EN BRA ONSDAG!

En bra men trött onsdag har det varit idag! Vaknade i ärlighetens namn inte förrän 16:00, tror sommarlovsmornarna har spårat ur lite.. He-he. Nejdå, jag brukar faktiskt inte sova alls länge, så det var på tiden i mitt tycke! Man skall passa på när man kan som sagt. Jag skall jobba väldigt mycket nu i helgen, nattpass imorgon, nattpass på fredag, dagspass på lördag och kanske, kanske ännu ett nattpass på lördag. Det blir bra vilket som, jag trivs så himla bra på nya jobbet.. Vi människor skall vara sysselsatta, det är då vi mår som bäst! Självklart med sådant man trivs med förstås. Dock är jag lite sugen på att gå ut på lördag, var länge sedan jag festade med mina vänner nu (i mitt tycke) och jag saknar dem, väldigt mycket!
 
Förövrigt har jag några vänner att catcha upp med. Innan jobbet skall jag tillbringa dagen i solstolen med min kära Jennifer och på fredag innan jobbet träffa Felicia, som jag inte träffat på flera veckor!! Saknar henne!
 
Måste förövrigt visa vad jag åt för någon dag sedan. Har länge velat testa på råbiff och det var precis vad jag gjorde! Kommentar?? Bland det vidrigaste jag vart med om. Uppmanar er inte att testa detta! Tänk er mald oxfile som köttfärs, tänk er att hugga in i ett köttfärs-paket, vem fasen gör något sådant? Dessutom kunde jag inte låta bli att tänka på alla bakterier som rått kött innehåller. Trend eller inte, en gång räcker för att utsätta mig för sådana ohygieniska rätter, haha!  
 

Utkast: Jul. 30, 2013


Prada lanserar sin första butik i Norden

Hur otroligt?!?! Prada lanserar sin första Nordiska butik och det är i Stockholm! Vilken ära för vår del Sverige. Jag äger inget från Prada ännu - men en sak som står högt på önskelistan är förstås en ljusbeige klassisk Saffiano. Pradaväska eller inte, kika skall jag åtminstone göra där till höst.
 
De öppnar på hörnet av Birger Jarlsgatan och butiken skall vara hela 650 kvm stort. Ser fram emot höst! Perfekt att alla Sveriges bästa butiker ligger på en och samma plats. Birger Jarlsgatan må vara en betydande gata för en shopaholic.
 

ONCE UPON A TIME.. COCO CHANEL

För er som inte kikat på detta underbara klipp - bönfaller jag er att göra det på direkten! Åtminstone jag tycker det är underbart. Och vilken människa beundrar inte Chanel - ingen människa! Fann det för någon vecka sedan på youtube, det är en kortfilm av Karl Lagerfeld som baserar sig på modevärldens mäktigaste designer, Chanel, hur Chanel tog sin början...
 
Hur Chanel började som fattigflicka i Frankrike (ok det finns inte med, men jag nämner det ändå) - livnärde sig att uppträda på krogar med sin syster till ett smeknamn utav ''Coco'', som också resulterade i att bli hennes smeknamn resten utav hennes liv. Hon stötte på en adelsman på en krog som hon sedan kom att utnyttja -  men hon lät sig aldrig förändras. Trots att adelsmannen erbjöd Gabrielle fina och dyra kläder föredrog Chanel det enkla och stilrena, svarta och vita kläder, pärlhalsband, byxor och en enkel hatt. Det var minst sagt obefintligt på den tiden! Hade man möjlighet att klä sig dyrt fanns det ingen kvinna som inte gjorde det, åtminstone inte vad man trodde - för Chanel gjorde det. Hon väckte uppmärksamhet med sin stil, varför klä sig till en fattigflicka när man har möjlighet till något annat?! Chanels stil var inget som föll de franska överklasskvinnorna i smaken.. men tids nog - kom det beundran från olika håll och kanter. Det var många som fick upp ögonen för Chanels hattar (hon piffade om de hon bar på sig själv, till en början).. Som inspirerade andra kvinnor och som bad Chanel om hjälp.
 
