Blandad kompott

Snacka om en blandad dag! Från en deppig Emma till en glad Emma, från en fungerande dator till en trasig dator och från omotiverad till motiverad. Ungefär! Efter att jag pratat med flera vänner är jag på hugget igen. Tyvärr inte mammas dator som gick i kras när den började lagga mitt i ett Gossip girl avsnitt och ja det fick fan inte hände så jag gick upp i lågor, ungefär. Och vipps så var det inte bara mitt humör utan även datorn var trasig.. Tålamod är inget jag kan förbättra eller försämra det hör till min personlighet att ha ett sämre sådant.  Nåja, man kan ju inte vara bra på allt. Snart är det ny vecka iallafall och den skall startas med ett stort leende på läpparna!

Jag vet att det här kan vara den fulaste bilden som nästan skådats.. Men just nu bryr jag mig inte alls. Blir både riktigt glad och motiverad utav den! Den tiden jag och Jennifer tränade som mest (flera pass om dagen) och var hur motiverade som helst till det! Dessutom är det en såå rolig tid i mitt liv som jag värdesätter högt.

En till bild på mig och Jennifer i 8an (tror jag?) jag som brunhårig med andra ord, herregud vad fult och Jennifer som vanligt lika fin. Minns den här kvällen också superväl.. Minnesvärd kväll, vilka minnen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0