BRA DAG

 
Hej världen! Gud vilken toppen dag jag haft! Jag åkte in lite tidigare till stan för att spana in rean, fick med mig lite ansiktsmaskar och ett par Lee jeans i läder. Otroligt läckra jeans som jag kikat på ett tag.. För ynka 450 riksdaler på rean kunde jag inte motstå! Fynd!! Sedan tog jag  förövrigt i sista minuten som alltid en tripp förbi solariet och bättrade på brännan!... För att sedan rusa till ett 75 min cykelpulspass (Inte dåligt nu efter all julmat, inte sant? ;) är som en levande köttbulle numera haha) Nåja gott har det vart iallafall, men nu är det nog med det onyttiga.
 
Körde otroligt hårt hela passet och var galet taggad! Hur mäktig känsla är det inte? Slog dessutom cykelpuls rekordet idag på sats. Då är man nöjd. Nu har Olivia min saknade favorit precis gått hem & jag skall ladda upp för en riktig relaxing stund. Gott gott!
Efter ett jäkligt svettigt pass var vi värda lite spatid (sats bästa gymmet som har ALLT) gjorde hårinpackning, bastade och hade ansiktsmask till en massa tjejsnack. En stund värd guld!
Just nu i mitt lilla mysar-mode, rummet är stökigt som vanligt men det är sådan jag är. Slarvig och väldigt opedantisk! & jag trivs toppen i mitt stökiga kryp in;)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0