Hemmahelg<3!!

Herregud, jag trodde jag skulle få panikångest-attack över att vara hemma hela helgen (trots att jag valt det helt själv hehe). Jag stannade inne idag istället för att dra ut, kände mig lite trött och lite väl otaggad! Eller ja, var mer taggad på att stanna hemma dag, speciellt när jag ser skitvädret utanför, haha. Dock så trodde jag att jag skulle ångra mig när det börjar hagla in alla möjliga fyllesms/samtal, bilder ja, you named it.

Men nu till det viktiga! Bästa beslutet på jäkligt länge. Man skall alltid följa sitt lilla hjärta gott folk! And I did! Har sprungit runt och myst hela dagen, mamma har bakat bullar och nu sitter jag och pluggar för fulla muggar.. Förstå vad skönt när jag har allt det här gjort medan alla andra sitter med deras jobbiga inlämningar. Fett fett skönt!! Bra val Emma, bra val ;) Ni andra ha en toppenkväll ute i dimman så skall jag ha det med bullarna hehe.

Tillsist min kära bästis och johanna som är i Grekland! Festar och njuter. Kör hårt (fast inte för hårt haha) man måste vara rädd om snyggingar som er. Pusss puss puss på er!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0