Utkast: Oct. 30, 2014


Morgonstund har guld i mun

God morgon!
Sovit gott? Jag har sovit föö-ör skönt, dessutom fick jag hjälp att flytta ut möblerna igår medan jag själv jobbade, snacka om underbart hjälpsamma människor, dessutom lättade en liten sten från hjärtat. Alltid en sak mindre att tänka på!
 
Annars då? Det är bara jag som är vaken här i lägenheten, vilket är lite skönt, kan fixa te, duscha varmt & länge (utan dåligt samvete, ok brukar inte få det annars ändå hehe..), ja men ni vet, gör allting lite mer i godan ro simpelt sagt. Lite lustigt att det är jag som alltid lägger mig senast, men går minsann upp timmar i förväg än de andra! Antingen är de andra lite tröttare individer, eller, så är jag bara en otroligt energirik människa själv;-)
 
Nu skall jag plugga på lite mer om salget på jobbet! Hörs inatt kära vänner, blir 16 h pass idag! :-)
 

Working class hero!

Hej alla kära! Kom precis hem till lägenheten, sitter just nu och äter kvällsmat i min lilla ensamhet (02:00 på natten hehe).. Har blivit ett långt pass idag likaså, från 09:00 på morgonen till 01:00 på natten. Jobbade till 16:00 på Goexcellent och sedan direkt vidare till Rimi till klockan 01:00! Jag har haft en sådan period i livet länge nu, gillar att jobba länge, stenhårt och komma hem riktigt trött. Det värsta jag vet är att ha massa onödig energi på kvällskvisten, att man inte vet vart man skall ta vägen.. Och så kände jag faktiskt med enbart ett jobb!!
 
Nu måste jag faktiskt gå och lägga mig. Skall upp i tid och plugga på lite info om säljprodukten, kände mig inte så duktig idag - men träning ger färdighet som man säger! Sedan vankas ju 17 h pass varje vardag hädanefter. Till helgen vankas flytt från lägenheten och även en Stockholmstripp med Sara & Filippa!

en tröttare emma

Hej kära vänner! Sitter i köket och äter kvällsmat, sisådär klockan halv 2 på natten (lol). Men har ju jobbat från 09-24:00 idag. Med en enda ynka 30 min paus, så ni kan förstå att man varit lite upptagen. Förövrigt gick första dagen på nya jobbet bra, har förvisso fortfarande upplärning, som skall pågå i 3 dagar - men ser verkligen fram emot att börja sälja. Det var många på upplärningen som hade jobbat med sälj tidigare så jag var nog ärligt talat den som hade minst kött på benen, men det låter jag minsann inte hindra mig. Blev snarare glad då jag såg ett flertal duktiga och smarta människor, och ibland dem, där satt jag! Kände mig på något vis lite stolt över att vara den oerfarna som minsann fick jobbet ändå.
 
.. Det som skall ske hädanefter, skall slita hårdat, skall bli bäst! När de andra tog kaffe satt jag kvar i personalrummet och pluggade på produkten, rasten på jobb nummer 2 läste jag på ännu fler försäljningstips och råd. Jag kan svära till alla jag känner, det kommer inte dröja innan jag blir riktigt grym på detta. För jag kommer inte ge mig!

Fantastisk söndag!

Min söndag gick från helt vanlig - till otrolig, när jag träffade min så saknade väninna. Har inte träffat Sofia på nästan en månad och vilken abstinens jag haft efter denna lilla ren (kallar henne så)!! Kan faktiskt känna mig lite ensam här i Oslo ibland, har alltid varit en ganska självständig person, men aldrig riktigt varit ifrån alla nära, här har jag trots allt ingen som jag känner ''på riktigt'' ännu. Så nu har jag kommit i insikt med det också, jag är inte bara naiv utan även väldigt sällskapsjuk... Ioförsig alla behöver vi närhet!
 
