Dear Santa!

Har ni börjat fundera på önskelistor ännu? Till er själva och till era nära och kära! Jul är ju faktiskt den mysigaste högtiden och perioden i Sverige. Det jag gillar mest är snön, allt julbak och alla godsaker (!!!), kyliga promenader på kvällskvisten, tända och kaneldoftande ljus, kärlek och återseenden med familj & släkt, mat och förstås klappar. Nu när jag tänker efter, finns det något jag inte nämnde? Jag gillar nog allt med julen, nämligen.
 
Jag har alltid varit en sådan dotter som önskat sig rejäla men bättre saker, och nu på senare tid - enbart pengar... Så det där med att öppna, vrida och vända på klappar, har runnit lite ur sanden. Tills i år, har hittat många tjusiga saker jag önskar mig ifrån tomten! Och får jag dem inte, så köper jag dem själv ändå, he-he...
Häromdagen gick jag förbi Mansion i gallerian, och fann dessa ljuvliga glas från Eva Solo! Jag har tidigare aldrig varit ett fan utav glas eller inredning - då mamma haft den uppgiften i familjen. Men eftersom jag fått lite ''flytta-hemifrån-sug'' på sistone är det alltid roligt med lite fina detaljer att börja med.
.. Jag har heller aldrig varit ett fan utav sportiga märken, såsom Gant (är ju trots allt inte så sportig). Men! Kan inte hjälpa att jag gillar deras ''American-style'' på tuffa och enkla tröjor. Jag har hittat en jättefin i färgen klarröd (finns på CGC i stan).
Bidrag till väskor jag suktar efter...
Den nya mascaran från Clarins. Helt gudomlig!
Presentkort från Åhlens. En affär som verkligen har allt att erbjuda i mitt tycke.
Fina och nätta smycken från Matilda Edblad, Snö of Sweden.
 
 
Vad önskar ni er av tomten? :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0