och ''hemligheter'' är en standard för dem flesta. Det är därför alla älskar det. Man går därifrån med ett leende på läpparna och problem som är lösta, tack vare sin vän som lyssnade så noggrant. Men är det bara sin vän?

Nu till saken, det här är något jag aldrig tänkt på förut men däremot alltid kommer tänka på i fortsättningen. Vad man säger och inte säger - offentligt. Jag och Sofia hamnade intill några grabbar, som pratade om precis allt.
- Går väl inte att ligga med liten k*k, tänk och göra det
- Den bruden alltså, hon låg ju med honom
- Sade hon så? Fan vad läcker hon är
Killgänget samlat - Hahaha
Som ni säkert förstår lyssnade vi av deras samtal under hela vår fikastund, det roligaste vi varit med om, utan tvekan! Haha fan vad bortgjorda dem är, hur gamla är dem egentligen? Tror dem genomgår en 40 årskris. För en stund sedan var killarna helt normala och efteråt en halvtimme har vi redan dragit slutsatsen desperata gamlingar utfrån våra fördomar och deras snack. Vi tänkte inte heller på att precis innan dem börjat snacka hade vi haft ett precis likadant samtal (dock inte om sex) vi tänkte inte heller på om någon kanske avlyssnade oss? Å andra sidan, vi fick iallafall ett gott skratt.


A white little beaty

Det här är klänningen som jag köpte idag. Gillar att den är så romantisk & oskuldsfull! Tänkte bära den på Lördag men temat är somsagt att vara elegant och stilig. Jag tror att med några smycken och en läcker uppsättning kan den bli perfekt! (även om det inte ser ut så nu) & med ett par klackar till förstås, gah benen kommer bli så läckra!


Day in the city as usual

Hej på er! Ännu en dag avklarad i skolan och bara två dagar kvar tills det är Fredag! Weho! Efter skolan tog jag en fika med Fia för att sedan ta en rundtur på stan, kollade runt i butiker i flera timmar och jag skall visa er vad jag fick med mig hem sen. Blev även tillfrågade att bli statister till en film som skulle sändas på tv som var inspirerad från The hills. Jag och Sofia tackade självklart ja, dock visade det sig sedan att man var tvungen att vara 18 fyllda. Men ni som är det, SÖK! Tänk vad roligt att få testa på + bra lön för sådan liten tid! Nu skall jag stoppa i mig något att äta. Tack för dagen min lilla glädjespridare!

Johanna utanför Waynes

Sofia är kameraskygg, för första gången någonsin ha-ha

Jag, sliten och trött men äntligen hemma. Nu skall jag mysa! :D

Kuvertväskor

Är helt såld på kuvertväskor! Tycker att det är så snyggt och kan pimpa upp en enkel look. Brukar ha svårt för lite tuffare och kaxigare detajler men det här kan faktiskt vara både kaxigt och stilfullt samtidigt. En sak som jag vill ha i mängder och självklart är på jakt efter är den perfekta!

Älskar den här väskan! Älskar räfflade väskor överhuvudtaget, tycker det ser elegant ut. Påminner lite om den ''äldre överklassens stil'' användes ju jämt förr. Kul att det har kommit tillbaka!

Mammas lilla pojke

Sitter och surfar och helt plötsligt dyker denna lilla herren upp. Är han inte för go? Bara kommer och kramar mamma.. Mammas lilla pojke det! Förövrigt skall ni veta den underbara känslan som uppstår när man har sovmorgon till tolv är! Nu skall jag titta på film & sedan sova, puss natti


Dagens köp

Som sagt, nödvändigheter! Silikondroppar & värmeskydd. Skulle aldrig klara mig utan dessa två saker!

citygirls

Tog en fika efter skolan med fyra tjejer! Som alltid lika mycket skvaller & tjejsnack.. Jag älskar fikor! Efteråt åkte Sofia, Sandra & Anna hem medans jag & Johanna stannade kvar och kikade i butiker. Letade efter en outfit till helgen och tror jag hittade den jag ville ha faktiskt. Blev lite minishopping som nödvändigheter, hårmedel m.m. Tack för dagen tjejer ♥