Slutligen blev Chanels stil eftertraktad, främst hattarna väckte mycket intresse bland kvinnorna. Chanel fick chansen att öppna en hattbutik som gjorde succé, inte bara i Frankrike utan även från överklass kvinnor från andra länder.. Chanel förvandlades till ett simpelt lyxmärke för första gången någonsin! De rika kvinnorna valde Chanels enkelhet framför andra utsmyckade clowndesigners. Chanel inspirerades även utav damerna från andra länder som kom med en helt annan kultur och likaså stil. Vilket också kan bero på varför Chanel passar vilken kvinna och man i världen som helst. Det finns inget så internationellt märke som Chanel.
 
.... Chanels framgång tog sin början och slutade med en succe världen över. Trots att själva Gabrielle Coco Chanel dog 1971 - kommer hon alltid att leva kvar, med beundran och respekt.
 
Här har ni klippet: http://www.youtube.com/watch?v=-RDys7TtrTE, jag är tyvärr lite oteknisk och vet inte hur jag visar en video på min lilla blogg. Ledsen för det, hade velat hålla er kvar här ett tag till, he-he. Nåja! Lova mig att ni kollar färdigt hela klippet. Det kräver lite uthålighet i början.
 
'' I don't do fashion, I'm fashion - Coco Chanel
 
''Fashion fades, only styles remains the same'' - Chanel
 

JOBBVECKA

Åh blev så glad! Fick precis ett schema över veckan som jag skall jobba - hoppas det fortsätter vara så här mycket! Isåfall lär det inte dröja förrän jag har min drömväska på min kära arm! Woho :-) Förövrigt är det bara två veckor kvar till Kos, jag och min kära väninna Johanna har bestämt att åka upp till Stockholm lite tidigare för hotellmys och shopping! Mycket roligt framöver nu.

Utkast: Jul. 28, 2013


Back to Donken

God dagens alla nära, kära, bekanta & övriga! Idag vaknade jag riktigt trött med kläderna och lite äckligt smink ifrån gårdagen.. Var så jäkla trött igår! Olivia & Jennifer var här och hade myskväll, som i vanlig ordning somnade jag innan Jennifer ens gått.. Som den sömniga vän man är! Tur att hon är van, he-he. Nu har jag i alla fall precis kommit hem ifrån sjön med vovvarna, mamma och farmor. Skönt sätt att börja dagen på!
 
Tänkte börja fixa mig inför jobbet nu och ikväll får vi se vad som händer! Även om det lutar mest mot ännu en hemmakväll. :-)

Marc Jacobs autumn collection, 2013

Kärlek på första ögonkastet. Hade ingen plan på att investera i en ny väska, men när jag fick syn på Marc Jacobs nya höstkollektion var det omöjligt att motstå, föll på direkten! Dessutom hade de bara två exemplar i Sverige, så ni kan nog räkna ut att det var ett självklart köp.. Jag är kär! Proper och klassig - men fortfarande så cool.

Hemma från Stockholm!

Har haft några otroligt roliga dagar borta i Stockholm! Med familj och vänner, strosat runt på stan till uberbra väder, sprungit runt Djurgården (faktiskt njutit under min springrunda - hör inte till det vanliga!), ätit gott, shoppat och förstås skrattat i mängder. Ibland behöver vi alla komma bort, det behöver inte vara långt, bara man kan släppa vardagen för ett tag! Och det har jag minstsagt gjort, jag ville egentligen inte åka hem då jag älskar Stockholm och åtminstone lite större städer än Karlstad i alla fall, ha-ha..
 
Anlände med tåget i Karlstad klockan 22:00 ikväll och jag stack på direkten till det nya jobbet! Blev ett nattpass med många fulla, gla'a, besökare. Imorgon blir det nog fiesta för min del också, det ser jag fram emot! Som den festprisse man är... Nåja, nu är det dags för sömn för min del! Puss, kram och god natt på er alla!
 
