ORKAR EJ...

Skolan har börjat. Motivationen för att gå till skolan, finns fortfarande kvar, inte överdrivet stor sådan - men den finns och den orkar. Däremot, motivationen till de jobbiga kurserna såsom; matten, finns orken inte överhuvudtaget. Problemet är bara att det är ett måste, jag måste orka och jag måste klara det. Orken till gymnasiearbetet behövs förövrigt inte heller nämnas, förmodar att ni kan tänka er att den inte heller är speciellt stor, ha-ha.
 
Arbeten, ansträngningar, krav och förstås ångest, jag är så trött på alla dessa behag och känslor! Det jag kommer sakna med gymnasiet är all sammanhållning, hela umgänget. Det jag inte kommer sakna är alla krav och för all del, all jäkla ångest. Ångesten tar mitt liv, känns det som ibland. Ungdomar och vuxna som gått ur gymnasiet och skall tala ''vänta tills du blir arbetslös, vänta tills du får jobb!!'' - inte illa menat så förlåt för detta, men släng er i väggen! Jag har jobbat sedan jag vart 14 bast och har inga som helst problem med det. Att jobba är underbart. Trivs man inte? Ja, då byter man jobb! Vill man så kan man! Det skall vara kul och leva, det skall vara kul och jobba - brinna för någonting, utvecklas och känslan att få stämpla ut för dagen. Vilket man faktiskt aldrig gör i skolan, skolan är ett heltidsjobb som man aldrig får ledigt ifrån. Men det är ett måste.
 
Förövrigt, eftersom jag redan sagt förlåt några gånger i detta inlägg - kan jag lika gärna göra det igen! Förlåt för detta deppiga inlägg. Men ibland får man lov att klaga. Sista tiden har det varit dålig uppdatering. Mycket har hänt och jag har lärt mig rejäla läxor. Nyår firades in med mina närmsta vänner och avslutades med en stulen iphone i en taxi. Kunde blivit ett bättre avslut, men det finns människor som har det värre!
 
Några dagar senare vankades ännu en utgång.. Denna gången blev min kära plånbok stulen! Alltså hur otur får man ha? Min plånbok från Burberry som jag köpte för flera år sedan - som är värdefull för mig. Med flera tusenlappar som skulle sättas in på ett sparkonto som jag tyvärr aldrig hann göra. Vilket ledde till att en slarvig idiot som jag tänker: ''äsch då, det går nog bra för en kväll!'' Det gjorde det uppenbarligen inte. Ett värde på ca 12 k totalt och jag var av med det. Visst, får jag skylla mig själv - men fan vad det sved och helt ärligt, fy för människor, fy för denna värld. Finns det ingen karma? Var precis vad jag tänkte. Morgonen efter, vad tror ni inträffar?!?! Polisen ringer och det är en man som lämnat in den, med alla kort, kontanter, plånbok i behåll! Jag har nog aldrig varit tacksammare och dessutom lyckligare. Var lyckligare än innan! Vilken ängel och vilken ärlig människa som tar sig tiden att lämna in ett sådant värde och inte bara behåller det. Fick då precis hopp om mänskligheten igen, det finns ärliga människor. Och karma, det tror jag definitivt på igen! Gud ville bara ge mig en läxa, och den var - håll koll på dina saker din slarviga människa! Och en läxa, det har jag minst sagt lärt mig.
 
Nåja, det var en liten kort summering på vad som hänt de senaste dagarna! Bortsett ifrån dessa händelser har det förstås blivit ett antal myskvällar, vinkvällar på stan, jobbdagar och jobbnätter, festkvällar och firanden! Som i vanlig ordning, hehe. :-)
 
En bild från nyår! Även den enda sådan (min mobil blev ju tyvärr stulen, tråkigt med alla kontakter & bilder som försvinner...). Vi firade nyår hos Louise med tre-rätters middag för att senare festa in kvällen.
Vinkväll med Emma & Malin innan en utekväll i vår kära lilla stad! Förutom att min plånbok blev stulen.. & även funnen! Så var kvällen helt underbar! Vi pratade i timmar om allt mellan himmel och jord. Jag är lite trött på förfestar som innebär hets om alkohol och bara massa fylla. Det kommer man knappast närmre varandra på. Här satt vi på mysiga och varierade resturanger, drack vin och åt tapas - pratade om betydelsefulla saker som berör oss, för att sedan sätta pricken över i:et på kvällen - ett dansgolv, människor och Champagne.
Jag och Emma
 
Firade finaste Sara på 20-års dagen! Tog sedan ett glas vin ute och planerade himla frestande resor framöver!
Myskväll med Ida och Filippa. Detta är en förjäklig bild i mitt tycke - men jag bjuder på den ändå! Det är trotsallt vi på den, det kärleksfulla lilla teamet, vilket även gör denna bild lite fantastisk.. En myskväll med ''nyttiga'' godisar (vad vi trodde och kände oss duktiga) som sedan inte visade sig vara så nyttigt, he-he. Tanken var åtminstone god och vi försökte!
 
 
Nu skall jag kika på Gossip Girl. Hör senare!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0