Mollys Cafe

God morgon! Sitter på lektionen och har textkommunikation, förövrigt i Sveriges absolut kallaste lokal... Vi har suttit här och hackat tänder hela morgonen, druckit tusen koppar kaffe och försökt överleva så gott det går. För tro mig, det känns som man skall förfrysa vilken sekund som helst!
 
Bortsett ifrån det skall jag och Meja testa på stans nya café idag! Mollys café, som tydligen skall vara Frankrike-inspirerat.. Låter väldigt gott och fint i mitt tycke då Frankrike är mästare på både stil, klass och bakelser! Tänk alla franska caféer bara liksom. Mmmm! Man skall inte dra förhastade slutsatser, men jag tror verkligen att detta kommer bli en ny fika-favorit. Att sticka ut är trots allt så självklart för att lyckas, konstigt nog har inte Karlstads olika caféer gjort det ännu.
 
Annars då? Skall träffa min saknade Filippa, fika ännu mera (hehe) och planera en weekend om en vecka!
En bild från mitt och Jojos håltimmes fördriv för någon dag sedan. Självklart på ett fik i solen!! Hur härligt är det inte?! Dessutom har jag fått ett tycke för ''chailatte'' (hör och häpna jag valde det istället för kaffe), men man får ju en sådan julkänsla av det! Mmm så mysigt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0