Oj, just det! Glömde att berätta om min lilla shopping. Jag som egentligen inte skulle shoppa något (dumt sagt av mig, det finns egentligen inte på kartan).. Kom hem med en ny Marc Jacobs väska från deras nya höstkollektion, riktigt roligt, då de bara hade två exemplar utav den! Och så en väldigt Clean Busnel klänning som jag icke kunde motstå... Men nog om det, jag visar er imorgon! God natt igen!
Min lilla reseoutfit...... Hade en SÅDAN trevlig liten tripp med vänner! Vi har redan planerat in nästa!
Lunch på Grönan!
Ha-ha, blev många bilder på mig själv nu, men strunt samma! Alla är vi ego!
Jag och Maria förut idag! Lyckliga över båda våra köp. Marias nyinköpta solisar på bilden - som sitter alldeles perfekt på henne! Hur chic ser hon inte ut?!

Utkast: Jul. 21, 2013


Karlstads Mexico

Hallå! Har legat ute i solen och pressat idag. Nu skall jag sätta igång och försöka fixa min klädsel inför kvällen, skall på maskeradfest med temat Mexiko. Temat är lite klurigt, men det löser sig nog! Om inte annat, går det alltid att skratta bort en misslyckad klädsel, he-he. Nu skall jag återgå till solandet. Puss och ha en bra dag!
 
 

EN BLOGG ATT LÄSA

Okej jag måste bara tipsa er om denna intressanta, läckra, spänningsfyllda och framförallt lyxiga blogg! Det är en superfin tjej vid namn Cassiana, som kommer ifrån Stockholm och precis har tagit studenten. Såvitt jag förstått (följt hennes blogg ett tag) - har hon en faster som bor i Dubai och under det senaste året fått många vänner där och världen över, genom att förstås resa mycket!
 
.. Nu har hon tagit studenten och är i stort sett på resande fot heeeela tiden! Jag avundas hennes liv något otroligt, förtillfället, speciellt nu när jag går i skolan, studerar och lever på föräldrar och halvtaskig lön. Här får ni inspireras av designerkläder, lyxhotell, efterfester med världens främsta artister och förstås skådespelare, Chuck Bass (vet bara hans artistnamn haha) för att säga någon. Hon njuter minst sagt av livet och hon får mig att inse än en gång, man skall inte fastna någonstans, förrän man känner sig riktigt hemma.
 
Man lever bara en gång - lika bra att göra det med stil, kärlek & glädje!
 
http://www.nattstad.se/cassivikkan
 

Myskväll!

Idag är en lugn fredag till ovanlighetens ära. Missar tyvärr Gyllene Tider som egentligen är ett måste att gå på - förhoppningsvis kanske man hinner gå på någon senare spelning, någon annanstans i Sverige! Idag har jag i alla fall bakat kakor och bullar med farmor, riktigt smaskigt! Om jag får säga det själv (har ioförsig sagt det några gånger) så är jag nästan världens främsta bullmästare. Mina bullar är helt oövervinnliga, åtminstone jag har inte smakat några godare.. Recept??! Extra allt! Nu är det myskväll med film och godis i mängder!
 
Ni som är på Gyllene tider - lyssna och njut åt mig också!! Och ni andra, dansa åt mig, så njuter jag åt er ;-) Ha det gott!
 

Träning!

Precis hemkommen ifrån ett dubbelpass på sats. Blev 75 minuter cykelpuls och lite styrka, men om jag skall vara ärlig så gick jag faktiskt lite tidigare ifrån cykelpasset.. Presterade inte alls bra idag, var riktigt trött i kroppen! Däremot körde jag lite triceps och biceps med en arbetskollega och det var riktigt roligt! Jag tränare nästan aldrig den delen av kroppen, just för att jag inte är så haj på maskinerna på gymmet, haha. Annars gick det faktiskt bra på armdelen, musklerna sitter i sedan lång tid tillbaka.
 
Nu skall jag kika på Hawaii o5 som är på 4an och sedan sussa. Skall upp tidigt imorgon & träna tänkte jag!

Annorlunda cravings!

