FROM MY PHONE

Hello darlings! Glömsk som man är märkte jag igår att jag lyckats tappa min datorladdare... Typiskt att sånt här alltid skall hända mig. Men men, är man klumpig så är man. Jag tog iallafall en mysig fika med min kära vän Hawshin och tittade runt i lite butiker, alltid lika mysigt!
 
Nu sitter jag i biblioteket med Carro och ''jobbar'' som innebär lite snack om allt möjligt! Men jag antar att vi hade mycket att ta igen och då måste man ju ge det den tiden det tar. Hehe. ;)
Titta vad jag fann under jackan när jag klev på bussen! Elaine hade tagit med sin lilla vovvsing.. Borde vara olagligt då jag blev fruktansvärt förälskad........
Och det här hittade jag i skolmatsalen! Hur fin tanke är det inte? För de som inte har någon att fira jul med, inte trivs eller bara är lite ensamna. Så erbjuder UNO det på självaste julafton. Dem borde ha en eloge :)
Härlig pratstund med min fina väninna
Okej den här måste jag berätta om!!! KOFTAN! Hur otrolig! Älskat och älskar den i all evighet. Tittade på den för någon månaden sedan men näh, nu skall jag faktiskt unna mig den också!
Jag och min fina vänninna numero dos! Nu skall vi kila till våra classmates för fika:) Mums!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0