En sen natt och en tidig morgon

Hej mina vänner! Tänkte uppdatera lite om min helg som varit, nu när jag ändå är hyffsat pigg och förstås vaken! Fredagen påbörjades på underbaraste, ljuvligaste vis - med brunch! Att det var med mina wonderbra klasskompisar försämrade förstås inte morgonen. Vi åt gott och pratade om välbehövliga saker i flera timmar, för att sedan kila till skolan för en ynka och simpel lektion! Perfekt start på helgen.
 
Lunchade på ikea med farmor och trallade runt lite på stan, på kvällen blev det en middag och dryck på Frost med min bästa väninna, Filippa! Pratade och skrattade i flera timmar, lika behövligt som alltid. Som pricken över i:et denna kväll vankades ett nattpass - ett otroligt, otroligt, roligt sådant! Ha-ha, jag glömde för det första byxor till jobbet (och jag hade klänning på mig) - vilket ledde till att jag fick lite panik & fick stå i klänning de första 40 minuterna. Ok, kanske inte låter så farligt för er! Men jag kan intyga - det VAR det! Speciellt så jag fick packa in mig själv för att dölja så mycket som möjligt... Som tur är fick jag låna ett par byxor att Viktoria! Räddaren i nöden kan man faktiskt säga. Och återigen, så jäkla roligt jobbnatt - vi skrattade precis hela tiden!
 
Idag, lördag - hör och häpna. Jag har nog aldrig sovit så länge som idag. Gick upp vid 12 (som jag brukar efter ett nattpass) eller ja, Fia ringde och väckte mig så jag hade ingen chans att få sova längre, haha.. Men! Direkt hon lade på blev jag rastlös och tänkte kika lite på en film - slutade med att jag somnade till klockan fem! Klockan fem!! Snacka om att jag var utvilad till jobbet ikväll då? Jodå, det var jag! Förövrigt var det ett riktigt bra nattpass med väninnorna Jennie och Hanna idag också! Fasen så underbart det är att ha vänner på jobbet!
 
Nu är klockan sisådär 06:00 på morgonen och jag tänkte snart gå att lägga mig, ha-ha. Känns som att det är på tiden! Imorgon väntas matteplugg med Filippa (hon har lovat att hjälpa mig) lyckligt lottad med ett geni till vän!
 
God natt alla vänner och ovänner. Sov gott!
Brunch i fredags
Brunch hos Meja, ha-ha förövrigt - kolla Mejas tjusiga ansikte på denna bild!!
Middag med min älskade!
Och tillsist en bild från inatt. That's how we rule!! Softination på topp med mina workoholics;-)

Kommentarer
Postat av: Meja

Haha! Emma din lilla jäkel...

2014-01-12 @ 13:59:25
URL: http://mejataserud.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0