Same special smile every f-day

Hejsan kära vänner! Sitter inne i stan på ett cafe och surfar. Det är ju trots allt vad som gäller, när man utan intenet i lägenhet står... Hur som haver. På senaste tid har det hänt massor utav saker. Jag har haft helt sjukt mycket otur, såsom fått min mobil stulen när jag somnade på t-banan hem.. Människor är förjävliga. Men inte bara det, utan även mycket annat - och förmodligen för att jag är så fruktansvärt naiv. Det enda är ju att man växer och lär sig av sina misstag. Om man skall se allt jobbigt som en fördel.
 
Bortsett ifrån det, så har det hänt otroligt mycket bra också. Jag trodde aldrig att jag skulle träffa sådana fantastiska människor som jag har gjort här. Annika & Robin är två av dem. Vi har kommit sjukt nära, på typ, en vecka?!?! Ja, vissa människor klickar man minsann bara med. Allting kändes så himla naturligt ända från start.
 
Idag har jag förövrigt kört ett tidigt morgonpass, gick upp redan klockan 04:30 (!!) och började jobba kvart i 6. Om jag skalll vara ärlig, inte ett dugg jobbigt - studsade så gott som upp ur sänken klockan 04:00 på morgonen & var råtaggad för denna ljuva dag. Gick dessutom hur bra som helst, haft en sådan där riktigt givande jobbdag - träffat massor av spännande människor från hela världen. När jag träffar människor som jag anser speicellt intressanta, ser jag alltid till att utnyttja varenda liten sekund med dem! Så det blev många skratt & långa samtal med alla möjliga kunder idag! Helt underbart! Ler man mot världen så ler världen fasen i mig mot dig!
 
Nu skall jag skicka iväg ett CV till en designerbutik här i Oslo. Sedan fixa iordning mig och ladda upp för en festlig kväll med mina gummor & gubbar!
Som jag gillar er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0