Lite mer yta

Idag gick jag på stan en sväng med min fina vän Johanna, alltid lika underbart att tralla runt på stan med en vän. Småsnacka, skratta och bara strosa runt med en fikapaus! (Och neeej jag överdriver inte alls) fika och shopping är för mig en hobby.
 
Jag köpte en ny superful bh, men som satt alldeles gudomligt. Jag får superläckra bröst i den, om jag får säga det själv hehe! Köpte även lite nagellack, som för mig blivit ett beroende. Jag byter färg minst 3-4 gånger per vecka, just för att matcha kläderna och förstås hålla lacket fräscht!
 
Just det! Förra veckan fyndade jag även några ytterligare smådetaljer. Smycken! Halsbandet kommer jag matcha med en enkel blus, som är ganska hög i halsen (för att få en snygg ''bakgrund'' till själva halsbandet). Örhängena kommer jag även dem matcha väldigt enkelt, med tanke på att dem redan är ganska maffiga! Och för att inte tala om vad de kommer göra sig snygga till en solbränna i sommar! Åh...
Mina favoritfärger på naglarna är såklart basfärger! Som passar nästan till vartenda klädesplagg.Idag testade jag beiga naglar & jag är mycket nöjd med mitt lilla resultat :) Fräscha naglar är så snyggt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0