Lunch

Sitter med Sandra och pluggar inför det muntliga framförandet i Na:n som vi skall ha snart. Får se hur det går, men skönt att ha det överstökat sedan! Förresten såg en bild alldeles nyss där det stod med text ''you hate your life while some people dream of having your life'' vlket stämmer fruktansvärt bra, vi svenskar är väldigt bortskämda och inser faktiskt inte vad vi har. Köper saker som man inte behöver, m.m egentligen tycker jag att det skall fortsätta vara så (vi skall fortsätta köpa) men vi får inte glömma att uppskatta vad vi har. Alla borde uppleva något sådant någon gång, tänk vad tacksam man skulle vara med livet då! Och skänka pengar till behövande, ge bort kläder som man inte behöver tycker jag är en självklarhet och det minsta man kan göra för andra, så lite för oss men så betydelsefullt för någon annan. Något att tänka på!


GOD NATT

Nu blir det ett varmt bad med levande ljus, bra avslut på kvällen

Fit for fight

Sådär! Ett pass på Sats avklarat, sprang 40 min och styrka i 30 min. Skall tillbaka imorgon igen och köra samma visa! Nu känner jag mig lite duktig faktiskt. Annars då... När jag kom hem & verkligen sett fram emot att komma in ifrån kylan är jag utelåst, såklart. Blir inte alls förvånad att skitungen eric inte tänker på något annat än sig själv (inte lagt ut nyckel när han gick), JA han skall få en utskällning sedan när han kommer hem!! Efter en timme och hela min kropp domnat bort begav jag mig till farmor och nu sitter jag här. Skall väl börja plugga snart.. Muntlig redovisning i Na imorgon!

Fika och fönstershopping

Började dagen med en fika på Waynes och lite fönstershopping med Johanna på stan. Blev som vanligt mycket tjejsnack som alltid är lika roligt med min fina vän! Kollade runt efter något fint till helgen också. Nu pluggar jag inför Nationella, wish me luck guys

Fina fina Jooojo

Måndag!

Godmorgon världen! Jag är hur laddad som helst inför träning och hälsa, nu jäklar skall jag bli tight;). Börjar inte förräns 11 idag, hur skönt som helst med lite sovmorgon. Blir en latte på stan och lite strosande i affärer innan skolan med Johanna. Nu skall jag sticka! Puss på er & ha en bra dag :)



Måste säga att jag älskar rumpan man får i klackskor. Fantastiskt, den som kom på klackskor borde få nobelpris för snyggtips eller något liknande.. Snyggare rumpa, längre ben och bättre hållning. 3 i ett!

things you maybe don't know

Som vanligt på natten blir jag överhyper och riktigt ''igång''. Har redan städat hela huset, gosat med mina hundar och tvättat förfullt, fått mycket gjort! För att fördriva tiden ännu mer kör jag på en 10 saker du kanske inte visste

*
Har funnit otroligt underbara vänner under gymnasiet, som jag aldrig vill släppa
* Jag älskar att göra folk glada! Finns inget bättre än när någon uppskattar vad man ger, gör eller säger.
* Jag är ''längdblind'' anser långa personer som normala och korta som dvärgar. (På ett ungefär)
* Jag pratar och sjunger alltid för mig själv, kan till och med föra samtal med mig själv; ställa frågor och ge svar, haha.
* Tycker nästan aldrig att någonting är pinsamt och tar lätt på det mesta
* Jag ser upp till självsäkra människor, men ogillar dem som anser sig bättre än andra
* Jag älskar att kämpa för någonting och få det
* Jag är väldigt slarvig, kommer alltid försent och glömsk, tänker alltid ''det löser sig'' mindre bra egenskaper
* Ibland kan jag glömma bort vilka jag känner och inte, träffat och inte träffat. Hänt flera gånger att jag presenterar mig för människor som jag redan känner haha (Glömsk!!)
* Jag faller nästan aldrig för någon, blir förälskad
* Älskar att festa! Och dansa, även om jag är lite dålig på det. Det är kul!

