Söta dofter

När det gäller kläder och stil utseendemässigt föredrar jag den klassiska och simpla looken mest. Stilrent enligt mig är alltid snyggast! (Enligt mig hehe). Ni vet Julia Roberts i Pretty Women när hon träffar Richard Gere, eller ja, Edward som han heter i filmen. Den stilen hon får på kläderna när hon träffar honom: damig, lite primadonnig, söt, stilren & kvinnlig. Helt perfekt! Ulimata stilen om jag får säga det själv, älskar den!
 
Hur som helst, var inte det jag skulle skriva om i det här inlägget. Jag och mitt företag har nu beställt våra första produkter och självklart kunde jag inte hålla mig ifrån att beställa en bunt till mig själv! Jag har faktiskt aldrig testa på VS förut..? Skall bli spännande! Jag valde dofterna Strawberry & Champagne, just för att den verkar så poppulär. Vanillia Lace, totalt älskar vanilj.. Söta dofter är något jag inte kan motstå! (kan bero på efter alla komplimanger av killar på fester haha). Coconut Passion & Pure Seduction.
 
Har ni haft några av dessa eller vilken rekommenderar ni? Kommer självklart med respons när dem trillat ner i brevlådan. ♥
Har gjort ett litet hjärta kring de dofter som jag beställt!

Kommentarer
Postat av: anna

är dessa något ni kommer att sälja i erat uf- företag?:)

Svar: Jajamen! :)
emma TORSTENSSON

2012-11-27 @ 18:11:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0