Fantastisk söndag!

Min söndag gick från helt vanlig - till otrolig, när jag träffade min så saknade väninna. Har inte träffat Sofia på nästan en månad och vilken abstinens jag haft efter denna lilla ren (kallar henne så)!! Kan faktiskt känna mig lite ensam här i Oslo ibland, har alltid varit en ganska självständig person, men aldrig riktigt varit ifrån alla nära, här har jag trots allt ingen som jag känner ''på riktigt'' ännu. Så nu har jag kommit i insikt med det också, jag är inte bara naiv utan även väldigt sällskapsjuk... Ioförsig alla behöver vi närhet!
 
Denna kommande vecka står mycket på schemat. Imorgon kommer jag börja nya jobbet, heltidsjobb som säljare på Goexcellent - jag ser fram emot det otroligt mycket, jag förvånar ärligt talat mig själv hur förväntansfull jag är på jobbet. Jag vet att det kommer bli en grymt rolig utmaning (och jag vet..) att man inte skall ta ut saker i förskott, men jag känner verkligen på mig att det kommer gå helt suveränt. Så nu hoppas jag magkänslan har rätt! Den brukar trotsallt ha det. Hädanefter blir det nästan två heltidstjänster för mig. Kommer jobba mycket, men ni som känner mig sedan innan vet - att jag alltid varit en liten jobbälskande kvinna! ;-)
 
Annars så flyttar vi ut ur kollektivet här på Majorstuen i veckan. Komiskt nog åker jag även till Stockholm på torsdag med två kära väninnor för en tjejhelg, jag åker med andra ord bort från Oslo när jag egentligen bort flytta ut alla saker... Ha-ha. Det är mitt lilla i-landsproblem förtillfället, hur skall tiden räcka till?!
 
Men det löser sig. Orkar faktiskt inte fundera över det nu, man skall inte skjuta upp saker att göra - men är det söndag, filmkväll och jag är en vanlig dödlig, så får det vara ok idag. Man är ju bara människa!
Mamma gjorde tacospaj häromdagen. Så gott med sallad, och det viktigaste - såser!!
Det är människor som denna, som jag aldrig skulle vilja leva utan. Aldrig!
Jag glad över en bra söndag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0