ENTREPRENÖR

En enorm lättnad. Jag har kommit i underfund med vad jag vill syssla med på entreprenören i år! Entreprenörskap är verkligen världens roligaste kurs - OM, man har en idé som man brinner för och faktiskt vill köra på, helhjärtat. Har man däremot inget starkt intresse för det man vill göra, blir det genast meningslöst i mitt tycke.
 
Jag skall berätta min lilla ide för er så fort jag samlat den lite. Har nämligen inte klarlagt den helt ännu, så när jag skall beskriva den - kan det lätt låta lite flummigt, och man vill ju bli tagen på allvar med något man menar allvar med. (Även om jag skulle köra på den ändå, hur mycket folk än tycks kritisera, he-he). Här är det inte bara snack utan även verkstad som gäller!
 
Som ni nog märker ser jag fram emot morgondagens lektion..... Älskar denna kurs! Och totalgillar min lärare, han kan tala för sig och är minst sagt duktig på att inspirera. Förövrigt vankas jobb hela helgen, och förhoppningsvis lite dubbelpass, när jag ändå är igång! Nästa helg däremot, då skall jag äntligen ut. Snacka om att jag redan är uppladdad!
 
En bild på mig och Jennie i working mode! Med favvo-kunder på besök & lite vardagssnack med denna madonna - var det inte mycket att klaga på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0