ÄNNU EN SUPERHELG

Det enda jag gör på dagarna är att längta efter att sluta skolan, åka in till stan och spana in något nytt plagg inför helgen och framförallt fika, förstås. Givet varje dag i veckan! Och slutligen att planera, fixa och trixa och längta ännu mer inför kommande helg. Alla helger i mitt liv lyckas bli så jäkla roliga! Nästan 2år sedan nu jag stått inför tankar vad som komma skall till helgen och försökt komma på något roligt att göra.. Nu försöker jag hinna med allt roligt som finns att göra. Det är svårt, men kul!!
 
Den här helgen skall jag jobba: fredag, lördag och söndag. På fredag skall jag till Emilia för 18års middag och sedan såklart fira in hennes ålder rejält! På lördag skall vi till Nicole på middag som också fyllt 18, och sedan fira in denna otroliga ålder för henne också! På söndag skall min bror konfirmera sig och förmodligen kommer släkt jag nästan aldrig träffat.. Vilket skall bli så roligt! Har så dåligt kontakt med hela min släkt, vilket är väldigt synd, jag är ändå väldigt social och framåt utav mig & älskar att lära känna människor. Speciellt sådana som tillhör familjen.
 
Förövrigt kan jag tillägga att det är födelsedagar och firanden hela tiden som tar över min ekonomi, ha-ha (bortsett fika då). Tur att det är roligt i alla fall. Livet är inte till för att snålas på! :-)
En bild på mig själv för ett tag sedan! Funderar på att ha denna klänning som jag fick av Fillan till helgen. Tycker den är väldigt fin till en bra bränna! Och jag börjar faktiskt att bli lite brun nu.. ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0