Härlig men lugn fredag!

Dagen till ära resulterade i ett pass på jobbet och därefter lite strosande på stan med mamma, farmor och Eric! Vi lunchade ute och kollade även runt i lite butiker förstås (något jag aldrig får nog av som ni vet). Shoppade även en jättefin sommarklänning, som jag skall visa er senare. Nu på kvällskvisten har jag varit hemma och tagit en Power walk med Olivia och vovvarna.
 
 
Det jag suttit och fördrivit tiden med hela kvällen (ungefär) är lyssna på: Elaine Eksvärd! Har klickat runt på flera utav hennes inspirerande klipp på youtube. Det bör ni också göra - måste jag tillägga! Nog om att det finns ett dussin inspirerande, duktiga, välavlönade, egenföretagare och allt vad det tycks vara där ute - som alltid har en himla massa snack att berätta och tjoa om, men! Denna dam levererar verkligen med vartenda litet ord hon säger. Hon är en professionell retoriker och det märks! Jag har tagit till mig hennes tips in i minsta detalj. Återigen.. Jag blir så inspirerade av den här kvinnan, ni vet när man lyssnar på en politiker i en debatt och man förstår inte riktigt hur de får ur sig alla perfekt utvalda ord i perfekt timing? Precis så är Elaine, men hon är mer än så! Hon berör, utvecklar och ger oss något att fundera över - utan att låta minsta lilla bättre än någon annan.
 
.. Och det bästa utav allt, hon lär oss att bli (åtminstone få chansen) att bli lika grymma som henne! Att kunna framföra sig på ett snyggt sätt är trots allt en utav de viktigaste egenskaperna som människa, för att klara sig ute i världen. Se & lär!
Jag i mitt lilla fredags ESSE. Skulle egentligen till Maya för en mingelkväll på hennes terrass - men plugg som man har i skolan stoppade tyvärr mig.. Nåja! Jag har inte lidit så mycket då jag inte pluggat något alls faktiskt. Det enda jag har gjort är att inspireras, inspireras och inspireras, hela kvällen. Fantastiska människor!
Jag förut, taggad för en promenix i det härliga vädret!
¨-
Åt sådan god mat förut på Fontana i stan. Schnitzel med pommes och bea, barnsligt gott.. Och inte var de snåla med det lilla köttet heller:) Mmmm!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0