Jag tycks alltid få så annorlunda beroenden.. Kan ni gissa vad mitt nuvarande är!? Ha-ha, oliver! De gröna är godast och starkast i mitt tycke, jag tycker att det smakar: fräscht, rent och nyttigt! Gillar dessutom den bitska smaken, som inte riktigt hör till vanligheterna! Så det är precis vad jag ätit efter ett svettigt dubbelpass på sats, blev Tabata och Cykelpuls idag, fokus på benen med andra ord. Förövrigt känner jag mig faktiskt duktig, jag har inte ätit något efter att jag tränat - på flera, flera år, men idag gjorde jag det! Oliver somsagt. Fråga mig inte varför, det är ju tydligen hur viktigt som helst, jag gillar bara känslan att ha förbränt massor utav kalorier & hungern efteråt, känns som att det funkar! Jag vet, snevriden syn från mig och jag skall bättra mig. För nu vill jag fasiken ha rejält med resultat så som jag sliter på träningarna!
 
Annars då? Har solat och hängt med Jennifer lite idag, och planerat helgen - som förövrigt ser ut att bli hur bra som helst! Som i vanlig ordning hehe.. Och som i vanlig ordning väntas fest. Livet är en fest i mitt tycke! Dessutom måste jag passa på med hur många fester som helst (ta mig med en nypa salt ha-ha) - till vintern vankas nämligen mycket jobb och slit i skolan, dessutom skall jag börja ta träningen på lite mer allvar och dricka mindre, har jag tänkt. Låter inte det som ett bra mål?! Som sagt, får det vänta tills vintern.. Sommaren är för kort för sånt här!
 
 
 

SLEEPOVER

Godkväll alla kära! Har precis intagit sängläge (*host* madrassläge!!) min kära väninna vägrar nämligen att sova i samma säng som mig, jag själv tycker att det är obligatoriskt på samtliga sleepovers. Vilka håller med mig!? Hon skyller på sparkar, men en sak som är säker, det är gästen i huset som bestämmer! Å andra sidan hamnade jag ju här i madrassen ändå, ha-ha.. Nåja, vi kikar på Dear John och har haft filmmys ikväll. Inte så ofta man har det längre! Nu tänkte jag vara lite social och sluta skriva. Imorgon skall det solas och tränas! 
 
Den här veckan kommer förövrigt bli så bra. Åker förmodligen till några släktingar i Örebro på Onsdag - för att chilla, umgås och förstås shoppa lite! Då skall jag fixa mina naglar, som verkligen är på tiden. Nästa vecka blir det även en tripp till Stockholm med några vänner och då vankas Skansen & förstås lite shopping på det. 

Träning

Precis kommit hem ifrån stan, kört ett jobbigt cykelpass med Ida & även stannat till lite på Sandgrund med vänner. Nu tänkte jag sätta på en film att somna till. Imorgon vankas stranden hela dagen! Skall bada för första gången i år!!! Nåja, skulle ju inte skriva något mer... God natt & sov gott!
 
 
Två bilder ifrån i Lördags också!

Lördag på Karlstads gator!

Igår blev det en utekväll i stan! Jag och Jennifer satt vid pråmen och njöt utav lite drinkar - samt träffade några vänner som trallade förbi! Alltid SÅ roligt. Sara presenterade mig även för hennes chef på jobbet, så när hon slutar i Augusti - kanske jag får hoppa in! Man kan alltid hoppas, alltid roligt med flera och varierande jobb. Sedan mötte vi upp Felicia F och Angelica & tog en taxi till Stockfallet där vi spenderade natten. Resulterade i ännu en trevlig utekväll!
 
Nu skall jag hoppa på bussen till stan för att luncha med Felicia F, jobba och ikväll vankas mys med tjejerna.. Det ser jag fram emot! Söndagsmys är ett måste för alla tycker jag, ett perfekt sätt att slippa undan den såkallade ''söndagsångesten'' på också!
 
Nu skall jag kila, ha det gott!

SUVERÄN KVÄLL

ÅÅÅ hade en sådan rolig kväll igår! Så rolig att jag kan njuta utav kvällen till och med idag, ha-ha! Det var på tiden att jag träffade mina nära & kära och hade en ultimat sommarkväll tillsammans. Jag tror jag behövde det! Träffade dessutom flera nya människor, trots att vi var på en hemmafest i stan? Sker inte ofta, men det är ju alltid så underbart! Älskar att träffa nya människor, intressant är det!
 