New detail

Ibland är det lyxigt att ha en mamma med en inredningsbutik! (den är såld nu) Kan bara välja och vraka ibland saker och ting, och mitt hem byter stilar för varannan vecka känns det som.. Haha. Hur som helst, kunde bara inte motstå den här ''statyn'' när jag såg den. Passar perfekt in till min stil, jag som älskar det lite gammaldags:a & klassiska, inte så mycket för modernt. Den är ganska stor och tar lite plats, har tänkt att göra om i rummet snart och i mitt huvud med de tankarna jag har kommer det bli fantastiskt som klart.

Sunday

Hello sunshines! Så tråkigt att helgen redan är slut, men då taggar vi inför nästa! Som jag verkligen ser fram emot, bjuden på maskeradparty hos Sandra & Andrea. Har dock lite skola att ta tag i tills dess. Imorgon skall jag börja ta tag i träningen igen och bli duktig med hälsan! Mycket sushi & ceacarsallad hädanefter, mums ;) förövrigt har denna Söndagen varit väldigt lugn, sovit i stort sett hela dagen. Nu är jag laddad inför en ny vecka!

Natten till Söndag

Äntligen hemma! Varit och firat emma, ätit på ankan med flera nya människor och tillsist vidare. Kvällen slutade tidigt och till mina klassvänner, fy vad jag har saknat er ikväll. (sofia,emma,johanna,bella,andrea,sandra m.m tjeejer!!) allt jag tänkte på var att jag ville till er. Hoppas ni hade en bra kväll mina guldklimpar. Nu skall jag sova ut tätt intill mina älskade gossar♥





Fräschar till mig

Precis tagit ett varmt bad! Gjort hårinpackning och ansiktsmask, rakat benen & smörjt in dem med bodylotion (kokos från thebodyshop). Perfekt början på dagen att känna sig fräsch och utvilad. :D

Pluggkväll check

Resterande kväll ägnar jag åt skolböckerna, läser på samhäll och muntligt framförande i Svenska! ''Illa'' eller lite nördvarning att göra det på en Fredag, lite väl duktigt för att vara jag ha-ha. Men som Emma sade häromdagen ''Man kan inte njuta av det roliga om man inte slutfört det tråkiga'' såhär sitter jag! För imorgon skall jag njuta och inte ägna en enda tanke åt skolan. Då skall jag fira en kompis, festa och bara ha kul! Men ändå... Ni som är ute ikväll, kan åtminstone tänka lite på oss som sitter såhär!  

Bra början på helgen

Kvalitetstid med fina vänner! Tack för en toppenbra början på helg ♥





Lånade bilder ifrån jois.devote.se,  fina johanna


Sweet little stuffs

Det här är örhänget jag köpte! Funderade ett tag på ifall det verkligen var min stil, enda örhängena som jag äger är liksom pärlörhängen. Ha-ha. Men jag föredrar oftast det enkla & praktiska. Så var på tiden att bryta utav lite, äntligen har jag tagit min oskuld till fjäderörhängen. :D


Underbara människor

Människor säger nästan alltid till mig att jag alltid är glad, och efter ytterligare en superbra dag måste jag säga varför tror ni att jag alltid är det egentligen?? För att jag är omringad utav otroligt underbara människor som jag tycker om hur mycket som helst. Går inte att motså sitt leende då! Efter skolan hängde jag på stan med Emilia & Isabell, köpte även en jättefint örhänge som jag skall visa er sen. Vid 4 gick vi & fikade med ett stort gäng tjejer. Fördrev tiden i någon timme.. Så trevligt! Orkade inte gå ända hem så nu sitter jag hos farmor. Haha tur att hon gillar mitt överraskande sällskap!

ITS FRIDAY

Godmorgon världen! Idag är självklart humöret på topp, det är Fredag! Woho! Hur mår ni? Jag har varit vaken ett bra tag, legat och tittat på en dokumentär om Michael Jacksson. Hela hans uppväxt, motgångar, framgångar, problem ja hela hans liv i stort sett. Inte så intressant, men däremot en fantastisk film. Brukar inte bry mig om media och allt kändistrams egentligen, men jag har verkligen fått en uppfattning om honom. Inte bara att han är en otrolig artist utan även en oerhört snäll människa. Grät största delen utav filmen, haha! Människor borde tänka på vad dem säger och gör. Vilken förebild. Nu skall jag åka till skolan för en lektion, sedan blir det fredagsfika på stan med ett gäng tjejer!


