AVSKYVÄRDA TATTARE

Jag är både så jäkla förbannad och besviken, på mig själv och den oärliga mänskligheten. Jag har tappat bort min Para Jumper, vår/höst-jacka, som jag förövrigt köpte för bara några månader sedan. Jag har ringt till vartenda ställe jag har besökt men ingen tycks ha min jacka, hört med alla mina vänner - ingen där heller. Och förstås kollat igenom hela mitt hus - men ingen där alltså.
 
Den har alltså blivit stulen av någon avskyvärd människa. Jag förstår mig inte alls på det, då jag alltid är så dum och tänker ''om jag glömt den på sats, vem skulle då ta den?'' jag tror inte så om människor helt enkelt! Speciellt inte på de ställen som jag befinner mig på, det är liksom inte ett Ghetto i Mexicos små gator och då tror jag bara inte någon människa tar saker. Dessutom tror jag alltid på karma, men nu är jag ju jäkligt bevisad på att det inte stämmer, om det är någon som skall få behålla sina kläder/väskor och saker som jag värdesätter, då är det fan jag. Jag sliter och jobbar för alla pengar jag får och förtjänar dem riktigt mycket!
 
Hoppas att den människan som tog min jacka har frusit och åtminstone nu kan värma sig lite. Förövrigt, om någon person mot förmodan skulle hitta eller misstänka sig veta vart jackan finns - vore jag oerhört tacksam om ni hör av er! Hittepeng!!
 
För er som undrar hur den ser ut, så är det denna jacka som jag har på mig. Längst till vänster.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0