MYZ MED TJEJERNA

God kväll! Skippade bion. Det blev en mysmiddag med tjejerna istället. Jag, Johanna, Sara, Anna och Felicia fixade iordning grillat.. Och som det smakade! Att få sommarkänslor sitter aldrig fel, och absolut inte att diskutera galna sommarminne såsom resan till Kos. Det är även bevisat att vart jag än befinner mig tycks jag minsann alltid bli offret i gänget, fick nämligen tandkräm, raklödder och mousse i håret på mig när jag var lite trött (tog en tupplur) i Kos, och som att det inte räckte med det, fick jag idag veta att Anna visat dessa filmer för sin kära pojkvän (jag har underkläder på mig o definitivt fel val av trosor).... Men men, det finns trots allt värre saker som kan ske! Försöker jag åtminstone inbilla mig, he-he. Så med andra ord, en mysig och välbehövlig kväll med mycket, mycket skratt, känner mig redan odödlig! Nu skall jag sova. Vi hörs imorgon. Godnatt ❤️ 




Kommentarer
Postat av: JK

hej! bara tvungen att säga att jag tycker du är en otroligt vacker tjej. När man ser dig de få gångerna man gör det så blir man glad, för du verkar vara en sådan trevlig tjej. bor själv i lilla grums, men ser dig inte så ofta. trevlig kväll önskar jag dig :)

Svar: Hej! Och tusen tack för de fina orden! Glädjer mig verkligen att höra:) Vem JK nu är? Bor du i lilla Grums så borde vi känna till varandra.. Desamma :)
emma TORSTENSSON

2014-03-03 @ 18:55:33
Postat av: JK

Kanske får reda på vem jag är så småningom. Tror tyvärr inte du har lagt märke till mig de få gångerna vi "träffats". Skiljer nog några år mellan oss och har nog fåtal gemensamma kompisar :) kanske får du reda på senare om jag är den du vill ha eller ej :) ;)

Svar: Haha! Du är klurig du:) berätta vem du är blir galet jäkla nyfiken!!? Vilka kompisar? Har man sagt A får man säga B finns det ett ordspråk som lyder!
emma TORSTENSSON

2014-03-04 @ 22:38:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0