Denna kommande vecka står mycket på schemat. Imorgon kommer jag börja nya jobbet, heltidsjobb som säljare på Goexcellent - jag ser fram emot det otroligt mycket, jag förvånar ärligt talat mig själv hur förväntansfull jag är på jobbet. Jag vet att det kommer bli en grymt rolig utmaning (och jag vet..) att man inte skall ta ut saker i förskott, men jag känner verkligen på mig att det kommer gå helt suveränt. Så nu hoppas jag magkänslan har rätt! Den brukar trotsallt ha det. Hädanefter blir det nästan två heltidstjänster för mig. Kommer jobba mycket, men ni som känner mig sedan innan vet - att jag alltid varit en liten jobbälskande kvinna! ;-)
 
Annars så flyttar vi ut ur kollektivet här på Majorstuen i veckan. Komiskt nog åker jag även till Stockholm på torsdag med två kära väninnor för en tjejhelg, jag åker med andra ord bort från Oslo när jag egentligen bort flytta ut alla saker... Ha-ha. Det är mitt lilla i-landsproblem förtillfället, hur skall tiden räcka till?!
 
Men det löser sig. Orkar faktiskt inte fundera över det nu, man skall inte skjuta upp saker att göra - men är det söndag, filmkväll och jag är en vanlig dödlig, så får det vara ok idag. Man är ju bara människa!
Mamma gjorde tacospaj häromdagen. Så gott med sallad, och det viktigaste - såser!!
Det är människor som denna, som jag aldrig skulle vilja leva utan. Aldrig!
Jag glad över en bra söndag!
 

English breakfast!

Det blir alltid lyxfrukost när jag kommer hem, eller jag kallar det i alla fall så (som enbart orkar göra kaffe på morgonen annars), mamma däremot - hon bakar sockerkaka, åker och handlar färska frallor med grönsaker & charkuterivaror, kokar ägg och även srcumbled eggs med bacon, hon gör allt, haha! Jag som inte ens är en frukostmänniska, dör liksom för detta. Kan inte motstå.
 
Annars då? Kommer bli en fin söndag idag! Skall äta frukost med familjen nu, sedan ett långt & skönt bad, ta en prommis med vovvarna, åka och handla inför veckan och även träffa min saknade bästis, min egna lilla ren! Absoluta höjdpunkten på denna dag. <3

Hem kära hem!

God morgon! Åkt buss sedan 08 imorse och är nu äntligen framme i lilla Grums! Alltid lika underbart att komma hem numera, även om jag gillar Oslo väldigt mycket också. På tal om det, det är faktiskt helt sjukt vad mycket jag fått lära sedan jag flyttade hemifrån, jag har alltid varit en sådan "typisk" ungdom som tror sig vara både oövervinnelig, odödlig och med detta även otroligt naiv. Vilka smällar jag har fått ta. Man säger att man måste tänka på så mycket och göra både si och så, om jag skall vara ärlig, hade jag tidigare ingen aning vad jag snackade om. Det är nu jag fått lite mer insikt om hur kritisk man måste vara här i världen, och jag befinner mig ändå bara 2 H hemifrån i ett av världens främsta länder att leva i, (kan inte tänka mig hur ifrågasättande och kritisk man måste vara på andra platser då).
 
Jag förmodar att det är väldigt lätt att vara godtrogen. I alla fall för min del, jag har levt med tänket att ingen vill mig något illa, och om - varför skulle någon vilja lura, utnyttja just mig? Av alla människor som finns? Det är väl lite typical småortstänk som ligger ingrävt i mig, har aldrig bemött den otrygga sidan förut, typ. Hur som haver, en sak som jag värnar alla godtrogna typer där ute (som mig) ifrågasätt allt, tro inte att människor som inte känner dig vill dig väl, varför skulle dem det? De bryr sig förmodligen inte, och verkar det som det - har du förmodligen något de vill ha, vare sig det är status, pengar, hjälp, jobb, boene (listan kan göras lång). Tro på dem du känner & litar på.
 

Att njuta av en morgon

God morgon! Äntligen fredag. Ligger i sängen och myser med kaffe, medan jag kollar på Annika som fixar sig iordning inför jobbet.. Att ligga kvar i sängen blev helt plötsligt mycket mer uppskattat då, ha-ha. Men jag är faktiskt inte ledig idag heller, det vankas ett 10-h pass idag ända till kl 00:00, så inte mycket fredagsmys för min del, men man skall ikke klaga!
 