Tips!

Neutrogena Visibly Clear, blackhead eliminating
En produkt som jag använder dagligen, och jag är alltid lika nöjd när jag skrubbat lite och tvättat bort det! Ser skillnad på direkten! Hyn blir fräsch, ren och pormaskar försvinner. För mig är det ett måste.. Jag är ganska nojig när det gäller saker som pormaskar ex, haha skulle kunna stanna hemma ifrån en fest för en sådan sak (om jag inte hade denna produkten hemma). Det är ett väldigt bra tips. För man ser så mycket fräschare ut och det fungerar!


This day

Puh! Äntligen hemma. Är hur trött som helst, skall bli så skönt att sova.. Kommer somna som en prinssessa. Träffade på Empan på stan, pratade lite och helt plötsligt sitter jag hemma hos henne och pluggar. Fick faktiskt väldigt mycket gjort, läst på prov samt gjort färdigt ett manus till Np muntligt i Svenska. Dessutom är det alltid lika kul med Emma, alltid så glad & trevlig. Nu har jag precis kommit hem ifrån en 20:minutare på solariet. Perfekt med lite färg till helgen!

Latte och plugg

Godmorgon! Orkade knappt ta mig upp imorse, var så himla ruggigt och kallt överallt.. Det enda jag kände för var att ligga inne hela dagen med filmer, täcke och varmchoklad, bara mysa. Men icke sade nicke! Precis anlänt till skolan, börjar om ca. 40 min, vilket är bra.. Skall förbereda mig på provet som vi har sen! Om provet går bra har jag bestämt mig för att belöna mig med något fint på stan! Bra mål;)


Kan det inte bara bli helg??

Alltså jag är inne i en sjuk period!! Det enda som jag tänker på är helg, helg & helg. Egentligen tycker jag att allting ''går precis som det skall'' just nu, det enda som sätter käppar i hjulet för att veckodagarna inte är lika underbara är alla läxor och prov! Jag låter säkert helt rubbad enligt många vuxna och andra ungdomar också men jag tycker inte skolan är lika viktig längre. Klart att den är viktig men de roligare sakerna är viktigare! Man skall göra det man känner för & leva livet, för man lever trotsallt bara en gång och vet aldrig när det tar slut. Jag skulle definitvt ångra mig om jag bara satt inne och studerade hela dagarna, trots toppenbetyg har man missat värdefulla dagar i livet! :D

WHAT A DAY

Herregud vilken rolig dag! Okej.. Jag har jäkligt (jäkligt!) ont i fötterna med dessa klackar och all promenad, men det var så värt det! Har sprungit runt med Sandra i flera timmar och besökt 8 gymnasieskolor och träffat alla möjliga vänner och nya människor. Självklart gjort det jag är bäst på, att prata! Känns som att mina stämband skall gå av men det har varit så kul, jag älskar att träffa människor. Dessutom är Sandra en sådan go tjej att hänga med, verkligen en utav mina nya favoriter. Nu har jag precis kommit hem, fick även skolkorten i brevlådan idag. Tråkigt nog var inte skolkatalogen med.. Hehe. Näh, nu är det dags för mig att inviga skolböckerna (har SAM-prov imorgon, som jag inte ens börjat läsa på..) Wish meee luck!

Fina Sandra!

Tystnad i biblioteket

Sitter i biblioteket med 4 tjejer. Skall ''plugga'' men här snackas det såklart mest... Haha! Har snart lunch då skall vi åka ner till stan och äta, skall kolla efter en present och något smycke till helgen.


lycklig

Är inne i en period då allting är så himla underbart och fantastiskt. Tacksam och glad, finns ingen bättre känsla!

Lovely you

Tog sällskap med Sofia efter skolan, gick och tog en latte och för Sofia blev det mat. Satt och bara pratade om allt mellan himmel och jord ett bra tag, jag tröttnar aldrig på henne! Ärligt talat har jag nog aldrig klickat så bra med någon som denna tjej. Älskade henne ifrån första stund, min underbara vän vad jag är glad att ha dig! :D Nu skall jag hem, äta och plugga blir kvällens syssla. With love/ emma


Skolan

Nu åker jag till skolan! Puss på er & ha en jättebra dag :)

MAAAAT!

