TRÄNINSVÄRK

Fy satan vilken träningsvärk jag har. Trodde den skulle bli lite bättre efter simningen som mjukar upp kroppen, men icke då! Nu har jag träningsvärken sedan sist och dessutom en ny från simningen igår, som tur är bådar det bara gott! Eftersom skolan tar upp sådan enorm tid hinner jag inte med så mycket mer på dagarna. Jag har precis kommit ur duschen och skall snart återgå till plugget. Efteråt väntas den traditionella filmkvällen. Imorgon är det boxning och mys med jennifer som gäller. På lördag öppet hus på TBS med min lilla Angelica förhoppningsvis (?). Det är väl vad jag har planerat just nu, får helt enkelt återstå att se vad resterande tid erbjuder.
Ps. Idag kommer jag troligtvis få besked angående Scandic. Håll tummarna för mig kära vänner. ♥

fina vän!


Kommentarer
Postat av: Angelica

Ja de blir de va ? Ang TBS alltså :)

2011-01-13 @ 18:39:07
Postat av: Barbro Torstensson

Hej Emma

Tackar för kommentaren..i min nystartade blogg hi hi. Har inte kommit igång så värst mycket än men så småningom kanske den kan bli lika bra som din, hoppas jag. Det låter kanske dumt, men jag har så mycket annat på gång (just nu)jobbar med ett tourismprojekt och har jättestort nätverk med en site som heter Communityofsweden.com där jag är bland top photographerna och där jag har blivit utnämnd till "Bronzeambassador" vilket jag tycker är jätteroligt.

Här har Du mig som håller "tummarna" för dig och scandic (gissar sommarjobb) Har varit inne och läst din blogg och tro mig JAG ÄR DJUPT IMPONERAD. Att du sympatiserar med miljöpartiet gör mig så glad! Själv är jag medlem och kontaktperson/styrelsemedlem för miljöpartiet i Bengtsfors sedan många år tillbaka, ser fram emot nästa årsmöte då vi hoppas få flera medlemmar och kanske "Grön Ungdom" Nu måste jag sluta skriva för "Farfar" håller på med maten och vill nog att jag skall göra honom sällskap vid bordet. Ha de gott min vän så hörs vi.. kram/Plastfarmor

2011-01-14 @ 17:03:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0