Familjen på besök!

Heeej!
 
Haft en jättebra men tyvärr (inte helt oväntat) för kort helg. Mamma och farmor har varit på besök. Jag älskar vår huvudstad och trivs här som tusan, det enda som saknas är närhet av familjen. :) Då hade det vart komplett. Känns lite tomt nu när de redan åkt, tur att jag har min numera sambo Erika till hands! Sambo och vapendragare!
 
I fredags gick vi ut efter jobbet (såklart) blev en spårad kväll som slutade med nattkäk på Donken. Vaknade upp trött och tidigt på lördagen, mötte upp moder och farmor - kollade runt på stan en hel dag, är fortfarande förvånad att jag överlevde detta, ha-ha. Men det gjorde jag, ibland underskattar man sig själv! Är trots allt bara 20, klarar än så länge det mesta. Hehe. Träffade väninnorna en snabbis på kvällen, men gick till mamma och farmor på hotellet tidigt för att vakna upp pigg idag ändå. Vilket jag är väldigt nöjd över, för en gångs skull.
 
Idag blev det likaså - en heldag på stan, shoppade lite behövligheter i form av basplagg, tog en afternoon tea på Wienercafét med familjen och Erika. För att ladda upp till den jobbiga turen.. Till ikea. Alltså Ikea kungens kurva avskyr jag. Avskyr hur det är uppbyggt - som en labyrint, och en cirkel - jag blir illamående efter några varv.
 
Men fick med mig det viktigaste som behövdes till lägenheten i alla fall, så nu har jag och Erika meckat kvällen till ära. Om det har gått bra eller inte är dock en annan femma, vi har inte ens skruvat ihop hängaren. Men den lyckades stå sig själv ändå. Flyt men ändå oflyt. :-)
 
Nu - dags att sova, skall jobba tidigt imorgon! God natt och sov gott alla nära och kära!
 
 
 

Älskade huvudstad!

Vilken vacker huvudstad vi tycks ha här i Sverige. Nej, här har vi definitivt inget att klaga på. Jag njuter av att påbörja varje dag i denna mysiga stad. Höra fåglarna kvittra, pulsen bland alla stressade människor (man finner ändå något lugn mitt i den stressen), alla unika och gamla lägenheter, de charmiga takåsarna. Att man kan ta en latte klockan 22:00 på kvällskvisten, trots att det är måndag - och trots det, kan det fortfarande vara som en fredag. Just det, jag älskar mornarna förbi Östermalmstorg med alla killar i kostym. Jag älskar stiliga och välklädda människor. Här trivs jag :-) Japp, så är det att gå från lantis till stadstjej förmodar jag..
 
Ikväll skall jag hänga med Johanna och Meja! Får se om vi går ut och tar något glas vin - eller om det blir en myskväll. Lutar faktiskt åt myskväll idag, tro det eller ej :-))) Hehe.
 
God kväll på er!
Bild från helgen. Jag och min vapendragare Erika :*

Jag och mitt zombiejag

Goddagens!
 
Herregud vad skönt det var att SLUTA jobba idag. Har längtat efter att sova i flera veckor, men liksom aldrig fått tid att göra det, rejält.. Det är alltid någon frestelse som dyker upp eller något måste som kallar. Jag har längtat efter att få sova ut så mycket att jag till och med planerat hur, när och var jag skall få sova. Ha-ha.
 
Ligger i sängen hos Erika och dricker välling. Världens godaste varma dryck, så mysig att dricka! Kanske konstig beskrivelse, men det är verkligen mysigt. För övrigt har jag haft en bra men lugn dag på jobbet.
 
Nu tänkte jag kolla på en film att snosa till ett tag. Hörs sen och hoppas ni får en fin kväll!

En bättre tisdag!

Vilken underbar dag.
 