Aldrig varit så gott! Har haft fullt upp hela dagen så har inte hunnit äta. Nu är jag iallafall tillbaka några nyanser brunare och skall äta kyckling och potatissallad! Love it

Monday

Såhär såg jag ut idag! Min absoluta favoritoutfit. Så himla enkelt att bara dra på sig men ändå klassiskt. Kostymbyxor, blus, pärlörhängen + ett par klackar fulländar denna ''look''. Märktes jäkligt väl att jag inte användt klackarna förut.. Haha fyfan så ont jag har nu! Blåsor över hela fötterna, men vad gör man inte för lite längd! Nu skall jag ner till solariumet och få lite färg. Älskar att sola på vintern, känns verkligen som en solresa på 20:minuter. Hoppas ni haft en bra Måndag!

Dagens köp

Idag fick jag med mig den här sockersöta klänningen hem. Exakt en sådan som jag har letat efter, som också nu fyller min garderob, perfekt. Tänk ett par bruna ben till.. I die so hot! För att inte nämna ett sjukt fynd, för endast 120 riksdaler blir den din. Finns på Arkaden!


Virriga jag

Första lektionen startar bra! Kommer försent för 100:ade gången till just den här läraren. Svea som också är väldigt sträng säger samtidigt som hon suckar ''God morgon Emma'' medans jag ursäktar mig med att jag faktiskt inte var sen ifrån början utan pluggade i cafeterian för att jag trodde vissa hade prov. Dock så var detta tillfället nästa vecka och hon knäcker istället kommentaren som ''Kolla på itslearning, då behöver du inte tro då kan du veta'' vilket var snäppet värre svar, haha. Så typiskt att det händer mig.. Är ju värsta virriga knäppgöken i hennes ögon, det vill jag inte vara! Men men, lite komiskt ha-ha. Dagen blir lång, belönar mig nog med en shoppingrunda sedan. Hoppas ni får en bra början på lovet?! ;)

Wanted

Jahapp.. då blev min ''vill-ha'' lista lite ytterligare påökt. Inte bra för ekonomin, men som tur är är det ju faktiskt snart jul & jag fyller år till&med! Då har man lite rättigheter till att vara bortskämd.. :D Jag tycker att YSL är ett fantastiskt märke, jag dör för allting dem designar rättaresagt.. Haha, men dessa ringar är något alldeles extra. Jag bara måååste ha dem, jag hatar den känslan. För nu kommer jag inte nöja mig förrän jag har dem på min hand! För er som undrar eller också dör för dem finns dem att köpa på www.net-a-porter.com


Vill ha dem i rosa & blått, eller ja egentligen vill jag ha alla förstås.


Cosy

Känner mig nyduschad och fräsch! Laddar upp inför den tuffa skoldagen tills halv fem imorgon genom att titta ''Borta bäst'' (romantisk komedi) och Pan am, världens bästa serie.. Om flygvärdinnor, jag är helt förälskad! Mysfaktor 10♥


Har alltid kysst en prins

Det där med att kyssa många grodor för att finna sin prins är inte möjligt för mig. Min prinsar bor med mig sedan flera år tillbaks och får många pussar varje dag! Hur många?? Tjaa... 100 minst haha..

Ser ut som lilla My i håret.. tillåtet att skratta!

Emmas klubbfabrik AB

Gott hehe


''Pluggar''

Helt otroligt vad jobbigt det är att plugga när man är så jäkla omotiverad! Att läsa några sidor blir till en evighet.. Jag hoppas verkligen den här perioden försvinner snabbt! Har läst klart ett kapitel iallafall, skall ta en paus och gå ut och gå med vovvarna. Känns hemskt att lovet redan är slut.. haha. Redan taggas till helgen!! Nåja, ibland är det inte lätt ;)


Our love will be forever

Sov gott mina älskade

Lördagsmorgon

Hej på er! Jag vaknade upp på perfekt sida idag. Ni vet ''fan vad jag älskar livet -känslan''. Haha, lite konstigt men underbart! Var ute i Grums igår, minns inte sist jag var det. Men det var helt klart en bra kväll! Skönt att slippa passa bussar också som jag alltid lyckas missa... Nåja, det är Lördag!!! Jättesugen på att gå ut ikväll också men borde nog ägna kvällen åt skolarbete. Känner jag mig själv ändrar jag mig nog och gör det roliga.. Nu skall jag ta en promenad med vovvarna och sedan fräscha upp mig lite.

