Sleepover & julmys hos Filippa

Hej mina vänner! Lite uppdatering här under helgen som vanligt. Men det finns inte så mycket att säga, har nämligen gjort ett fyr-trippel-pass denna helg! Nattjobb från torsdag till söndag och ett dags pass på lördag. Cash is king som man säger!
 
Första advent och skyltsöndag har jag spenderat med min Fia på stan, vi har fikat, kikat runt och pratat. Haft trevligt som vanligt med min bästis. Fanns dock inget speciellt, vilket jag tycker är lite synd - minns ni när man var liten, då skyltsöndagen var så ''stort''? Jag menar, det var ju stånd och marknader som täckte hela staden! Hoppas det bättrar på sig veckorna nu innan jul, för julmarknader är ju verkligen helt underbart mysigt.
 
Sedan åkte jag hem till Julia för att hämta min dator som jag glömde hos henne i fredags, när jag går från Julia och kommer till bussen, tror ni inte att jag kommer på att jag glömt min mobil istället?! Jo, men självklart! Varför är jag alltid så jäkla glömsk? Men mitt i all otur, har jag förstås lite tur också! Busschauffören var trevlig och godtog en liten pratstund med lilla mig om vägar & krokar - medan Julia fick spring och hämta min mobil!
 
... Och som avrundning på denna härliga men ack så kalla dag, fick det bli lite julmys med min andra bästis, Filippa! Vi har myst, pratat, skrattat och haft det juligt ihop hela kvällen. Bakat snickers (fanatiskt gott) och jul-kola, lagat tacos och ätit (notera massor) chips och godis! Och hör och häpna gott folk, allting finns faktiskt kvar! Tro det eller ej. Imorgon skall vi fortsätta med julandet och då är det marsipanfigurer med smält choklad som gäller, till  min stora glädje!
 
Filippa har somnat, men jag är fortfarande piggelin. Tänkte sätta på dagens avsnitt av Solsidan och fördriva lite tid med designer-fakta (som i vanlig ordning)! Som den lilla nörd man är, he-he. Slutet gott, allting gott!
 
Sov gott raringar!
 
Flashback! En ''vanlig'' natt med Flippa i huvudstaden, med en ack så ''vanlig'' liten yoga-herre!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0