RODEBJER & DAGMAR

Rodebjer. Carin Rodebjer är född 27 april 1970 i Gotland. Hon är en Svensk designer och skapare utav sitt egna märke ''Rodebjer''. Carin anses idag vara en utav Sveriges främsta designer - och det kan jag instämma om med hennes sex stycken utmärkelser, hon har blivit utnämnd till ''årets modedesigner'' utav tidningen Elle fyra gånger.
Idag bor hon i New York, vilket kan anses vara en perfekt plats att finna inspiration på - hos en sann modeskapare. Carins design är både elegant och stilren, med väl utvalda detaljer. Dessa plagg bär upp vilken kropp som helst, och får varenda kvinna att känna sig som en drottning.
 
House of Dagmar. Är ett nylanserat märke som skapades år 2005, utav systrarna: Katarina Tjäder, Karin Söder och Cecilia Malm. De beskriver själva sin design som ''arty chic'' och är kända för sina stickade koftor och klänningar med sensuella skärningar, plaggen är utav absolut bästa kvalitee. Det var systrarnas farmor, som heter Dagmar, som uppmanade systrarna att satsa på deras dröm - de hade trots allt ett tyckte för mode, redan vid tidigt ålder. Och nog hade de inte bara tycke, de hade känslan för det också..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0