Nu är jag i alla fall uppe med tuppen och har precis kommit ur duschen. Tänkte njuta utav vädret och lägga mig i solen lite, sedan vankas jobb! Och ikväll förmodligen fest eller myskväll, jag är faktiskt väldigt sugen på fest...
Finaste girlzeen
Jag & världens bästa Johanna!
Sötisar!
Jag och Pontus i ett glatt ESSE
 
 
 

Kvällens look!

Det är fredag och självklart vankas fiesta! Skall möta upp några vänner på stan om en timma, så får vi se vart kvällen slutar. Med tanke på att jag skall börja på detox-dieten till veckan (är dock bara 7 dagar..) men ändå! Så snålar jag förstås inte på drinkarna ikväll, ha-ha.. Allt eller inget, som man säger!
 
Körde på en enkel och klassisk look ikväll - som förstås alltid funkar! Och alltid är bekvämt! Kläder är trotsallt en möjlighet för alla oss människor hur vi skall bli tagna inför andra människor - som en rockare eller som en barbie, som en prinsessa eller som en häxa, som en clown eller apa.... Skämt åsido, ha-ha! Ett sätt att uttrycka sig själv på är det i alla fall och det tycker jag är himlavärt att ta vara på! Alla är vi fna! :-) 
 
Förövrigt har min bror köpt mopet och tagit moppekort, själv gjorde ju jag aldrig det, föll inte riktigt mig i smaken, dessutom tycker jag att det är småläskigt att köra iväg på en moped... Eller ja, vågade ioförsig aldrig göra det. Min brorsa har i alla fall gjort det och jag tycker att det är SÅ kul att sitta bakom! Haha!! Älskar när det blåser i håret, 50 km/h är fasiken underskattat! När jag och min lillebrorsa åker på en glidarrunda sitter jag med största leendet, många sådana skall det bli! My private driver! 
 
 
 
 
 

Sveriges största oflyt...

Jag som alltid haft sådant flyt med livet.... Det har jag inte såhär års..... Först blir min jacka stulen, pengar stulna och nu är mina nya solglasögon spårlöst försvunna, blir så ledsen, ha-ha (som pricken över i:et har även min systemkamera gått i kras). Jag fattar inte hur?! Häromdagen var min plånbok borta också och då började jag ärligt talat nästan gråta, men sedan fann jag den under en kudde hos Jennifer & jag förvandlades istället till supertacksam och lycklig på livet! Så lite nytta kan man dra av det i alla fall, såvida man hittar sakerna sedan igen, förstås. Lite synd då jag precis köpt dessa solglasögon, det hade vart en sak om de kostat en 100-lapp från H&M, men nu gör de inte det... Skall börja handla billigt hädanefter, är fasen för slarvig för fina saker.
 
Nåja, nog med deppande för min del.... Även om det är väldigt svårt att sluta med det! Skall snart bege mig ut på en liten promenix och ikväll vankas utgång med tjejerna. Skall bli kul att träffa dem i alla fall!
Börjar faktiskt få lite färg nu. Även om det inte syns så tydligt på bilden;) bättre skall det bli!
 
 
 

Pressar fram färgen!

Påbörjade min dag som i vanlig ordning i solstolen & som i vanlig ordning med min trogna solpartner, Jennifer! Jag har alltid tyckt det vart så jobbigt och sola - man blir ju så jäkla rastlös! När man solar med någon, speciellt en nära vän, rinner bara timmarna iväg... Och jag måste säga att vi både har fått en riktigt bra grund, men bättre skall det bli!
 
När Jennifer åkte och jobbade blev jag rastlös, jobbar inte så mycket i sommar som ni kanske märker - jag har trotsallt jobbat som ett djur hela året! Och tycker att det är dags för lite sommarlov. Pengar i all ära... men så länge man bor hemma och är grym på att fjäska går det faktiskt helt ok utan sommarjobb också.. Eller ja, ett donkenjobb funkar. Hur som helst, när Jennifer åkte och jobbade stack jag ut & sprang och sedan gick ut och gick, ha-ha, mycket fart på mina ben idag. Träffade även Olivia en stund :)
 

TODAY'S

Idag såg jag ut såhär! Svarta kostymbyxor ifrån Åhlens, blus ifrån Dagmar, skor ifrån Vagabond, hatt från MQ, och skärp ifrån Sand.
 