Trots att jag vaknade upp sisådär i mitt stressigaste jag. Ni vet när man skall besöka en ny plats för första gången, och inte minst sagt en ny adress för första gången. Och man tycks vara så orolig över, har man verkligen kommit rätt?! Det var mitt problem imorse.. Sant som det är sagt så hade jag heller inte gått rätt, jag skulle till Karlavägen 108 men hamnade på Karlavägen 23. Då var jag förbannad över min mobil och gps kan jag säga er. Slutade med taxi tillbaka till gatan som jag gått ifrån, som jag trott vart fel:)) Hur som helst, hann i alla fall på pricken! Och nej jag var inte ute i sista sekund, mitt lokalsinne här i Stockholm är bara inte det bästa.....
 
 
Nu har jag snicksnackat lite med Erika, saknar den kvinnan! Skall snart ha myskväll med Olivia. Får dock se om det blir myskväll eller om vi går ut och käkar med Johanna och Cornelia.. Frestande grejer åt båda håll!
 
Hur som haver, haft en ljuvlig dag med massor av nya människor och ett soligt Stockholm. Beundransvärt åt alla håll och kanter.
 

KOSER OSS

Hej, hej hallå!
 
Haft ett otroligt bra avslut på denna vecka. Här ligger vi, tre utslagna hjältar i soffan huller om buller på varandra. Lagat korvstroganoff kvällen till ära, tycker att det är riktig mysmat med grytor som denna. Mycket bättre än tacos som annars känns standard en söndag.
 
Igår hade vi förfest hos vår tjusiga värdinna Erika, ja Erika du får en 10a i betyg och jag vet att du kommer vara nöjd när du läser detta. På kvällen åkte vi till Marc på Lidingö och hade en toppenkväll. Kalaset varade förvisso inte så länge för vissa.. ;)
 
Idag har vi hängt hos Marc hela dagen och på kvällskvisten myser vi järnet. Det enda som saknas nu är lite choklad.. Kanske skall skicka iväg min hund Erika till affären. :-)
 
 

KÄNNS SÅ BRA

Kom precis hem från jobbet. Trött och utsliten med ett långt arbetspass sedan 07 imorse - helgen är med andra ord välförtjänad!
 
På måndag skall jag på ''snabbkurs'' och jag börjar mitt nya jobb i vårt Stockholm. Känns så himla bra. Är så himla taggad. Och laddad. Och förväntansfull. Kort sagt, så är jag verkligen redo för att ge järnet. Det skall vi givetvis fira imorgon (i alla fall jag skall fira mig själv hehe) och såklart, för att det är lördag och att den skall spenderas med grymma väninnor och att alla bor vi i samma stad! Så kul vi kommer ha framöver och ha-ar!
 
Nu skall jag sova. Skall upp tidigt och packa, fixa och dona imorgon. Ha det gott och sov gott!

Från skogsbo till stadstjej!

 
Hej kära vänner!
 
Hoppas allt är bra med er? Med mig är allt finemang, trots en tumultande vardag på sistone. Några saker som jag däremot fram emot är att jag flyttar, till Stockholm, redan på måndag! Kanske ingen nyhet för er att jag skulle flytta, men det blev ju faktsikt lite tidigare än väntat, så jag håller på att fixa och trixa här för att få ihop vardagen... Men det är det värt. För jag ser så fram emot lite miljöombyte, och jag är så trött på mitt mysiga lilla Karlstad! 
 
Inte nog med det är jag så förväntansfull att testa på en helt ny branch att utvecklas inom. Hör och häpna, men jag är så klar med resturang! Det har haft sin tid sedan jag vart sisådär 14 bast.. Nu är jag redo för den adminstrativa delen:) en enkel sådan förvisso, men alltid en början. 
 
Nu är jag väldigt, väldigt trött. Ligger helt utslagen i soffan med mina två vapendragare till vovvar. Hunnit med ett läkarbesök, lunch med Johanna på stan och även ett kvällspass på jobbet. När jag kom hem från jobbet, var jag så sugen på korvstroganoff.. Så det fick bli det halv 11 på kvällen, hehe! 
 
Godnatt och sov gott på er.
Tog en flaska bubbel och firade att det var måndag - i måndags! Jag och Erika på Josefinas:) 

RSS 2.0