Imorgon åker jag förmodligen hem till Karlstad igen. Skall ha en fin kväll med mina favoriter, Sofia & Luiz! Och på söndag fira Carl som fyllt 18 år i efterskott. :-)
 
Detta som jag skådade häromdagen gjorde mig varm inombords. Två hemlösa, livsnjutande människor, väljer att skänka det lilla de kan - bröd till fåglarna! Vilka fina människor det finns. Hur många gör sånt här egentligen? Och skänker folk bröd till fåglarna nu för tiden känns det som att man gör det för sakens skull och inte för att vara hjälpsam, som dessa två män.

Underbar dag på jobbet!

God kväll mina vänner!
Haft en underbar dag på jobbet idag. Ni skall veta hur många intressanta människor man kan träffa i den lilla kassan på Rimi Oslo S, det är ifrån piloter, affärsmän, knarkare, hemlösa, pyskopater, asiater som skall fota allt, fnittriga tjejgäng och ölgalna fotbollskillar! Man träffar alla! Oavsett vad man tycker om vissa enskilda individer, så har varje unik människa något intressant att ge med sig. Man kan lära sig något utav alla. Träffar jag någon trevlig blir jag extremt trevlig tillbaka & ännu mer triggad på att göra ett så bra jobb som möjligt, träffar jag någon otrevlig blir jag ännu mer triggad på att göra ett bättre jobb - och tänker, sådär bitter som människa vill jag minsann aldrig bli. Den inställningen har alltid funkat för mig.
 
Annars då? Precis intagit mysarläge i lägenheten, tänkte få med mig min vapendragare Robin att kika på en film snart! Perfekt avslut på en torsdag i mitt tycke.
Hehe att vara trött på kvällen har aldrig hänt....
 
 
 

Så underbara minnen.

Det finns inget jag tycker är underbarare än att ha avslutat gymnasiet, att inte ha samma vanliga plikt varje dag, utan istället få välja vad som skall ske med varje ynka liten dag. Frihet är det. Förut var det jag mot gymnasieeleverna, nu är det jag mot världen. Har nog aldrig känt sådant hunger inombords som jag känner nu, viljan att ständigt ha mer. Har aldrig förut trott att jag varit en speciell tävlingsmänniska, men jo, det har jag kommit till insikt med nu. Anledningen till att jag inte märkte det förut var förmodligen för att jag saknade motståndare.
 
Hur som haver.. Är det något jag saknar från gymnasiet är det absolut alla uppbokade helger, varenda helg var uppbokad flera månder framöver. Det var middagar, födelsedagsfester, småresor hela tiden. Och givetvis mycket jobb, jag lyckades ju maxa 5 extrajobb bredvid mina studier, hehe. Jag saknar också alla ytliga vänner, ni vet, personerna man snicksnackat med i några minuter - och helt plötsligt var både lunch och helg inbokad med denna nya människa. Vissa människor vill inte ha ytliga vänner i deras liv, men jag känner såhär, man kan omöjligen vara nära med alla - så varför inte vara ytlig med resten. Även om man inte delar med sina djupaste frågor, delar man trots allt både snack, skratt och skvaller ihop. Det räcker för mig!
 
En bild från förra sommaren, födelsedagsmiddag & mingel hos Nicole!
Girlz be like!
Taggade inför en utekväll vårt lilla Karlstadtown
Jag och min bästa vän Sara, på min 18-års middag/fest.
Hade 66 vänner på middag när jag fyllde år! Sedan blev det förstås fest med desto fler människor...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

h

 
 
 
 
 

Måndagskväll!

Måndagen har spenderats med min käraste Filippa, haft en långhelg ledig och fy vad skönt det varit. Lite extra i vardagen sådär. Dessutom är det alltid skönt att vara ledig när andra jobbar (ok jag är nog ensam om att tycka detta), men hela staden blir så mycket rymligare! Kafeerna är lugna och affärerna näst intill tomma. Dessutom slipper man agera stridsvagn på gatorna av alllt knuffande med människor...
 