 

DAGS ATT KOMMA IFORM

Hallå! Idag har jag catchat upp med Felicia, vi har inte träffats på ett bra tag - då hon vart utomlands, så nu var det på tiden! Spanade även in hennes nya lya i stan, som är sååå mycket finare & bättre än den förra. Här kommer jag hänga mycket hädanefter.
 
Bortsett ifrån det tvingade jag mig även iväg till gymmet (läs: tvinga!), för fysatan vad otaggad jag var på en tråkig träning. Misstolka mig inte, jag älskar cykelpuls - det ger absolut det bästa resultat på snabb förbränning och luras aldrig! MEN, det är så tråkigt! Och hur skall man ens orka komma iform om man tycker träningen är tråkig & kollar på klockan varannan minut?! Det går inte. Jag behöver komma iform, fast jag behöver också hitta en träningstyp som passar mig. Just därför har jag och Jennifer beslutat oss för att börja boxning tillsammans igen i höst, om det är någon träning jag ser fram emot - så är det boxning! Jobbigt, kämpigt, men också himla härligt!
 
Tills dess får jag helt enkelt plåga mig på tråkiga pass.. Haha, nejdå. Till veckan skall jag testa en diet som har blivit väldigt trendig! Nämligen Detox. För er som inte vet är det en diet som går ut på att äta så ''rent'' som möjligt, utesluta så mycket socker & salt som möjligt och såklart produkter som kaffe och andra tillsatser. Vi människor slänger trots allt i oss så mycket skit hela tiden, i mitt tycke skadar det inte att försöka rena vår kära kropp lite. Man skall tydligen känna sig väldigt fräsch och pigg efteråt - dessutom går man såklart ner något kilo, vilket alltid är bra ;-)
 
Nu skall jag kika på en film med farmor. Hörs imorgon!
 
 
 
Medan jag åkte och tränade drog Felicia & festade. Hur duktig känner man sig inte då, avstår drinkar & vänner på en Lill-lördag?!?! Jag kände mig i alla fall otroligt duktig!

Tisdagsmys med Idisen

Ligger hemma hos Ida och har laddat upp för en sleepover! Med tanke på att bussarna hem till lilla Grums går så sällan får man våldgästa sina vänner ofta & mycket, speciellt med sådana som inkluderar övernattningar, he-he. Vi både kände för att vara lite ''nyttiga'' ikväll och hade en mysig kväll med frukt & världens godaste dryck, pepsi max. Såklart. Ida vill sova men i mitt tycke är natten ung...... Ha-ha, skall hålla henne vaken ett tag till, vill ju faktiskt inte bli ensam. 
 
Godnatt på er andra! 

Oh it's a beautiful day

Herre MIN skapare vad jag är trött! Idag jag haft ännu en pressardag med Jennifer och vi börjar faktiskt få lite snygg bränna, målet är till helgen! Har tagit ca. 1 mils Power Walk idag igen och skall snart iväg på Body Jam! Ikväll skall jag mysa på Sandgrund med två saknade väninnor, Emma & Ida.

Old school fashion

Hittade denna outfit i arkivet! Gud vad jag gillar den... Tidlös kavaj, klänning och väska i ett - Can't be wrong! Något som jag fallit totalt för är kläder med axelvaddar, jag älskar bredaxlade och framförallt raka axlar, kvinna som man. Det hjälper hållningen på något vis - och hållningen är trots allt bland det viktigaste som finns på en person.
 
 
Kavaj/Daniels, Klänning/Paviljongen, Väska/Louis Vuitton, Klocka/Calvin Klein

Dag i solen

Idag har jag solat och njutit, hängt med Jennifer och skrattat som i vanlig ordning. Bortsett ifrån det har jag även Power Walk:at 1 (!!) mil nu på kvällskvisten, börjar faktiskt bli en vana (hehe) - tycker det är så himla härligt att vara ute och tralla, speciellt sent på kvällen med musik i öronen - ingen människa ute och man kan sjunga precis hur högt man kan tyckas vilja! Jag föredrar självklart högt!
 
