Söndag

Har suttit vid datorn och tvn hela morgonen, usch vilken dålig start på dagen. Idag har jag ingenting bestämt att göra så jag har tänkt ut lite nyttiga saker som jag ska påbörja resten av dagen med. Som är

Gå en långtur med hundarna, så att dem får bada lite!
Sticka ner till yellow och få lite färg
En lång och nyttig springrunda
Gör klart allt skolarbete


Sådär. Det hinner jag nog, men vad ska jag börja med? Har suttit och funderat på det hela morgonen ungefär, i tanken på att jag har riktigt ont i magen så startar jag nog upp med en lång och varm dusch & därefter en springrunda!
Har precis släppt ut Stampe i hagen och gud så glad det lilla livet blev, min älsklings kanin!<3  Hundarna sitter här bredvid och ser ut att vara väldigt utråkade, i längtan på något riktigt kul.. t.ex. bada! Min bror har varit snäll och lånat ut sin dator, inte allt för ofta han är det minsann. Jag har verkligen längtan efter min dator, som internet har slutat att fungera på, tyvärr. Och ''tyvärr'' igen så kommer aldrig den gubben som ska fixa detta hit heller, alla mina bilder är sparade där och all gammal musik. Som när man jämt lyssnade på gammal rap, okända rappare som inte hade en talang för 5 öre, (ursäkta) med vissa undantag såklart, nej nu ska jag somsagt få någonting gjort i början med att hoppa in i duschen. Ha en super fin söndag allihoppa!



Vilken jävla goding du är min lilla Melkis!


 Big love!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0