Nu ligger jag i sängen och kikar på resor, har ju planerat med Zara sedan i somras att fira nyår i Dubai & hälsa på henne där. Dessutom har jag mitt ungdoms-drömyrke där, nämligen att jobb som flygvärdinna för världens främsta flygbolag, givetvis Emirates. Haha, tror att jag har frågat ut varenda flygvärdinna jag träffat på varenda flygplats om tips och råd.. Sprang liksom efter en flygvärdinna från Emirates cabin crew i Ayipa Napa (tro det eller ej men Emirates flyger dit också) och tappade bort mina vänner, utan mobil, allt för några intressanta frågor på lite halvtaskig engelska! Ja, när man vill någonting märks det åtminstone.
 
Imorgon väntas ett arbetspass på Rimi och nästa vecka, börjar jag faktiskt heltid som säljare på Goexcellent! Fick ju jobbet efter intervjun. Så kommer jobba heltid där, 9-4 och kvällarna på Rimi. Mycket jobb hädanefter!
 
 
 
 
 

Alla möjligheter i världen!

 
Godmorgon!
Jag och Filippa vaknade precis, jag har fixat iordning haregrynsgröt med karamelliserade kaneläpplen (klyschigt som det låter) & yrvädret Filippa duschar. Eftersom jag är ledig idag och Filippa stannar tills imorgon, praktiskt taget vår sista dag tillsammans, skall vi givetvis ta en shoppingrunda (host, jag skall spara mig) genom stan! Oslo har ju faktiskt ett helt grymt utbud av butiker och designeraffärer - dessutom ligger allting väldigt kompakt.
 
Annars då? Herrrrre min jesus vilken helg! Under fredagen tog vi hit en arbetskompis med vän till lägenheten, så hade vi en lång förfest ihop, som typ varade hela natten, he-he. Så det var jag, Filippa, Annika, Sara, Michael och en vän. Himla trevligt! När vi skulle gå in på klubben kände vi att det inte riktigt var vår stil, och vände givetvis hem med mat i tankarna, mat på natten är trots allt aldrig fel!
 
Lördagen till ära blev helt FELfri. Vi handlade tapas, olika ostar, choklad och en hel del alkohol, förstås - till kvällens lilla festlighet. Blev en tjejkväll med Filippa, Annika, Sara, Ellen & Sanna. Så mysigt! Mina favorit-förfestar är alltid lite tjejiga. Under natten splittade vi oss och jag och Filippa hoppade runt från krogar till krogar på drinkar och nya ansikten. När vi tröttnade gick vi vidare till nästa ställe, tog några glas & dansade! Helt underbart.
 
 
Gårkvällen blev en typical latisdag a la söndag, sushimiddag & en trist bio! Och nu startar vi veckan med lite trallande på stan.. :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Världens bästa besök!!

God natt alla nära & kära (som i godkväll fast på natten hehe). Slutade jobba vid 00:00 och har sedan dess pratat & ätit nattkäk med Annika & Sara! Är pigg, trots att jag egentligen måste sova.. Skall trots allt upp och jobba om sisådär, 3 h... Men är man energisk så är man. Sova kan man göra i ett annat liv, försöker jag åtminstone intala mig.
 
Har förövrigt varit på en lyckad intervju idag! Den kändes jättebra för att vara ärlig. Annars har knegat ett kvällspass på Rimi och nu ligger jag bara i sängen och väntar in helg - som en galning!! Har ju en helt underbar helg framför mig! Filippa kommer imorgon!! Och som pricken över iet har min killkompis Samir flyttat hit från Karlstad!

Le mot världen, så ler världen mot dig!

God morgon! Gick precis upp, efter att ha sovit ut rejält idag. Så skö-önt & behövligt. Sitter och dricker min favoritmat här i Oslo a la soppa, ha-ha, så enkelt det kan bli. Håller på att förbereda mig inför en arbetsintervju förressten, skall på intervju som säljare på ett företag här i stan, brukar vanligtvis inte vara den som förbereder mig inför en intervju, kan ju vart för att jag tidigare kört på säkra kort såsom resturang, butik.. Där jag vet att passionen syns så fort jag anländer.
 