Nu är jag hos farmor och skall sätta på en film att somna till. Imorgon skall jag ta premiär-doppet med Jennifer och förbruka lite behövliga calorier på gymmet.. Är för FET nu, ha-ha. God natt!
 

Jobb + myskväll

Igårkväll fick det bli en lördag som inte hör till det vanliga, en lugn sådan, med jobb och myskväll! Men jag klagar absolut inte, det var riktigt skönt att ta det lugnt en kväll också. Gjorde förövrigt värsta tabben, jag och Hawshin sitter på bussen påväg till jobbet och diskuterar den efterlängtade rasten - då kommer jag självklart på: ''Faa-aaan, jag börjar ju inte förrän 19.00''!! Och åkte alltså till jobbet 4 timmar för tidigt, fick för mig att jag hade Hawshins pass, ha-ha. Som att inte det vore nog missade vi även vårt enda uppdrag, att gå utav bussen. Så vi fick en liten promenix ifrån Färjestad också, ioförsig skadade det inte, hade ju ändå tid på mig...
 
Efter jobbet laddade jag och Hawshin upp för en rejäl mysnatt, det blev skräpmat från Donken, godis, chips, dricka och en lite nyttigare touch på det hela som inkluderar jordgubbar! Försökte hoppa in i Vampyre Diaries (serien??) men det gick inte så bra, saknar tålamod för serietittande. Istället resulterade det i en natt lång och full utav skratt och välbehövligt snack. Glad över att jag har min underbara vän, sådana växer inte på träd inte!
 
 
 

Hard working ladie

Halloj alla goa och gla'a! Kom precis hem ifrån stan, fick skjuts utav mina alltför generösa väninnor: Sara & Zeinab.. Stannade även till en stund hos Sara för en behövlig pratstund, alltid lika skönt att prata ut med vänner som förstår och kan vinkla små problem till andra synsätt. Bortsett ifrån det har jag jobbat idag och även betalat resan till Kos i Augusti med tjejerna! Kommer bli så otroligt grymt med teamet där nere. ;-)
 
Nu skall jag sätta på en film tänkte jag. Sov gott!
 

En dålig utekväll

För första gången på väldigt länge känner jag för att visa min negativa sida. Eller en sämre kväll som jag hade igår, i alla fall. Vi firade Ida och hade hur trevligt som helst, som den optimist jag är tänkte jag snabbt bort att jag var den enda utav cirka 24 pers som inte skall med ut sedan, men jag sitter minsann och taggar upp ändå - för man vet trots allt aldrig vad som väntar här i livet! Och speciellt inte på en onsdag tänkte jag, haha, skämt åsido.
 
Väl påväg till festen inser jag att jag är den enda som inte skall med ut, jag är den enda som kommer att få ta bussen hem efter att ha varit på en förfest, medan alla andra går ut och har hur kul som HELST. Och det suger, otroligt rejält, eftersom det inte finns någon människa som är mer framåt & människoälskare som mig när jag är i mitt upptaggade ESS. Sådär sitter jag på en bänk i min ensamhet och vräker i mig godis som tröst, väntar på min buss som kommer om si sådär cirka 5 h, klockan 04:00 på natten.
 
Efter ett tag ställde i alla fall Jennifer och Nicke upp & hämtade mig, och jag blev genast på så bättre humör.. Kände mig inte alls lika ensam och övergiven längre, ha-ha! Var inte övergiven, men ni förstår hur jag menar. Då slog tanken mig egentligen, att det är ju inte hela världen, jag är en positiv människa och jag vet att jag löser det mesta, jag skulle aldrig låta mig själv ha tråkigt i ett halvår. Däremot slog det mig hur viktigt det är med sina nära och kära, hade inte Jennifer kommit eller stått ut med mitt deprimerande snack hade jag förmodligen varit lika deprimerad nu. Länge leve vänner!!
Puss på det käraste vi har, livet!
 

Nya solbrillor

Här har vi då mina nya solglasögon! Som jag är supernöjd med för att tillägga, jag gillar att dem är lite annorlunda (men inte för annorlunda), den mörkröda färgen och tuffa formen. De är helt enkelt unika och jag känner mig i alla fall som en liten tuffing i dem. ;-) Ha-ha!
 
