Hurtig torsdag!

Hola chicas! Idag gick jag upp tidigt och åkte med bussen SEX in till stan! Jag och några vänninnor startade dagen med ett yogalatespass. Var riktigt skönt faktiskt, det måste jag rekommendera; perfekt start på dagen. Yoga är som ni nog vet ingen träning man blir svettig och spyfärdig utav, man blir snarare glad av att starta dagen och får ett riktigt wake-up call! Istället för att ligga och dra sig i sängen som man ändå inte njuter utav, får man ett pass som bådar gott hela dagen lång! (OBS det är absolut inte enkelt och ojobbigt heller) det får ni inte tro! ;)
 
Sedan åkte jag till skolan och hade filmredovisning, skönt att ha den uppgiften klar! Speciellt för en oteknisk-jäkel som mig, andra tyckte denna övning var lätt medan jag inte klarade en inställning själv.. Mjao, men man kan inte vara bra på allt! På lunchen blev jag lite träningssugen igen och stack på ett spinningpass. Slutade tidigt idag också, alltid skönt. Nu ligger jag hemma i sängen & väntar in Revenge som strax skall börja! Bästa serien!
Haha provade rött läppstift häromdagen på Åhlens! Mamma skrattade när hon såg mig, jag själv tycker faktiskt det kan vara lite fint? Såvida man matchar det rätt förstås, annars kan det se ut som man kommer direkt från gatan vilket inte är så kul kanske...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0