Nice




EN BRA KVÄLL

Precis fixat mig klart och förbereder en bra kväll! Ikväll kör jag på helsvart, svarta nylonstrumpbyxor, ett svartfodral med en silvrig klocka och lite smycken som brytning och tillsist skepparjackan över. Hinner inte skriva mer nu, skall dra bort mot en kompis för att föra lite. Hoppas ni får en bra kväll också sötisar! & till dig Emma Lilja Haglund hoppa på bussen nu!!!

Lovely class

Idag fick jag äntligen ett mail om fotonen som levererats! Så here you got it! Min underbara klass! Iår blev jag mycket mer nöjd med klassfotot än det enskilda. Och varför blir man alltid så mycket snyggare i svartvitt? Hädanefter alltid svart/vit ;). Nåja! Längtar tills dem kommer hem i brevlådan & jag kan inspektera alla andra klasser, haha!


Mystime

Precis kommit in ifrån det ruggiga vädret ute! Blev en långpromenad med vovvarna. Nu skall jag servera mig själv en stor tallrik med tacos och sedan massa godis till en film! (I'm staaaarwing))

New in


Ulljacka ifrån Hm, rea på för endast 200! Var tvungen som ni nog förstår!!

Tröja, hm 199 kr

Tröja, från Hm 149 kr. Lite längre än den andra och djupare urringning

2 Blusar ifrån HM. 149 kr st

Sidenklänning, sitter som smäck! Supersnygg på. Från Lindex

Fodrade (rid)skor (som jag kallar dem haha) Från Dinsko 400 kr

Lite acneinspirerade klackar. Från Dinsko för 600 kr

Måste säga att jag älskar H&M! Hur mycket fyndar man inte där egentligen! Dem har allt till extremt bra priser! Love!! Fick med mig mest bassaker hem. Alltid sånt som behövs! :D

Shoppar

Åker in till stan & shoppar! Blir nog en fika med Sofia och ikväll skall jag träffa Janell. Hämtar även min kamera idag!! Ha en fin dag! ♥

fina janell

Red lips

Har fått en dille på rött läppstift! Tycker att det är väldigt svårt att hitta den perfekta röda färgen och matcha det rätt. Men när man väl får till den lite mer ''oskyldiga'' röda looken är det skitsnyggt! Kom förövrigt precis hem ifrån bion, har tittat på Tintin med mamma och ett gäng skitungar! :D Filmen var mycket bättre än förväntat.. hehe barnslig som jag är älskar jag barnfilmer! Skall ringa Sofia & sedan nanna. Puss på er!


Stan-hem-stan

Förstörde min sovmorgon genom tandläkarbesök klockan 10 som mamma tvingade iväg mig till. Kändes ännu mera ovärt när jag stannade i 10 min och det enda jag fick höra var ''oj vilka fina och jämna tänder du har'' Gah.. Mitt morgonhumör var inte på topp! När jag ändå var uppe följde jag med till stan, lämnade in min jacka på kemtvätt och fyndade även en ny skepparjacka. Har letat länge efter en ''festjacka''! :D Nu skall jag göra mig iordning lite sedan åka till stan på bio igen. Hörs senare!

Just nu, latteeeee


HALLOWEEN FULLÄNDAD

Spenderar kvällen hos Jennifer med Marcus & Nicke! Jag och Jennifer följde med dem och deras vänner på spökjakt, eller vad jag skall kalla det.. Haha! Det är ju hallowen & självklart skall man besöka ödelagda spökhus då! Vi besökte dock bara ett och ingen vågade gå in sorgligt nog.. Haha. Nu skall vi avsluta natten med skräckfilmer & bli riktigt skraja! Älskar alla mina vänner och familj ifall jag skulle dö av skräck (hehe) 
 
Jennifer & Niclas, är dem inte söta!


RSS 2.0