Från Gant!
 

Födelsedagsbarnet Ida!

God dagens mina fina vänner! Kom precis hem ifrån stan och skall alldeles strax åka tillbaka in.. Denna gång för att fira min underbara vän Ida på hennes 18-års middag. Eftersom det är Lill-lördag och jag är fri från arbete tills fredag - frestar det självklart lite med en utekväll idag.. Hoppas att Karlstad erbjuder något levererande ikväll!
 
Annars då? Livet rullar på toppenbra. Njuter utav varenda sekund, det enda jag saknar lite är solen, varför har vår kära vädergud vart så elak på sistone?! Hoppas det blir bättre snart. Förövrigt längtar jag ihjäl mig till Kos med världens bästa tjejgäng!
 
Nu skall jag ut och fånga dagen, puss & kram! :-)
 

Staooon

Sitter hos Jennifer och fifflar med hennes apple-dator. Tycker faktiskt att datorn är lite klurig, men designen överväger förstås. Ända sedan jag varit liten, liten och otroligt liten tjej har jag velat ha en sådan här. Tänk alla filmer man sett med snygga kontorsladies som sitter på ett cafe, med en latte i handen, tidning därtill och förstås den snygga lilla detaljen till dator! Det halvätna äpplet var vad jag fastnade för, ha-ha! Nej, nu skall jag sluta drömma om teknik.. En välkostad dator kommer ej investeras på min front, har förstört alldeles för många datorer redan...
 
Nu skall tralla hemåt och ringa Olivia. Sedan åka till stan! :-) 
Världens finaste Jennifer!
 
 
 

This DRESS

Jag totalt älskar klänningen jag bar igår. Har använt den på en begravning en gång och därför fått en lite sorglig-anknytning till den. Igår piffade jag i alla fall upp den och det sorgliga är som bortblåst till den inspirerande designer-fronten igen!! Klänningen kommer ifrån H&M, men jag tycker att den är väldigt Chanel inspirerad. Tänk bara det superenkla, stilrena men samtidigt kvinnliga i den. Det är ta mig fasen Chanel och inte H&M.
 
Och med ett härligt halsband, pärlörhängen, tuffa solisar från Gant och min inspirerade Hermes-väska från Roberta Minelli, känner jag mig inte bara som Chanel, utan även Victoria Beckham... Skämt åsido, dock tycker jag att klädseln ser ut att komma direkt från deras egna garderob.
 
 
 
 

THE LATEST DAYS

God morgon alla kära! Herregud, minns ni när jag skrev att jag oroade mig för att bli rastlös i sommar?? Ingen skola och ovanligt lite jobb, låter faktiskt lite tråkigt tänkte jag.. MEN! Jag tar verkligen tillbaka det! Jag har varit sysselsatt och funnit saker att hitta på varje dag - fiffinurlig som man är, he-he. Nu tänker jag snarare, det är redan juli, skolan börjar snart, jag tar snart studenten och jag vill bara stanna tiden. Här och nu!
 
Jag har börjat njuta så utav livet och all dess innebörd. Den här sommaren har än så länge varit helt fantastisk, även om jag inte hunnit med så mycket än.. Och det värsta utav allt är att jag vet att det är sista sommaren jag faktiskt har ett ''sommarlov'' och kanske tillbringar den med alla vänner, nära som ytliga.
 
Usch avskyr att tiden går så himla snabbt, jag räds lite för att i nästa ögonblick är allt detta över, sena och ansvarslösa utekvällar, smyga ut mitt i natten, blanda ut vissa drycker som tillhör pappa med vatten, shoppingturer utan begränsning och behärskning, var totalt pank och bli räddad av föräldrarna, spontana middagar med sisådär 30 vänner och förstås alla fikor som tidsfördriv på stan. Men åt andra sidan, tillhör det här kanske min personlighet också.
 
Igår jobbade jag i alla fall och på kvällen åkte jag till Johanna där tjejerna var samlade. Åt gott och hade det mysigt!
 
 
 

RSS 2.0