Baka baka liten kaka...

Hej & hå! Kvällen till ära har jag spenderat i köket, har agerat bagare! Vi har nämligen en kurs i skolan där vi tar med fika en gång i veckan, och imorgon så är det min tur. Jag tycker att det är en riktigt bra idé, det gör liksom hela lektionen roligare - och dessutom behöver vi alla en liten sockerkick ibland! Speciellt på en lång skoldag!
 
Imorgon vankas som sagt en lång men rolig dag. Skola i totalt 10 h, då jag även har mattehjälp i 3h efter skolan. En sak som jag ser fram emot imorgon är i alla fall; en utekväll med vännerna! Skall jobba natt hela helgen, och i mitt tycke gäller det att ta vara på festligheterna. Nix, det var bara en liten uppdatering om vad jag haft för mig ikväll. Vi hörs mer imorgon, nu skall jag sova. God natt och dröm sött!
 
 
 
Skulle baka Chocolate chip cookies, men det blev inte riktigt som tänkt.. Körde på en muffinformar då jag tycker att det är fräschare och det blir så kladdigt annars, nu verkar det ju dock ha gått och blivit Chocolate chip muffins och inte kakor alls... Nåja! Recept och regler är tråkigt, egna idéer är roligare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0