Det här jobbet är ju dock väldigt nytt för mig isåfall. Håller tummarna för att jag får det, och vilket som, tänker jag iallafall ge mitt allt! Förövrigt, så skall jag träffa upp en väninna på stan och tillsist ett kvällspass på Rimi.
 
Önskar er en fin torsdag! Man skall alltid göra det bästa av möjliga mina vänner. :-)

Fin kväll på Grand Hotell!

Halloj alla nära, kära & övriga därtill! Hur har er dag varit? Min har personligen varit helt suverän. Trallat runt på stan och fixat lite småsaker. Egentigen inte gjort speciellt mycket. Lämnat in ett CV, fått en arbetsintervju till imorgon och sagt adjö till en vän som tyvärr flyttar härifrån. Lite blandat. Kvällen har spenderats på Grand Hotels spaavdelning. Väldigt bra avslut på en lill-lördag, skulle jag vilja påstå.
 
För övrigt längtar jag ihjäl mig efter Filippa som kommer hit till helgen. Och om två helger framöver vankas en hel vecka i vår kära lilla huvudstad med mina främsta, finaste, bästa vänner! Skall göra ansiktsbehandlingar och bära shoppingkassar så händerna blöder! Ok, inte blöder... Men nästan:))
 
Bild från förut.

Baka, baka liten kaka!

Om sisådär 10 minuter kommer jag att träffa en av mina bästavänner, som jag inte träffat på cirkus 4 månader! Helt sjukt, förr brukade vi ses nästan varje dag. Vad saker och ting kan förändras. Ni kan ju förstå vad upprymd jag är över detta, längtar efter min lilla älsklingsoliv!
 
Vi skall baka mandelmassa-bullar hemma hos farmor. Sjukt myz! Skall ta med till min lilla kollektivfamilj. Annars så har jag och Sara planerat in en veckas hälsosemester i slutet av månaden! Det förtjänar vi trots allt. :-)
Igår var jag ute och promenerade TRE gånger.... Inte lätt att vara en rastlös individ, hehe.
En puss på denna underbara dag!
Idag har jag haft på mig, Skor/UGG Australia, jenas/Levis, jacka/Peak Pearformance, halsduk/Mulberry
 
 
 
 

Egentid

God morgon! Hoppade upp ur sängen imorse, jag har verkligen gått och blivit morgonpigg. Numera när det är morgon, hoppar jag upp ur sängen och ser fram emot vad som komma skall denna härliga dag. Så lätt var det inte under gymnasiet kan jag konstatera.. Älskar det fria livet. Att veta att man alltid har ett kvar, gå upp eller ligga kvar, bry sig eller inte, kämpa eller ge upp. Allting man gör, gör man i främsta huvudsak för sig själv. Att leva med denna frihet varje dag, gör allting så mycket lättare - man ansvarar liksom automatiskt för vad man vill göra och vem man vill vara eller bli. Valet är vårt. Min ack så viktiga syssla idag får bli egentid, i form av manikyr & pedikyr! 

Hem LJUVA hem!

Gud vad underbart det är att komma hem. Att välja och vraka och ha tillgång till precis allting. Pussar och gos av bröderna fyrtass i mängder och ja, till och med pappas överkryddade mat är uppskattad! Kom hem med bussen inatt och möttes givetvis av att min festprisse till fader hade mer eller mindre fest här hemma. Livat som alltid! Från mammas del bemöttes jag givetvis utav ett helt nytt vardagsrum, alltid något inom inredningsväg som skall vara förändrat. Även om det knappt gått en vecka, nåja, hon anser det vara nödvändigt iallafall.
 
 
Så detta är vad som skett idag. Vart ute och tagit en prommis, fixat mobilen (har samma nummer som förut mina vänner), ätit och druckit ett glas rött. Nu tänkte jag ta en prommis till, lika bra att vara lite hurtig, och ikväll träffa min saknade Olivia. Imorgon fixa naglarna, träffa min älskade Sara och tjejerna på kvällskvisten. Det är lite lustigt att jag saknat så många här hemma, men nu när jag kommer hem - börjar jag på direkten sakna de andra i Oslo, som också är mitt hem numera, ha-ha.
 
