Gårkväll med väninnorna på jobbet!

..... Oh it's a Beautiful day! It's a Beautiful day!! Hur lycklig blir man inte? Har legat ute i solen i flera h och njutit med dogsarna som sällskap. Bästa och hårigaste sällskapet. Nu ligger jag trött och förjäklig efter gårdagen i sängen. På tal om gårdagen, det blev en söndagskväll i dimmans lilla tecken. Jag, Vicktoria och Hanna tog ett riktigt gott glas vin på en uteservering. Sol var det även, värt att tilläggas! Äntligen är uteserveringsperioden här, som man längtat, sitta på uteserveringar i timmar med tjusiga brillor och mängder av vinglas. Nästan så att jag vill säga, det är livet det!
 
Sedan blev det en trevlig, mysig, rolig, värdefull och livlig då förstås, förfest med mina kära arbetsväninnor! Natten spenderades på stans mysigaste klubb, Koriander. Hade en suverän natt med likaså suveräna människor. Så tacksam över att ha lärt känna människor som dessa, och dessutom ha turen att få spendera nätterna med spillivinkar som dessa, gör varje nattpass till ett minne blott!
 
Nu tänkte jag se reprisen av en SVT-debatt, med ämnet - att ungdomar skall vara lata (?). Både ja och nej. Ungdomar är inte lata, människor i helhet blir lata av det digitaliserade och dyra samhälle vi lever i idag. När det kommer till jobbfronten skulle jag inte kunna hålla med mindre, i dagens samhälle är vi fulla av tro och vilja på oss själva. Nästan alla jag känner har ett eller flera extrajobb, trots studier. Jag har jobbat sedan jag varit 14 bast och är ett levande bevis på; ungdomar är inte lata! Den där Bert Karlsson tycks vara en sann mytoman med en minst sagt skev verklighetsuppfattning. Vakna upp gubbe. (Det är han som predikar för detta).
 
Ida och en liten skymt av Bella innan jobbet i lördags.
Potatis och anka till lunch igår
Viktoria, Helena, Jennie, jag och Hanna (Maja tar bilden) - underbara mates!
Jennie och Johanna
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0