SÖNDAG!

Godkväll alla kära! Lite uppdatering här som vanligt, men faktiskt inte varit hemma på cirka 3 dagar, då blir det lätt så. Senaste dagarna har jag jobbat, jobbat och åter jobbat. Fick ju jobbet på Waynes där jag trivs som handen i handsken! Tänk er en kaffefanatiker på ett café, är det inte drömmen?! Jo det är det faktiskt. Förövrigt är jag ganska trött men ändå tillfredställd med livet, jobbat dubbelpass på både Waynes och Sibylla ända sedan i torsdags - så inatt väntar en riktigt fterlängtad sömn.
 
Imorgon vankas ett långt arbetspass även då (är ju ledig från skolan på måndagar, lyxigt) - och självklart skall man ta vara på tiden. Vankas jobb från 08:00-20:00, ett långt pass med andra ord!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Emma! Jag undrar bara om du kan ge några tips när det gäller att söka jobb, du verkar upperbarligen vara väldigt bra på det då du har flera stycken. Hur ska man tänka? Ska man ta med CV? Spelar det någon roll om man söker via nätet eller personligen? Skulle vara jättebra om du ville svara på detta, ps. Jättebra blogg!

2014-05-04 @ 14:46:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0