Slutsummering. Hellre ha många att sakna än ingen alls!
 

Mot Værmland du skøna!

Halloj! Sitter inne på kontoret på jobbet och surfar. Bestællde precis en biljett hem till Grums! Ær ju ledig två dagar framøver så lika bra att passa på. Saknar ju ihjæl mig efter vænner, familj, vovvar.... Gah!! Så dagarna hemma ær givetvis planerade. Annars då? Var ute igår men hade faktiskt en ganska trist kvæll, bortsett ifrån nattkæket då med Gustavo och Viktor! Det var smarrigt.. Idag har jag stædat i lægenheten och jobbat, ingen festlig lørdag direkt. Men man væntar trots allt aldrig før længe på det goda hær i livet!
 
Veckan ær planerad och ser suveræn ut! Får æven værldens bæsta besøk till helgen, ingen mindre æn min kæraste filippa!!!
 
Nej. Dags att pallra sig till bussen. Hoppas ni andra får en underbar helg!

Utkast: Oct. 11, 2014


Same special smile every f-day

Hejsan kära vänner! Sitter inne i stan på ett cafe och surfar. Det är ju trots allt vad som gäller, när man utan intenet i lägenhet står... Hur som haver. På senaste tid har det hänt massor utav saker. Jag har haft helt sjukt mycket otur, såsom fått min mobil stulen när jag somnade på t-banan hem.. Människor är förjävliga. Men inte bara det, utan även mycket annat - och förmodligen för att jag är så fruktansvärt naiv. Det enda är ju att man växer och lär sig av sina misstag. Om man skall se allt jobbigt som en fördel.
 
Bortsett ifrån det, så har det hänt otroligt mycket bra också. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa sådana fantastiska människor som jag har gjort här. Annika & Robin är två av dem. Vi har kommit sjukt nära, på typ, en vecka?!?! Ja, vissa människor klickar man minsann bara med. Allting kändes så himla naturligt ända från start.
 
Idag har jag förövrigt kört ett tidigt morgonpass, gick upp redan klockan 04:30 (!!) och började jobba kvart i 6. Om jag skalll vara ärlig, inte ett dugg jobbigt - studsade så gott som upp ur sänken klockan 04:00 på morgonen & var råtaggad för denna ljuva dag. Gick dessutom hur bra som helst, haft en sådan där riktigt givande jobbdag - träffat massor av spännande människor från hela världen. När jag träffar människor som jag anser speicellt intressanta, ser jag alltid till att utnyttja varenda liten sekund med dem! Så det blev många skratt & långa samtal med alla möjliga kunder idag! Helt underbart! Ler man mot världen så ler världen fasen i mig mot dig!
 
Nu skall jag skicka iväg ett CV till en designerbutik här i Oslo. Sedan fixa iordning mig och ladda upp för en festlig kväll med mina gummor & gubbar!
Som jag gillar er!

Att skapa sin egen lycka.

Det är inte längden i livet som räknas, det är längen av lycka och glädje som gör det. För vad är livet värt om man ändå inte lever det?
 
Jag har alltid ursäktat mig med ''äsch då, jag är ju så ung och jag har all tid i världen på mig'' - att göra saker och ting senare. Men nej. Man vet aldrig när livet hastigt ändras, eller när det tar slut. Därför skall jag från och med nu, sluta vänta på saker och ting - och att saker och ting skall ske. Jag skall skapa min egen drömvärld, och jag tänker börja på direkten.
 
 
Så vänner och ovänner där ute, vänta inte på saker och ting, ta vara på tiden och gör det bästa utav möjliga av varje värdefull sekund!

Utkast: Oct. 07, 2014


Söndagshäng @ Starbucks

Goddagens! Sitter på Starbucks med Annika och Robin, då nätet i lägenheten inte riktigt funkar ännu. Att dra nytta utav det dåliga är iallafall att man kan missbruka vartenda litet cafe, och det med all rätt! Oktoberlatten på Starbucks är min nya favorit!
 
