Hemma från Stockholm!

Har haft några otroligt roliga dagar borta i Stockholm! Med familj och vänner, strosat runt på stan till uberbra väder, sprungit runt Djurgården (faktiskt njutit under min springrunda - hör inte till det vanliga!), ätit gott, shoppat och förstås skrattat i mängder. Ibland behöver vi alla komma bort, det behöver inte vara långt, bara man kan släppa vardagen för ett tag! Och det har jag minstsagt gjort, jag ville egentligen inte åka hem då jag älskar Stockholm och åtminstone lite större städer än Karlstad i alla fall, ha-ha..
 
Anlände med tåget i Karlstad klockan 22:00 ikväll och jag stack på direkten till det nya jobbet! Blev ett nattpass med många fulla, gla'a, besökare. Imorgon blir det nog fiesta för min del också, det ser jag fram emot! Som den festprisse man är... Nåja, nu är det dags för sömn för min del! Puss, kram och god natt på er alla!
 
Oj, just det! Glömde att berätta om min lilla shopping. Jag som egentligen inte skulle shoppa något (dumt sagt av mig, det finns egentligen inte på kartan).. Kom hem med en ny Marc Jacobs väska från deras nya höstkollektion, riktigt roligt, då de bara hade två exemplar utav den! Och så en väldigt Clean Busnel klänning som jag icke kunde motstå... Men nog om det, jag visar er imorgon! God natt igen!
Min lilla reseoutfit...... Hade en SÅDAN trevlig liten tripp med vänner! Vi har redan planerat in nästa!
Lunch på Grönan!
Ha-ha, blev många bilder på mig själv nu, men strunt samma! Alla är vi ego!
Jag och Maria förut idag! Lyckliga över båda våra köp. Marias nyinköpta solisar på bilden - som sitter alldeles perfekt på henne! Hur chic ser hon inte ut?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0