Morgonstund har guld i mun

God morgon!
Sovit gott? Jag har sovit föö-ör skönt, dessutom fick jag hjälp att flytta ut möblerna igår medan jag själv jobbade, snacka om underbart hjälpsamma människor, dessutom lättade en liten sten från hjärtat. Alltid en sak mindre att tänka på!
 
Annars då? Det är bara jag som är vaken här i lägenheten, vilket är lite skönt, kan fixa te, duscha varmt & länge (utan dåligt samvete, ok brukar inte få det annars ändå hehe..), ja men ni vet, gör allting lite mer i godan ro simpelt sagt. Lite lustigt att det är jag som alltid lägger mig senast, men går minsann upp timmar i förväg än de andra! Antingen är de andra lite tröttare individer, eller, så är jag bara en otroligt energirik människa själv;-)
 
Nu skall jag plugga på lite mer om salget på jobbet! Hörs inatt kära vänner, blir 16 h pass idag! :-)
 

Kommentarer
Postat av: elin

vad tycker du om att använda äkta päls? :)

Svar: Jag använder själv äkta päls, så jag kan inte säga att jag är speciellt emot det. Förstår varför vissa är det förstås, men samtidigt, päls värmer väldigt bra, vi har läder på skärpen, läder på skorna, dun i täcket och kött på tallriken vi äter. Förstår inte varför det är en sådan hets mot just päls, när det bara är same different thing. Sedan djur som plågas till döds är jag givetvis hemskt emot.
emma TORSTENSSON

2014-10-30 @ 15:08:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0