Igår hade jag en suverän kväll med Michael och hans vänner, nattlivet här i Oslo har verkligen levererat! Har förvisso bara varit ute här två gånger, men de gångerna har fasen i mig levererat! Startade dagen med en morgonprommis med Robin och sedan köpte vi med oss sushi hem, så gott, jag som vart sugen på sushi en längre preiod utan att köpa det (vet ej varför hehe), var givetvis helnöjd.
 
Skall träffa min kära väninna Emma ikväll! Har mycket att prata om och dessutom är jag SÅ sugen på en riktig myskväll!! Är det söndag så är det. ;-)
Klädsel häromdagen. Hade på mig enkla kostymbyxor från Stockholm, ballerinas från Zara, sjal från Louis Vuitton och plånbok från Burberry.
Klädsel inför en utekväll. Klänning från H&M, skor från Zara, halsband från Marni.
Robin, jag och Annika. Sushi-söndagsmys med en film!
Rummet efter att mamma och pappa varit här och hjälpt mig.
 
 
Tack för denna toppenhelg!  Nu väntas en toppenvecka!!
 

Fix och trix!

God kväll kära vänner! Jag har precis lagt mig i sängen efter att ha pysslat lite i lägenheten. När jag flyttade från sverige för sisådär 4 veckor sedan utan hem - var en utav de prylar jag prioriterade att ta med, ett flertal ljus! Kanske låter korkat men värme är ju allt här i livet tänkte jag. Och nu, en månad senare sitter jag här i lägenheten, rånöjd över mitt då kloka val. Hehe. Börjar kännas mer hemma nu efter att ha lagt och hängt upp kläderna fint i sin ordning. Mina matriella älsklingar! Nu tänkte jag sova, vill vara pigg på min efterlängtade, lediga dag imorgon! 
Tog en kaffe med Felicia förut i nya gallerian här i Oslo. Otrevlig personal men underbar cappuccino och sällskap. 

Frukost i sängen

Godmorgon! Ligger i sängen och äter frulle. Har köpt en rågod "färdig"gröt som vi har på Rimi, med äpple och kanelsmak! Rekommenderar er alla som bor i Norge att testa denna. Hur som haver, mysigt med frukost i sängen - tycker det är viktigt att alltid göra det bästa och unna sig det främsta i alla situationer, även om det ibland inte är så mycket! Det ger energi i vardagen. Annars då? Tänkte åka till min arbetskompis, Elias, och hämta lite saker - har ju mina små ägodelar överallt nu för tiden, haha. Annars bara njuta av dagen och fixa i rummet! 



Första natten!

Det här är den första natten. Alltså första natten i vår och "min" lägenhet. Vilken känsla! De andra tycker förmodligen jag är helt galen som sprungit runt och varit helt till mig av lycka, lägenheten är så himla fantastisk! Visst, den är inte speciellt fixad och det är mycket som skulle kunna förbättras - men den ligger i ett perfekt och fint område här i Oslo, har fin utsikt över andra fina lägenheter, mysiga caféer och pubar. Högt (!!!) i tak, gamla och välgjorda dörrar och full utav stora fönster och öppna ytor. Den har verkligen alla potential i världen till att bli hur enastående som helst!! Haha jag vill ha den!! Äga den!! Men får börja såhär antar jag. Hur som haver, har riktigt bra känslor i magen, och det är helt underbart att ha. Imorgon vankas jobb, men på torsdag så är jag ledig - mamma och pappa kommer över! De skall hjälpa mig piffa till rummet och göra det lite mer personligt. Sedan skall vi väl njuta av staden lite och ja, bara va' - äta, shoppa, umgås! Underbart!! Kommer bli fina kommande månader här! 

Det är det lilla ni får se nu. Såhär skall det absolut inte vara. Garderob i rummet skall målas, gardinerna som är förskräckligt skrämmande, skall givetvis bytas och inredning hämtas. Inte ens täckena skall få pryda rummet! Skall visa er när det är klart, och då mina vänner skall det vara perfekt - emma är i farten;) älskar det här!!! 

RSS 2.0