Biohelg

Hej alla goa & gla'a! Igår var jag och gamla tjejgänget och titttade på Breaking Down part 2, filmen är dock  bara en pytteliten del i hela kvällen. Så rolig haha! Verkligen synd att vi inte ses oftare, tråkigt nog går väl inte det att förändra då alla är upptagna med sitt eget. Tur att vi ses något iallafall;) planerade in en träff om någon kommande helg också som låter superbra! Jag och Jennifer mötte på en irländare som vi stod och samtalde med, herregud, där fick jag verkligen bevisat hur hemsk min engelska är. Människan förstod ju ingenting av vad jag sade.
 
Filmen för er som undrar skall icke avslöjas! Men självklart var den bra, det är twilight vi pratar om & som den sagofilm den är fick den också ett sagoslut. Själv tycker jag den var lite meningslös, men nej nu får
det räcka med detaljer.
 
Nu skall jag strax åka in till stan för ett jobbpass och efteråt vankas bio (återigen) med Filippa! Var så himla längesedan; innan igår då förstås, jag var på bio så jag har mycket att ta igen! Hade glömt bort hur mysigt det faktiskt är! Idag blir det dock en aning obehagligare film.. Paranormal Activity 4? Brrr..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0