Min efterlängtade 18-års bjudning!

Ursäkta för dålig uppdatering mina vänner, som i vanlig ordning! Ha-ha. Jag tänkte i alla fall börja att berätta om helgen som varit, som förövrigt varit bokad till fullo. I fredags jobbade jag natt och i lördags hade jag min 18-års middag för 50 vänner. Jag bjöd på gulaschsoppa med kött och marängtårta med hallon & choklad till efterätt. Min fest ägde rum på en lunchrestaurang som jag lyckats få hyra! En helt perfekt lokal till detta tillfälle.
 
Vid 7 pm kom ALLA mina många och kära 50 bjudna vänner. Middag, efterätt och mingel hållde på tills vid 11, då festen satte igång och det droppade in nya ansikten - som bekanta därtill. All oro över hur festen skulle sluta - var som bortblåst! Det hade nästan inte kunnat funka bättre om jag skall vara ärlig. För ärligt talat så blev det sjukt mycket folk, cirka 150 personer, speciellt för lilla mig att hålla koll på. Men som sagt, allting funkade utmärkt och jag hade inte kunnat fått en bättre 18-års fest!
 
En sak som är garanterat säkert är att mina vänner är värda allt guld i världen. GOD how I love you! Återigen, tusentack för denna magnifika kväll mina underbara vänner, tusentack för sällskap, kärlek, skratt och förstås de allt för fina presenterna (som inte var behövliga..). Jag är oerhört tacksam över att ha sådana som er! Rikedom är inte pengar, rikedom är människor runt omkring sig - som bryr sig. Och i så fall, ja då är jag definitivt rik.
Sofia och Maya hjälpte mig att fixa iordning. <3
Jag och bästis!
Middag!
Nicole, Jennie, Hawshin, Kani och Josefin. Så fina!
Jag och min supertjusiga donna, Sara!
Och en sista bild ifrån middagen! Får även ursäkta för att jag är i centrum och råego på precis varje bild... MEN, åt andra sidan, man fyller faktiskt bara 18 år en gång i livet! Då är det ok, i mitt tycke, he-he.
 
Tusen tack igen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0