Påväg hem!

God kväll kära vänner! Har jobbat ett sent pass idag på Rimi, och av någon anledning känns dessa pass längre än vad jag brukar vara van vid (vilket är sjukt då jag ofta jobbat 17 h pass där hemma), nåja, vi har haft superkul idag! Jag börjar sakta men säkert komma på lite fyndiga ord på norska också! Känner mig riktigt duktig, ha-ha! Norska namn kommer jag nog aldrig lära mig dock.. Har döpt om varenda kotte på RImi, Majur kallar jag Gustav och Michel kallar Christian, tur nog förstår dem att det är dem jag menar ändå. Ha-ha! Nej nu blir det lite nattkäk à la köpsoppa (bra mycket bättre än det verkar) och en mysnatt med kära emma! 
Idag fick jag även äran att bli utvald som "ansiktet utåt" nästa vecka då det skall vara något speciellt här på Rimi! Tydligen för att jag alltid leer så mycket, bravo till mig själv!! Bra början på en bra jobbhelg! Börjar älska detta jobb också! 
Satt på ett café förut och pluggade in varenda liten kod! Ju större summa i kassan i slutet av dagen = desto bättre, måste bli snabbast & bäst! Eller ja, det är mitt mål! Hehe! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0