First day at schoool!!

Då var första dagen i skolan avklarad och på den nya inriktningen! (Media såklart). Och jag måste säga att det gick suveränt! Min klass är ju inte alls lika bra som den förra (om man får säga så?) men min förra var ju trotsallt oslagbar, typ. Men det flöt på rätt så bra ändå, linjen verkar så jäkla intressant! Jag känner verkligen att det här är rätt och att jag kommer lära mig mycket, man bestämmer ju vilken nivå man vill vara på liksom. Brinner jag för något, satsar jag högt. Efter skolan blev det en fika med mina godingar till vänner, lite span i Fillans lägenhet (sååå fin) och ett pass på sats med Isabelle! Intensivt men effektivt. Har hunnit med mycket idag med andra ord (som ni nog märker hehe) Och jag har verkligen insett vilka toppenvänner jag har. Alla dessa underbaringar har jag dessutom lärt känna på ett ynka år.♥ Otroligt!!

Nu blir det en promenix med tre favvosar, en mänsklig sådan (Olivia förstås) samt två lurvar till vovvsar. Hoppas ni haft en underbar torsdag!
Dagens look för er som undrar! Gillar att den är lite ''småtöntig'' mitt upp i allt, stövlarna bryter av det perfekt enligt mig. Omatchande men ändå matchande! Väst/Henri Loyd, Blus/Dagmar, Stövlar/Burberry
Min frukost! Haha lite opassande tid att lägga upp den på men skitsamma! Knäckebröd är verkligen underskattat. Såååå gott och så kalorisnålt;) perfa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0