Café, ett ställe att avslöja hemligheter?

Häromdagen gick jag och min vän som vanligt och tog en varsin latte på ett Cafe, för att skvallra, snacka, kill och tjeproblem. Prata om allt mellan himmel & jord med andra ord. Väl när man kommit in på ett intressant samtalsämne är det inget som stoppar oss (då vi kan fortsätta i flera h) Och framförallt ingen som hör oss heller! Tror vi åtminstone...

Att sitta på ett Cafe för att prata ut om sina problem och ''hemligheter'' är en standard för dem flesta. Det är därför alla älskar det. Man går därifrån med ett leende på läpparna och problem som är lösta, tack vare sin vän som lyssnade så noggrant. Men är det bara sin vän?

Nu till saken, det här är något jag aldrig tänkt på förut men däremot alltid kommer tänka på i fortsättningen. Vad man säger och inte säger - offentligt. Jag och Sofia hamnade intill några grabbar, som pratade om precis allt.
- Går väl inte att ligga med liten k*k, tänk och göra det
- Den bruden alltså, hon låg ju med honom
- Sade hon så? Fan vad läcker hon är
Killgänget samlat - Hahaha
Som ni säkert förstår lyssnade vi av deras samtal under hela vår fikastund, det roligaste vi varit med om, utan tvekan! Haha fan vad bortgjorda dem är, hur gamla är dem egentligen? Tror dem genomgår en 40 årskris. För en stund sedan var killarna helt normala och efteråt en halvtimme har vi redan dragit slutsatsen desperata gamlingar utfrån våra fördomar och deras snack. Vi tänkte inte heller på att precis innan dem börjat snacka hade vi haft ett precis likadant samtal (dock inte om sex) vi tänkte inte heller på om någon kanske avlyssnade oss? Å andra sidan, vi fick iallafall ett gott skratt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0