En fridfull helg

Visst är det riktigt tråkigt att bara ligga hemma en hel jäkla helg och dra på film efter film, meeen nu är det gjort! Och det är ju trotsallt väldigt bra för kroppen, hälsan att få vila ut sig med en riktig latis-helg någon gång ibland. Haha försöker åtminstone jag intala mig själv att det är (?) min vardag är ju ioförsig inte så ansträngande heller, haha. Fick ett jättefint fat med bedårande doftljus till, lite spa-feeling i det hela utav Christina! Perfekt för mig som älskar att mysa, ta långa bad och ja allt sånt. Mmm!! Och på tal om det här, vad länge sedan jag fick presenter? Jag älskar ju presenter men får det fan aldrig, bortsett födelsedag (men då vet jag att paketen bara består av pengar ändå) Får ju ioförsig skylla mig själv då jag enbart önskar mig det, men ändå, småpresenter då och då är faktiskt väldigt uppskattande i vardagen! Det borde vi människor börja med oftare! Framförallt träna på att ge & ta.
 
Nåja, nu blev det som vanligt ett lite väl långt meddelande.. Men så är det när man har mycket att säga/skriva! Ikväll blir det filmkväll/tjejkväll med felicia. Passar perfekt! Är riktigt sugen på en kväll med lite deep-talk och mysiga filmer därtill. Det får man aldrig nog av enligt mig!
 
Gillade den här stickade tröjan från Hunky dory (har faktiskt inga tjocka tröjor) Skall nog titta efter en liknande i göteborg på fredag! Det är ju ett måste med den älskade rean!!! Vem älskar inte att fynda liksom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0